✅ جام کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و آنچه غرب بیان نمیکند
🔹عراق برای نخستین بار از سال ۱۹۷۹ میلادی میزبان یک رقابت ورزشی بینالمللی شده و بر این اساس شهر بصره از روز جمعه پذیرای شرکتکنندگان در مسابقات جام کشورهای عرب حوزه خلیج فارس است.
🔹میزبانی جام کشورهای عربی حوزه خلیج فارس را میتوان بهعنوان بخش دیگری از دیپلماسی نرم عراق تعریف نمود که قطعا به ارتقاء جایگاه عراق در افکار عمومی منطقه و جهان کمک خواهد کرد.
🔹طی روزهای اخیر برخی محافل رسانهای غربی، عربی و صهیونیستی بر آن بودهاند تا میزبانی عراق و اقبال کشورهای عربی منطقه به این کشور را معادل کاهش نقشآفرینی ایران معنا کنند.
🔹این ادعا زمانی پر رنگتر میشود که برخی مقامات عراقی در مواضعی به دور از اصل همگرایی و تنشزدایی منطقهای و با نادیده گرفتن حقایق غیر قابل انکار تاریخی، از واژههای جعلی به جای نام خلیج فارس استفاده کردهاند.
🔹این نوع رفتار که از حقایق تاریخی و حسن همجواری فاصله گرفته و قطعا نیازمند بازنگری و اصلاح است در حالی از سوی برخی مقامات عراقی صورت گرفته که «جیانی اینفانتینو» رئیس فیفا نیز در متن اینستاگرامی خود از نام جعلی به جای خلیج فارس استفاده کرد.
🔹تکرار اقدام اینفانتینو در صفحه اینستاگرام فیفا نشان میدهد فضاسازی رسانهای برای سوء استفاده از بازیهای مذکور با هدف تحتالشعاع قرار دادن روابط برادرانه و همهجانبه تهران-بغداد که در سفر اخیر السودانی به تهران در ابعاد گستردهتری افزایش یافت، صورت گرفته است.
🔹ایران و عراق دارای ظرفیتهای منطقهای و جهانی بسیاری هستند که زمینهساز گرایش کشورهای منطقهای و فرامنطقهای به برقراری و گسترش روابط با آنها شده و با توجه به تغییرات در نظم نوین جهانی این جایگاه ارتقا خواهد یافت.
🔹این حقیقتی انکارناپذیر است که برگزاری مسابقات در عراق و اطمینان کشورهای منطقه و فیفا از میزبانی مطلوب عراق ناشی از ثبات و امنیتی است که طی سالهای اخیر به واسطه حضور عراق در جبهه مقاومت و نقشآفرینی امثال سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس در مبارزه با تروریسم رقم خورده است.
👇تکمیلی
در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه و دادستان محترم کل کشور به دادستانهای عمومی و انقلاب سراسر کشور نیز اعلام شده است که در اجرای ماده ۳۲ قانون آئین دادرسی بر اقدامات ضابطان در زمینه برخورد با جرم کشف حجاب نظارت کرده و در اجرای ماده ۱۱ و بند (پ) ماده ۲۳۵ قانون مذکور از رؤسای دادگاهها بخواهند علاوه بر جزای نقدی مرتکبان جرم کشف حجاب را به مجازاتهای تکمیلی و تبعی نیز محکوم کنند و به رؤسای کل دادگستری سراسر کشور نیز اعلام شده است به قید فوریت برنامه ریزی لازم را برای برخورد جدی و بازدارنده با جرم کشف حجاب به عمل آورند.
مجازات اصلی جرم کشف حجاب به موجب تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵، ده روز تا دو ماه حبس است. اما از آنجا که در اجرای سایر مقررات مجازات حبس کمتر از سه ماه الزاماً باید تبدیل به مجازات جایگزین حبس شود، با در نظر گرفتن مواد ۲۳، ۲۶، ۶۵ و ۸۷ قانون مجازات اسلامی دادگاهها میتوانند کسانی را که مرتکب جرم کشف حجاب میشوند علاوه بر پرداخت جزای نقدی به تحمل یک یا چند مورد از مجازاتهای تبعی و تکمیلی مانند تبعید، منع از اشتغال به حرفه یا کار معین، انفصال از خدمات دولتی و عمومی، منع از خروج از کشور، الزام به انجام خدمات عمومی رایگان، منع از عضویت در احزاب، گروهها و دستجات سیاسی یا اجتماعی، توقیف وسایل دخیل در ارتکاب جرم (مانند بستن محل کسب و توقیف وسیله نقلیه، توقیف رسانه)، الزام به یادگیری حرفه، شغل یا کار معین و… به مدت ۶ ماه محکوم کند.
مجازات جرم کشف حجاب از جمله مجازاتهای درجه ۸ است، بنابراین به موجب مواد ۳۴۰ و ۴۲۷ قانون آئین دادرسی کیفری به این جرم مستقیماً در دادگاه کیفری دو رسیدگی میشود و رأی دادگاه قطعی و غیر قابل تجدید نظر است.
مجازات جرم تشویق و ترغیب دیگران به کشف حجاب بسیار سنگینتر از جرم کشف حجاب است، چرا که تشویق و ترغیب به کشف حجاب یکی از مصادیق بارز تشویق به فساد محسوب میشود و مجازات تشویق به فساد به موجب بند (ب) ماده ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی یک تا ده سال حبس است بنابراین دادگاهها مکلفند کسانی را به هر طریق دیگران را ترغیب به کشف حجاب مینمایند به مجازات فوق الذکر محکوم کنند.
چقدر این توئیت عطاء الله مهاجرانی مقیم لندن با دلم عشقبازی کرد...
خوشتر آن باشد که سر دلبران
گفته آید در حدیث دیگران
هدایت شده از خبر فوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش رئیس صداوسیما به پناهنده شدن برادرش
پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما:
🔹اظهارات برادرم را دیدم؛ نمیدانم چقدر از این حرفها ارادی و تحت اختیار است.
🔹 این اتفاقات، چیز جدیدی نیست و در گذشته هم بوده و طبیعت این مسیر، ریزشها و رویشها است.
@AkhbareFori
✍گذر تاریخ نشان داد که اگر #جهاد_تبیین نکنیم و قدرت تحلیل مردم غنی نشود،
به جای ساخت تندیس دانشمندان شهیدی که بدون دریافت حتی یک ریال پاداش، غنیسازی ۲۰٪ را به ارمغان آوردند
تندیس کسانی ساخته میشود که با دریافت صدها سکه و مدال، این دستاورد را نابود و کشور را مبتلا به #خسارت_محض کردند
🗓 ۲۱دیماه ۱۳۹۰_ سالروز شهادت مصطفیاحمدیروشن؛ یادش گرامی🌹
علیرضا اکبری، مدتی قبل به اتهام جاسوسی علیه کشور دستگیر شد و پس از تشکیل پرونده قضایی و صدور کیفرخواست، پرونده به دادگاه ارجاع و جلسات رسیدگی با حضور وکیل متهم برگزار و و به جرم جاسوسی برای انگلیس به اعدام محکوم شد.
سابقه علیرضا اکبری
علیرضا اکبری، معاون پیشین وزیر دفاع در دولت اصلاحات، دانش آموخته صلح سازی و حفظ صلح و رئیس موسسه پژوهش های راهبردی تصمیم بود. او مسئول سازمان نظامی اجرای قطعنامه ۵۹۸ در زمان پذیرش قطعنامه بود و در دوران وزارت علی شمخانی در وزارت دفاع معاون بینالملل این وزارتخانه بود
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رهبر انقلاب: مدّاحی اهل بیت میراث شیعه است
🔹مدّاحی اهل بیت(ع) میراث ماست، میراث شیعه است. بله، معلوم نیست که کمیت و دعبل و سید حمیری مثلاً با آهنگ میخواندند، اما شعر میگفتند و شعر میخواندند و معارف اهل بیت را منتشر میکردند. شما مداحان آمدید این را تبدیل کردید به یک هنر مرکّب.
🔹مدّاحی امروز یک هنر ترکیبی است. هنر است؛ یعنی زیبایی است. هم زیبایی است، هم زیباسازی است. شما چند هنر را با هم جمع کردید، مجموع اینها میشود مدّاحی. صدای خوش، شعر خوب، بعد آهنگ خوب.
@Farsna
✋
مراقب باشید در شعر و مداحی و سینهزنی از آهنگ ترانههای نامناسب استفاده نکنید
🔺 رهبر انقلاب:
🔹آهنگ مفهوم دارد و معنا را منتقل میکند؛ یعنی شما اگر چنانچه یک آهنگی را اجرا کنید لفظ هم نداشته باشد -مثلاً بعضیها با حنجرهشان آهنگ تولید میکنند یا بعضی با این وسائل و سازها آهنگ ایجاد میکنند، زبان هم ندارد- اما معنا دارد و معنایی را منتقل میکند. آهنگ اینجوری است دیگر.
🔹یک آهنگ هست که شجاعت را القاء میکند. این آهنگی که ایشان میخواند: «ای لشکر صاحبالزمان آماده باش آماده باش». اگر این کلمه را هم نخوانند این لحن، لحن آمادهسازی است. یک آهنگ هم هست، افسردگی میآورد، افسرده میکند انسان را، مأیوس میکند، انسان را اینها فرق میکند.
🔹 یک آهنگ هم هست انسان را به گناه میکشاند؛ خیلی از آهنگها که در ترانههای مربوط به دستگاههای موسیقی، قبلاً اینها را تنظیم کرده بودند از این قبیل بود. این دستگاههای موسیقی معروف هر کدام یک آهنگی دارد، یک ترانهای قبلش دارد. که این ترانه، آهنگ را القاء میکند به آن خواننده. این ترانهها اغلب ترانههای نامناسب است.
🔹مواظب باشیم شعری که میخوانیم، آهنگی که میخوانیم،مدّاحیای که میکنیم، چه آن جایی که مصیبت میخوانیم، چه آن جایی که سینه میزنیم، چه آن جایی که مدح میخوانیم، مواظب باشیم با اینها مخلوط نشود. این چیز مهمی است من اصرار دارم این را توجه کنید.۱۴۰۱/۱۰/۲۲
✋
ابــزارهــای جنگ شناختی
🔺 در جنگ شناختی ، هدف تغییر دیدگاهِ افراد دربارهی محیط و اتفافات اطرافشان است که این تغییر نگرش ، به تغییر رفتار و عمل اشخاص ختم میگردد! در این جنگ تنها ابزار ، تبلیغات و تسلط رسانهای بر اذهان و ایجاد دروغ و شایعه و روایاتِ فاسد از وقایع نیست!
1⃣: گاهی یک مسئول بلند پایه میتواند خواسته یا ناخواسته به ابزار جنگ شناختی دشمن تبدیل شود و یک گزاره یا جملهی خاص [همان چیزی که دشمن در صدد حک کردن آن در ذهن آحاد جامعه است] را در ذهن مردم بکارد! مثل این جملهی آقای روحانی ؛ آمریکاییها کدخدای ده هستند ، با کدخدا بستن راحتتر است.
2⃣: نظرسنجیهایِ جهت دار و حتی دست کاری شده با ایجاد یک تصویر خاص از یک مسئله ، از دیگر ابزار های این جنگ هستند!
3⃣: سلبریتی ها از مهمترین ابزارهای جنگ شناختیاند که با تطمیع یا تهدید یا احاطهی روانشناختی و جنگ روانی یا حتی تسلط سرویس های اطلاعاتی بر یک سلبریتی ، میتوان او را به بلندگوی دشمن تبدیل کرد و از دهان او حرفهای دشمن را شنید!
4⃣: رفتارِ مجامع بین المللی و مسئولین کشورهای خارجی با اظهارات و ظاهر سازی های خود برای فریب مردم کشورها ، ابزاری دیگر از ابزارهای جنگ شناختی است.
5⃣: کمپینها و پویشها هم یکی دیگر از ابزارهای این جنگ همه جانبه هستند و در دراز مدت میتوانند باعث شکاف اجتماعی و یا زمینهساز اغتشاشات شوند!
6⃣ پناهنده شدن یا مهاجرتِ شخصیت های معروف به کشور های دیگر هم از جمله ابزار این جنگ است!
ملاحظه:
🔸
جنگ شناختی یکی از پیچیده ترین روش های جنگیست ، زیرا چیز های زیادی هستند که پتانسیلِ تبدیل شدن به ابزار جنگ را در آن دارا میباشند و امروزه کشور ما ایران ، هدف بزرگترین جنگ شناختی تاریخ است!
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رهبر انقلاب: احساسبرانگیزی مداحی در معرکههای حساس به داد کشور رسید
🔹حُسن کار معرفتآموزی متون شیعی این است که در کنار برانگیختن احساس، عمق معرفتی را هم به انسان اهدا میکند. این خصوصیتی است که در غیر شیعه من ندیدهام.
🔹همین حالت احساس در معرکههای حساس کشور به داد کشور رسید. یکیاش دفاعمقدس. در دفاعمقدس این مداحها بودند این شعرگوها بودند این شاعرهای خوب بودند که توانستند فضا را آماده کنند برای آن حماسهی بزرگ. واقعاً من این را بارها در مورد همین مسئله این بیت را تکرار کردم:
عشّاق را به تیغ زبان گرم میکنیم
چون شمع تازیانهی پروانهایم ما
🔹وصف حال شماست. چون شمع تازیانهی پروانهایم؛ در مراسم اعزام، اعزام به جبهه، بسیجیها و دیگران، در شبهای عملیات، در صبحگاههای نظامی، در تشییع پیکر شهدا، در مراسم ختم شهدا، در مسجد، در حسینیه، در میدان جنگ، همه جا مداحی نقش بزرگ خودش را ایفا میکرد.
🔹در سالهای بعد از جنگ هم تا امروز همین جور بود. مداحی نقشآفرینی کرده. در فتنهی هشتاد و هشت، در نه دی، در موارد گوناگون؛ مداحی نقش ایفا کرده.
🔹الحمدللّه عدّه هم زیاد است. اوایل که ما این جلسه را تشکیل میدادیم با صد نفر دویست نفر این جلسه تشکیل میشد، امروز هزاران نفر در سراسر کشور با تسلط بر شگردهای جذب مخاطب مشغول کار مداحیاند. خب این یک پدیدهای است در کشور؛ این یک چیز کوچکی نیست. از این باید استفاده کرد.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رهبر انقلاب به مداحان: در شعر و مداحی و سینهزنی از آهنگ ترانههای نامناسب استفاده نکنید
🔹آهنگ مفهوم دارد و معنا را منتقل میکند؛ یعنی شما اگر چنانچه یک آهنگی را اجرا کنید لفظ هم نداشته باشد -مثلاً بعضیها با حنجرهشان آهنگ تولید میکنند یا بعضی با این وسایل و سازها آهنگ ایجاد میکنند، زبان هم ندارد- اما معنا دارد و معنایی را منتقل میکند. آهنگ اینجوری است دیگر.
🔹یک آهنگ هست که شجاعت را القا میکند. این آهنگی که ایشان میخواند: «ای لشکر صاحبالزمان آمادهباش آمادهباش». اگر این کلمه را هم نخوانند این لحن، لحن آمادهسازی است. یک آهنگ هم هست، افسردگی میآورد، افسرده میکند انسان را، مأیوس میکند انسان را، اینها فرق میکند.
🔹یک آهنگ هم هست انسان را به گناه میکشاند؛ خیلی از آهنگها که در ترانههای مربوط به دستگاههای موسیقی، قبلاً اینها را تنظیم کرده بودند از این قبیل بود. این دستگاههای موسیقی معروف هرکدام یک آهنگی دارد، یک ترانهای قبلش دارد. که این ترانه، آهنگ را القا میکند به آن خواننده.
🔹این ترانهها اغلب ترانههای نامناسب است، مواظب باشیم شعری که میخوانیم، آهنگی که میخوانیم، مدّاحیای که میکنیم، چه آنجایی که مصیبت میخوانیم، چه آن جایی که سینه میزنیم، چه آن جایی که مدح میخوانیم، مواظب باشیم با اینها مخلوط نشود. این چیز مهمی است من اصرار دارم این را توجه کنید.
@Farsna