ظريفي به نام ابوعلي در خصوص اين حركت 👆👆👆👆👆 خبرگزاری فارس نوشت:
ابوعلی:
گاهی وقتها حق می دهم به دوستان که به جد معتقد به نفوذ در خبرگزاری فارس هستند😳
این چه جور تیتر تنظیم کرده که فقیه عضو مجلس خبرگان و قاضی القضات، که اجتهاد آن الزامی است را حجت الاسلام می خواند ولی آقای اعرافی را آیت الله.
یا هر دو را حجت الاسلام بنویسید یا هر دو را آیت الله.
تازه؛ مگر شما مسئول تحصیلات تکمیلی نهاد معظم حوزههای مقدسه شیعه هستید توزیع عنوان مبتنی بر میل خود می کنید.
حضرت آقا به هر دوی بزرگوار در مقام مخاطب از یک عنوان بهره بردند.
28.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فتنه 88 ........... جریان هاشمی - کارگزاران - مجمع روحانیون
این نوشتار به احتمال زیاد به شما در تحلیل مسائل انتخابات کمک می کند:
بخش دوم
2- جریان هاشمی ، کارگزاران _ مجمع روحانیون مبارز
گفتیم که " کارگزاران سازندگی " را به حق می توان حزب " هاشمی ها " نامید. نقطه عطف قصه ورود این جریان به فتنه را بهتر است به انتخابات ریاست جمهوری سال 1384 بازگردانیم.
در واقع قضیه از زمانی آغاز شد که کارگزاران سازندگی ( که چهار سال قبل از این در نظر داشتند با تغییر قانون اساسی، ریاست جمهوری آقای هاشمی رفسنجانی را از هشت سال به دوازده سال افزایش بدهند ) به آقای هاشمی رفسنجانی پیشنهاد کردند که دوباره وارد صحنه انتخابات ریاست جمهوری بشود. مشارالیه نیزتصمیم گرفت که وارد این عرصه شود و در انتخابات ریاست جمهوری سال 1384 کاندید یا نامزد گردد. او در این زمان در اذهان عمومی مردم ( چه در داخل و چه در خارج ) مرد شماره 2 نظام محسوب می شد، که در بسیاری از تصمیم گیریهای کلان جامعه مشارکت مستقیم دارد.( یعنی تصویر عموم مردم این بود که اگر سه نفر زمانی برای یک تصمیم گیری مهم نزد مقام معظم رهبری جمع می شوند یکی از این سه نفر آقای هاشمی رفسنجانی است ).
علت واقعی این تصمیم سازی و تصمیم گیری جهت شرکت در انتخابات چه چیزی می توانست باشد، شاید برای هریک از افراد دلیل خاصی وجود داشت، که در تحلیل فعلی ما اهمیت ویژه ای ندارد که به آن بپردازیم. (پس شما می توانید علت مورد نظر خودتان را در اینجا بگنجانید ).
ادامه مطلب 👇👇
در مورد قشر خاکستری ، تعداد آنها در جامعه
و ......
http://ahmadjahan.blogfa.com/post/6
10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فتنه 88 ........... جریان هاشمی - کارگزاران - مجمع روحانیون
پیوست بخش دوم
در قسمتی از این فیلم آقای هاشمی در برابر دختر خانمی که نسبت به همه چیز و همه کس در جامعه اظهار بی اعتمادی می کند و می گوید: " ( در جامعه ) همه چیز بوی نیرنگ و فریب می دهد " و " بیست سال است که گول خورده ام و از این گول خوردگی خودم بدم می آید " و " من همه اعتمادم را در این جامعه از دست داده ام " ، " معنی اعتماد را به من برگردانید "؛ آقای رفسنجانی به جای دفاع از انقلاب و سیاستهای گذشته و نظام و رهبری ( حداقل مربوط به دوران امام و مربوط به دوران خودش )، ضمن تلقی به قبول کردن وجود این مشکلات و کاستیها در جامعه این قشر را تحریک به آمدن به صحنه و " حضور فعال در جامعه " را می نماید.
[ Photo ]
.
فقط برای این صفحه ......................... لطفا از نشر این پست اجتناب فرمائید :
موسیقی و رقص با طعم مکدونالد ............. تغییر ذائقه مردم با حرکتی نرم
اونوقت دو وزیر فرهنگی بی شعور مملکت بر علیه بنده بیانیه صادر می کنند........................... کمَثَلِ الحِمارِ یحمِلُ اسفاراً.
.https://www.khabaronline.ir/news/1502981/%D8%A8%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%AF-%D9%87%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%85%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D9%81%DB%8C%D9%82
.
16.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
جمهوری اسلامی حد اقل به نیمی از اهداف اولیه و میانی خود دست یافته است.
.نماینده ای که در خط ویژه حرکت می کند ، ترافیک را درک نمی کند
کدام نماینده تهران با مردم در تماش است و مطالبات آنها را پاسخ می گوید؟
.
این صوت داره در فضای مجازی پخش میشه اما ظاهرا جعل شده 👇👇👇
هدایت شده از محمدمهدی جعفری زاده🦋
said2.mp3
11.95M
این صوت، از سرلشگر عزیز جعفری است.
(فارغ از نقد و نطراتی که درباره دوره فرماندهی ایشان داشتیم)
حتماً تا پایان گوش کنیم و از قضاوت سریع، سطحی و از روی تعصب؛ پرهیز کنیم.
رد پای نظرات سردار سلامی و حاج آقای سعیدی (نمابنده ولی فقیه در سپاه پاسداران) بعد از صحبت با دکتر سعیدمحمد، پیداست.
بعد از شنیدن کامل، بفرستید برای افراد و گروههایی که طرفدار ایشان هستند.
✍️ محمد ایمانی
بازی عاری از صداقت با نوه امام (ره)
♦️دیروز چند نفر از تندروهای مدعی اصلاح طلبی (علوی تبار، جواد امام و..)، با سید حسن خمینی در حسینه جماران ملاقات کردند. علوی تبار (سردبیر روزنامه حجاریان در دوره اصلاحات) در این ملاقات، از مشکلات ساختاری حرف زده، درباره فقر و مشکلات اقتصادی مردم سخن گفته، به میراث او اشاره نموده و سپس ابراز امیدواری کرده سید حسن برای کاری که از او می خواهند (نامزدی انتخابات) قانع شود.
🔹این قالب رفتاری، چقدر صادقانه است؟ اولا که طیف موثر مدعیان اصلاح طلبی در گفتار و رفتار، دهه هاست از خط امام (ره) خارج شده بلکه حتی علیه آن خروج کرده و بعضا اذعان هم دارند.
♦️ثانیا سید حسن خمینی (جز نوادگی امام خمینی رحمت الله علیه)، حائز کدام ویژگی اکتسابی است؟ کدام سابقه مدیریتی -نه حتی در حد فرمانداری و بخشداری، بلکه اداره یک نانوایی- را دارد که با این دست و دلبازی، خیال قرار داشتن در مظان "نامزدی ریاست جمهوری" را در وی می دمند؟
🔹و اگر سید حسن خمینی، واجد صلاحیت های مدیریت معمولی نیست - چه رسد به ریاست جمهوری- از او چه انتظاری دارند؟ جز این که می خواهند سید حسن را قربانی نقشه خود کنند؟
♦️وقتی کسی را -فارغ از داشتن صلاحیت یا فقدان آن- به نامزدی دعوت می کنید و حس "در تراز ریاست جمهوری بودن" را در وجود او تقویت می کنید، طبعا انتظار دارند به میدان تاختن، درگیر شدن و مبارزه کردن در فضای سیاسی وارد شود.
🔹مدیریت ناکارآمد ائتلاف اشرافی (مدعیان اصلاحات و اعتدال) پس از هشت سال، قابلیت دفاع از کارنامه ندارد و بنابراین اصلاح طلبان ترجیح می دهند موضوع انتخابات را از "کارنامه"که به شدت مورد اعتراض مردم است، به سمت "ساختار" منحرف کنند و "نمی گذارند" و "اجازه نمی دهند کار کنیم" را القا نمایند.
♦️در این میان، هُل دادن امثال سید حسن به میدان نامزدی، این ویژگی را دارد که بار پاسخگویی درباره وعده ها و کارنامه را از دوش سران اصلاح طلبان بر می دارد.
🔹ضمنا افراطیون مدعی اصلاحات پس از رد صلاحیت سید حسن یا نظائر او - که به خاطر فقد شرایط حداقلی، قطعی است- می توانند مظلوم نمایی کنند و بگویند انتخابات آزاد نیست؛ یا لاقل موضوع انتخابات (کارنامه) را پیش چشم مردم بربایند و عناوین قلابی را برای مباحثه و مجادله به جای آن بگذارند.
♦️براستی افراطیون مدعی اصلاحات که تعابیری مثل اردک لنگ، شاه سلطان حسین، تدارکاتچی و اجاره ای را برای خاتمی و روحانی در دوران ریاست شان استعمال کردند، سید حسن خمینی را واقعا توانمند می دانند؟!
.
یک مطلب بدیهی
حسین شریعتمدار درباره کاندیداهای جبهه انقلاب اظهار کرد: در جبهه انقلاب چندین نفر اعلام آمادگی کردند که افراد خوبی هستند اما خوب بودن کافی نیست و اگر همه با هم در انتخابات حضور یابند، تنها رأی شکسته میشود.
.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
.
.بازیهای سیاسی گروه جی7 با محوریت تاج زاده
بخش اول
بر اساس گفته های معاون وقت سازمان اطلاعات سپاه
خلاصه
{...} مجمع روحانیون مبارز ، حزب مشارکت ، حزب کارگزان سازندگی ، حزب همبستگی ، حزب مردمسالاری ، احزابی هستند که از بین ۲۶- ۲۷ حزب جریان اصلاحات ، پنهانی و بدون آنکه احزاب دیگر خبر داشته باشند در آن ۸ سال ، دولت خاتمی را اینها اداره می کردند . آن چیزی که در عرصه های مختلف سیاسی - اجتماعی - فرهنگی - سیاست خارجی - مذهبی و ... و آن هجمه هایی که در دولت خاتمی برعلیه انقلاب و دین مشاهده کردید محصول آن طراحی هائی بود که در این گروه جی ۷ تصمیمگیری می شد .
بنده به عنوان ۱ مسئول امنیتی کشور عرض می کنم تمام آن اتفاقاتی که خاتمی می گفت هر ۹ روز ۱ بحرانی امنیتی برای من درست کردند از درون همین جلسات خودشان طراحی می شد و به اجرا در می آمد . موضوع آقای سعید اسلامی ، ترور حجاریان و اتفاقات دیگری ، که در ان دوران در کشور ایجاد می شد ، محصول تفکری بود که در این جلسات سیطره خودش را داشت.
در جلسات جی ۷ برای شوراها طراحی شد که در دولت اصولگرا بتوانند شوراها را سکویی برای انتخابات مجلس و سپس انتخابات ریاست جمهوری بسازند . در انتخابات شوراها علیرغم تمام تلاشی که انجام دادند دچار ۱ شکست اساسی شدند . در سراسر کشور تلاش شدیدی انجام دادند اما نتوانستند کرسیهای قابل توجهی را در اختیار بگیرند . در اینجا بود که اتاق فکر جریان اصلاحات احساس شکست کرد اما تمام هم و غمش را برای این گذاشت که بتواند در انتخابات مجلس به پیروزی برسد . در آن انتخابات
ادامه 👇👇👇👇
لیستی به نام یاران خاتمی دادند و از اسم میرحسین استفاده کردند .
ماجرای سایت نوسازی
همچنین در آستانه ی انتخابات مجلس نیز اتفاقی در کشور افتاد و در جریان کارهای تبلیغاتی نامزدها ، ۱ سایت تحت عنوان نوسازی با مدیریت یکی از بچه ها حزب اللهی مطلبی نوشت با این مضمون که آقای سید حسن لپ گلیه ، بی ام سواره و مطالبی از این دست برعلیه سید حسن . این آقای نوبختی که مسئول این سایت بود تو زیرزمین منزلش و به اتفاق یک ۲ تا از جوونای هم سن و سال خودش ، که دیپلم هم به زور گرفتن ، نه دوران انقلاب ، امام (ره) و نه دفاع مقدس رو درک کردند ، تحت تاثیر جوزده احساسی ، این اقدام رو انجام دادند . راجع به این موضوع آقای توسلی در مجمع تشخیص مصلحت سخنرانی کرد ، اشک ریخت ، سکته کرد و فوت نمود . این اتفاق ۱ پیراهن عثمان اساسی برای اطلاح طلبان به وجود آمد رسانه های دشمن ، چه از خارج و چه از داخل ، دست به دست هم دادند و ۱ فضای سنگین روانی را در جامعه دامن زدند که ملت چه نشسته اید که به بیت امام (ره) حمله شد ، آرمانهای امام (ره) داره از دست میره و چه وچه ... و تمام این بار را روی دوش اصولگراها گذاشتند .
ما مجبور شدیم آقای نوبختی را بازداشت کنیم و در بازجوییهایی ، که خود من انجام دادم ، به ایشان گفتم که شما با توجه به سن و سالت و سطح سوادت و با توجه به اینکه هیچکدام از شرایط حساس کشور رو درک نکردی ، چه جوری به این جمع بندی رسیدی که ۱ چنین اقداماتی را انجام بدهی ؟ ایشان جمع بندی اش این بود که ما به این نتیجه رسیدیم که سید حسن خیز برداشته است برای رهبری آینده ، از همین الآن خواستیم بزنیمش که دیگه برای بعد هوا و هوسی نکنه .
خوب به چه استدلالی تو به این نتیجه رسیدی ؟! بعد از بررسیها مشخص شد که این بچه ساده ، از چند ماه قبلش طی چند نوبت رفته خدمت تاج زاده ، و تاج زاده حرکتهای روانی سنگینی رو ایشون انجام داده و خوراک ذهنی رو تاج زاده برای این بنده خدا فراهم کرده و این ، برگفته از همون ذهنیت و تحلیل ضعیف این موضوع رو میاره روی سایت خودش قرار می ده . یعنی باز هم این اقدام از درون جریان اصلاحات شکل می گیره .
تاج زاده استاد جنگ روانی است و در حوزه ی جنگ روانی در مجموعه ی اصلاح طلبها ، تنها کسی که می تونه اقدامات روانی رو به صورت دقیق انجام بده ، چه سینه به سینه و چه به صورت عمومی در سطح جامعه ، همین تاج زاده است . این اقدامات ایشون باعث ۱ همچنین اقدام کثیفی شد که اصلاح طلبا بتونن با به دست گرفتن این پیراهن عثمان سوار افکار عمومی جامعه بشن تا بتونن برای انتخابات مجلس به پیروزی برسند .
نظام هم در سال ۸۰ برای اینها فرصت به وجود آورده بود ، در سراسر کشور ۱۸۰ نفر از اونها از فیلترهای نظارتی عبور کرده بودند و می توانستند در ۱ رقابت منطقی به مجلس راه پیدا کنند . علیرغم تمام اقداماتی ، که انجام دادند و من فقط به یکی ۲ مورد از آنها اشاره کردم ، ۱ حداقل ضعیف رو تو مجلس شکل دادند .
این اتاق فکر دچار شکست شد و بین احزاب اصلاح طلب درگیری ایجاد شد و هرکدام شکست رو بر گردن دیگری می انداختند . کار به جایی رسید که اصلاح طلبها گفتند این گروه جی ۷ دیگر توان پرچمداری اصلاحات رو نداره و باید فکر اساسی برای اون بکنیم و الا در انتخابات ریاست جمهوری قافیه رو خواهیم باخت .