eitaa logo
موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
18.1هزار دنبال‌کننده
34.3هزار عکس
36.1هزار ویدیو
286 فایل
۴رکن جهادتبیین از بیانات مقام معظم رهبری: -فریضه -قطعی -فوری -عینی آیدی ادمین ارشد و پذیرش تبلیغات @f_aaha👈 ---- @jahadtabin313 @jahadtabin313 📖 مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه زیر نظر #استاد_امیرعلی_حیدرِ_امیری آیدی جهت تبلیغات👇 @ahmadalvand1
مشاهده در ایتا
دانلود
تکمیلی/شگرد تازه اتباع افغانی برای اجاره ملک در ایران دبیر اتحادیه مشاوران املاک زاهدان با اشاره به خرید اراضی و املاک از سوی افغان‌ها از طریق ثبت شرکت بازرگانی و تجاری گفت: اتباع خارجی به راحتی امکان ثبت شرکت ندارند و فقط تاجران می‌توانند شرکت ثبت کنند که آن تاجر هم احراز هویت و شرایط می‌شود و هر اتباع افغان نمی‌تواند به عنوان تاجر، شرکت ثبت کند. در شرایطی که یک افغان جزو تاجران و سرمایه‌گذاران نباشد و با افزایش سخت‌گیری‌ها امکان دریافت اقامت در استان مرزی را نگیرد، قطعا نمی‌تواند شرکتی هم ثبت کند. کوچ رضایی با بیان اینکه افغان‌هایی که تقاضای اجاره مسکن را دارند باید پروسه قانونی آن را طی کنند، ادامه داد: افغان‌ها چناچه پاسپورت و مجوز اقامت داشته باشند، اداره امور اتباع خارجی به آنها مجوز اجاره می‌دهد و این افراد به طور قانونی با مجوزی که از اداره امور اتباع دارند می‌توانند به مشاوران املاک مراجعه و قرارداد اجاره را برای مدت زمان مشخص شده در مجوز اداره امور اتباع خارجی، منعقد کنند. وی با اشاره به قراردادهای زیرزمینی و با واسطه مهاجرهای غیرقانونی افغان، افزود: اما به غیر از این روال قانونی شاهد انعقاد قراردادهای محرمانه و زیرزمینی افغان‌ها برای اجاره مسکن هستیم به طوری که قرارداد اجاره خانه به نام یک ایرانی ثبت می‌شود اما افغان‌ها در آن خانه ساکن می‌شود و اجاره بها را می‌پردازند. معمولا افغان‌ها با ایرانی‌ها رابطه رفاقت برقرار می‌کنند و به نام آنها می‌توانند خانه اجاره کنند. البته این فقط شامل املاک مسکونی نمی‌شود و از این طریق املاک تجاری و اداری هم اجاره می‌کنند. دبیر اتحادیه مشاوران املاک زاهدان با تاکید بر اینکه مسیر عبور افغان‌ها به کشورمان از چابهار است و به همین دلیل اقامت آنها در چابهار هم کوتاه مدت است و اگر اقامتی هم دارند، غیرقانونی است، گفت: اکثر افغان‌هایی که وارد سیستان و بلوچستان می‌شوند در این استان و شهرهای آن ماندگار نیستند و بلافاصله از این استان مرزی به مرکز کشور مهاجرت می‌کنند، افغان‌هایی که اقامت بلندمدت در شهرهای این استان به ویژه چابهار دارند، خانه اجاره می‌کنند. اما در حال حاضر شاهد خروج افغان‌ها از استان سیستان و بلوچستان و اقامت آنها در استان‌های مرکزی کشور هستیم. وی ادامه داد: اما تاجران افغان در چابهار ماندگار هستند و با دریافت مجوز اقامت در مناطق بالاشهر چابهار ملک اجاره می‌کنند، اما این دسته از افغان‌ها هم امکان خرید ملک و زمین را ندارند و سندی به نام آنها ثبت نمی‌شود. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
تکمیلی/مشاور عالی فرمانده کل سپاه سردار دقیقی با بیان اینکه غیبت فرماندهان در صحنه‌های عمومی نظیر نماز جمعه، به معنای کاهش توان یا ضعف آن‌ها نیست، گفت: این غیبت نشان از تمرکز بر وظیفه‌شناسی و مسئولیت‌پذیری نیرو‌های مسلح نظام مقدس جمهوری اسلامی دارد. وی در پاسخ به این سوال که اگر اسرائیل حمله کند، ایران پاسخ خواهد داد، تصریح کرد: جنگ میان ایران و آمریکا از علاقه‌های قدیمی رژیم صهیونسیتی است، اما در حال حاضر رژیم صهیونسیتی بسیار در وضعیت ضعیف و شکننده‌ای قرار دارد. مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: عملیات وعده صادق ۲ یک عملیات ترکیبی بود و گنبد آهنین رژیم صهیونسیتی را از کار انداخت و اگر رژیم واکنش نشان دهد، با حملات کوبنده‌تری پاسخ خواهد گرفت، زیرا حفظ امنیت خط قرمز ایران است. سردار حقیقی تصریح کرد: گزینه جنگ با ایران روی هیچ میزی نیست و به ملت شریف ایران اطمینان می‌دهیم که نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی بسیار هوشیار و توانمند هستند و با خلاقیت و برنامه با مسائل برخورد می‌کنند. وی با بیان اینکه مقاومت پیروز معادلات منطقه است، گفت: ایران کشوری قوی و مقتدر است و ما باید در برابر شایعات و جنگ روانی دشمن ایستادگی کنیم و رسانه‌ها در این زمینه نقش مهم و موثری را ایفا می‌کنند. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
📌نامه عربستان، امارات و قطر به آمریکا: اجازه استفاده از حریم خود به اسرائیل علیه ایران را نمی‌دهیم. یک تحلیل‌گر سعودی نزدیک به دربار سعودی، گفت: ایرانی‌ها اعلام کرده‌اند که اگر کشور‌های خلیج فارس حریم هوایی خود را برای اسرائیل باز کنند، این یک اقدام جنگی خواهد بود. سه منبع عرب به رویترز گفتند که کشور‌های خلیج فارس در تلاش هستند تا واشنگتن را متقاعد کنند که از حمله اسرائیل به تأسیسات نفتی ایران جلوگیری کند، زیرا نگران هستند که تأسیسات نفتی خودشان نیز در صورت تشدید تنش‌ها از سوی نیرو‌های نیابتی تهران مورد حمله قرار گیرد. به منظور جلوگیری از درگیر شدن در منازعه، کشور‌های خلیج فارس از جمله عربستان سعودی، امارات متحده عربی و قطر اجازه پرواز به اسرائیل بر فراز حریم هوایی خود برای هرگونه حمله به ایران را نمی‌دهند و این موضوع را به واشنگتن منتقل کرده‌اند. اقدامات کشور‌های خلیج فارس پس از تلاش دیپلماتیک ایران، برای متقاعد کردن همسایگان خود در خلیج فارس به استفاده از نفوذ خود با واشنگتن در شرایطی که نگرانی‌ها درباره هدف قرار دادن تأسیسات نفتی ایران افزایش یافته، صورت گرفته است. ادامه مطلب .....👇👇 . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
📌تکمیلی/نامه عربستان، امارات و قطر به آمریکا: اجازه استفاده از حریم خود به اسرائیل علیه ایران را نمی‌دهیم. در دیدار‌های این هفته، ایران به عربستان هشدار داد که اگر به اسرائیل در انجام حمله کمک شود، نمی‌تواند امنیت تأسیسات نفتی این کشور را تضمین کند. علی شهابی، یک تحلیل‌گر سعودی نزدیک به دربار سعودی، گفت: ایرانی‌ها اعلام کرده‌اند که اگر کشور‌های خلیج فارس حریم هوایی خود را برای اسرائیل باز کنند، این یک اقدام جنگی خواهد بود. نگرانی‌ها در مورد تأسیسات نفتی و احتمال بروز یک درگیری منطقه‌ای وسیع‌تر همچنین محور مذاکرات بین مقامات اماراتی و همتایان آمریکایی آن‌ها بود. در سال ۲۰۲۲، حوثی‌ها در یمن موشک‌ها و پهپاد‌هایی به سمت کامیون‌های سوخت‌گیری نفتی نزدیک یک پالایشگاه متعلق به شرکت نفت دولتی امارات، ADNOC، شلیک کردند و این حمله را به عهده گرفتند. یک منبع عرب گفت: کشور‌های خلیج فارس اجازه نمی‌دهند اسرائیل از حریم هوایی آن‌ها استفاده کند. آن‌ها اجازه عبور موشک‌های اسرائیلی را نمی‌دهند و همچنین امیدوارند که به تأسیسات نفتی ایران حمله نشود. سه منبع عرب تأکید کردند که اسرائیل می‌تواند حملات را از طریق اردن یا عراق انجام دهد، اما استفاده از حریم هوایی عربستان، امارات یا قطر روی میز نیست. تحلیل‌گران همچنین اشاره کردند که اسرائیل گزینه‌های دیگری دارد، از جمله قابلیت سوخت‌گیری در حین پرواز که به جنگنده‌هایش این امکان را می‌دهد تا از دریای سرخ به اقیانوس هند پرواز کنند، به خلیج فارس بروند و سپس برگردند. این سه منبع گفتند که عربستان سعودی به عنوان یک صادرکننده پیشرو نفت به همراه امارات، قطر، کویت، عمان و بحرین - علاقه‌مند به کاهش تنش‌ها است. منبع دوم عرب گفت: ما در وسط یک جنگ موشکی خواهیم بود. نگرانی جدی وجود دارد، به ویژه اگر هدف حمله اسرائیل، تأسیسات نفتی ایران باشد. این سه منبع عرب گفتند که یک حمله اسرائیلی به زیرساخت‌های نفتی ایران تأثیر جهانی خواهد داشت، به ویژه برای چین (بزرگ‌ترین مشتری نفت ایران) و همچنین برای کامالا هریس در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ۵ نوامبر که او در آن با دونالد ترامپ رقابت می‌کند. منبع اول عرب گفت: اگر قیمت نفت به ۱۲۰ دلار در هر بشکه برسد، این هم به اقتصاد آمریکا و هم به شانس‌های هریس در انتخابات آسیب خواهد زد. بنابراین، آن‌ها (آمریکایی‌ها) اجازه نخواهند داد که جنگ نفتی گسترش یابد. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
15.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 گوگل تنها یک جستجوگر نیست! ‼️گوگل فقط یک موتور جستجوگر نیست! ‼️هالیوود فقط یک استادیو فیلم سازی نیست! ‼️سازمان ملل فقط یک سازمان بین‌المللی نیست! ‼️گردشگران فقط گردشگر نیستند! ‼️علم فقط علم نیست! ‼️سازمانهای خیریه، فقط سازمان خیریه نیستند! ‼️غذاها، داروها، واکسنها، فقط غذا و دارو و واکسن نیستند! ‼️فستیوالهای هنری فقط فستیوال نیستند! ‼️پیمانهای سازمان ملل فقط پیمان نیستند! ‼️آزادی غرب فقط آزادی نیست! ‼️حقوق بشر فقط حقوق بشر نیست! ‼️تاریخ فقط تاریخ نیست! ‼️آژانس بین‌المللی هسته‌ای فقط آژانس هسته‌ای نیست! ‼️دادگاههای بین‌المللی فقط دادگاه نیستند! ♨️این واقعیت امروز تمدن پوسیده رو به اضمحلال غرب در عمارتی است که با نورپردازی و تبلیغ و مغزشویی، آن را بهشتی نشان می‌دهد که عقل و دل افکار غیرانقلابیون در ایران اسلامی را ربوده است؛ و این دلباختگی، اگر نگوییم مأموریت، که این دلباختگان مجنون، آن را عقل‌گرایی می‌نامند و آنها را به مرز خیانت به مردم و انقلاب اسلامی کشانده است. ↩️ به دلباختگان غرب در مسئولیت حاکمیتی، عقلاً و شرعاً، نباید پست داد و این حکم ولی‌الله است. یا اهل الولا! ↩️ جناب مخبر را در وظیفه‌ی محوله ولایت باید همه‌گونه یاری رساند، تا هرکس ذره‌ای با امام و انقلاب زاویه دارد از مسئولیت حاکمیتی، خارج شود. ⬅️ باید فکر کرد، وقت تنگ است. ✍دکتر غلامرضا جراح @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
📌 لقب سردار قاآنی در آمریکا و اسرائیل /فرمانده نیروی قدس سپاه چند ساله است؟ در آمریکا و اسرائیل با القاب متفاوتی از سردار قاآنی نام برده می شود. سردار اسماعیل قاآنی جانشین سردار قاسم سلیمانی و سومین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، متولد ۱۷ مرداد ۱۳۳۶ است و در حال حاضر ۶۷ سال سن دارد. فرمانده نیروی قدس سپاه اصالتا اهل خراسان جنوبی است و در مشهد به دنیا آمده و دوران کودکی و نوجوانی، تا دریافت مدرک دیپلم متوسطه را در شهر مشهد گذرانده است. همانطور که می دانید اغلب سرداران و مقامات ارشد نظامی مهم در جهان، در کشور خود و کشورهای دیگر با القاب خاصی خوانده می شوند که درمورد سردار قاآنی این مسئله به شرح زیر است: لقب سردار قاآنی در آمریکا: مغز متفکر نیروی قدس لقب سردار قاآنی در اسرائیل: مرد شامی لقب سردار قاآنی در ارتش ناتو: به مرد سایه . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
📌جنگ منطقه‌ای با اقتصاد‌های خاورمیانه‌ای چه خواهد کرد؟ در حالی که کشور‌های غربی منابع مختلفی را برای واردات نفت خود دارند با این حال، آن‌ها از تاثیرات شوک‌های قیمتی و اختلال در زنجیره‌های تدارکاتی انرژی جهان در منطقه خاورمیانه مصون نیستند. در شرایطی که اقتصاد جهانی از فشار‌های قابل توجه و تورم بالا رنج می‌برد، تبعات و پیامد‌های فراگیر یک جنگ منطقه‌ای می‌تواند موجی از ناآرامی‌های اجتماعی را نیز ایجاد کند. پایگاه خبری-تحلیلی "میدل ایست آی" در گزارشی با اشاره به افزایش تنش‌های منطقه‌ای در خاورمیانه و اوج گیری شانس وقوع یک جنگ فراگیر در منطقه مذکور، به طور خاص سعی کرده تصویری را از تاثیر یک چنین جنگی بر اقتصاد‌های منطقه خاورمیانه ارائه کند. این پایگاه خبری تاکید دارد که جنگ در خاورمیانه سبب خواهد شد تا اقتصادی‌های خاورمیانه‌ای به ویژه کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس، به سمت نابودی و ویرانی حرکت کنند. به نقل از میدل ایست آی؛ اقتصاد‌هایی نظیر کشور کویت تا ۹۰ درصد به درآمد‌های نفتی و همچنین آبراه‌های امن منطقه جهت نقل و انتقال نفت خود وابسته هستند. اختلال در اقتصاد‌های این دسته از کشور‌ها سبب خواهد شد تا به احتمال زیاد، با انقلاب‌های اجتماعی و سیاسی نیز رو به رو شوند. ادامه مطلب .....👇👇 . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
📌تکمیلی / جنگ منطقه‌ای با اقتصاد‌های خاورمیانه‌ای چه خواهد کرد؟ حمله تلافی جویانه ایران در ماه جاری علیه اسرائیل و متعاقبا طرح تهدیدات مختلف از سوی نتانیاهو و اقدامات وی در اتخاذ یک رویکرد تهاجمی علیه محور مقاومت، منطقه خاورمیانه را تا حد زیادی در آستانه یک جنگ بزرگ قرار داده است. نتانیاهو مصمم است تا آمریکا را نیز به جنگ با ایران بکشاند و در این رابطه هیچ ابایی از آغاز یک جنگ منطقه‌ای که ثبات جهانی را تهدید می‌کند، ندارد. وی سال هاست که برای تحقق این هدف تلاش می‌کند. یک دهه قبل، نتانیاهو به نحوی بی وقفه سعی داشت تا از انعقاد توافق هسته‌ای برجام در سال ۲۰۱۵ جلوگیری کند. وی حتی خواستار حمله به سایت‌های هسته‌ای ایران نیز شده است. در شرایط کنونی که یک سال از آغاز حمله اسرائیل به غزه می‌گذرد، نتانیاهو همچنان در حال تحریک آغاز یک جنگ منطقه‌ای از طریق اقداماتی نظیر حمله به مقام‌های نظامی ایرانی و متحدان این کشور نظیر حزب الله لبنان و حماس است. ماه گذشته، اسرائیل اقدامات تحریک آمیز خود جهت آغاز یک جنگ گسترده منطقه‌ای را با انفجار‌های پیجری در لبنان و همچنین ترور سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان در جریان یک حمله بزرگ به بیروت، به اوج رساند. در حالی که نتانیاهو احتمالا فکر می‌کند که کشاندن آمریکا به جنگ با ایران می‌تواند به حیات سیاسی وی جان تازه‌ای ببخشد و منطقه خاورمیانه را از منظر امنیتی به محیط مطلوب تری برای اسرائیل تبدیل کند، با این حال، یکچنین حرکتی در نوع خود برای منطقه و جهان به شدت خطرناک خواهد بود. پیامد‌های سیاسی، اقتصادی و انسانی یک چنین اقدامی بسیار گسترده و عمیق است و می‌تواند به بی‌ثبات‌سازی و یا حتی فروپاشی بسیاری از سازوکار‌ها و نظم‌ها و دولت‌های مستقر ختم شود. ایجاد اختلال در روند تجارت منطقه‌ای در کنار آوارگی قابل توجه انسان‌ها می‌تواند تا حد زیادی سیستم کمک رسانی منطقه‌ای در غرب آسیا را که در ماه‌های گذشته به شدت فرسوده شده، به نقطه‌ای بی بازگشت برساند. تاثیرات فراگیر خاورمیانه منطقه‌ای است که از نظر ژئوپلیتیکی از اهمیت منحصر به فردی برخوردار است. این منطقه میزبان ۳ نقطه راهبردی در حوزه حمل و نقل انرژی جهان است: تنگه هرمز، کانال سوئز، و تنگه باب المندب که این‌ها همگی در کنار هم امکانات لازم برای نیمی از دریانوردی و تجارت نفتی جهان را فراهم می‌سازند. تردیدی نیست که اختلال در آن ها، حامل تهدیدات جدی علیه ثبات بازار‌های انرژی جهانی است. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
📌تکمیلی / جنگ منطقه‌ای با اقتصاد‌های خاورمیانه‌ای چه خواهد کرد؟ در حالی که کشور‌های غربی منابع مختلفی را برای واردات نفت خود دارند با این حال، آن‌ها از تاثیرات شوک‌های قیمتی و اختلال در زنجیره‌های تدارکاتی انرژی جهان در منطقه خاورمیانه مصون نیستند. در شرایطی که اقتصاد جهانی از فشار‌های قابل توجه و تورم بالا رنج می‌برد، تبعات و پیامد‌های فراگیر یک جنگ منطقه‌ای می‌تواند موجی از ناآرامی‌های اجتماعی را نیز ایجاد کند. در اقصی نقاط خاورمیانه، تاثیرات یک منازعه گسترده منطقه‌ای که مسیر‌های نقل و انتقال و تجارت نفت را مسدود سازد، وخیم است. کشور‌هایی که به صادرات نفت وابسته هستند تا اقتصاد‌های خود را تامین کنند نظیر عراق، کویت، عربستان سعودی و قطر، با بحران‌های جدی رو به رو خواهند شد. بحرین که به حمل و نقل دریایی از طریق تنگه هرمز وابسته است، بیش از ۶۰ درصد از بودجه ملی خود را از طریق فروش نفت تامین می‌کند و درست به همین دلیل، بسته شدن تنگه هرمز یا ناامن شدن آن می‌تواند تبعات به شدت وخیمی را برای اقتصاد این کشور عربیِ حاشیه خلیج فارس به همراه داشته باشد. عربستان سعودی به عنوان بزرگترین صادر کننده نفت جهان بیش از شش میلیون بشکه نفت را به صورت روزانه از طریق آبراه‌های راهبردی خلیج فارس جابجا می‌کند که این موضوع درآمد سالانه چندصدمیلیارد دلاری را برای آن به همراه دارد. امارات متحده عربی روزانه سه میلیون بشکه نفت تولید می‌کند و برنامه ریزی کرده که این میزان را تا دو برابر در طی سال‌های آتی افزایش دهد. قطر سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار گاز طبیعی صادر می‌کند و کویت سالانه ۶۲ میلیارد دلار صادرات انرژی دارد. عددی که چیزی در حدود ۹۰ درصد از درآمد‌های دولتی را تشکیل می‌دهد. در حالی که کانال سوئز و حمل و نقل دریایی از طریق آن سالانه درآمدی بالغ بر ۹ میلیارد دلار را برای کشور مصر به همراه دارد، در عین حال، ۳۰ درصد از صادرات گاز از طریق کانال سوئز نیز در ادامه نیاز به امنیت آبراه تنگه باب المندب دارد. تمامی این کشور‌ها به شدت نسبت به ناامن شدن آبراه‌های دریایی مذکور آسیب پذیر هستند و یک جنگ فراگیر در منطقه می‌تواند ضربات جدی را به اقتصاد‌های آن‌ها وارد کند. از دست رفتنِ ناگهانی بخش زیادی از درآمد‌ها در کنار کاهش میزان واردات برای مصرف داخلی، می‌تواند ناآرامی‌های اجتماعی قابل توجهی را در کشور‌های منطقه ایجاد کند. این موضوع صرفا برای خاورمیانه نیست و حتی کشور‌های غربی نیز با این تهدید رو به رو هستند. با این همه، وضعیت برای کشور‌های خاورمیانه‌ای به مراتب وخیم‌تر خواهد بود، زیرا آن‌ها تا حد زیادی به ارائه یارانه به مردم خود وابسته هستند. یک جنگ فرسایشی و طولانی می‌تواند توازن ظریفی را که در منطقه برقرار است برهم زند و در زنجیره‌های تدارکاتی ایجاد اختلال کند و موجب یک تورم قابل توجه در اقتصاد‌های منطقه شود. نیرو‌های آمریکایی نیز حضور گسترده‌ای در شماری از کشور‌های منطقه دارند. موضوعی که خود از یک چالش مهم امنیتی حکایت دارد. در صورت وقوع یک جنگ فراگیر منطقه ای، پایگاه‌های آمریکایی تبدیل به اهدافی برای طیف‌های مخالف با این کشور خواهند شد. این مساله آمریکا را به یک درگیری مستقیم نظامی خواهد کشاند و بی‌ثباتی گسترده منطقه‌ای را به دنبال خواهد داشت. سرمایه‌گذاری خارجی در کشور‌های خاورمیانه‌ای که یکی از بنیان‌های اصلی "چشم انداز ۲۰۳۰ " عربستان سعودی است و سعی داد منابع درآمدی اقتصاد سعودی‌ها را متنوع کند و آن را از اقتصاد نفتی دور سازد، بایستی رقمی در حدود ۲۷۰ میلیارد دلار باشد. اگر جنگ منطقه‌ای در خاورمیانه شکل بگیرد، شرکت‌های بین المللی این منطقه را از بیم به خطر افتادن سرمایه‌هایشان ترک خواهند کرد. تمامی این مسائل موجی از عدم قطعیت را در منطقه پرآشوب خاورمیانه ایجاد خواهند کرد. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟥 شایعه: در سیستان و بلوچستان کودکان فقیری وجود دارند که حکومت آنها را فراموش کرده است!!! ✅ پاسخ: ⬛️ یک مزدور معاند با انتشار یک ویدئو از کودک فقیر در بین خرابه نوشته بود : «نگران نباش عرزشی وطن فروش غزه نیست ، سیستان خودمونه» ⬛️ بررسی فکت‌پرس نشان می‌دهد که این ویدئو در ۱۲ مهر ۱۴۰۳، توسط «ادیز اوزجان» (Ediz Özcan) عکاس اینفلوئنسر ترکیه‌ای از سفری که به روستایی در ناحیه دیاربکر در شرق ترکیه داشته، منتشر شده است. ⬛️ نتیجه‌گیری : انتساب این ویدئو به کودکان سیستانی ۱۰۰ درصد کذب و افتراست و اساسا این ویدئو مربوط به ایران نیست. مزدوران اجاره ای ضد انقلاب مرزهای بی شرفی و پَستی را جابجا کرده اند. آسوده بخواب کوروش که مزدوران آریایی ات بیدارند! 🇮🇷 قرارگاه رفع شبهات و ابهامات مجازی و شناخت فتنه ها @rafeshobahatemajazi آیدی پذیرش تبلیغات @f_aaha
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌رونمایی ایلان ماسک از روباتاکسی بدون راننده سایبرکب که بدون فرمان و پدال طراحی شده، تا سال ۲۰۲۶ به تولید خواهد رسید. ایلان ماسک از روباتاکسی جدیدی به نام «سایبرکب» رونمایی کرد. وی اعلام کرد که خودرو‌های تسلا با قابلیت رانندگی کاملا خودکار (FSD) بدون نیاز به راننده و کنترل انسان می‌توانند در مناطقی که قانون‌گذاران اجازه دهند، از جمله کالیفرنیا و تگزاس تا سال آینده فعال شوند. ماسک همچنین گفت که سایبرکب که بدون فرمان و پدال طراحی شده، تا سال ۲۰۲۶ به تولید خواهد رسید. قیمت دقیق این خودرو‌ها هنوز اعلام نشده است، اما پیش‌بینی می‌شود که با توجه به تکنولوژی پیشرفته و خودران، قیمت آن‌ها نسبت به مدل‌های معمول تسلا بالاتر باشد. او همچنین از یک وسیله نقلیه بزرگتر به نام «روباتوان» رونمایی کرد که می‌تواند تا ۲۰ مسافر یا کالا حمل کند، اما زمان تولید این مدل اعلام نشده است. ماسک همچنین مدعی شد که رانندگی خودکار تسلا ایمن‌تر از رانندگی انسان است، اگرچه برخی آزمایش‌های مستقل این ادعا را زیر سوال برده‌اند. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
📌تکمیلی / میگ ۴۱ از راه می‌رسد. روسیه قصد دارد با توسعه جنگنده جدید میگ-۴۱، مرز‌های مهندسی هوافضا را به چالش بکشد. این هواپیما قرار است جایگزینی برای میگ-۳۱ باشد. به گفته منابع روسی، میگ-۴۱ در ارتفاعاتی که هیچ هواپیمای جنگی دیگری قادر به پرواز در آن نیست، پرواز خواهد کرد. این جنگنده نه تنها در بالاترین نقاط جو، بلکه در صورت نیاز به مدار پایین زمین نیز خواهد رسید. همچنین منابع هوافضای روسیه ادعا می‌کنند که میگ-۴۱ نه تنها به قدری برتر از هر چیز دیگری خواهد بود که توسط سایر کشور‌ها به‌کار گرفته شده، بلکه ویژگی‌هایی را معرفی خواهد کرد که هنوز در دنیای هوانوردی دیده نشده است. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.