eitaa logo
موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
19.2هزار دنبال‌کننده
34.9هزار عکس
37هزار ویدیو
288 فایل
۴رکن جهادتبیین از بیانات مقام معظم رهبری: -فریضه -قطعی -فوری -عینی آیدی ادمین ارشد و پذیرش تبلیغات @f_aaha👈 ---- @jahadtabin313 @jahadtabin313 📖 مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه زیر نظر #استاد_امیرعلی_حیدرِ_امیری آیدی جهت تبلیغات👇 @ahmadalvand1
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ از دهه هشتادی ها استفاده کنید 👈 چرا باید آمار بیننده سیما اینقدر کم باشد ⁉️ چرا باید نصف مردم ایران و حتی در برخی موارد بیشتر از نصف مردم ایران اصلا تلویزیون نگاه نکنند⁉️ ⬅️ کلی پول بیت المال می رود برای بودجه سالانه آن ، از مالیاتی که از مردم گرفته می شود و... این چه وضع خروجی است ⁉️ 👈 من نمی گویم حتما از سلبریتی های مشهور که اخراجشان کردید استفاده کنید ، می گویم نسل دهه هشتادی و حتی دهه هفتادی که امروز در فضای مجازی پیج های چند میلیون فالووری دارند ، آیا نمی توانند در ساخت برنامه ها بر اساس ذائقه مردم به شما کمک کنند ؟ چرا از آنها استفاده نمی کنید ؟؟؟ همان شکبه 3 هم که بازدید کننده اش خوب است بیشتر برای برنامه های ورزشی است ، آی فیلم هم که دیگر مشخص است !! اما شبکه های دیگر چه ؟ یک زمانی برنامه های شبکه نسیم بالای 50 درصد بیننده داشت ، الان چه شده ؟ آن بودجه سنگینی که صدا و سیما می گیرد با این خروجی ، اصلا نمی خواند و نمی سازد ... ✅ ایکاش آقای جبلی و وحید جلیلی هرچه زودتر از عزیزان دهه هشتادی برای پیشرفت کارها استفاده کنند ، کسیکه توانسته با تولیدمحتواهایش در مجازی مشهور شود ، قطعا می تواند برای صدا و سیما هم تولیدات خوب البته در چارچوب قوانین ارائه کند. . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
امیرالمومنین علیه السلام: اگر مردم اجر و ثوابی که در قربانی است می دانستند قطعا قرض می کردند و اقدام به آن می نمودند ، هنگامی که اولین قطره خون قربانی به زمین می ریزد صاحب آن آمرزیده می شود. . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
‏رسانه ها با کوچک جلوه دادن آتش بس کلاه سرتان نگذارند! و با کشتن هزاران کودک و زن بیگناه برایتان رجز پیروزی سر ندهند! چهارمین ارتش بزرگ دنیا با بروزترین و پیشرفته ترین سلاح ها و با حمتیت اَبر قدرت های دنیا جلوی گروهک چیریکی با حداقل ترین سلاح زانو زد و شکست خورد!. @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤 کجایی سید.... خون شهدا ثمر داد کجایی که ببینی پیروز شد.... @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوال چرا رئیس جمهور کشور با عظمت ایران باید شخصا به استقبال مجری شبکه NBC برود!؟ این با کدام اصول دیپلماتیک همخوانی دارد!؟ اصلا اصول دیپلماتیک پیش‌کش، عزت و غرور ملی در کجای این استقبال نامتعارف رعایت شده!؟ 🇵🇸🇮🇷. @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
🚨🚨بلومبرگ:طبق گفته منابع، بین مشاوران کلیدی ترامپ یک توافق کلی وجود دارد که به استراتژی فشار حداکثری کامل علیه تهران بازگردند. این برنامه با یک بسته تحریمی بزرگ که بازیگران اصلی صنعت نفت را هدف قرار می‌دهد آغاز خواهد شد و ممکن است از اوایل فوریه اجرا شود. . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
✅ کانال «قرارگاه رفع شبهات و ابهامات مجازی و شناخت فتنه ها » کانالی برای یافتن پاسخ به شبهات سیاسی، اجتماعی و دینی در فضای مجازی 🔴اگه علاقه دارید که جواب شبهات سیاسی، اجتماعی و دینی که در فضای مجازی مطرح میشه را بدونید، عضو کانال زیر بشوید👇 🇮🇷 قرارگاه رفع شبهات و ابهامات مجازی و شناخت فتنه ها @rafeshobahatemajazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤 عظمت حضرت زینب سلام‌الله‌علیها 🌹 در محضر استاد فاطمی‌نیا شهادت_حضرت_زینب ☫. @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
‌ ♨️ پیام توئیتری اکانت رهبرانقلاب به زبان عربی در پی اعلام آتش بس در غزه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: 🔹امروز دنیا فهمید که صبر مردم غزه و ایستادگی مقاومت فلسطینی، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرده است. 🔹در کتابها خواهند نوشت که روزی، جماعتی صهیونیست، با فجیع‌ترین جنایات، هزاران زن و کودک را کشتند و در آخر شکست خوردند. . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویر عملیاتی که در آن ۱۵ تروریست در جنوب شرق کشور دستگیر شدند. . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
⭕️کدام نمایندگان خواهان استیضاح همتی هستند؟. @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.