eitaa logo
موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
17.7هزار دنبال‌کننده
33.6هزار عکس
34.9هزار ویدیو
281 فایل
۴رکن جهادتبیین از بیانات مقام معظم رهبری: -فریضه -قطعی -فوری -عینی آیدی ادمین ارشد و پذیرش تبلیغات @f_aaha👈 ---- @jahadtabin313 @jahadtabin313 📖 مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه زیر نظر #استاد_امیرعلی_حیدرِ_امیری آیدی جهت تبلیغات👇 @ahmadalvand1
مشاهده در ایتا
دانلود
📌سوخت‌گیری هوایی، یک ضرورت برای مأموریت جهانی به گزارش روزیاتو، سوخت‌گیری هوایی یکی از جنبه‌های حیاتی عملیات نظامی در سراسر جهان بوده و یک تقویت کننده و پشتیبان حیاتی رزمی است. ارتش ایالات متحده آزمایش سوخت گیری هوایی را در اوایل قرن بیستم آغاز کرد، زمانی که بسیاری از اجزای دیگر جنگ مدرن در مراحل اولیه خود بودند. سوخت‌گیری هوایی عملیاتی از بمب‌افکن‌های B-۲۹ مجهز شده به حامل سوخت، به هواپیما‌های بسیار پیچیده و هدفمند که قادر به حمل بیش از ۹۰،۰۰۰ لیتر سوخت هستند، تکامل یافته است. این هواپیما‌ها برد، سرعت، کشندگی، تطبیق پذیری و سرعت عملیاتی هواپیما‌های جنگی ارتش ایالات متحده را افزایش می‌دهند. نگاهی کوتاه به اولین روز‌های سوخت‌گیری هوایی: در ۲۷ ژوئن ۱۹۲۳، در ارتفاع تقریبی ۱۵۲.۵ متری (بالاتر از جایی که اکنون ایستگاه هوایی کنونی نیروی دریایی در نورث آیلند است)، یک سوخت رسان de Havilland DH-۴۸ متعلق به ارتش ایالات متحده، شیلنگی را برای یکی از خدمه هوایی در یک DH-۴B پایین انداخت تا فرآیند سوخت گیری آغاز شود. این اولین سوخت گیری هوایی در جهان بود. ادامه مطلب .....👇👇 . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
📌اولین سوخت گیری هوایی رزمی در جنگ کره، به شکل دردناکی آشکار شد که سوخت‌گیری هوایی یک ضرورت است، زیرا نیروی هوایی ایالات متحده اکثر عملیات‌های هوایی دفاعی برای کره جنوبی را از ژاپن انجام می‌داد. به گفته ریچارد کی. اسمیت، مورخ نیروی هوایی ایالات متحده: «نیروی هوایی بیشترین عملیات دفاعی هوایی برای کره جنوبی را از ژاپن انجام داد. حدود ۱۳۰ مایل دریایی [۲۴۰ کیلومتر]از پایگاه‌های جنوب ژاپن تا پوسان و ۱۷۵ تا ۳۰۰ مایل دریایی [۳۲۵ تا ۵۵۵ کیلومتر]تا اهداف خط پیشروی ۳۳ کره شمالی در امتداد محور سئول-تایجون-تایگو فاصله بود. از پایگاه‌های نیروی هوایی ایالات متحده در نزدیکی توکیو تا پوسان ۵۴۰ مایل دریایی [۱،۰۰۰ کیلومتر]و تا سئول و اهداف در امتداد موازی ۳۸ حدود ۶۰۰ مایل دریایی [۱،۱۱۰ کیلومتر]فاصله بود. از بخت خوش نیروی هوایی ایالات متحده، آنها در حال آزمایش با یک نسخه دستکاری شده از B-۲۹ Superfortresses بودند، این هواپیما‌ها به عنوان سوخت رسان مجدداً پیکربندی شده و با نام KB-۲۹ تغییراتی در آن‌ها ایجاد شد. یکی از این هواپیما‌ها به عنوان یکی از اعضای اولین سوخت گیری هوایی رزمی، تاریخ ساز شد. ادامه مطلب .....👇👇 . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
📌وابستگی به سوخت گیری هوایی و جنگ ویتنام زمانی که جنگ ویتنام شروع شد، سوخت گیری هوایی یک ضرورت به شمار می‌رفت، زیرا مصرف سوخت هواپیما افزایش یافته بود. این افزایش مصرف سوخت به دلیل افزایش وزن هواپیما، افزایش قدرت موتور‌های جت، افزایش بار جنگنده‌ها و بمب افکن‌ها و متغیر‌های مربوط به جنگ بود. به این دلایل، سوخت‌گیری هوایی به بخشی همیشگی و منظم از عملیات هوایی ارتش ایالات متحده تبدیل شد. همانطور که هواپیما‌های نیروی هوایی یا نیروی دریایی ایالات متحده (مانند F-۱۰۵D و F-۴) به سمت هانوی و اطراف آن حرکت می‌کردند، «…باید برای بازگشت به پایگاه سوخت گیری می‌کردند؛ و پس از اقدام به فرار سریع از منطقه هدف، رفتن به سراغ گزینه پس سوز برای دقایق فراوان، مبارزه با میگ‌های رهگیر دشمن و ایجاد سوراخ در مخازن سوخت آنها، سوخت گیری پس از حمله نیز ضروری بود». برای سوخت گیری دریایی، از هواپیمای Douglas KA-۳ استفاده می‌شد، بعداً KA-۶ وارد خدمت شد (این یک هواپیمای A-۶ intruder با قابلیت سوخت گیری بود). هواپیما‌هایی که از ناو‌های هواپیمابر در خلیج تونکین به هوا فرستاده می‌شدند، با سوخت رسان‌ها همراهی می‌شدند تا قبل از درگیری با اهداف خود، باک‌های خود را پر کنند. به منظور آمادگی برای موارد تصادفی، سوخت رسان‌ها در اطراف ناو‌ها پرسه می‌زدند تا در شرایطی که سوخت هواپیمای بازگشتی تقریباً تمام شده بود یا در هنگام تلاش برای فرود نمی‌توانستند کابل متوقف کننده را گرفته و نیاز به تلاش دوم برای فرود وجود داشت، به آن‌ها سوخت رسانی نمایند. ادامه مطلب .....👇👇
📌نیاز‌های امروزی در زمینه سوخت‌گیری هوایی با توجه به چالش چین نیروی هوایی ارتش ایالات متحده برای عملیات نظامی خودتاحدزیادی به سوخت گیری هوایی وابسته است.درحال حاضر،فرماندهی تحرک هوایی نیروی هوایی این کشور،هواپیما‌های KC-۱۳۵ و KC-۴۶ رابعنوان هواپیما‌های سوخت‌رسان اصلی خودبکارمی‌گیرد. درحال حاضر۳۶۹فروندKC-۱۳۵ Stratotankerو۱۷۹ فروند KC-۴۶A درخدمت هستند.آنها علاوه برتامین سوخت برای هواپیما‌های خود،سوخت رسانی به نیروی دریایی وتفنگداران دریایی ایالات متحده رانیزفراهم می‌کنند.این موضوع برای برنامه ریزان نظامی ارتش چین به خوبی شناخته شده است. به ادعای مؤسسه هادسون،به عنوان بخشی از توسعه نظامی خود،«ارتش چین یک شبکه همپوشانی پیچیده ازحسگر‌های فعال وغیرفعال در سراسرحوزه‌هاایجادکردکه می‌توانندهواپیما‌های باردپای راداری بالامانندسوخت رسان‌هارادرفاصله زیادی ازقلمروچین شناسایی کنند». در چنین سناریویی،نیروی هوایی چین می‌توانداز هواپیما‌های جنگنده نسل چهارم و پنجم،ناوگان رو به رشدناوشکن‌ها یا آتشبار‌های ضدهوایی مستقر درزمین برای هدف قراردادن وخنثی کردن هواپیما‌های سوخت رسان آمریکایی استفاده کند. ارتش ایالات متحده مطمئناً گزینه‌های مخرب زیادی برای هدف قراردادن وتخریب زیرساخت‌های نیروی هوایی چین دارد،با این حال،این واقعیت همچنان برقراراست که جنگ درمنطقه دریای چین جنوبی بسیارپرتنش وچالش برانگیزخواهدبود. ادامه مطلب .....👇👇 . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
📌چه کشوری بیشترین جنگنده F/A-۱۸ Hornet را دارد؟ طبیعتاً، ارتش آمریکا از آنجایی که این هواپیما ساخت آمریکاست، تعداد زیادی از آن‌ها را در زرادخانه خود دارد. سوپر هورنت که مخصوص برخاست و فرود از روی ناو‌های هواپیمابر طراحی شده است، از زمان ورود به خدمت، یکی از ستون‌های اصلی بال هوایی نیروی دریایی و تفنگداران دریایی ایالات متحده بوده است. بله،F/A-۱۸ Hornetیک جت جنگنده بسیار متمایز است که از سال ۱۹۷۸ مورد استفاده قرار گرفته است. علاوه بر اینکه ارتش ایالات متحده با این جنگنده دو موتوره برای ماموریت‌های جنگی استفاده می‌کند، تیم نمایش هوایی نیروی دریایی – فرشتگان آبی – نیز از سال ۱۹۸۶ با این جنگنده برای مخاطبان در سراسر جهان نمایش اجرا کرده است. به گزارش روزیاتو؛ فیلمسازان نیز آن را در چندین فیلم مانند “روز استقلال” در سال ۱۹۹۶ و “تاپ گان: ماوریک” در سال ۲۰۲۲ به نمایش گذاشته اند. هورنت یک جت قابل اعتماد است که در طول سال‌ها بروزرسانی‌های متعددی را تجربه کرده و در نهایت از هورنت (مدل‌های A-D) به سوپر هورنت (مدل‌های E/F) در سال ۲۰۰۰ تکامل یافته است. ادامه مطلب .....👇👇 . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
تکمیلی/ سوپر هورنت می‌تواند با سرعت ۱.۸ ماخ پرواز کرده و ترکیبی از موشک‌های هوا به هوا و بمب‌های هدایت شونده لیزری را حمل نماید. این جنگنده در مجموع دارای ۱۱ نقطه اتصال است که از ۹ نقطه اتصال هورنت بیشتر است، قابلیتی که به آن امکان می‌دهد تا برای انواع ماموریت‌ها بار زیادی را حمل کند. این جنگنده ممکن است تمام نقاط قوت F-۲۲ Raptor را نداشته باشد، اما همچنان یک جنگنده بسیار محبوب و مورد تقاضا در سراسر جهان است. طبیعتاً، ارتش آمریکا از آنجایی که این هواپیما ساخت آمریکاست، تعداد زیادی از آن‌ها را در زرادخانه خود دارد. سوپر هورنت که مخصوص برخاست و فرود از روی ناو‌های هواپیمابر طراحی شده است، از زمان ورود به خدمت، یکی از ستون‌های اصلی بال هوایی نیروی دریایی و تفنگداران دریایی ایالات متحده بوده است. استرالیا اولین مشتری بین المللی سوپر هورنت بود و کشور‌های بسیار دیگری نیز بلافاصله راه این کشور را در پیش گرفتند و آن را به موجودی نسل قدیمی هورنت خود اضافه کردند. به ادعای فلایت گلوبال، F/A-۱۸ شش درصد از کل هواپیما‌های جنگی مورد استفاده در سراسر جهان را تشکیل می‌دهد. کشور‌هایی مختلفی که جنگنده F/A-۱۸ Hornet را در اختیار دارند در مجموع هشت کشور وجود دارد که F/A-۱۸ Hornet را هم برای عملیات رزمی و هم برای عملیات آموزشی به کار می‌گیرند. برخی از آن‌ها تعداد بیشتری هورنت سفارش داده اند، در حالی که برخی دیگر به نفع هواپیما‌های نسل پنجم آن‌ها را کنار می‌گذارند، اما سوپر هورنت یک جت جنگنده پرکاربرد است. کشوری که بزرگترین ناوگان F/A-۱۸ Hornet را دارد، ایالات متحده است. نیروی تفنگداران دریایی اگر چه گردان‌های تانک خود را حذف کرده است، اما هنوز هم دسترسی زیادی به عملیات هوایی دارند، با ۱۴۰ فروند هورنت آماده رزم و ۴۶ فروند برای اهداف آموزشی. از سوی دیگر، نیروی دریایی ایالات متحده، با ۵۹۲ فروند هورنت که برای جنگ و آموزش استفاده می‌شوند، بیشترین تعداد جنگنده هورنت را در اختیار دارد – در حالی که ۷۶ فروند دیگر نیز سفارش داده است. کانادا با مجموع ۶۵ فروند F/A-۱۸A برای اهداف رزمی و ۲۵ فروند F/A-۱۸B برای آموزش، دومین کشور از نظر تعداد جنگنده‌های هورنت است. این کشور در مجموع ۸۹ فروند جنگنده هورنت در اختیار دارد، علیرغم تفاوت قابل توجهی که در هزینه‌های دفاعی این کشور با ایالات متحده وجود دارد. اسپانیا در سال ۱۹۹۵ تصمیم گرفت ناوگان خود را با هورنت‌ها تقویت کند، بعد از اینکه F-۱۶ Fighting Falcon را در سال ۱۹۹۵ خریداری کرده بود و در مجموع ۸۳ فروند از این جنگنده در اختیار دارد. نیروی هوایی کویت در حال حاضر ۲۷ فروند F/A-۱۸C Hornet را برای نقش‌های رزمی در اختیار دارد و ۳۲ فروند دیگر F-۱۸E Super Hornet سفارش داده است. همچنین کویت از ۱۵ فروند F-۱۸D و F-۱۸F برای آموزش خلبانان خود استفاده می‌کند. فنلاند با ۶۲ فروند هورنت پنج کشور برتر دارنده هورنت را تکمیل می‌کند. سه کشور دیگر با تعداد انگشت شماری هورنت و سوپر هورنت استرالیا، مالزی و سوئیس هستند. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
📌توزیع نیرو‌ها به عنوان یک استراتژی با توجه به سطح تهدیدی که ارتش چین ایجاد خواهد کرد، ارتش ایالات متحده در حال برنامه ریزی برای مقابله با چین از طریق نیرو‌های توزیع شده است. دلیل این امر این است که پایگاه‌های بزرگ و واحد‌های عملیاتی بزرگ، اهدافی را در اختیار ارتش چین قرار می‌دهند که درگیری، حمله و نابودی آن‌ها آسان‌تر است. با توزیع گسترده نیرو‌های نظامی ایالات متحده در جزایر کوچکتر، در داخل و اطراف دریای چین جنوبی، ردیابی و حمله به آنها بسیار دشوارتر خواهد بود. ارتش آمریکا چگونه برد جنگنده‌های خود را افزایش می‌دهد؟ در حال تکمیل در حالی که این درست است، نیرو‌های پراکنده نیاز به افزایش پشتیبانی پایدار دارند و وابستگی به سوخت‌گیری هوایی برای هواپیما‌های پشتیبانی را افزایش می‌دهد. بنابراین، تقاضای بیشتری برای هواپیما‌های سوخت رسان نیروی هوایی و دریایی ایالات متحده وجود خواهد داشت، که فشار بیشتری را بر هواپیما‌های آنها وارد کرده و آنها را در معرض افزایش تهدید بازدارندگی قرار می‌دهد. ادامه مطلب .....👇👇 . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
📌یک راه حل ممکن: MQ-۲۵ Stingray باتوجه به اینکه ناو‌های نیروی دریایی ازدریای چین جنوبی بسیاردور هستند(به دلیل زرادخانه موشکی گسترده ارتش چین)،ونیروی دریایی،نیروی زمینی وتفنگداران دریایی ایالات متحده آمریکاازپایگاه‌های توزیع شده عملیات انجام می‌دهند،پهپادMQ-۲۵ Stingrayممکن است یک راه حل موقت باشد. ام کیوMQ-۲۵ دارای ظرفیت ۷،۲۵۰لیترسوخت وتوانایی تامین سوخت4تا6هواپیمادربرد۹۲۵ کیلومتر است.جثه کوچکترآن باسطح مقطع راداری کاهش یافته همراه است که هدف گیری آن راسخت‌ترازیک سوخت رسان کندترنیروی هوایی ایالات متحده می‌سازد.یک مزیت اضافی دراستفاده از این پهپاد‌های سوخت‌رسان این است که نیروی دریایی می‌توانداستفاده ازF/A-۱۸E/F Super Hornet رادرنقش سوخت رسان به میزان زیادی کاهش دهد. درنقش سوخت رسان،۲۰درصدازپرواز‌های سوپر هورنتِ متعلق به بال هوایی ناو‌های هواپیمابربه وظایف سوخت‌گیری اختصاص می‌یابد.این نه تنها نقش‌های جنگی احتمالی را کاهش می‌دهد،بلکه به دلیل پیکربندی سنگین‌ترهنگام پرتاب ازروی عرشه،فشاربه بدنه هواپیمارانیزافزایش می‌دهد. همانطور که توسط موسسه هادسون اعلام شد،نیروی دریایی ایالات متحده درحال برنامه ریزی برای خرید۷۲ فروندMQ-۲۵Aواختصاص چهار فروندازاین پهپاد‌های سوخت رسان به هربال هوایی ناو هواپیمابرهاست.علاوه براین،قابلیت‌های MQ-۲۵درحال حاضر ثابت شده است،زیرابهمین زودی انواع مختلفی ازهواپیما‌هااز جمله E-۲ Hawkeye، F/A-۱۸ Super Hornet وF-۳۵C(نوع ناونشین اف-۳۵)راسوخت‌گیری کرده است. ادامه مطلب .....👇👇 . ☄☄ اخبار خیلی فوری @akhbarfoori313 👌در لحظه با ما باشید.
📌سوخت گیری هوایی و آینده تا زمانی که نیروی هوایی به تمامی به سوخت سبز روی آورده و نیروی محرکه کل ناوگان خود را با باتری تامین کرده و آن‌ها را مجهز به پنل‌های خورشیدی پنهانکار برای شارژ در حین پرواز کند، سوخت رسان‌ها تاج خود را حفظ خواهند کرد و استاندارد طلایی برای تامین سوخت در حین پرواز باقی خواهند ماند. با این وجود، در یک درگیری احتمالی با چین، توانایی انجام سوخت‌گیری هوایی در آسمان دریای چین جنوبی و اطراف آن به شدت پرتنش و مملو از خطر خواهد بود. چین یک شبکه دفاع موشکی و سنسوری قوی دارد که برای ردیابی و درگیر شدن با ارتش ایالات متحده در حوزه نفوذ خود شخصی سازی شده است. بنابراین، سرمایه‌گذاری در سیستم‌هایی مانند MQ-۲۵ Stingray برای نیروی هوایی و دریایی آمریکا از اهمیت بالایی برخوردار است. این پهپاد به این دو نیرو این امکان را می‌دهد که راحت‌تر در داخل چتر موشکی چین سوخت‌گیری کنند و عملیات علیه ارتش چین را بدون به خطر انداختن سوخت رسان‌های بزرگتر یا خدمه آنها گسترش داده و حفظ کنند. ادامه مطلب .....👇👇 . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
🔴موشک یمنی بر فراز تل‌آویو ♦️پدافند اسرائیل برای انهدام موشک یمنی بر فراز تل‌آویو فعال شده است. ♦️ارتش جنایتکار اسرائیل اعلام کرد که آژیرهای هشدار در تل‌آویو به‌دلیل شلیک موشک از یمن به صدا در آمده‌اند. ♦️المیادین گزارش داده فعالیت فرودگاه بن‌گوریون متوقف شده است. ♦️گزارش‌ رسانه‌های صهیونیستی حاکی است در پی شلیک موشک از یمن به سمت تل‌آویو صدها هزار اسرائیلی به سمت پناهگاه‌ها رفته‌اند . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha ❌حتی المقدور با لینک ارسال شود
🌺 زیباترین فراز زیارتنامه حضرت معصومه سلام الله علیها 🌸 أَسْأَلُ اللهِ أَنْ یُرِیَنَا فِیکُمُ السُّرُورَ وَ الْفَرَجَ ♦️ از خدا می خواهم‌ روز فرج و شادی شما را به ما نشان دهد. 🟢 سالروز ورود حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها به شهر مقدس قم مبارک باد. 🇮🇷 . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha ❌حتی المقدور با لینک ارسال شود
👆 نکته مهمی که در سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب که کمتر به آن توجه شد این بود که ایشان رژیم صهیونسیتی را چندین بار با کلمه «کفّار» خطاب کردند.. رژیم صهیونسیتی در ظاهر خود را پیرو آیین یهودی معرفی می کند ولی در واقع جزو کفار است. از لحاظ فقهی مبارزه و مقاتله با کفار، واجب شرعی است . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha ❌حتی المقدور با لینک ارسال شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆تو دهنی محکم حجت الاسلام رفیعی به یاوه گویای های اخیر حسن آقامیری در مورد حضرت نوح در برنامه لجن پراکن علی ضیاء. 🇮🇷 . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha ❌حتی المقدور با لینک ارسال شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹حجت الاسلام سرور پدر فرمانده شهید حزب‌الله؛ درسته ابوصالح رفت، ولی ان‌شاءالله صدها ابوصالح از راه خواهند رسید. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha ❌حتی المقدور با لینک ارسال شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌍 کنایه سنگین سید حسن نصرالله به طرفداران صادق شیرازی (شیعه انگلیسی) 🔹«کسانی که قمه‌زنی می‌کنند، وقتی که اسلام، مسلمین، عتبات مقدس، شیعه، تشیع، حرم، حوزه‌های علمیه و ... در خطر هستند کجایند؟! چرا آن‌ها رو نمی‌بینیم؟! چرا پیدا نیستند؟!» . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha ❌حتی المقدور با لینک ارسال شود ‌‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔴دلهایتان نلرزد قطعا حزب الله پیروز است و فلسطین آزاد می‌شود دشمن از پول، از سلاح، از امکانات، از تبلیغات جهانی برخوردار است، طرف مقابل مومنین، مجاهدین سبیل الله، عشری از اعشار آن امکانات را هم ندارند، اما در عین حال آن کسی که پیروز است طرف مجاهد فی سبیل الله است. مقاومت فلسطین پیروز است. حزب‌الله پیروز است. تا امروز هم این پیروزی برای طرف حزب الله و نیروهای مقاومت بوده است؛ یک دلیلش کشتار مردم است. اگر رژیم صهیونی خبیث توانسته بود نیروهای مبارز را شکست بدهد، چه در غزه، چه در کرانه باختری، چه در لبنان، اگر توانسته بود نیروی مبارز را شکست بدهد، احتیاج نداشت در دنیا صورت خودش را این‌جور سیاه و کریه نشان بدهد و این جنایت را، جنایات را علیه خانه و مدرسه و بیمارستان و فرزند و کودک و زن انجام بدهد. ۱۴۰۳/۷/۴ . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha ❌حتی المقدور با لینک ارسال شود
نفوذی‌ها در حال کارند!(۱) در آذرماه سال ۹۴ در حالی‌که فقط حدود دو سال از دولت نخست آقای روحانی گذشته‌بود، رهبر حکیم انقلاب در جمع بسیجیان به موضوع خطرناکی پرداختند؛ «نفوذ». یادم هست که بعدها در تیم مذاکره‌کننده‌ی آن دولت، تعدادی نفوذی و جاسوس را دستگیر کردند! اما از آن «نفوذ موردی» و وجود جاسوس مهم‌تر، «نفوذ جریانی» است؛ نفوذی که باعث می‌شود یک تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز در جمهوری اسلامی درست مثل آمریکایی‌ها فکر کند! خیلی عجیب است؛ «آقا» در آن سخنرانی که مصادف با حملات ددمنشانه‌ی اسرائیل به غزه بود، فرمودند: «شما امروز وقتی نگاه می‌کنید، باور دارید که در مسئله‌ی فلسطین یک ظلم آشکار به یک ملّت دارد می‌شود؛ این را دارید می‌بینید... از نظر شما او مظلوم است؛ وقتی توانست تغییر نگاه شما را تأمین بکند، شما هم مثل او نگاه می‌کنید و می‌گویید که اسرائیل دارد از هویّت خودش دفاع می‌کنند! مگر اوباما نگفت؟» دیشب کلیپی می‌دیدم که دقیقا همین «نفوذ جریانی» را نشان می‌داد؛ چند جوان در برابر اختلاس ۶۲ میلیون دلاری یک آقازاده تا توانستند، نظام را شستند؛ اما به‌محض اینکه فهمیدند این دزدی توسط پسر شاه اتفاق افتاده و اعتراف هم کرده، لحن کلام‌شان ۱۸۰ درجه برگشت؛ یکی‌شان می‌گفت: «تونسته، برده!» دیگری گفت: «شاید مال خودش بوده!» یکی هم که هیچ پاسخی نداشت، مصاحبه را رها کرد! نمی‌دانم سخنان «آقا» در جمع پیشکسوتان دفاع‌مقدس را شنیدید یا نه؛ شاه‌بیت سخنرانی، همین «نفوذ» بود! یعنی «آقا» حدود ۱۰ سال بعد از آن سخنرانی، دوباره در یک دولت متمایل به غرب سخن از پدیده‌ی «نفوذ» زدند: «پرچم نفوذ فرهنگی و سبک زندگی و وسوسه‌های خصمانه‌ دشمن، نباید در داخل کشور، در دستگاه‌های مختلف ما برافراشته بشود!» تفاوت سخنان دیروز «امام‌خامنه‌ای» با آنچه در زمان دولت آقای روحانی ایراد کردند، نام‌آوردن از چند دستگاه بود که در معرض «نفوذ»ند: آموزش‌وپرورش، صداوسیما، مطبوعات، وزارت علوم و وزارت بهداشت. این دستگاه‌ها چند وجه مشترک دارند که مهم‌ترین آن دردست‌داشتن شریان‌های حیاتی «فرهنگ» کشور است. در نوشته‌ی بعدی از «نفوذ جریانی» و مشاهداتم در این دستگاه‌ها خواهم نوشت. ✍عباس بابائی ۶ مهر۱۴۰۳ . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha ❌حتی المقدور با لینک ارسال شود
📌 پاسخ طالبان به مریل استریپ : به زنان احترام می‌گذاریم و با گربه مقایسه‌شان نمی‌کنیم. سخنان مریل استریپ، هنرپیشه سرشناس هالیوود، که گفته گربه‌ها و سنجاب‌ها آزادی بیشتری نسبت به زنان و دختران افغانستان دارند، با واکنش مقامات حکومت طالبان روبرو شده است. بر اساس گزارش بی بی سی، خانم استریپ در نشستی در سازمان ملل متحد از کشورهای جهان خواست که به حقوق زنان و دختران افغانستان توجه کنند. او آنچه را که بر سر زنان افغانستان در حکومت طالبان اتفاق می‌افتد «خفه شدن آرام کل نیمی از جمعیت» خواند. او گفت: «امروز، در کابل یک گربه (پیشک) ماده بیش از یک زن آزادی دارد. یک گربه می‌تواند دراز کشیده و نور خورشید را روی صورتش احساس کند، یک سنجاب را در پارک دنبال کند. امروزه در افغانستان یک سنجاب از یک دختر حقوق بیشتری دارد چرا که طالبان پارک‌های عمومی را به روی زنان و دختران بسته است. یک پرنده می‌تواند در کابل آواز بخواند اما یک دختر و یک زن در فضای عمومی اجازه ندارد. این باورنکردنی است، سرکوب قوانین طبیعی است.» ادامه مطلب .....👇👇 . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
تکمیلی/ اما سهیل شاهین، رئیس دفتر سیاسی حکومت طالبان در قطر، اظهارات مریل استریپ را بی‌اساس ‌خوانده و گفته که حقوق زنان در افغانستان در چارچوب شریعت اسلامی تامین شده است. آقای شاهین در صحبت با رادیوی بخش افغانستان بی‌بی‌سی گفت: «هیچ کسی از حقوقی که اسلام به زنان داده، انکار نمی‌کند و ما به زن به صورت عمومی و خصوصا به حیث مادر و خواهر و شریک حیات احترام می‌گذاریم اما با گربه مقایسه نمی‌کنیم، طوری که آنها کرده‌اند. اکنون نیز در وزارت صحت عامه، معارف و داخله هزارها زن مصروف کارند و همچنین بسیاری از آنها در بخش خصوصی و تجارت در کار آزاد مشغول هستند.» اظهارات خانم استریپ روز دوشنبه ابراز شد. یک ماه پیش از آن حکومت طالبان قانون جدید امر به معروف و نهی از منکر را در یک مقدمه و چهار فصل و ۳۵ ماده توشیح کرد. از جمله، این قوانین بیان می کند که صدای زنان دیگر نمی تواند در ملاء عام شنیده شود و آنها اجازه ندارند مستقیماً به مردانی نگاه کنند که از نظر خونی یا به واسطه ازدواج با آنها ارتباط ندارند. این اقدامات به مجموعه‌ای از محدودیت‌هایی افزوده است که طالبان از زمان بازگشت به قدرت در سه سال پیش بر زنان و دختران افغانستان اعمال کرده است. زنان هنگام خروج از خانه باید صورت و بدن خود را کاملا بپوشانند. همچنین از رفتن زنان و دختران به دبیرستان، دانشگاه، پارک‌ها، سالن‌ها و باشگاه‌های ورزشی جلوگیری می‌شود. مریل استریپ گفت که طالبان با بیش از ۱۰۰ فرمانی که صادر کرده «به طور موثری نیمی از جمعیت کشور را زندانی» کرده و جامعه بین‌المللی باید این روند را متوقف کند. در سال‌های پیش از روی کار آمدن دو دوره طالبان، شمار زیادی از زنان عضو پارلمان بودند و در پست‌های بلند دولتی کار می‌کردند، به‌ویژه در دهه ۱۹۷۰ زنان توانستند وارد مشاغل زیادی شوند. آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد هم که در همین مراسم شرکت کرده بود، گفت که افغانستان بدون زنان تحصیل‌کرده و زنان شاغل «هرگز جایگاه شایسته خود را در صحنه جهانی به دست نخواهد آورد.» کشورهای غربی به رهبری آمریکا و اتحادیه اروپا قوانین جدید را محکوم کرده‌اند، اما حکومت طالبان از این فرمان دفاع کرده و می‌گویند که مطابق با قوانین شریعت اسلامی است. حکومت طالبان همچنین گفته است که در تلاش برای تغییر نظام آموزشی به منظور «هماهنگی بیشتر با شریعت اسلامی» است و بارها وعده داده است که پس از حل شدن این مسائل، زنان مجدداً به مکاتب و دانشگاه‌ها پذیرفته خواهند شد. با این حال، تا به امروز هیچ اقدامی صورت نگرفته است. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
📌 پزشکیان در آمریکا بر خلاف رئیسی بر رفع تحریمها تأکید داشت/ دیدگاه او درباره اسرائیل در محافل خصوصی متفاوت بود! کارشناس آمریکایی معتقد است پزشکیان در آمریکا بر خلاف رئیسی بر برداشته شدن تحریمها تأکید داشت تا اینکه بگوید قدرت از غرب به شرق منتقل شده است. «باربارا اسلاوین» مسئول میز ایران در اندیشکده استیمسون در مقاله ای برای این مرکز به ارزیابی خود از سفر پزشکیان به نیویورک پرداخته است که ترجمه بخشی از آن در ادامه آمده است. پزشکیان برخلاف سلف خود که معتقد بود آسیا «آینده» و غرب «گذشته» است، به دنبال روابط بهتر با آمریکا و اروپا برای کاهش تحریم‌های اقتصادی خردکننده علیه ایران است. نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سپتامبر که مراسمی برای بسیاری از رهبران خارجی است، فرصتی منحصر به فرد برای مقامات ایرانی فراهم می کند تا مستقیماً با مخاطبان آمریکایی و جهانی صحبت کنند. ادامه مطلب .....👇👇 . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
تکمیلی/ برای مسعود پزشکیان که در ماه ژوئن پس از درگذشت نابهنگام ابراهیم رئیسی در سانحه سقوط هلیکوپتر به ریاست جمهوری برگزیده شد، چنین بود. پزشکیان در مجمع عمومی سخنرانی کرد، با خبرنگاران آمریکایی، اندیشکده‌ها و ایرانیان آمریکایی و همچنین روسای جمهور فرانسه و سوئیس دیدار کرد. اطرافیان وی، از جمله دیپلمات‌های کهنه‌کار مانند وزیر امور خارجه سابق، معاون کنونی جواد ظریف، به دنبال تماس‌های قدیمی با آمریکا بودند تا بر پیام پزشکیان تاکید کنند که ایران علاقه‌مند به کاهش انزوا و مشکلات اقتصادی خود از طریق تجدید دیپلماسی با کشورهای غربی، به‌ویژه ایالات متحده است. در نظام پیچیده سیاسی ایران، رئیس جمهور تصمیم گیرنده اصلی نیست - این مقام متعلق به رهبر است، یک روحانی مسلمان شیعه به نام علی خامنه ای که از سال 1989 در قدرت است. «هسته سخت قدرت» (deep state) - به ویژه رهبری انقلاب اسلامی سپاه پاسداران و سرویس های امنیتی - نیز قدرت قابل توجهی دارند. با این حال، شخصیت و دیدگاه روسای جمهور ایران می تواند به شکل گیری افکار جهانی درباره ایران کمک کند. در شرایط بحرانی خاورمیانه و جنگ اسرائیل و متحدانش با ایران و شرکای آن بدون هیچ پایان مشخصی، خلاقیت دیپلماتیک از همه طرف کم است و مشخص نیست که رویکرد معتدل پزشکیان تغییری ایجاد کند یا خیر. پزشکیان یک انتخاب غافلگیرکننده به عنوان رئیس جمهور بود، یک نماینده کهنه کار مجلس که در دوره محمد خاتمی (اصلاح طلب) وزیر بهداشت بود اما تجربه کمی در سیاست خارجی یا اقتصادی داشت. پزشکیان روشنفکری مثل محمد خاتمی نیست، روحانی اصلاح طلبی که دو دوره از سال 1997 تا 2005 خدمت کرد و تلاش زیادی کرد تا تصویر ایران را اصلاح کند. همچنین پزشکیان مانند محمود احمدی نژاد افراطی نیست که شاید در غرب بیشتر به خاطر به دیدگاهش درباره هولوکاست شناخته شده است. پزشکیان همچنین مانند حسن روحانی، یک مقام کهنه کار امنیت ملی نیست. در دوران روحانی، ایران با یکی از دولت‌های آمریکا - باراک اوباما - درباره یک توافق هسته‌ای مهم مذاکره کرد تا شاهد نقض آن توسط دولت بعدی ایالات متحده به رهبری دونالد ترامپ باشد. پزشکیان همچنین با رئیسی بسیار متفاوت است. در عوض پزشکیان یک روحانی غیر روحانی است و فردی مذهبی است و بر بخش هایی از قرآن تأکید می کند که به جای قصاص، به همدلی و برادری دعوت می کند. او در سخنان خود برای مخاطبان مختلف در نیویورک، در مورد درگیری های خاورمیانه از نظر اخلاقی صحبت کرد. او در مجمع عمومی گفت: «تا زمانی که به دلایل اصلی رسیدگی نکنیم، نمی‌توانیم آینده فرزندانمان را از تاریکی و نابودی نجات دهیم.» پزشکیان در سخنان عمومی و خصوصی، اسرائیل را به دلیل آنچه که او «جنایت‌ها» و «قتل» ده‌ها هزار غیرنظامی فلسطینی در غزه و صدها غیرنظامی در لبنان خواند، به شدت مورد انتقاد قرار داد. او گفت که اسرائیل حامی تروریسم است، نه ایران که به گفته او از "جنبش های آزادیبخش" حمایت می کند. اظهارات علنی وی در مورد اینکه آیا ایران راه حل دو کشوری برای مناقشه اسرائیل و فلسطین را می پذیرد یا خیر از خط استاندارد ایران پیروی می کند که همه فلسطینی ها – در دیاسپورا و همچنین در اسرائیل و سرزمین های اشغالی – باید در مورد آینده سیاسی خود رأی دهند. با این حال، پزشکیان و مشاورانش در محافل خصوصی، ظریف‌تر و سازگارتر بودند و به دیدگاه خاتمی مبنی بر اینکه ایران هر راه‌حلی را که فلسطینی‌ها بپذیرند، می پذیرد، نزدیک بودند. شاید مهم‌تر از شخصیت یا سیاست خارجی رئیس‌جمهور جدید، این واقعیت باشد که او زندگی حرفه‌ای معاونان سابق ظریف - عباس عراقچی، وزیر خارجه کنونی، و مجید تخت روانچی، سفیرسابق ایران در سازمان ملل، و خود ظریف به عنوان مذاکره کنندگان برجام را احیا کرده است. این سه مرد که رئیس جمهور را در بسیاری از سخنرانی ها همراهی می کردند، از بازگشت به نیویورک و بازگشت به زین دیپلماتیک بسیار خوشحال به نظر می رسیدند. ادامه مطلب .....👇👇 . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
تکمیلی/ در حالی که رئیسی در سازمان ملل به شدت اعلام کرد که جهان تحت یک «تغییر پارادایم» نفوذ از غرب به شرق قرار گرفته است و غرب نماینده «گذشته» و کشورهای آسیایی «آینده» است، اولویت کلیدی برای دولت جدید رهایی از تحریم‌های اقتصادی ایالات متحده بود؛ تحریمهایی که نه تنها سرمایه‌گذاری غرب در ایران، بلکه از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ چینی و دیگر بین‌المللی نیز ممانعت به عمل آورده است. پزشکیان بر تمایل ایران برای احیای برجام تاکید کرد و گفت: ایران آماده است در صورت اجرای کامل توافق اولیه با کسانی که بر سر این توافق مذاکره کردند و سایر موضوعات را مورد بحث قرار دهد. با این حال، بسیاری از عناصر برجام منسوخ شده اند در حالی که اختلافات در جامعه بین المللی آنقدر گسترده شده است - و شورای امنیت سازمان ملل آنقدر ناکارآمد - که بعید است که قالب موسوم به 1+5، دوباره کارآمد باشد. علاوه بر این، طرف‌های اروپایی برجام از ایران به دلیل ارائه تسلیحات به روسیه برای جنگ علیه اوکراین عصبانی هستند. اگر مذاکرات هسته ای از سر گرفته شود، احتمالاً ایالات متحده و ایران، مستقیماً یا از طریق واسطه هایی مانند قطر یا عمان، ارتباط خواهند داشت. با این حال، باید نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مشخص شود که آیا تداومی در سیاست خارجی ایالات متحده وجود خواهد داشت یا اینکه آیا ایران با دولت دوم غیرقابل پیش بینی ترامپ مواجه خواهد شد. در هر صورت، پزشکیان استدلال کرد که تلاش دو حزبی ایالات متحده برای «امنیتی کردن» ایران، امنیت را برای خاورمیانه به ارمغان نخواهد آورد و به نفع ایالات متحده نخواهد بود. او در مجمع عمومی گفت: «ما به یک پارادایم جدید برای رسیدگی به چالش‌های جهانی نیاز داریم. او در مجمع عمومی گفت: «ما به یک پارادایم جدید برای رسیدگی به چالش‌های جهانی نیاز داریم. دولت ها باید «به جای وسواس بر تهدیدات فرضی، بر فرصت ها تمرکز کنند». . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
📌قدرت نظامی ایران از واردات تا صادرات/ خریداری که به فروشنده‌ای پرقدرت تبدیل شد! ایران که پیش از انقلاب برای ساده‌ترین تجهیزات نظامی به خارج وابسته بود و یک خریدار و واردکننده کامل محسوب می‌شد، اکنون پس از سال‌ها تلاش و خودکفایی به جمع برترین قدرت‌های نظامی دنیا پیوسته و به یک تولیدکننده و فروشنده مهم و پرقدرت تجهیزات و تسلیحات نظامی تبدیل شده است. برکسی پوشیده نیست که جمهوری اسلامی ایران در دوران هشت ساله جنگ تحمیلی در بحث کمبود سلاح نظامی درگیر چه مسائل و مشکلاتی شد و عدم فروش سلاح از سایر کشورها به ایران در این دوران تا چه اندازه رزمندگان را در جبهه دچار مشکل کرد.کشوری که آن روزهای سرد و سخت را گذارند امروز نه تنها تولید کننده سلاح بلکه صادرکننده آن نیز است و به سیزدهمین قدرت برتر نظامی، پنجمین کشور تولید کننده پهپاد رادارگریز و دهمین کشور تولید کننده زیردریایی در جهان است. همیشه دشمنان نظام جمهوری اسلامی با بهره‌ گیری از امپراطوری رسانه‌ای خود، درصدد نفی دستاورد‌های ۴۵ سال گذشته هستند این خط فکری دروغین در حالی است که نظام جمهوری اسلامی در ۴۵ سال گذشته دستاورد‌های مهم و ملموسی داشته است. یکی از دستاورد‌های مهم در حوزه دفاعی و نظامی بود، در حالی که این بخش بیش از سایر بخش‌ها شاهد تحریم‌های غرب به خصوص تحریم‌های ظالمانه ایالات متحده آمریکا قرار داشت. ادامه مطلب .....👇👇 . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
توان موشکی پیش از انقلاب ۹خرداد ۱۳۵۱ «ریچارد نیکسون» رئیس جمهور آمریکا به همراه «هنری کیسنجر» مشاور امنیت ملی این کشور که به ایران سفر کرده بودند با محمدرضا پهلوی دیدار کردند. در نتیجه این دیدار و مذاکرات، محمدرضا شاه اجازه پیدا کرد که با معافیت از همه نظارت‌ها و محدودیت‌های تسلیحاتی هر گونه سلاح و تجهیزات نظامی بجز سلاح هسته‌ای را که نیاز دارد می‌تواند از ایالات متحده آمریکا خریداری کند، اما با وجود این توافق و قول و قرار‌های میان مسئولان دو کشور در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۵۴ هنری کسینجر در دیدار با محمدرضا پهلوی به او اعلام کرد فروش موشک زمین به زمین به ایران امکان ندارد و این موضوع خط قرمز آمریکاست و آمریکایی‌ها تا سال ۱۳۵۷ و پیروزی انقلاب اسلامی حتی راکت‌هایی با برد ۶۰ کیلومتر نیز به ایران نفروختند. ادامه مطلب .....👇👇 . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
📌توان موشکی ایران پس از انقلاب اسلامی پس از پیروزی انقلاب اسلامی،ایران دیگربه عنوان یک خریدار صرف تسلیحات موشکی نبود بلکه به عنوان بزرگترین قدرت تولیدکننده موشک‌های بالستیک و نقطه زن در دنیا شناخته می‌شود که سایر کشور‌ها و دولت‌ها درخواست خرید تسلیحاتی از ایران را دارند.نیاز کشور به تجهیزات موشکی و اهمیت داشتن این فناوری تنها ۱۷ روز بعد از آغاز جنگ تحمیلی یعنی ۱۷ مهر ۱۳۵۹ و حمله موشکی رژیم بعث عراق به شهر دزفول احساس شد. در این روز ارتش عراق بایک فروند موشک«فراگ ۷»دزفول را هدف قرار داد و ۷۰نفرازمردم بیگناه این شهر به شهادت رسیدند.این حملات موشکی به شهر‌هاومراکز حساس ایران با قدرت از سوی رژیم بعث عراق دنبال شد به گونه‌ای که تا یکم فروردین ۱۳۶۳ هزار و ۷۰۶ مرتبه این اقدام را تکرار کرد. با توجه به اینکه هدف اصلی حملات موشکی رژیم بعث عراق،شهر‌های ایران بودودراین حملات خونین تعداد زیادی از غیرنظامی‌ها به شهادت می‌رسیدند هیچکدام از سازمان‌های بین المللی و حتی مسئولان سازمان ملل و سران کشور‌ها به این اقدامات وجنایات ضدبشری عراق واکنشی نداشتند. در تیرماه ۱۳۶۳ مسئولان کشورمان به این نتیجه رسیدند که بااستفاده ازتوان موشکی وبا هدف قرار دادن شهر‌های تخلیه شده عراق،صدام را از حمله به شهر‌ها منصرف کند.بهمین منظور تلاش‌های بسیاری برای خریدموشک آغاز شد،اما همانگونه که ازسوی مسئولان وفرماندهان نظامی بار‌هااعلام شده است هیچ کشوری حاضربه فروش تسلیحات نظامی به ایران نبود. با این وجوددرتابستان ۱۳۶۳سوریه حاضر شد تکنیک‌های آماده سازی وپرتاب موشک رابه افسران ایرانی آموزش دهدوبعدازآن محمد قزافی حاکم لیبی هم قبول کرد در اولین مرحله ۸ موشک اسکاد B ساخت کشور روسیه با2سکوی پرتاب و خدمه آن رادراختیار ایران قرار دهد. در سوم آبان ۱۳۶۳، ۱۳ نفرازسپاه پاسداران انقلاب اسلامی با مسئولیت حسن تهرانی مقدم به صورت مخفیانه و سری به سوریه رفتند و در تیپ ۱۵۵ موشکی این کشور دوره‌های مختلف را گذرانده و آموزش‌های لازم را فرا گرفتند.اگر چه افسران سوری معتقد بودند این آموزش نیازمند ۴۵ دانشجو و ۶ ماه زمان است، اما گروه اعزامی ایران این آموزش‌ها را تنها طی دو ماه با موفقیت پشت سرگذاشتند. عراق در ۱3 اسفند ۱۳۶۳ مرحله جدیدی از جنگ شهر‌ها و حمله موشکی به ایران را آغاز کرد. وزارت دفاع ایران نیز در واکنش به این اقدام رژیم بعث عراق در اطلاعیه‌ای عراق را به حمله متقابل تهدید کرد و ۴۸ ساعت مهلت به آنهادادکه ازاین اقدامات دست بردارند، اما مسئولان عراقی این موضوع را جدی نگرفتندتادر نهایت اینکه در سحرگاه ۲۱ اسفند ۱۳۶۳ ایران اولین موشک اسکاد خریداری شده از لیبی را به سمت عراق شلیک و پالایشگاه کرکوک را هدف قرار داد. در روز‌های بعد این حملات موشکی ادامه داشت و ۹ موشک دیگر در مناطقی مانند بانک رافدین، باشگاه افسران،وزارت خارجه ودیگرمناطق حساس عراق شلیک شد. در نتیجه این حملات موشکی ایران،رژیم بعث عراق دست از موشک باران شهر‌ها برداشت. این عملیات و از نتایج آن اولین تجربه موفقیت آمیز ایران در بازدارندگی موشکی بود. ساخت انواع سلاح‌ها و تجهیزات نظامی ساخت انواع سلاح‌هاوتجهیزات نظامی ازجمله ساخت انواع هواپیما و جت‌های جنگنده مافوق صوت رادار گریز (مانند؛ صاعقه و آذرخش)، آموزشی (مانند؛پرستو،درنا،سیمرغ،شفق،تندر)، تحقیقاتی (دومین کشور دارای دانش طراحی و ساخت هواپیمای استراتژیک خورشیدی) و خودکفایی در تولید و ساخت انواع هواپیما‌های بدون سرنشین مدرن، انواع بالگرد (مانند، بالگرد‌های شاهد، شباویز ۲۰۷۵ و ۲۰۶۱ و بالگرد ضد تانک ۲۰۹۱) و تعمیر انواع هواپیما و بالگرد با کسب رتبه «پنجم جهانی» و دومین کشور سازنده ملخ کامپوزیتی بالگرد در دنیا، بخشی از دستاورد‌های صنعت هوایی است. دستاورد‌های صنایع نظامی جمهوری اسلامی ایران تولید زیردریایی (دهمین کشور تولید کننده زیردریایی) و تعمیر انواع ناو و ناوچه هاورگرافت (قایق‌های دوزیست)،قایق‌های تندرووقایق پرنده، زره‌پوش و تانک، خودکفایی در انواع تجهیزات و سلاح‌های سبک، نیمه سنگین و سنگین مانند: انواع خمپاره‌انداز و توپ‌های مدرن، انواع سامانه‌ها و سلاح‌های پدافند ضد هوایی و مهمات سبک و سنگین توسعه صنایع مخابراتی،انواع بی‌سیم و تقویت وتوسعه صنایع اپتیک وساخت انواع دوربین‌های معمولی ودیددرشب وصدور برخی از این محصولات به ۳۲کشور جهان و...از دستاورد‌های صنایع نظامی جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شوندکه قبل ازانقلاب اسلامی،تولید آنهادرکشورسابقه نداشته و مهم‌تراینکه بخش قابل‌توجهی ازآنها،صرفاًدرانحصارتعدادمعدودی از کشور‌های پیشرفته جهان قرار داشته است. ادامه مطلب .....👇👇 . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
📌تنوع موشک‌های بالستیک و نقطه‌ زن ایران ایران اسلامی امروزه به تنوع بسیاری از موشک‌های بالستیک و نقطه‌زن مانند سجیل، عماد، قدر، خرمشهر، قیام، ذوالفقار، فاتح، خلیج فارس و هرمز در کنار دستیابی به فن‌آوری ساخت موشک‌های کروز دریایی و زمینی دست یافته است. اخیراً نیز ایران از موشک هایپرسونیک خود رونمایی کرد. موشک هایپرسونیک نسلی از موشک‌ها است که سرعتی بیش از ۵ برابر سرعت صوت دارند و به همین خاطر رهگیری آنها تقریباً ناممکن است. تولید پیشرفته‌ترین سامانه‌های دفاعی ضد موشکی با اتکا به توانمندی‌های داخلی دستاورد‌های موشکی جمهوری اسلامی تنها به موشک‌های بالستیک و دوربرد خلاصه نمی‌شود بلکه در زمینه پدافند هوایی نیز ایران توانسته با ساخت و تولید موشک‌های پدافند، آسمان کشور را امن کند. در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران از جمله معدود کشور‌هایی در دنیا است که با اتکا به توانمندی‌های داخلی پیشرفته‌ ترین سامانه‌های دفاعی ضد موشکی را تولید کرده است. مهم‌ترین این سامانه‌ها، باور ۳۷۳ نام دارد که از روی نمونه روسی اس ۳۰۰ ساخته شده، اما بسیار پیشرفته‌ تر است و کار حراست از مهم‌ ترین نقاط کشور از جمله برخی سایت‌های هسته‌ ای را برعهده دارد. از دیگر سامانه‌های مهم در پدافند هوایی کشور می‌توان به سامانه بومی سوم خرداد اشاره کرد که با انهدام پهپاد پیشرفته گلوبال هاوک آمریکایی در سال ۱۳۹۸ درخشید. هر ماه و به هر مناسبت یک دستاورد مهم دفاعی رونمایی می‌شود. در سال گذشته نیرو‌های مسلح کشورمان، ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سال شلوغی را پشت سر گذاشتند و شاید بتوان گفت هر ماه و به هر مناسبتی از یک دستاورد مهم در حوزه‌های مختلفی رونمایی می‌کردند. از اقتدار روز افزودن در صنایع موشکی و دستیابی به موشک‌های بالستیک تا ساخت شناور‌های جدید با فناوری‌های روز دنیا و ساخت ماهواره بر‌های متفاوت و پیشرفت در صنایع پدافندی همه در سال گذشته توسط همین نیرو‌های مسلح و جوانان کشورمان به مرحله اجرا و ظهور رسید. پیشرفت ایران در تولید پهپاد‌ها و موشک آمار‌های جهانی نشان می‌دهد ایران از واردکننده صرف تسلیحات تا پیش از انقلاب‌اسلامی، در سال‌های اخیر به صادرکننده و فروشنده سلاح تبدیل شده‌ است و پهپاد‌ها و موشک‌های ایرانی مشتریان جهانی زیادی دارد و پیشرفت‌های جمهوری‌اسلامی در این زمینه انعکاس فراوانی در سطح بین‌المللی داشته است. تبدیل تهدید تحریم به فرصتی برای بومی‌سازی تجهیزات نظامی و دفاعی دستاورد‌های مهم نظامی و دفاعی جمهوری اسلامی ایران در سایه تحریم و با اتکا به توانمندی‌های داخلی دانشمندان کشورمان به دست آمده است. نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران موفق شدند تهدید تحریم را به فرصتی برای بومی‌سازی تجهیزات نظامی و دفاعی تبدیل کنند. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌موهای سفید؟ دیگر هیچ‌وقت!❌ با این روش انقلابی، دیگر نیاز به رنگ کردن موها ندارید😎 مورد تایید چهره‌های مشهور و متخصصان زیبایی🥰😍 ضمانت بازگشت وجه کامل در صورت عدم نتیجه😱 همین حالا برای مشاوره رایگان، لینک زیر را دنبال کنید!👇👇 https://1ta100.ir/qu-ads/2542 https://1ta100.ir/qu-ads/2542
🌤 اذان ظهر «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجّل فرجَهُم» 🕋 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّهَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ حی علی الصلاة✨️ حي علي خيرالعمل💫 ▪️الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ▪️ . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha
📌خبر مهم بایدن درباره جنگ اوکراین جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پس از دیدار و گفت وگو با ولودیمیر زلنسکی همتای اوکراینی خود در جریان یک نشست خبری، تاکید کرد: اوکراین در جنگ با روسیه پیروز خواهد شد. به نقل از ایرنا، بایدن با بیان اینکه ما هم کنون و در آینده در کنار کی‌یف هستیم، گفت: ما اجازه نمی‌دهیم ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در جنگ با اوکراین پیروز شود. رئیس‌ جمهور آمریکا همچنین در جریان این نشست خبری از اختصاص میلیاردها دلار کمک تسلیحاتی جدید به اوکراین، از جمله موشک، پهپاد، مهمات و سایر تجهیزات دفاعی برای مقابله با تهاجم روسیه خبر داد. در همین ارتباط کامالا هریس معاون رئیس‌جمهور آمریکا نیز پیش تر در دیدار با زلنسکی درخواست‌های مطرح شده از سوی برخی کشورها و شخصیت‌های سیاسی از اوکراین برای واگذاری بخشی از سرزمین و قلمرو خودش به روسیه برای برقراری صلح را موضوعی خطرناک و غیرقابل قبول توصیف کرد. هریس همچنین در جریان یک کنفرانس خبری پس از دیدار با زلنسکی اظهار کرد: طرح‌هایی که به عنوان طرح صلح از سوی بعضی از کشورها و شخصیت‌های سیاسی مطرح شده و خواستار واگذاری بخشی از سرزمین اوکراین به روسیه برای برقراری صلح میان این دو کشور می‌شوند در حقیقت طرح صلح نیستند بلکه طرح‌هایی برای تسلیم کی‌یف در برابر مسکو هستند. به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا پرش تر در اظهاراتی زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین را متهم کرد که از انجام توافق برای پایان دادن به جنگ با روسیه خودداری کرده است. نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در اظهاراتی به شدت انتقادی در یک گردهمایی انتخاباتی در کارولینای شمالی، گفت: ما به ارائه میلیاردها دلار به مردی که حاضر به انجام توافق نیست، یعنی زلنسکی ادامه می‌دهیم. رئیس‌جمهور سابق آمریکا خطاب به زلنسکی اظهار کرد: الان چه چیزی برایت باقی مانده است؟ کشور (اوکراین) به طور کامل نابود شده است. اظهارات ترامپ اندکی پس از آن بیان شد که زلنسکی در سازمان ملل متحد سخنرانی کرد و روسیه را به طراحی حملات فاجعه‌بار احتمالی به نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین متهم کرد. بر اساس این گزارش، ترامپ اوایل سپتامبر (شهریور) مدعی شد که برنامه‌ای تضمین شده برای پایان دادن به جنگ اوکراین دارد اما آن را فاش نمی‌کند مگر اینکه در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا پیروز شود. رئیس‌جمهور سابق آمریکا همچنین بارها مدعی شده است که جنگ میان مسکو و کی‌یف را ظرف ۲۴ ساعت فیصله خواهد داد. ترامپ در ماه‌های اخیر به طور قابل ملاحظه‌ای از بودجه ایالات متحده برای اوکراین انتقاد کرده و از اروپا نیز خواسته است تا میزان کمک‌های خود را افزایش دهد. واشنگتن و متحدانش برنامه کمک چند میلیارد دلاری را برای حمایت از اوکراین از زمان آغاز جنگ در این کشور در فوریه ۲۰۲۲ (اسفند ۱۴۰۰) تدوین کرده‌اند. آنها در عین حال به بهانه جنگ، بارها مسکو را تحریم کرده‌اند. ترامپ بارها کمک آمریکا به اوکراین را پول هدر کردن توصیف کرده و مدعی است که می‌خواهد به پیروزی اوکراین کمک کند. رئیس‌جمهور اوکراین پیش تر گفته بود که امیدوار است در سفر این هفته خود به آمریکا با ترامپ دیدار و آنچه را «طرح پیروزی» اوکراین در جنگ با روسیه می‌داند، به او ارائه کند. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️مراقب تحلیل اشتباه وقایع اخیر باشید... اینکه حزب الله 🚩 حیفا زد یعنی.......😎✋🏻 ┄┅═✧✺💠✺✧═┅┄ . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha ❌حتی المقدور با لینک ارسال شود