eitaa logo
دکتراحمدجهان بزرگی(کانال مطالعات سیاسی)
655 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
2.7هزار ویدیو
27 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
. وقتی نماینده اینقدر نفهم باشد ، وای به حال آن نیمه. قالیباف خطاب به نوری (نماینده مجلس) گفت: اطلاعات شما کاملا غلط و اشتباه است؛ در هیچ جای گزارش کمیسیون نیامده که فرد و خانم زیر ۱۸ سالی احضار شده و به کلانتری برده می شود. وی ادامه داد: اینکه شما می گویید باید آنها را از کلانتری جمع کنید، کاملا دروغ محض است. نوری قزلچه در جریان بررسی تقاضای اعمال اصل ۸۵ در لایحه عفاف و حجاب گفت: در این لایحه حتی به حوزه دانش آموزی نیز ورود شده است؛ وقتی یک دانش آموز ۱۰ ساله‌ای در مدرسه ای خلاف این قانون عمل کند باید والدین که صبح دانش آموز خود را به مدرسه فرستاده‌اند، شب او را از کلانتری تحویل گیرند و این می‌تواند جامعه را بهم ریزد. .
. واقعه شاه چراغ با وجود شهادت یکنفر و زخمی شدن هشت نفر هشداری است به نیروهای امنیتی که در سالگرد جنبش فواحش بایستی هوشیاری خود را چند برابرکنند. .
در پی دریافت گزارشات مردمی مبنی بر اعلام تخلف واحدهای صنفی نتایج اقدامات صورت گرفته توسط ادارات نظارت بر اماکن عمومی استان های سراسر کشور را به شرح زیر به استحضار ملت شریف و شهید پرور ایران اسلامی می رساند: 📌انجام بازدید نامحسوس از واحد صنفی کافی شاپ در شهر کرمانشاه که مورد خاصی از باب عدم رعایت شئونات اسلامی و هنجار شکنی مشاهده نگردید و تذکرات در خصوص رعایت ضوابط به متصدی ارایه گردید. 📌انجام بازدید نامحسوس از واحد داروخانه دام پزشکي در شهر کرمانشاه ضمن صدور تذکر، تعهدات لازم در خصوص رعایت شئونات اسلامی و هنجار شکنی از متصدی اخذ گردید. 📌انجام بازدید نامحسوس از مطب دندانپزشکي در شهر بیرجن پس از توجیه و ارشاد انتظامی نسبت به اخذ تعهد در خصوص رعایت شئونات اسلامی از متصدی مربوطه اقدام گردید. 📌انجام بازدید نامحسوس از واحد کافه در جزیره کیش ضمن صدور تذکر و اخذ تعهدات لازم در خصوص رعایت شئونات اسلامی و هنجار شکنی از متصدی مربوطه با توجه به عدم رعایت موارد مطرح شده واحد صنفی پلمب گردید. 📌انجام بازدید نامحسوس از واحد صنفی رستوران شانديز در شهر شیراز موارد عدم رعایت قوانین و مقررات مشاهده نگردید که در این رابطه نسبت به اخذ تعهد در خصوص رعایت شئونات اسلامی از متصدی مربوطه اقدام گردید. 📌اعلام اخطار به کارکنان واحد صنفی کیک داغ در شهر شیراز مبنی بر رعایت قوانین و شئونات اسلامی و اخذ تعهد از متصدی مربوطه. 📌درپی بازدید از واحد صنفي رستوران هفت خوان واقع در شهر شیراز، در زمان بازدید موردی مبنی بر عدم رعایت شونات اسلامی مشاهده نگردید، بنابراین پس از توجیه و ارشاد انتظامی نسبت به اخذ تعهد در خصوص رعایت شئونات اسلامی از متصدی مربوطه اقدام گردید. 📌در پی بازدید از واحد صنفی فست فود کاستيلو واقع در شهر شیراز به دليل هنجارشکني و عدم رعايت شئونات اسلامی توسط مشتريان و کارکنان پلمب گرديد. 📌با توجه به بازدید صورت گرفته از واحد های صنفی واقع در برج ماندگار در شهرکرج با متصديان فاقد حجاب و پوشش اسلامي برخورد لازم صورت پذيرفت. 📌در پی بازدید از واحد صنفی رستوران آدموند واقع در شهر اهواز مبنی بر ارائه خدمات به افراد کشف حجاب با پوشش هاي نامتعارف موردي مشاهده نشد. لذا تعهدات لازم از متصدي اخذ و تذکرات مبنی بر رعایت شونات اسلامی به ایشان داده شد. 📌در پی بازدید از واحد صنفی فست فود خلیج فارس واقع در شهر اهواز مبنی بر ارائه خدمات به افراد کشف حجاب با پوشش هاي نامتعارف موردي مشاهده نشد. لذا تعهدات لازم از متصدي اخذ و تذکرات مبنی بر رعایت شونات اسلامی به ایشان داده شد. 🔰پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا .
🚨شناسائی و برخورد با عامل تشویش اذهان عمومی دربستر فضای مجازی 🔹با رصد اطلاعاتی مرکز فضای مجازی سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی غرب استان تهران عامل تشویش اذهان عمومی و دامن زدن به مسائل اقتصادی، در آستانه سالگرد اغتشاشات ۱۴۰۱ در بستر اینستاگرام شناسائی، ضمن اصلاح صفحه، توجیه و ارشاد لازم انجام و متن ندامت نیز بارگذاری گردید. 🔰 فراجا در ایتا، روبیکا، بله و ویراستی .
🚨 شناسایی و حذف محتویات هنجارشکنانه مزون های لباس 🔹سازمان اطلاعات انتظامی استان بوشهر تعدادی از صفحات اینستاگرامی که اقدام به انتشار تصاویر مبتذل در مزون های لباس کرده بودند را شناسایی و پس از احضار گردانندگان، صفحات پاکسازی و اصلاح گردیدند. 🔰 فراجا در ایتا، روبیکا، بله، ویراستی و آپارات .
🚨 شناسایی و احضار عامل کشف حجاب و تبلیغات نامتعارف در اینستاگرام 🔹 عوامل سازمان اطلاعات غرب استان تهران، صفحه ای که اقدام به انتشار محتوای نامناسب، تبلیغات نامتعارف و کشف حجاب کرده بود را شناسایی و گرداننده صفحه که به عنوان آرایشگر و مربی ورزشی فعالیت می‌کرد را احضار و ضمن توجیه و ارشاد، صفحه وی نیز پاکسازی گردید. 🔰 فراجا در ایتا، روبیکا، بله، ویراستی و آپارات .
🚨 شناسایی و احضار عامل کشف حجاب و تبلیغات نامتعارف در اینستاگرام 🔹 عوامل سازمان اطلاعات غرب استان تهران، صفحه اینستاگرامی که اقدام به انتشار محتوای نامناسب، تبلیغات نامتعارف و کشف حجاب کرده بود را شناسایی و گرداننده صفحه که به عنوان آرایشگر فعالیت می‌کرد را احضار و ضمن توجیه و ارشاد، صفحه وی نیز پاکسازی گردید. 🔰 فراجا در ایتا، روبیکا، بله، ویراستی و آپارات .
🚨شناسایی و دستگیری عاملین تولید و انتشار محتوای وهن در خصوص حجاب 🔹با رصد اطلاعاتی و اقدامات فنی عوامل سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان مازندران تعداد ۵ نفر از گردانندگان صفحات پربازدید در شبکه اجتماعی اینستاگرام که اقدام به ساخت محتوا با موضوع تمسخر حجاب نموده به همراه سایر عاملین و افرادی که همکاری داشتند، دستگیر و تحویل مراجع قضایی گردیدند. 🔹در همین رابطه چند آرایشگاه زنانه و باشگاه ورزشی پلمپ گردید. همچنین صفحات افراد مذکور پس از پاکسازی از محتوای مجرمانه حذف گردید. 🔰 سازمان اطلاعات فراجا در ایتا، روبیکا، بله، ویراستی و آپارات .
. 🌷برای به خون نشستن دوبارۀ شاهچراغ می‌پرد آرتین هنوز از خواب باز هم خواب جنگ می‌بیند می‌پرد بی‌قرار و آشفته خواب تیر و تفنگ می‌بیند خواب می‌بیند آسمان خونی است نشده وحشتش تمام هنوز غرق خون گوشۀ حرم مانده تن بابا و آرشام هنوز باز تیری نشست بر دستش باز جنگی به‌پاست در سر او پر کشیدند پیش چشم ترش پدر و مادر و برادر او... گرچه سالی نرفته است هنوز حرمت این حرم دوباره شکست در دل آرتین غمدیده آتشی از صفیر تیر نشست دست آلودۀ حرامی‌ها باز آتش فکند در این باغ در محرّم، حرم به سوگ نشست خون شده چشم و قلب شاهچراغ با شهادت اگرچه خو کردیم مقصد ما اگرچه عاشوراست باید آماده و مراقب بود راحت و خواب در نبرد، خطاست ✍️، ۱۴۰۲/۰۵/۲۳ 🏴
🚨شناسایی و برخورد با عامل انتشار کلیپ های مبتذل در فضای مجازی در قم 🔻درپی رصد فضای مجازی و در راستای اعتلای امنیت و سالم سازی فضای مجازی توسط کارشناسان اداره اماکن مشخص گردید شخصی با هویت معلوم در آیدی اینستاگرام rofel_barber با تعداد ۲۹ هزار دنبال کننده(فالوئر) اقدام به انتشار کلیپ های هنجارشکنانه و استفاده از افراد تراجنسیتی در این کلیپ ها می نماید لذا مراتب در دستور کار قرار گرفت و مامورین این پلیس پس از اخذ مجوز قضایی، ضمن شناسایی آدرس واحد صنفی به محل اعزام و پس از تفهیم دستور قضایی واحد صنفی آرایشگاه مردانه که محل ضبط کلیپ ها بوده پلمب و صفحه اینستاگرامی ذکر شده نیز از دسترس خارج شد در نهایت در این خصوص پرونده تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به دادسرای عمومی و انقلاب ارسال گردید. 🔰پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا .
. جاسوسهای جا خوش کرده در محیط زیست می گویند آب شرب را از مردم بگیرید و به دریاچه ارومیه بریزید. اما نگذاشتند آب دریای خزر به دریاچه بیاید. و حالا حرکتهای بچه گانه احمقانه می کنند. .
🚨برخورد قاطع پلیس فتا با سایت‌های جعلی همسریابی 📌معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا: 🔹با توجه به رصد فضای مجازی و شکوائیه قضائی واصله به پلیس فتا مشخص شد فعالیت مجرمانه صفحات و کانال‌هایی در فضای مجازی با موضوع «همسریابی» همچنان قربانی می‌گیرد. 🔹در راستای اجرای طرح های عملیاتی پلیس فتا در خصوص پاک سازی فضای سایبر تاکنون بیش از 200 تارنما با موارد مجرمانه مشابه مورد شناسایی قرار گرفته و اقدام قضائی علیه متخلفان و مجرمان در حال پیگیری و اجرا است. 🔹 صرفاً تعداد محدودی سایت دارای مجوز رسمی از وزارت آموزش و جوانان که در امر بهسان‌گزینی و ارائه خدمات مشاوره ای به داوطلبان و متقاضیان در امر ازدواج فعالیت می کنند، دارای اعتبار هستند. 🔰 سازمان اطلاعات فراجا در ایتا، روبیکا، بله، ویراستی و آپارات .