جالب اینجاست اینها می گن وقتی ما می رفتیم پول بگیرم ، پول روی میز مهدی هاشمی دسته دسته چیده شده بود و مهدی هاشمی دسته دسته به ما پول می داد !!!
این اطلاعاتی که من دارم به شما می گم بی جهت نیست ؛ ما اینها را خدمت مقام معظم رهبری ارایه دادیم . ما برای آقا تحلیلگر نیستیم و بدون سند هم نمی توانیم حرف بزنیم . ما فقط باید مستندات ارایه بدهیم . همه ی این مستندات خدمت مقام معظم رهبری رفته است .
18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
+++فیلم
فتنه 88 ........... 2- جریان مجاهدین – مشارکت
جبهه مشارکت اسلامی بعد از منحله شدن با نام جدید «حزب اتحاد ملت » امروز فعالیت می کند
بخش ششم :
خلاصه: [مفصل مطلب در فیلم ]
جریان مشارکت – مجاهدین، جریان دوم وقایع سال 88 بود. این جریان بعد از رحلت حضرت امام ره متاسفانه استراتژی خود را بر استحاله نطام جمهوری اسلامی با پافشاری بر جدائی " جمهوریت " از " اسلامیت " قرارداد.
سعید حجاریان که در اواخرعمر حضرت امام ره عضو " حلقه کیان " شده بود و مقاله های خود را با نام مستعار " جهانگیر صالح پور " منتشر می کرد بعد از رحلت امام اولین مقاله خود به نام " جمهوریت " را در روزنامه سلام که دارای روح " سکولاریزم " بود بانام اصلی منتشر کرد. او در آنجا به صراحت اعلام کرد که اعتقادی به حکومت اسلامی ندارد.
در همین زمان آقای هاشمی رفسنجانی ( 1368 ) که به ریاست جمهوری انتخاب شده بود در آن نهاد دفتری را تاسیس نمود تحت عنوان " دفتر تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری " که آن را به دست آقای موسوی خوئینی ها سپرد. خوئینی ها که از گذشته افرادی همانند حجاریا ن تاجزاده امین زاده بهزاد نبوی میردامادی آرمین علی ربیعی و عباس عبدی را افرادی با تفکر " چپ " وهم فکر وهم راه خود در آن زمان تشخیص می داد و برای این کار افرادی را مناسبتر نمی شناخت، تصمیم گرفت تا همه مناسب و پستهای کلیدی این دفتر را به آنها بسپارد. نیمی از این مسئولین را اعضاء مجاهدین انقلاب و نیمی دیگر را کسانی تشکیل می دادند که بعدها در حزبی به نام جبهه مشارکت جمع شدند ( البته بعید نیست که نیمه دیگر هم به صورت مخفیانه عضو سازمان شده بود
موسوی خوئینی ها و یارانش بودجه کلان دفتر تحقیقات مذکوررا صرف پایه گذاری تفکری کردند که بعدها در بیانیه های جبهه مشارکت اسلامی ( که نطفه آن در همان دفتر بسته شده بود ) و اندیشه های شخصی که او را ایدئولوگ حزب مذکور می نامیدند یعنی سعید حجاریان خود را نشان داد.
بالاخره اعضاء مرکزیت جبهه مشارکت در سال 1387 زمانی که کمی هوای سیاسی را مساعد برملا ساختن منویات خود دیدند در کنگره یازدهم جبهه مشارکت اسلامی طی بیانیه ای که صادر کردند و نام آن را " تأملات راهبردی سیاسی – تشکیلاتی جبهه مشارکت ( دوره پنج ساله ) " گذاشتند، تمام برنامه های خود برای استحاله نظام جمهوری اسلامی را درآن گنجاندند.
.
17.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
دکتر افروغ : در این جامعه اجتهاد مستمر وجود ندارد.
دکتر جهان بزرگی : وجود دارد و بر عهده مقام معظم رهبری است.
یعنی این که همه مجتهدین دست به اجتهاد می زنند ودر کتابهای خویش می نویسند ، اما آنجه در جامعه ساری و جاری می شود فتوا ی (یا حکم) مقام معظم رهبری است.
نمایندگان مجلس موضوعات یا مصادیق موضوعات موجود در جامعه را رصد می کنند ،به بندهای قانونی تبدیل می کنند ، نزد شورای نگهبان می فرستند، شورای نگهبان موظف است آنها را با فتاوای موجود مقام معظم رهبری بسنجند و مورد تأیید و رد قرار دهند و موظفند اگر کمبود فتوائی در آن خصوص وجود دارد از مقام معظم رهبری استفتاء کنند و نظر نهائی را به مجلس ابلاغ نمایند .
این است اجتهاد مستمری که در این 40 سال در جامعه ایران اتفاق افتاده است.
.
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
+ صوت
مربوط به انتخابات سال 88
.معاون وقت سازمان اطلاعات سپاه:
نرم افزار تقلب ......... که مهدی هاشمی وارد کشور کرده بود.....
بخش پنجم :
خلاصه
👇👇👇👇👇👇👇
نرم افزار تقلب
.. مهدی هاشمی رفسنجانی نرم افزاری وارد کشور کرده بود و گفته بود که این نرم افزار را در مجلس خبرگان به کار گرفتیم و موثر شد . همین مقدار به شما بگم که در انتخابات ریاست جمهوری ، نرم افزاری که ایشان وارد کشور کرده بود وصل می شد به ۱ اس ام اس سنتری که از طریق دیشهای ماهواره ای در قشم و کیش ارتباط برقرار می کرد و با سیستم مخابراتی کشور ارتباط چندانی نداشت . برای هر کدام از ناظرین انتخاباتی خودشون یه موبایل و یه خط ایرانسل گذاشته بودند که در سراسر کشور و سر صندوقهای رای ، ساعت به ساعت اطلاعات صندوقها را از طریق همین اس ام اس سنتر ، منتقل بکنند به این اتاق جنگی که مهدی هاشمی رفسنجانی راه انداخته بود .
در تهران ۳ اتاق درست کرده بودند که تو هر کدام از اتاقها حدود ۳۰ دختر و پسر پای کامپیوتر نشسته بودند . قرار بود در اتاق اصلی مهدی هاشمی و میرحسین موسوی حضور پیدا کنند و از آنجا انتخابات را کنترل و هدایت بکنند . نماینده ی کاندیدا بر سر صندوق وقتی شماره اس ام اس سنتر رو می گرفت ، بعد از وصل ، اگر شماره ی ۱ رو می زد حجم جمعیت رو نشون می داد که زیاد است یا کم ! ۲ را اگر می زد یعنی اصولگرایان بیشتر رای دارند یا اصلاح طلبان . هر کدام از این عددها در این اس ام اس سنتر تعریفی جداگانه داشت . اینها ساعت به ساعت تمام انتخابات را در سراسر کشور می خواستند رصد بکنند .
چرا اینکار را کردند ؟ می گفتند ما مثل دفعه ی قبل سادگی نمی کنیم که بذاریم انتخابات تمام بشود و بعد بیایم شکایت بکنیم و بگوییم که مثلا تقلب شده ! ما ساعت به ساعت از این طریق شکایت روی شکایت روی میز مسئولان اجرایی کشور می گذاریم و جالب اینجاست که رسانه های خودشون ، حتی از خارجیها ، را در این اتاق جنگ بسیج کرده بودند تا اطلاعات را در اختیار آنان بگذارند و آنها منتشر کنند تا ۱ عملیات روانی بر روی افکار عمومی انجام دهند که آی مردم چه نشسته اید که الآن مثلا ساعت ۱۰ صبحه ، در فلان حوزه و فلان صندوق داره تقلب میشه ! می خواستند افکار عمومی را به هم بریزند .
جالب اینجاست که می گفتند می خواستیم در هر حوزه ای که رای رقیب ما بالاتر از ما بود ، نیرو اعزام کنیم و تقلبی انجام بدهیم تا آن صندوق باطل اعلام بشود ! خیلی برنامه مفصل بود .
۳ تا مثل این اتاق جنگ درست کرده بودند که اگر دستگاههای امنیتی اتاق اولی یا دومی را پیدا کردند به اتاق دیگری بروند . براشون خیلی مهمه .
این آقایان با مستنداتی که خودشون تهیه کرده بودند و در نظرسنجیها به این نکته رسیده بودند که قطعا شکست می خورند منتها بهانه تراشی جزء برنامه های اینها بود که در روند انتخابات اخلال ایجاد کنند که به لطف امام زمان (عج) شب انتخابات ، بین ساعت ۸ تا ۱۲ شب هر ۳ جا شناسایی شد و هر ۳ جا را مختل کردیم و نگذاشتیم در انتخابات به شکل دلخواهشان اختلال ایجاد بکنند . یادتان هست که فریادشان درآمد که اس ام اسها چرا قطع شده ! و ...
اگر این نرم افزار مهدی هاشمی و برنامه شان تحت کنترل قرار نمی گرفت آنها همان ساعات اول انتخابات را زمینگیر می کردند و اجازه نمی دادند انتخابات به سرانجام برسد . آنها مطلع بودند که شکست خواهند خورد و می خواستند هزینه ی این شکست را به گردن نظام بیندازند . نمی خواستند این هزینه بر گردن اطلاح طلبان باشد و نشان داده شود که آنها از بی عرضگیشان نتوانستند در جامعه برای خودشان پایگاهی درست کنند .
.
.
وقتی حضرت آقا می فرمایند مدیریتی که در قوه قضائیه هست نسبت به قوه مجریه فقط مقدارکمی بالاتر از صفر است و همه بودجه کشور در اختیار قوه مجریه است ؛ به نظر بنده می خواهند بفرمایند که اگر آقای رئیسی توان ریاست جمهوری را در خودش می یابد بهتر است که از قوه قضائیه به قوه مجریه منتقل شود.
برخی دوستان نظرشان این است که آقای رئیسی در قوه قضائیه می تواند بسیاری از فسادها را کشف و مجازات کند .... بنده عرض می کنم آقای رئیسی در قوه مجریه تلاش می کند که فساد بسیار کم شود که دیگر نیاز به برخورد قوه قضائیه نباشد .....
مگر ما همیشه نمی گوئیم : پیشگیری بهتر از درمان است
کار مجریه پیشگیری است و کار قضائیه درمان است .
پس به امید این که آقای رئیسی کاندید شود .....
سخنان مقام معظم رهبری ......
رئیسجمهور[ی] یکی از پُرمشغلهترین و پُرمسئولیّتترین دستگاهها است؛ یعنی نمیشود گفت «یکی از»؛ رئیسجمهور از همهی مدیریّتهای کشور پُرمشغلهتر و پُرمسئولیّتتر است؛ تقریباً همهی مراکز مدیریّتی کشور در اختیار رئیسجمهور است؛ یعنی فرض کنید که قوّهی قضائیّه یا دستگاههای نظامی خب مدیریّتهایی دارند؛ اینها در قبال مدیریّتهایی که در قوّهی مجریّه هست یک اندکی بالاتر از صفرند یا چند درصدِ مختصرند. عمدهی نزدیک به همهی مدیریّتهای کشور که هزاران مدیریّت است، در اختیار رئیس قوّهی مجریّه است. همهی بودجهی مصوّب کشور در اختیار رئیسجمهور است، چون رئیس [سازمان] برنامه و بودجه معاون رئیسجمهور است و مستقیم زیر نظر ریاست جمهوری است. امکانات حکومتی کشور هم همین طور، اکثر و اغلب در اختیار رئیسجمهور است. بنابراین، مدیریّتهای دیگر در جنب قوّهی مجریّه در واقع چیزی نیستند. ریاست جمهوری یک چنین جای مهمّی است.
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
پدر و پسر بازیگر دستگیر شدند!
▪️بازداشت عوامل کلیپ ساختگی تعرض به یک روحانی
رئیس پلیس پیشگیری تهران:
🔹پسر جوانی حدوداً ۲۲ ساله در منطقه پاسداران، اقدام به تهیه کلیپی کرد که در کلیپ مذکور، پسر جوان ضمن بیاحترامی به یک روحانی معمم، زیر گوش وی زده بود.
🔹امروز چهار نفر از افرادی که در انتشار و بازنشر این کلیپ ساختگی در فضای مجازی نقش داشتند، بازداشت شدند.
🔸دو نفری که در این کلیپ بازی کردند پدر و پسر بودند و با بررسی بیشتر مشخص شد صرفاً به لحاظ ماجراجویی و خودنمایی اقدام به ضبط این کلیپ کردهاند.
tn.ai/2487282
@TasnimNews
28.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
+++فیلم
فتنه 88 ........... 2- جریان مجاهدین – مشارکت
جبهه مشارکت اسلامی بعد از منحله شدن با نام جدید «حزب اتحاد ملت » امروز فعالیت می کند
بخش هفتم :
خلاصه: [مفصل مطلب در فیلم ]
جریان مجاهدین – مشارکت ، اگر چه در جلسات خصوصی خود می گفتند که ما در سه مرحله نظام جمهوری اسلامی را در اختیار خود خواهیم گرفت اما در تأملات راهبردی آن را در دو مرحله مطرح نمودند. آنها در صفحه شش این بیانیه چنین می گویند:
" ساختار حقوقی قدرت در جمهوری اسلامی ایران نیز برای گذاربه مردم سالاری امکان نسبی فراهم می کند......نکته قابل توجه این است که نیروهای طرفدارمردم سالاری در کوتاه مدت با ساختار حقیقی مواجهند وباید گذار به مردمسالاری بیشتر را در چارچوب آن برنامه ریزی کنند. اما در میان مدت ظرفیت ساختارحقوقی نیز قابل توجه و تکیه است. در بلند مدت نیز می توان به مردم سالاری تمام عیار اندیشید ".
مقصود این جریان از مردم سالاری تمام عیار، یعنی "دمکراسی بدون ولایت فقیه " .
آنها در بیانیه مذکور ادامه می دهند:
" حضور جریانهای طرفدار مردم سالاری در نهادهائی که مطابق قانون از طریق انتخاب مستقیم مردم بر گزیده می شود امکانپذیر تر از سایر نهادها است. به همین دلیل در مرحله نخست حضور در نهادهای ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهرو روستا و در مرحله بعد مجلس خبرگان نهاد های مناسبتری برای حضور طرفداران مردم سالاری می باشند".
دراین بیانیه اگرچه مقصود از مردم سالاری تمام عیار کاملا هویدا است که هدف همان دمکراسی بدون اسلام است اما مطالب صفحه 21 بیانیه، مطلب را کاملا روشن می نماید زیرا
در این صفحه اعضاء مرکزیت جبهه مشارکت مبتنی بودن قوانین براحکام شریعت و دستورات اسلام را مورد تردید قرار می دهند ومنبع قوانین راخواسته اکثریت مردم می دانند. آنها می گویند:
" حزب با همیشگی کردن قوانین موضوعه به بهانه مبتنی بودن آنها بر احکام شریعت مخالف است. از نظر حزب تنها قوانین موضوعه ای را می توان با تکیه بر قدرت حکومت لازم الاجرا دانست که طی یک فرایند دمکراتیک به تصویب رسیده باشند. این قوانین تا زمانی که مورد پذیرش اکثریت هستند توسط حکومت به اجرا در می آیند... "
و این همان لیبرالیسم تمام عیار است، که همیشه مورد نظر سعید حجاریان برای استحاله نظام جمهوری اسلامی بوده است.
12.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
دکتر افروغ : ما دچار یک نوع ضعف نظارت هستیم
دکتر جهان بزرگی : اندیشه سیاسی اسلام می گوید :
«قدرت فساد آور است »
پس اندیشه سیاسی اسلام قائل به یک نظارت درونی است که آن اخلاق و تقوا است....
و قائل به یک نظارت بیرونی است که آن مردم هستند.
چرا قسمتی از ما مردم وقتی می بینیم افرادی در پست مسئولیت خود کارها رو خراب کرده اند باز میایم به همون افراد رأی میدهیم ...
ما مردم باید حواسمون جمع باشد که چه کار می کنیم در انتخابهای آینده ....
.
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
.
نماینده مجلس
غلط می کنی قانون را قبول نداری ......
.