eitaa logo
موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
28هزار دنبال‌کننده
40.6هزار عکس
45.9هزار ویدیو
317 فایل
۴ رکن جهاد تبیین از بیانات مقام معظم رهبری: -فریضه -قطعی -فوری -عینی آیدی ادمین و پذیرش تبلیغات @f_aaha👈 ----------------- 📖 مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای @jahadtabin313 @jahadtabin313
مشاهده در ایتا
دانلود
زمان: حجم: 3.27M
💥💥💥 تحلیل سیاسی روز 🎙توسط استاد امیری تئوریسین و تحلیل گر سیاسی ❗️این صوت فقط در ایتا قابل بارگزاری است. 🔹 چهارم آبان‌ماه ۱۴۰۳ موضوع تحلیل:👇 🌏 برخورد رژیم‌صهیونیستی به صخره سخت در جنوب لبنان 🎤 پایگاه نشر آثار" " @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زمان: حجم: 3.27M
💥💥💥 تحلیل سیاسی روز 🎙توسط استاد امیری تئوریسین و تحلیل گر سیاسی ❗️این صوت فقط در ایتا قابل بارگزاری است. 🔹 چهارم آبان‌ماه ۱۴۰۳ موضوع تحلیل:👇 🌏 برخورد رژیم‌صهیونیستی به صخره سخت در جنوب لبنان 🎤 پایگاه نشر آثار" " @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
3.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 ویدئویی از قاتل امام جمعه کازرون پس از خودزنی . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
📌 ‏اخبار تکمیلی در خصوص ضارب امام جمعۀ کازرون: 🔹ضارب جانباز نبود؛ او سابقه محکومیت و۶ سال زندان به جرم بمب گذاری و رشوه دارد. 🔸این فرد حدود ۲۰ سال قبل در حالی که قصد آسیب‌رساندن به یک قاضی را داشته به خود مواد منفجره بسته بود که انفجار مواد منفجره، منجر به قطع دست و پای خودش می‌شود و‌ پس از آن در دادگاه به حبس محکوم می‌شود. 🔸وی به جرم بمب‌گذاری در منطقۀ گچساران و سرقت اسلحه و مهمات و پرداخت رشوه برای نگهداری مهمات نیز به‌مدت ۶ سال در زندان بوده است. 🔸ضارب امام جمعه فردی به نام ن. ن ، دارای سابقه محکومیت بوده و هیچگونه سابقه جبهه و ایثارگری نداشته است و بر اساس حادثه پای خود را از دست داده است. 🔹وی پس از پایان نماز، کلت کمری خود را که در یک پاکت نایلونی مخفی کرده بود مسلح می کند و پس از عکس های یادگاری دانش آموزان با امام جمعه که پایان می یابد، پشت سر امام جمعه رفته و از پشت به او شلیک می کند و پس از چند ثانیه نیز اقدام به خودکشی می نماید. 🔸براساس اظهارات اعضای دفتر امام جمعه، هیچگونه خصومت شخصی در کار نبوده است و روحیه و اخلاق و منش امام جمعه همچنان که همه مردم کازرون می دانند، بسیار لطیف و مردم دارانه بوده است و هیچ کس ناراضی از دفتر خارج نمی شد. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
21.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ واکنش قوی حجت الاسلام عالی به بیانیه مجمع مدرسین و محققین درباره به رسمیت شناختن اسرائیل. منتظر واکنش انقلابی سایر علما هم در مورد مواضع ننگین مجمع جعلی مدرسین و محققین حوزه هستیم. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
tavoosi.mp3
زمان: حجم: 34.52M
خطبه های نمازجمعه شهرضا حجت الاسلام والمسلمین طاوسی امام جمعه شهرستان شهرضا جمعه 4 آبان 1403. @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
25.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سلطه بر انسان؛ ورود اجنه و شیاطین به زندگی انسانها با فناوری های نوین! ⚠️ حتما صحبت های ارزشمند این مهندس الکترونیک با تجربه را کامل بشنوید! 🚫اجنه و شیاطین با یک عکس ساده وارد زندگیت میشن ، چجوری؟؟؟؟ با دقت گوش کن . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
⭕️ آیت الله عباس کعبی : گروه موسوم به «مجمع مدرسین و محققین» هیچ پایگاهی در حوزه علمیه ندارد. نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار کرد : گروه موسوم به مجمع مدرسین و محققین هیچ ارتباطی با مدرسان انقلابی حوزه علمیه قم ندارد و دنباله‌رو هستند. وی افزود : بیانیه این گروه در به رسمیت شناختن رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی ، تائید جنایت‌های این رژیم در غزه و لبنان و نمک پاشیدن بر زخم مردم ستمدیده است. وی افزود : مراجع تقلید و طلاب ، اساتید و فضلای حوزه علمیه قم همواره در جهت تقویت مقاومت اسلامی و نابودی رژیم جعلی صهیونیستی موضع دارند و از بیانیه اخیر این گروه موسوم به محققان برائت می‌جوید. . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.
🔴 رسانه های محلی آذربایجان:وقوع آتش سوزی در یکی از تاسیسات نظامی در باکو خبر می‌دهند . @jahadetabiinvasavaderesanehei 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 👈 آیدی پذیرش تبلیغات👇👇 @f_aaha 🔷 حتی المقدور با لینک ارسال شود.