#7089
🔺این محشر است !
رانیا العسال خبرنگار مصری نوشته: بیایید کشتههای کشورهایمان را ببریم بگذاریم ایران، بلکه کسی به آن توجه کند...
🔸 متن توئیت را ببینید: هر کسی در ایران بمیرد هیاهوی رسانهای میشود. نظر شما چیه؛ قربانیان ائتلاف بنی سعود در یمن، اسپایکر عراق و جنین در فلسطین را در ایران بگذاریم. شاید دنیا متوجه آنها شود.
🔸 تقریبا تمام رصد کنندگان خارجی میگویند: این حجم از تمرکز بر ایران غیر عادی است.
البته آنها میگویند: نشانه ی #قدرت_ایران است.
نشان میدهد از تقابل نظامی ناامیدند. بر فروپاشی از درون تمرکز کرده اند.
📌هر ناظر خارجی میفهمد که دشمنان ، عامدانه روی #ایران منتشر شده اند.
و الا کشتههای عجیب و دلخراش در دنیا کم نیستند. اما همه سانسور میشوند...
شب چراغ کانال بصیرت،پاسخ به شبهات و شایعات جهت عضویت
https://eitaa.com/shabcheragh2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ دیروز:
صدام: خوزستان را میگیرم.
🔹رجوی: تهران را فتح میکنم.
🔸داعش: مشهد را ویران میکنیم.
🔹بنسلمان: جنگ را به ایران میکشانم.
🔸بولتون: کریسمس را در تهران جشن میگیرم.
🔸ترامپ: ۵۲ نقطه از ایران را هدف قرار میدهیم.
🔹روحالله زم: صدا و سیما رو میگیرم.
❌امروز:
🔸صدام: به دار آویخته شد.
🔹رجوی: فرار کرد و گم و گور شد؛ به احتمال زیاد به درک رفته.
🔸منافقین: از کمپهای خود در منطقه فرار و به اروپا پناهنده شدهاند، بی آبرو شدن.
🔹داعش: تار و مار شد.
🔸بنسلمان: به غلط کردن افتاده.
🔹عربستان: در باتلاق جنگ یمن فرو رفت.
🔸بولتون: برکنار شده.
🔹ترامپ: با حقارت رفت.
🔸روحالله زم: به دار مجازات آویخته شد.
"ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم"
💬 #fatemeh__yasss
@insta_enghelabi
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
𖦸--⃝💔•
فقطچهاردهسالسنداشتکهباچادر
توسطمنافقینشهیدشد.
شهدانرفتنتامابمونیم🤔
شهدارفتنتاراهشونروادامهبدیم♥️
#شهیدهزینبکمایی🌱
#حجاب🧕🏻
#فوری
#مهم
به هرکس دسترسی دارید، از هر طریق ممکن، مجدانه سفارش کنید از صحنههای اغتشاش دور بشوند و حتی لحظهای برای تماشا توقف نکنند.
آشوبطلبان به شدت دنبال کشتهسازی هستند،
این مطلب را به هر روشی میتوانید منتشر کنید.
«نجـات جان یک انسان، نجات جان همه انسانهاست»
@khaabarche
چگونه مارپیچ سکوت را بشکنیم؟
چند شب قبل در منزل داشتم شام می خوردم، یکباره صدای مبهم ولی ممتدی را شنیدم. دو سه دقیقه ای گذشت ولی صدا ادامه دارد بود. رفتم پنجره را باز کردم. صدا واضح تر شد. یک نفر از وسط کوچه فریاد می زد: «مرگ بر دیکتاتور»
کم کم یکی دو نفر دیگر هم...
با او همراهی کردند و شعار دادند: «زن، زندگی، آزادی» و «مرگ بر دیکتاتور»
با صدای بلند فریاد زدم: «مرگ بر منافق!»
چند ثانیه همه شان سکوت کردند:) طبیعتا انتظار شنیدن این شعار را نداشتند و تصور می کردند هرچقدر شعار خودشان را تکرار کنند، افراد بیشتری با آنها همراهی خواهند کرد...
لذا به محض اینکه دوباره شعارشان را تکرار کردند با صدای رسا تر فریاد زدم: «مرگ بر منافق»
چند ثانیه بعد این بار صداهای دیگری به گوش رسید: «مرگ بر ضدولایت فقیه»، «مرگ بر منافق» و...
چه اتفاقی افتاده بود؟ خیلی از ساکنین همان کوچه که مخالف شعارهای آنها بودند...
احتمالا تا قبل از اینکه شعار «مرگ بر منافق» را بشنوند انگیزه ای برای شعار دادن در برابر آنها نداشتند. چرا؟ چون به اشتباه فکر می کردند اگر حرف خودشان را بزنند کسی همراهی نمی کند و در انزوا هستند. اما وقتی می بینند افراد دیگری هم هستند که با آنها همراه هستند...
ترس از انزوا از بین می رود و با خیال راحت حرف شان را می زنند.
لذا آن کسی که اولین بار شروع کرد «مرگ بر دیکتاتور» گفتن، احتمالا فهمید در کوچه خودش هم در اکثریت نیست، چه برسد به اینکه بخواهد نظام را عوض کند:) و جالب اینکه از فردایش دیگر هیچ شعاری ندادند...
نظریه مارپیچ سکوت همین است، یعنی در برابر «جو به ظاهر غالب» تسلیم نشوید و حرف خود را بزنید. اتفاقا این ایام این کار ضرورت بیشتری دارد، چون براندازها که سواد و منطق زیادی ندارند، فقط توهم شان زیاد است و اتفاقا باید همین توهم شان را شکست. شعار در برابر شعار، تجمع در برابر تجمع...
این جماعت نه تشکیلاتی تر از منافقین و حزب توده هستند و نه بدنه اجتماعی بیشتری از سال 88 دارند، چندی بعد نیز افسرده تر و منزوی تر خواهند شد. فقط چند روزی عرض خود میبرند و زحمت ما میدارند.../ پایان
🗣 امیرحسین ثابتی
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
.
کاری که آمریکا با اینترنت کرد
لنین و استالین نمیتوانستند! - ۲
همان زمان، شبکه مجازی توئیچ (متعلق به جف بزوس مالک شرکت آمازون) هم حساب کاربری رئیسجمهور وقت آمریکا را به خاطر انتشار مطالب نفرتانگیز، به حالت تعلیق درآورد. «گوگل» هم حتی نرمافزار شبکه اجتماعی تاسیس شده توسط ترامپ (تروثسوشال) را هم به پلیاستور و گوگل پلی راه نداد!
پلتفرم رسانه اجتماعی ترامپ با عنوان «Truth Social» (شبکه واقعیت) راهاندازی شده بود تا ترامپ بتواند از سد فیلترینگ همهجانبه عبور کند. اما هیئت حاکمه پنهان، ترامپ را حتی تا مرز دادگاهی شدن به بهانه نگهداری اسناد محرمانه و ساقط کردن وی از زندگی سیاسی پیش رفتند و حال آنکه ترامپ فردی بسیار قدرتمند و گردنکلفت به شمار میرفت.
20 دی ماه 1399 پس از اعلام مسدود شدن حساب کاربری ترامپ در توئیتر، جونیور پسر وی گفت: «تمام دنیا به آمریکا میخندد، و مائو، لنین و استالین لبخند میزنند. آیا شرکتهای بزرگ فناوری قادر به سانسور رئیسجمهوری هستند؟ آزادی بیان مُرده و توسط چپگرایان قدرتمند کنترل میشود.»
ترامپ با همه قلدریاش و در اوج دوران ریاست جمهوری، در حالی از شبکههای اجتماعی آمریکا حذف و سانسور (خفه) شد که با استفاده از «پوپولیسم هوشمند» توانسته بود پیروز انتخابات قبلی آمریکا شود و ذهن صاحبنظران اجتماعی و سیاسی را آمریکا به خود مشغول کند.
این نوع از مهندسی افکار عمومی، بر مدیریت دادهها و تلقیها و علایق عمومی در فضای مجازی متکی است. مدیران شبکههای اجتماعی در اقدامی دوسویه، هم علایق و سلایق عمومی را بر اساس رفتار مجازی انبوه کاربران شناسایی میکنند، هم علاقه و سلیقه و نیاز میسازند و هم با فروش اطلاعات پردازش و جمعبندی شده کاربران به برخی ستادهای انتخاباتی، در کانالیزه کردن انبوه رایها نقش ایفا میکنند.
رسانههای آمریکایی آن زمان نوشتند تیم ترامپ از این طریق و به واسطه به خدمت گرفتن شبکههایی نظیر فیس بوک توانسته، افکار عمومی آمریکا را به سوی خود بکشاند و انتخابات ریاست جمهوری را برنده شود.
مجله نیوزویک 16 ژوئن 2017 (26 خرداد 1396) تیتر صفحه اول خود را به گزارش خانم نینا بورلی (روزنامهنگار تحقیقی و استاد روزنامهنگاری در دانشگاه کلمبیا) اختصاص داد. طرح روی جلد، تصویر شهروندان آمریکایی بود که پشت هم برای رای دادن در صف حرکت میکردند، اما سرشان در گوشی بود. سؤال روی جلد این بود:
««?.HOW BIG DATA IS CORRUPTING DEMOCRACY چگونه انبوه دادهها و اطلاعات، دموکراسی را فاسد میکند؟». نیوزویک در پاسخ، تیتر زده بود: «BRAIN WASHED. شستوشوی مغزی»!
در این گزارش آمده بود: شرکت کمبریج آنالیتیکا، متعلق به الکساندر نیکس، خدمات خود را به کمپین انتخاباتی ترامپ فروخت. نیکس قبل از آن، در یک سخنرانی گفت «این افتخار من است که در مورد قدرت دادههای بزرگ و روانشناسی در انتخابات حرف بزنم.» او در حالی که روی اسلایدها کلیک میکرد، توضیح داد که شرکتش چگونه میتواند با اقیانوس دادههای مردم، موانع شناختی را دور بزند. این، از هر فیلمی وحشتناکتر است که ماشینها، اطلاعات بیشتری نسبت به خود ما دارند و میتوانند رئیسجمهور هوش مصنوعی تحویل دهند، اگر قبلاًً این کار را نکرده باشند».
🔹روزنامه کیهان
✍ #محمد_ایمانی
کانال تحلیلی، سیاسی و انقلابی #لشگر_سایبری_سربازان_ولایت
@hsnrb14_sarbazevelayat
.
کاری که آمریکا با اینترنت کرد
لنین و استالین نمیتوانستند! - ۱
حمایت دولت آمریکا و برخی دولتهای اروپایی از آشوب و ناآرامی در #ایران و ادعای حمایت از آزادی بیان و اعتراضات، یک هجو تمامعیار نسبت به واقعیتهای سیاه پنهان در ماهیت رژیمهای غربی است.
بایدن در این باره گفت: آمریکا هزینههای بیشتری را بر آن مقامهای ایران که مسئول خشونت علیه معترضان هستند، اعمال خواهد کرد. رژیم ایران، آزادیهای اساسی را از مردم خود سلب کرده است. آمریکا دسترسی ایرانیان به اینترنت را، از جمله از طریق تسهیل دسترسی بیشتر به پلتفرمها و سرویسهای امن و خارجی، آسانتر میکند.
کارین ژان پی یر سخنگوی کاخ سفید هم گفته است: شهروندان ایرانی باید حق آزادی بیان و تجمع را داشته باشند. ما به ایرانیان در دسترسی آزادانه به اینترنت کمک کنیم.
همچنین ویلیام برنز رئیسسازمان بدنام سیا به سیبیاس گفت: تظاهرات کنندگان در ایران افرادی فوقالعاده شجاع هستند، ند. دولت ایالات متحده به صراحت گفته است که از جریان آزاد اطلاعات و آزادی اینترنت برای معترضان حمایت میکند و خود را به آن متعهد میداند.
اما آمریکا تنها حکومتی در دنیاست که درست در میانه فرمانداریها یک رئیس حمهور، صفحات او زا در چند شبکه اجتماعی خود مسدود کرد! ظرف مدت کوتاهی پس از تشدید تنشهای سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری که به تسخیر کنگره توسط مدعیان تقلب انجامید، «اینستاگرام» و «فیسبوک» اعلام کردند صفحه و حساب کاربری ترامپ را مسدود میکنند.
فیسبوک اعلام کرده بود: ترامپ، قوانین این شبکه اجتماعی را به شدت نقض کرده و مشمول بالاترین مجازات در پروتکلهای اجرایی فیسبوک قرار گرفته است. این مسدود ماندن تا زمان کاهش خطر امنیت عمومی ادامه پیدا خواهد کرد.
مارک زاکربرگ، مدیر فیسبوک گفته بود: پیامهای ترامپ در زمان حمله آشوبگران به کاپیتول، قوانین و مقررات این شرکت را نقض کردهاند و ترامپ از این بستر «برای تحریک به اقدام خشونتآمیز علیه دولت انتخاب شده از طریق دموکراتیک» استفاده کرده است. ترامپ این اقدام فیسبوک را «توهین» به رایدهندگانش دانست.
علاوهبر فیسبوک، توئیتر، یوتیوب و اسنپچت هم تصمیم گرفتند تمامی صفحات ترامپ را مسدود کنند. توئیتر هم اعلام کرد که صفحه ترامپ برای همیشه مسدود شده است.
همان زمان، دویچه وله آلمان نوشت: ترامپ زمانی نزدیک به ۸۸ میلیون فالوور در شبکه اجتماعی توئیتر داشت اکنون با محدودیت و بستهشدن حسابهای کاربری خود در شبکههای اجتماعی مواجه شده و امکان برقراری ارتباط با طرفداران خود از این طریق را از دست داده است.
ترامپ از فعالیت در یوتیوب و توئیتر نیز منع شد. به این ترتیب پیش از ترک کاخ سفید، امکان هرگونه فعالیت در پیامرسانها و شبکههای اجتماعی را از دست داد.
💢ادامه دارد 💢
✍ #محمد_ایمانی
کانال تحلیلی، سیاسی و انقلابی #لشگر_سایبری_سربازان_ولایت
@hsnrb14_sarbazevelayat
📍بریدن زنجیره اغتشاش
زنجیره اغتشاش در این جنگ ترکیبی به چه نحوی است و از کجا باید شکسته شود؟
👈اول زنجیره را مرور کنیم:
1⃣حلقه اول: بزرگنمایی مشکلات و از همه مهمتر تعمیم به راس نظام. تصویری که از حاکمیت باید ساخته شود یک هیولا است. هیولاسازی چه ثمری دارد؟ نقد را تبدیل به نفرت و خشم می کند.
این حلقه در تمام سالهای گذشته استمرار داشته است برای این روزها...
اغتشاش اول در ذهن است.
2⃣حلقه دوم: حلقه دوم تحریک برای کنش گری است. کارکرد اسم رمز مهسا اینجاست. خودشان هم اعتراف کردند مهسا مهم نیست. اصل، نظام است. به همین دلیل شعار اصلاحی نمی دهند. اساسا اسمی هم از رئیس جمهور و روسای دیگر قوا نیست؛ فقط رهبرانقلاب به عنوان نماد حاکمیت.
مهسا نبود بهانه دیگر می ساختند؛ بازهم نبود، آدم می کشتند مثل کشته سازی این روزها...
3⃣حلقه سوم: رویداد سازی است. طبیعی است که مردم ما معترض هستند اما اولا مدل اعتراض شان آدم کشی و آتش افکنی و فحاشی نیست و دوم اینکه اعتراض می کنند برای اصلاح نه عبور.
روش رویدادسازی نیز تجمعات پراکنده محلی با گروه های ده تا پانزده نفره در ساعات شلوغی و اماکن پرتردد است؛ مثل دوازده ظهر؛ بازار.
هدف نهائی اینست: رویدادمحلی و انعکاس جهانی. این هدف با تاکید بر زن و خشونت مهیا می شود.
4⃣حلقه چهارم: انعکاس رسانه ای. رویداد می سازند تا باور بسازند. باور به چی؟ باور به همه گیری نفرت و اغتشاش. مخاطبی که در حلقه اول نفرت زده است اگر باور کند همه دچار نفرت اند و به خیابان ریختند، دچار "خطای تشخیص و برآورد" میشود.
اما برای تصویرسازی مستمر نیاز به ایده است. اساسا در جنگ های تلفیقی عصرپلتفرم، اغتشاشات راس ندارد و بلکه همه حول ایده ها جمع می شوند؛ ایده های تهییج کننده. مثل آهنگ برای... مثل قرمز کردن حوضچه پارک ها... مثل دیوارنویسی...و...
✅چه باید کرد؟
حلقه اول به حلقه چهارم متصل و زنجیره کامل است. این زنجیره تنها با اقتدار ناجا نمی شکند. تنها راه شکستن اثر شبکه ای پلتفرم هاست.
👈آقایان مسوول راه همین است و لاغیر. در رفتارهای آشوب طلبانه نمانید؛ باید ذهن ها را از پیشروی دشمن آزاد کرد و نه صرفا خیابان ها.
البته تدبیر باید جامع باشد؛ بستن پلتفرم ها و همزمان جایگزینی کامل آنها. آنهم نه بنحوی که با فیلترشکن باز شود... همزمان نیز جایگزینی بی عیب و نقص. اگر نداریم، بخریم. با کشورها و شرکت هایی که حاضرند در چارچوب قوانین ما کار کنند مذاکره کنیم.
📍ذهن است که رفتار می سازد....خیابان باز است اما ذهن ها در گروگان...
💬 محسن مهدیان
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
بازار تهران باز و در امنیت کامل است
🔹رسانهها و شبکههای معاند و ضد ایرانی از صبح امروز تبلیغاتی در مورد تعطیلی کسب و کارها و مغازهها در بازار تهران به راه انداختهاند درحالیکه واقعیت چیز دیگری است.
🆔 @shobhe_shenasi
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از کلیک روی یک دکمه در آمریکا تا خشونت در خیابانهای تهران
♨️#شبهه
🔰 اگر جمهوری اسلامی روابط زن و مرد را آزاد بگذارد، مردم چشم و دل سیر می شوند و هیچ اتفاق بدی هم نمی افتد!
#پاسخ_به_سوال_مخاطبین
🛑 منظور واقعی از #آزادی_زنان،
در شعار «زن، زندگی، آزادی» چیست؟
💢 میزان پیشرفت کشور #آمریکا در عمل به شعار #زن_زندگی_آزادی را در بررسی وضعیت زنان آنجا می توان فهمید:
👈 زنان، بردههای جنسی در آمریکا
جیمی #کارتر رئیس جمهور آمریکا در یک سخنرانی خود درباره خرید و فروش زنان به عنوان #برده_جنسی در آمریکا میگوید:
«مشکل دیگری که در جهان وجود دارد و مربوط به #زنان است، بردهداری است یا همان چیزی که این روزها قاچاق انسان نامیده میشود. امروز 30 میلیون نفر در بردگی به سر میبرند. وزارت خارجه میگوید که 800 هزار نفر سالانه بین مرزهای بینالمللی فروخته میشوند و به بردگی گرفته میشوند و بیش از 80 درصد افراد فروخته شده زنانی هستند که به #بردگی_جنسی گرفته میشوند.
در آمریکا، آتلانتا از این نظر مقام اول را در آمریکا دارد و شهری که من در دانشگاه ایموری درس میدهم، هر ماه 200 تا 300 زن به بردگی فروخته میشوند. فرودگاه آتلانتا شلوغترین فردوگاه جهان است و مسافران فراوانی از نیمکرهی جنوبی کره زمین به آنجا میآیند. اگر مالک یک #روسپی_خانه بخواهد دختری با پوست قهوهای یا سیاه بخرد، با 1000 دلار میتواند. خرید #دختر_سفید_پوست چند هزار دلار بیشتر میخواهد؛ و صاحب یک روسپی خانه در آتلانتا و در آمریکا در حال حاضر میتواند به ازای هر برده 35000 دلار درآمد کسب کند. تجارت سکس در آتلانتای جورجیا، از کل تجارت مواد مخدر در آتلانتا بالاتر است. خب، این هم یک مشکل بسیار جدی دیگر، و مشکل اصلی فحشا است».
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir