پست احمد قدیری
💥 آتشبازی
آتشافروزیهای مهیب یک هفته اخیر در کشور:
۱۲ اردیبهشت، کارخانه الکل شهرک صنعتی شکوهیه قم
۱۴ اردیبهشت، بازانداز بزرگ لاستیک در تهران
۱۷ اردیبهشت، نیزارهای بوشهر
۱۸ اردیبهشت، مزارع گندم ایذه
۱۸ اردیبهشت، کارخانه تولید شوینده قزوین
.
ادامه دارد...
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
..فتنه 88 ...........................
بخش هجدهم
ترور حقیقت(5) دامن زدن به التهابات توسط میر حسین و عوامل سرویسهای اطلاعاتی خارج نشین
24 خرداد
- نیمه شب عده ای افراد خود سر و نادان (شاید به تحریک سه جریان پیش گفته شده ) به کوی دانشگاه تهران حمله ور می شوند و به ضرب وجرح دانشجویان می پردازند. این مسئله بهانه ای به دست سه جریان فوق می دهد تا بر تبلیغات خود علیه نظام جمهوری اسلامی شدت بخشند و با استفاده از جو به وجود آمده به " کشته سازی دروغین " بپردازند و این مسئله را دلیلی بر بی کفایتی دولتی اعلام کنند که علاوه بر این که در آراء مردم دستکاری کرده است دست به کشت و کشتار مخالفین نیزمی زند.
- از صبح این روز دانشجویان طرفدار سه جریان فوق و دانشجویان و اساتید بسیجی به اتفاق رئیس دانشگاه تهران در اعتراض به قضایای کوی دانشگاه در مسجددانشگاه تهران تجمع و اعلام تحصن نمودند.
- دراین روز برخی رسانه های گروهی اعلام می دارند که دکتر احمدی نژاد عصر امروز در میدان ولی عصر تهران با مردم تهران سخن خواهد گفت. ساعت 4 بعد از ظهر شروع این تجمع بود. یکی از علتهای این تجمع را بنده این می دانم که رأی دهندگان به احمدی نژاد می خواستند نشان دهند که اولا کم نیستند و ثانیا به سران "فتنه " ای که از روز قبل برای عملیاتی کردن " کودتای سبز " هواداران خود را به خیابانها کشانده بودند، هشدار دهند که دست از رأی خود بر نخواهند داشت وعلیه فتنه گران اقدام خواهند نمود. در همان روز مردم حاضر در میدان ، میر حسین موسوی، کروبی، خانواده هاشمی و خود
ادامه👇👇👇👇
ادامه ترور حقیقت(5)
اکبر هاشمی رفسنجانی را باضافه مجموعه استکبار جهانی مسبب این جریانات می دانستند و علیه آنها شعارهای خود جوش می دادند.
احمدینژاد درتجمع میدان ولی عصر تهران ، تلاش کرد تا میان رای دهندگان به نامزدهای رقیب با عوامل اغتشاش ، فاصله بیندازد تا زمینه برخورد جدی و فوری با آشوبگران فراهم شود. او گفت : در انتخابات ، ۴۰ میلیون نفر خودشان بازیگر اصلی و تعیین کننده اصلی بودند حالا ۴ تا خس و خاشاک در این گوشهها یک کاری میکنند، بدانید که این رودخانه زلال ملت جایی برای خودنمایی آنها نخواهد گذاشت.
این سخنان کاملا شفاف و روشن بیان شد و لفظ خس و خاشاک محدود به کسانی بود که اقدام به قانون شکنی و برهم زدن نظم عمومی کرده بودند، نه رأی دهندگان به نامزد رقیب .
اما دستگاه تبلیغاتی مشترک سه جریان مزکور ( یعنی کمیته سه جانبه، مجاهدین – مشارکت و مجمع روحانیون _ کارگزاران ) در یک تحریف آشکار" شایعه " ای ساخته و پرداخته کردند و در رسانه های خود پخش کردند که احمدی نژاد، کسانی که به اورأی نداده اند را به خس و خاشاک تشبیه کرده است و این شایعه را به قدری ماهرانه پشتیبانی کردند که حتی برخی از تحلیل گران قدر در داخل ایران را فریب دادند به طوری که جناب آقای عسکر اولادی به خاطر خس و خاشاک نامیدن مخالفین، احمدی نژاد را مورد انتقاد قرار دادند و آقای احمد توکلی نماینده محترم مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و از مدعیان اصلی اصولگرایی ، رئیس جمهور را هدف تندترین انتقادات قرار داد. وی در گفتگوی زنده خود با شبکه ۵ سیما ، رئیس جمهور را متهم کرد که الفاظ و لحن وی یکی از دلایل ناآرامیها بوده است.
توکلی گفت: « باید بپذیریم ۱۴میلیون نفر به آقای احمدینژاد رای ندادهاند و اینها الان درست یا نادرست سوال دارند و احساس اهانت میکنند، اینها نه خس و خاشاک هستند و نه اراذل و اوباش ».
- در این روز عطریانفر، میردامادی، رمضان زاده، زیدآبادی، بهزاد نبوی و تاجزاده دستگیر شدند.
شروع مرحله در خواست ابطال انتخابات
این مرحله یکی از مراحل کودتاهای رنگی در کشورهای هدف می باشد. در این مرحله نامزدهای طرفدار غرب درخواست ابطال انتخابات را می نمایند و پس از پذیرفته شدن توسط دولت اعلام می کنند دولتی که پذیرفته است که در انتخابات تقلب صورت گرفته و آن را ابطال کرده است صلاحیت برگزاری دوباره انتخابات را ندارد و انتخابات باید به وسیله سازمانهای بین المللی و با نظارت آنها انجام پذیرد. تا به این وسیله بتوانند تقلبی که می خواهند در آن به انجام برسانند.
این ترفند اگرچه در کشورهای دیگر با موفقیت طرفداران غرب به نتیجه دلخواه آنان رسید، اما در ایران جواب نداد فقط به یک دلیل:
" اکثریت مردم فعلی ایران چشم به دهان رهبری دوخته اند که به او و عدالت و درایتش اعتماد دارند تا تصمیمات نهائی را در جامعه ایران اعلام نماید و آنها عمل کنند "
پس وقتی اعلام شد که نماز جمعه 29 خرداد 88 به وسیله رهبر معظم انقلاب اقامه خواهد شد این اکثریت در انتظار هرچه زودترفرا رسیدن آن جمعه بودند. اما اقلیتی در هوای دیگری بودند؛ همانهائی که دکتر علی شریعتی در توصیف نفاق خصوصیات آنها را مطرح کرده است.
- در این روز میر حسین موسوی در نامه ای خطاب به شورای نگهبان درخواست ابطال انتخابات را نمود.
- مجمع روحانیون طی بیانیه ای از مهندسی آراء صورت گرفته توسط مجموعه دولت از مردم پوزش می طلبد و ضمن حمایت قاطع از موسوی اعلام میکنند که او را تنها نخواهند گذاشت. آنها در همین بیانیه ابطال انتخابات را درخواست می نمایند.
- ستاد انتخابات موسوی از روز شنبه درخواست راهپیمائی از انقلاب تا آزادی را می کند که وزارت کشور مخالفت خود را اعلام می کند.
- در تلوزیونهای خارجی آخر شب این خبرپخش می شود که رهبر معظم انقلاب با موسوی ملاقاتی داشته اند و پیگیری مطالبات از طریق قانون را گوشزد کرده اند.
______________________________________________________________
1- آیا ممکن است در انتخابات پیش رو باز هم همین قضیه ها ی تقلب و ابطال و لشکرکشی ها و کشته سازیها تجدید شود؟؟
2- آیا مسئولین امنیتی هیچ درخت تخمینی نسبت به گونه ای از اتفاقات پیش رو دارند یا با شعار هر چه پیش آید خوش آید کار می کنند.
درخت تخمین این است که آینده را در شاخه های مختلف ترسیم و در هر شاخه سه سؤال مطرح می شود: 1- حریف یا دشمن در چنین شرایطی چه خواهد کرد؟ 2-نتیجه این عمل چه خواهد بود ؟ ما در برابر این عمل چه باید بکنیم؟
.
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
..فتنه 88 ...........................
بخش بیستم
ترور حقیقت(7) کشته سازی ، دعوت به تظاهرات، حمله به پایگاههای بسیج برای خلع سلاح
25 خرداد
- رئیس دانشگاه تهران کشته شدن دانشجویان در درگیریهای کوی دانشگاه را تکذیب می کند.
- زهره کاظمی با اسم مستعار زهرا رهنورد در تجمع دانشجویان در دانشگاه تهران شرکت می کند و بر کشته شدن دانشجویان در کوی دانشگاه تاکید می کند.( این مسئله احتمالا ارتباطی با گفته سعید حجاریان دارد که زمانی اعلام کرده بود که اصلاحات نیاز به خون دارد). از این پس سناریوهای کشته سازی شروع می شود.
- در این روز میر حسین موسوی اعلام می کند که توصیه مؤکد آن است که افراد معترض به صورت مسالمت آمیز مخالفتهای مدنی خود را ادامه دهند.
- ستاد موسوی از مردم می خواهد که در راهپیمائی انقلاب تا آزادی حضور به هم رسانند. افرادی همچون کروبی، موسوی، هادی غفاری، محمدرضا خاتمی، زهرا رهنورد، فائزه هاشمی، ابطحی و... حضور پیدا می کنند وبرخی به سخنرانی می پردازند.
- کارشناسان تعداد تجمع کنندگان را 650 تا 700 هزارنفر تخمین زدند.
- بعد از ظهر عده ای از افراد که بعدها وابستگی برخی از آنها به سازمان مجاهدین خلق ( منافقین ) مشخص گردید، به حوزه مقاومت 117 بسیج واقع در اطراف میدان آزادی حمله ور می شوند تا آنجا و اسلحه خانه آن را به تصرف در آورند. در این درگیری حدود شش نفر از مردم عادی، بسیجیان و حمله کنندگان کشته می شوند.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
..فتنه 88 ...........................
بخش نوزدهم
ترور حقیقت(6) برخوردهای کاملا دمکراتیک اصلاحات چیان
سفیهان اصلاحات
وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ آمِنُوا كَمَا آمَنَ النَّاسُ قَالُوا أَنُؤْمِنُ كَمَا آمَنَ السُّفَهَاءُ ۗ أَلَا إِنَّهُمْ هُمُ السُّفَهَاءُ وَلَٰكِنْ لَا يَعْلَمُونَ
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک ماه و 21 روز پس از عام المنقل :
حسن گفته این آئین نامه شورای نگهبان اجرا نشود
به گزارش ایرنا
«بسم الله الرحمن الرحیم»
اطلاعیه شماره ۶
به اطلاع داوطلبان سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری میرساند؛ در هنگام ثبتنام ارائهی مدارک مندرج در اطلاعیه شماره ۵ «هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات» به وزارت کشور الزامی است. بدیهی است کسانی که مدارک مذکور را در هنگام ثبتنام ارائه نکرده باشند، ثبتنام آنها فاقد اعتبار است.
مدارک لازم جهت ثبتنام در انتخابات ریاست جمهوری:
۱) ۲ قطعه عکس ۴*۶ (مربوط به سال جاری)
۲) اصل و تصویر کلیه صفحات شناسنامه (چهار نسخه)
تذکر: دارا بودن حداقل سن ۴۰ سال و حداکثر ۷۵ سال تمام شمسی هنگام ثبتنام الزامی است.
۳) اصل و کپی مدرک تحصیلی (حداقل کارشناسی ارشد یا معادل آن مورد تأیید وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مرکز مدیریت حوزههای علمیه)
۴) ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
۵) مستندات تصدی حداقل چهار سال (در مجموع) در مناصب مذکور در بند ۲ ماده ۲ مصوبه شورای نگهبان شامل:
۱ـ۵) مقامات سیاسی موضوع بندهای «الف»، «ب» و «ج» ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۸/۷
۲ـ۵) معاونین رؤسای قوای سهگانه
۳ـ۵) اعضای شورای عالی امنیت ملی
۴ـ۵) مجمع تشخیص مصلحت نظام
۵ـ۵) مدیر مرکز مدیریت حوزههای علمیه کشور
۶ـ۵) رؤسای سازمانها، مؤسسات و نهادهای دولتی و مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی در سطح ملی
۷ـ۵) فرماندهان عالی نیروهای مسلح با جایگاه سرلشکری و بالاتر
۸ـ۵) رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور
۹ـ۵) استانداران
۱۰ـ۵) شهرداران شهرهای بالای دو میلیون نفر جمعیت
۱۱ـ۵) اشخاص، مقامات و مدیران همطراز مناصب فوق به تشخیص شورای نگهبان
هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری
هدایت شده از دکتراحمدجهان بزرگی(کانال مطالعات سیاسی)
.
وقتی حضرت آقا می فرمایند مدیریتی که در قوه قضائیه هست نسبت به قوه مجریه فقط مقدارکمی بالاتر از صفر است و همه بودجه کشور در اختیار قوه مجریه است ؛ به نظر بنده می خواهند بفرمایند که اگر آقای رئیسی توان ریاست جمهوری را در خودش می یابد بهتر است که از قوه قضائیه به قوه مجریه منتقل شود.
برخی دوستان نظرشان این است که آقای رئیسی در قوه قضائیه می تواند بسیاری از فسادها را کشف و مجازات کند .... بنده عرض می کنم آقای رئیسی در قوه مجریه تلاش می کند که فساد بسیار کم شود که دیگر نیاز به برخورد قوه قضائیه نباشد .....
مگر ما همیشه نمی گوئیم : پیشگیری بهتر از درمان است
کار مجریه پیشگیری است و کار قضائیه درمان است .
پس به امید این که آقای رئیسی کاندید شود .....
سخنان مقام معظم رهبری ......
رئیسجمهور[ی] یکی از پُرمشغلهترین و پُرمسئولیّتترین دستگاهها است؛ یعنی نمیشود گفت «یکی از»؛ رئیسجمهور از همهی مدیریّتهای کشور پُرمشغلهتر و پُرمسئولیّتتر است؛ تقریباً همهی مراکز مدیریّتی کشور در اختیار رئیسجمهور است؛ یعنی فرض کنید که قوّهی قضائیّه یا دستگاههای نظامی خب مدیریّتهایی دارند؛ اینها در قبال مدیریّتهایی که در قوّهی مجریّه هست یک اندکی بالاتر از صفرند یا چند درصدِ مختصرند. عمدهی نزدیک به همهی مدیریّتهای کشور که هزاران مدیریّت است، در اختیار رئیس قوّهی مجریّه است. همهی بودجهی مصوّب کشور در اختیار رئیسجمهور است، چون رئیس [سازمان] برنامه و بودجه معاون رئیسجمهور است و مستقیم زیر نظر ریاست جمهوری است. امکانات حکومتی کشور هم همین طور، اکثر و اغلب در اختیار رئیسجمهور است. بنابراین، مدیریّتهای دیگر در جنب قوّهی مجریّه در واقع چیزی نیستند. ریاست جمهوری یک چنین جای مهمّی است.
سلام علیکم
عید است و دلم خانه ویرانه، بیا
این خانه تکاندیم ز بیگانه، بیا
یک ماه تمام مهیمانت بودیم
یک روز به مهمانی این خانه بیا
یا مهدی ادرکنا
عید سعید فطر. بر شما مبارک باد
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
سلسله پادشاهی رفسنجانیان
اپیزود اول
از استخر فرح تا تشک مخصوص رئیس جمهور که با هواپیما آوردند.
🔸در سفر استانی دولت به مشهد، از دفتر رئیسجمهور زنگ زدند و پتو و تشک برند خاصی را برای آقای رئیسجمهور سفارش دادند!/ مسئولین استان گفتند آن تشک را پیدا نکردیم از تهران خریدیم با هواپیما آوردند!
🔸تمام این ادعاها مستند است و حاضرم در هر محکمهای از این حرفها دفاع کنم.
.محسن دهنوی ، نماینده مجلس ،
1 ماه و 23 روز پس از عام المنقل
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
احمدی نژاد عددی نیست .....
قطعا پشت صحنه حرکتهای احمدی نژاد و طرفدارانش که پشت در وزارت کشور درگیری کرده اند دست اصلاحاتیون و حامیان کمیته سه جانبه درکار است
باید منتظر درگیریهائی شبیه انتخابات 88 باشیم ..........
بچه های بالا و نیروهای انتظامی باید آماده باشند ....
لیدرهای اغتشاشات احمدی نژادی باید قبل از روز انتخابات «جمع و جور » بشوند.
.