eitaa logo
جهادتبیین
1.1هزار دنبال‌کننده
800 عکس
1.2هزار ویدیو
7 فایل
آیدی جهت ارتباط با مدیر کانال @Tabin_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻دکتر شیبانی رییس کل بانک مرکزی دولت خاتمی به اظهارات پزشکیان درباره FATF پاسخ داد: 🔸بعضی‌ها که درباره FATF صحبت میکنند، نمی‌دانند اصلا این چه چیزی هست! 🛑‍ @TABEIN_14
♨️برای عوض شدن حال گروه وکمی تغییر جو 👇👇👇 ‏چیزهایی که نباید از افراد پرسید: از یه زن: سنش از یه مرد: حقوقش از پزشکیان: برنامش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رفتار وقیحانه و متکبرانه عباس آخوندی عضو ستاد پزشکیان با یک بانوی منتقد
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 همسر مکرّمهٔ شهید مهدی باکری: اگر آقامهدی امروز زنده بود، امکان نداشت به امثال پزشکیان رأی دهد
🔴بانک مرکزی به ادعای چاپ پول در دولت سیزدهم پاسخ داد بانک مرکزی: 🔹متاسفانه در برنامه مناظره شب گذشته کاندیداهای مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، یکی از کاندیداهای محترم، با نمایش تحولات مانده متغیر نقدینگی تصویری غلط از عملکرد دولت سیزدهم در زمینه کنترل متغیرهای پولی ارایه نموده است. 🔹متخصصان حوزه اقتصادی به خوبی به این امر واقف هستند که حجم نقدینگی یک متغیر انباره (جمع) بوده و همواره سطح آن افزایش می‌یابد. لیکن مولفه مهم در تحلیل متغیرهای کلان پولی (نظیر نقدینگی) توجه به تحولات رشد آنها در یک دوره زمانی است. 🔹بدون تردید، روند صعودی رشد نقدینگی و ثبت ارقام بی‌سابقه این متغیر در پایان سال ۱۳۹۹ و نیمه اول سال ۱۴۰۰ مسئله‌ای بس نگران کننده بود که تداوم آن می‌توانست اقتصاد کشور را با معضلات و مخاطرات گوناگونی مواجه سازد و ضمن افزایش نااطمینانی‌ها در تصمیمات خرد فعالان اقتصادی کشور، آثار مخربی بر متغیرهای کلان اقتصای بوجود آورد. آمارها حاکی از آن است که رشد نقدینگی که در ابتدای دولت سیزدهم (پایان شهریورماه ۱۴۰۰) به رقم ۴۰.۵ درصد رسیده بود، در دوران فعالیت دولت سیزدهم روند نزولی قابل توجهی را طی نموده است؛ بطوریکه این متغیر در پایان سال ۱۴۰۱ به رقم ۳۱.۱ درصد و در پایان سال ۱۴۰۲ به رقم ۲۴.۳ درصد رسیده است.
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌واقعا فراموش کردی؟!!❌ بعد این کلیپ تصمیم بگیر که به پزشکیان رأی بدی یا نه...
✍پزشکیان یک موی دماغ سردار از تمام هیکل تو و تمام آدمای ستادی تان با ارزش تر است رای ما
🔹پزشکیان پشیمان و خسته و بریده است و تمایل به انصراف از ادامه ی مسیر دارد... تحلیل یک روانشناس از زبان بدن پزشکیان در مناظره شب گذشته 👇 https://eitaa.com/joinchat/1402012463C21989c928f
سلام بر آذری زبانهای با وفا!!! چه خوب با قومگرایی و ملی گرایی که امام راحل آن را معادل کفر و قرآن آن را شرک می داند پاسخ ریس جمهور شهید و امام جمعه شهید خود را دادید! باز بگویید ما أهل کوفه نیستیم و در زیارت عاشورا بخوانید سلما لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم، آفرین !!!
🔺تصویری از شهید حاج قاسم سلیمانی در کنار رهبر انقلاب در صفحه اول سایت رهبر معظم انقلاب
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 صحبت‌های مهم استاد درباره دور دوم انتخابات ریاست جمهوری 🔸چرا نباید به رای بدیم؟ 🔸هرکسی عهد ببنده که ۱۰ رو متقاعد کنه که به فرد اصلح یعنی دکتر جلیلی رأی بده 🔺فرصت رو از دست ندیم. خطر دولت روحانی بیخ گوشمونه‌!