12.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
دکتر افروغ : ما دچار یک نوع ضعف نظارت هستیم
دکتر جهان بزرگی : اندیشه سیاسی اسلام می گوید :
«قدرت فساد آور است »
پس اندیشه سیاسی اسلام قائل به یک نظارت درونی است که آن اخلاق و تقوا است....
و قائل به یک نظارت بیرونی است که آن مردم هستند.
چرا قسمتی از ما مردم وقتی می بینیم افرادی در پست مسئولیت خود کارها رو خراب کرده اند باز میایم به همون افراد رأی میدهیم ...
ما مردم باید حواسمون جمع باشد که چه کار می کنیم در انتخابهای آینده ....
.
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
.
نماینده مجلس
غلط می کنی قانون را قبول نداری ......
.
15.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
به بهانه تعطیلی دو هفته ای مجلس در این شرایط حساس مذاکرات وین.....
دکتر افروغ: فتوا سوار بر موضوع است ....تو مسائل مستحدثه که فتوا معنا نمیده حکم معنا نمیده!!!......بنده میگم اون نهاد رسمی که بیاد رصد کنه موضوعات جدید رو بگذاره در اون بستر و زمینه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی اش و متقاضی حکم اونها باشه ، یعنی نوآوری هم در موضوع شناسی و هم در حکم شناسی ؛ اون نهاد کجاست ؟
دکتر جهان بزرگی : مجلس
نماینده های مجلس باید موضوعات را در جامعه رصد کنند و در مورد آنها قانون وضع کنند ....
اگر این نماینده ها نمی رسند چنین کاری را انجام دهند بنده طرح دارم و طرحم این است که ایران نیازمند یک «مجلس قانونگذاری » است که کارش فقط تصویب قانون باشد و این مجلس فعلی به وظایف نظارت بر اجرای قانون، نظارت بر رئیس جمهور، نظارت بر وزرا، سرکشی به حوزه های انتخابیه و .....بپردازد.
.
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
.
امید دانا و عمروعاص اصلاحات
.
بنده به این بنده خدا و علیزاده به عنوان پروژه نگاه می کنم ، اما تقابلش با ضد انقلاب داخل و خارج برایم جالب است
نماینده پیشین مجلس و از همرزمان سردار حجازی گفت: انتشار شایعات درباره ترور بیولوژیک سردار حجازی اقدام شیطانی دشمنان است.آنها میخواهند چنین وانمود کنند که در همه جا نفوذ دارند اما واقعیت این است که صدمات ناشی از عارضه شیمیایی موجب تحلیل رفتن توان جسمی سردار حجازی و شهادت ایشان شد.
سردار محمد اسماعیل کوثری
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
+ صوت
مربوط به انتخابات سال 88
.معاون وقت سازمان اطلاعات سپاه:
اهداف میر حسین از آمدن به صحنه انتخابات
بخش ششم:
خلاصه
👇👇👇👇👇👇👇
حلقه میرحسین
میرحسین موسوی ۱۰ ساله جلساتی دارد و ۱ حلقه ها و کمیته های مطالعاتی دارد که بعضی از اساتید دانشگاهها نیز با آنها همسو هستند .
بهزادیان نژاد ، ۲ پسر شهید بهشتی و (ابوالفضل) فاتح در این جلسات حضور دارند . ۱۰ سال این جلسات برقرار بود ، البته نه برای انتخابات ، که محصول این ۱۰ سال شد جزوه ی میرحسین موسوی با عنوان زیست مسلمانی . این جزوه راهبرد میرحسین موسوی است برای اداره ی ۱ جامعه و ۱ حکومت ! در حوزه های مختلف مسایل سیاسی ، دینی ، اقتصاد و فرهنگ و ...
جزوه زیست مسلمانی
در جزوه زیست مسلمانی آنچه که به ذهن میرحسین موسوی تراوش پیدا کرده مخالفت با حکومت دینی است . او می گوید حکومت دینی معنا و مفهومی ندارد ! ما باید حکومت دینداران را داشته باشیم نه حکومت دینی !؟! که این دقیقا فکر جریان چپ و فکر ملی مذهبی هاست که در این رابطه کتابها نوشته اند .
چرا حکومت دینداران ، حکومت دینی نه ؟! پس ذهن این آقایان این است که ما باید براساس نظام لیبرال دموکراسی و یا نظامات شرقی و آن نظامهای متداول غرب و شرق ، که تجربه شده است ، آنها را باید وارد این کشور کنیم و چند نفر آدم دیندار بگذاریم تا آنها را اجرا بکند !!! ما نباید احکام شریعت ، احکام قرآن ، احکام روایات و سیره ی نبوی و اهل بیت (ع) را ملاک قرار بدهیم !؟!
این ذهن و فکر میرحسین موسوی است .
فوکویاما راجع به نظام لیبرال دموکراسی می گوید : این نظام پایان تاریخ است . اگر هر کشوری غیر از این نظام را برگزیند واپسگراست . بشر اگر می خواهد به صلاح برسد و ۱ حکومت اگر می خواهد جامعه ی خود را به بهترین شکل و بهترین وجه مدیریت بکند ، باید نظامی مثل لیبرال دموکراسی را سرلوحه ی کار خودش قرار بدهد !
نظام لیبرال دموکراسی و آن اصلاحاتی که از آن دم می زنند و اینها می خواستند وارد کشور ما بکنند ، محصولش استحاله ی انقلاب بود . می خواستند ۱ انقلاب ماتیک مالیده شده در نظر مردم و جامعه ی بین الملل قرار بدهند .
میرحسین موسوی ۱ سال قبل از انتخابات جزوه اش به پایان رسیده و به این نتیجه رسیده است که محصول این جزوه را باید جایی ارایه دهد و نیاز به تریبون دارد . این را هم ما غافل بودیم هم اصلاح طلبان . اونا فکر می کردند کمافی السابق میرحسین را می آورند و از اسمش استفاده می کنند و بعد هم مثل ۱ دستمال کنارش می اندازند .
.
16.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فتنه 88 ...........
پویش دعوت از خاتمی —- انصراف از خاتمی و گرایش به میر حسین
بخش هشتم
بلاخره این سه جریان ( یعنی کمیته سه جانبه، مجاهدین _ مشارکت و کارگزاران _ مجمع روحانیون) درمهرو آبان سال 1387 به یک هدف مشترک رسیدند و در این راستا یکدیگر را پیدا کردند تا با یکدیگر تعامل داشته باشند. هدف مشترک آنها در آن سال توافق برسر" پیروزی خاتمی در انتخابات " بود. براین اساس در 16 آبانماه 1387 به نوعی همگی درهمایشی به نام " پویش دعوت از خاتمی " شرکت کردند و هر آنچه خواستند بر علیه دولت احمدی نژاد ونظام جمهوری اسلامی گفتند و خندیدند. ( در چنین جلسه ای حضور هر کسی عادی به نظر می رسید جز افرادی که لباس روحانیت دربر دارند و جزء حزبی بنابراین " مجمع روحانیون مبارز " بودند. آنها هم دراین جلسه می گفتند و می خندیدند. این جلسه زمینه جلسه ای را فراهم کرد که بعدها در ورزشگاه آزادی فراهم شد که واقعا افتضاح را به اوج خود رساند ). پس از این جلسه بود که خاتمی پذیرفت کاندیدای ریاست جمهوری شود و فعالیتهائی را در این زمینه آغاز کرد.
اما به ناگهان بعد ازاینکه خاتمی پذیرفت که به عنوان کاندید ریاست جمهوری جبهه اصلاحات شود در دیماه و بهمن ماه 87، علاوه بر چند نفر از اعضاء جبهه اصلاحات، سه نفر از فارغ التحصیلان انگلستان وارد صحنه تعیین کاندیدای ریاست جمهوری شدند و تلاش نمودند تا خاتمی را با موسوی عوض کنند. این سه نفر عبارت بودند از:
1- ابوالفضل فاتح که زن و فرزند خود را در انگلستان گذاشته و به ایران آمده بود ( بعد از آمدن موسوی مسئول کمیته تبلیغات ستاد موسوی شد).(آیا این کار با هدایت سرویس اینتلیجنت سرویس انگلستان بود؟ بعید نیست به خاطر ارتباطاتی که بعضا با انگلیسی ها داشتند).
2- محمد رضا تاجیک که از انگلستان فارغ التحصیل شده بود و در دوره خاتمی مشاور ارشد او بود؛ ( او هم مشاور ارشد میر حسین در ستادش شد ).
3- مهدی هاشمی رفسنجانی که رابط حزب کارگزاران سازندگی ( یعنی حزب خانواده هاشمی ) با موسوی بود وعلاوه بر اینکه به شدت از موسوی حمایت می کرد، به گفته معاونت وقت اطلاعات سپاه ارتباطاتی با سرویس انگلستان داشت.
بالاخره در آخر بهمن ماه 1387 آنها موفق شدند موسوی را متقاعد کنند که خود را کاندید کند وخاتمی را متقاعد کردند که از کاندیداتوری انصراف بدهد. بالاخره پس از کشمکشهائی موسوی در 20 اسفند 1387 رسما کاندیداتوری خود را اعلام کرد که مورد استقبال بسیاری از اصلاح طلبان قرار گرفت اما مشارکت و مجاهدین حداقل به سه علت شروع به مخالفت با موسوی کردند:
1- او را مرد این صحنه نمی دیدند.
2- ظن قوی داشتند که با موسوی رای نمی آورند.
3- با این کار خود حداقل می توانستند از موسوی امتیازات مورد نظر خود را بگیرند.
از 20 اسفند 87 تا 15 فروردین 88 که بسیاری از افراد در حال و هوای عید و خرید عید بودند طرفداران موسوی در حال رایزنی با مجاهدین – مشارکت بودند که در ستادی به نام " ستاد قیطریه " جمع شده بودند. محسن آرمین در طول 15 روز تعطیلی عید مذاکرات متعددی با میر حسین داشت تا او را متقاعد کند که از کاندیداتوری کنار بکشد زیرا با خاتمی برنده خواهند شد. اما موسوی نپذیرفت و بر مواضع خود اصرار ورزید.
از پانزده فروردین تا بیستم، خاتمی وارد میدان شد و بالاخره در جلساتی مجاهدین و مشارکت را متقاعد کرد که چون قطعا من نخواهم آمد بنابر این برای جلوگیری از تفرقه بهتر است شما هم به میر حسین بپیوندید. مجاهدین – مشارکت از سر ناچاری پذیرفتند.
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
+ صوت
«گذشته چراغ راه آینده است»
مربوط به انتخابات سال 88
.معاون وقت سازمان اطلاعات سپاه:
خوئینی ها و بهزاد نبوی علیه میر حسین و کروبی
بخش هفتم:
خلاصه
👇👇👇👇👇👇👇
[در نیمه دوم سال 87 که زمزمه آمدن کروبی و میر حسین شروع شد] خاتمی با نگرانی به موسوی خویینی ها می گوید : کروبی و میرحسین آمده اند و این تعدد کاندیداها باعث شکست من می شود و باید برای این موضوع فکری کرد .
موسوی خویینی ها در جواب خاتمی می گوید : میرحسین را هر دفعه می آوریم و از اسمش استفاده می کنیم و بعد مثل ۱ دستمال کنارش می اندازیم .
بهزاد نبوی به خاتمی می گوید : به کروبی هم ۲ ، ۳ تا وزارتخانه می دهیم و می فرستمیش کنار !! میرحسین را هم همیشه ما می آوریم و خودمان هم کنارش می بریم . شما نگران چه هستید ؟! اگر کروبی کنار نکشید مدیریتش در دوران بنیاد شهید را بررسی می کنیم ۱ فساد اقتصادی برایش پیدا می کنیم و آن را مطرح کرده و بزرگ می کنیم تا بکشد کنار ! اگر هم چیزی پیدا نکردیم خودمان برایش ۱ فساد مالی می سازیم و می گوییم که اگر کنار نکشی این فساد را مطرح می کنیم !؟! (1)
در رابطه با میرحسین هم نقشه ی اصلی را بهزاد نبوی کشید که گفت : به میرحسین می گوییم اگر کنار نکشی عکس بی حجاب خانمت در قبل از انتخابات را منتشر می کنیم !!!
این موضوع بعدا به اسم اصولگرایان مطرح شد اما ما مستنداتش را داریم که اولین بار این موضوع توسط بهزاد نبوی در جلسات خودشان مطرح شد .
جالب اینجاست ما هر ۲ مورد را خدمت کروبی و میرحسین بردیم که برایتان چنین تدارکی دیده اند . میرحسین هم ۱ مصاحبه بر علیه بهزاد کرد و دعوایی هم بینشان راه افتاد اما بعد مشکلشان حل شد .
این نگاه ، نگاه سیستم لیبرال دموکراسی است که برای برگشت به قدرت باید از هر شیوه ای استفاده کرد . از روشهای کاملا غیراخلاقی . در کشورهای لیبرال دموکراسی دنیا نمونه های فراوانش را می بینید که شخصی که به حکومت می رسد فاقد هرگونه خصوصیات اخلاقی و معنوی و فردی است . طرف فاسدالاخلاق است می آید رییس اجرایی ۱ کشور آمریکایی و غرب می شود . به علت اینکه آن نظامات سیاسی پشت صحنه هستند که اینها را هدایت می کنند . اینها همان الگو را می خواهند وارد کشور ما بکنند . اصلاحاتی را می خواهند وارد کشور ما بکنند که از درون نظام لیبرال دموکراسی درآمده و دروغ هم می گویند. ای کاش اصلاحات اینها هم همان چیزی بود که لیبرال دموکراسی می گوید ؛ لیبرال دموکراسی می گوید اصلاحات برای تغییر روبناهاست جهت جلوگیری از فروپاشی ساختارها . برای اینکه ساختارهای ۱ حکومت فرونپاشد ما باید مرتب روبناها را اصلاح کنیم و بشر را به صلاح برسانیم و در جامعه خوب اداره اش کنیم . جالب اینجاست که تعریف اسلام هم از اصلاحات همین است منتها قیدش اینجاست که اسلام می گوید برای اینکه بتوانیم بشر را در دنیا و آخرت به صلاح برسانیم .
شرقی ها و نظام مارکسیستی مطلقا اعتقادی به اصلاحات ندارند . آنها می گویند اصلاحات واپسگرایی است و اگر کسی بخواهد اصلاحات انجام دهد دچار تحجر شده است .
خوب ، آقایان دوم خردادی ! شما کدام اصلاحات را وارد کشور کرده اید ؟! اگر اصلاحات لیبرال دموکراسی را هم وارد کشور کرده باشید ما می پذیریم اما شما آن را هم وارد نکرده اید . اصلاحات شما ساختارهای نظام و انقلاب را هدف قرار داده است . ما یادمان نرفته است که اینها به دین ، قرآن ، امام و رهبری حمله کردند ، به ولایت فقیه حمله کردند ، امام را به موزه های تاریخ سپردند .
با ۱ بررسی فنی متوجه می شوید آن اصلاحاتی که آمریکا و دنیای غرب در اختیار این دوم خردادیها گذاشته آن اصلاحات جعلی است نه اصلاحات واقعی . خود اصلاحات چون ارزشمند است برایش جعلی درست کرده اند . با این اصلاحات آمریکایی به جای آنکه روبناها را تغییر دهند به ساختارها حمله کردند و در این انتخابات هم تمام اهداف آنها و گام برداشتنهایشان برای حمله به ساختارهای نظام ، از جمله مقام معظم رهبری ، بود .
.