هدایت شده از دکتراحمدجهان بزرگی(کانال مطالعات سیاسی)
.🛑🛑🛑
هدیه تحقیرآمیز سفیر کره جنوبی به یک بیمارستان در ایران!
سئول دستکم بین ۷ تا ۹ میلیارد دلار به ایران بدهکار است. از این رو، اهدای فقط ۲۰۰۰ عدد ماسک که این روزها اصلا دغدغه مردم ایران نیست به یک بیمارستان خصوصی تحقیر آمیز است.
.
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
❌ وحشت دختر مقام سابق امنیتی عربستان سعودی از اقدامات وحشیانه بن سلمان
🔺بن سلمان میخواست من را نیز به کنسولگری استانبول (جایی که خاشقچی به قتل رسید) بکشاند اما خوشبختانه به دام او نیفتادم وگرنه الان فرزندانم مادر نداشتند!
🔺پ.ن: قابل توجه اصلاح طلبان و لیبرالهای داخلی که قبلهی جدیدشان عربستان سعودی شده و این کشور را مظهر پیشرفت و توسعه معرفی میکنند!
.
🌺🌱🌺🌱
به بهانه نشر اخبار فساد اشخاص در نماز جمعه
✍️ احمد جهان بزرگی 🖍🖍🖍قسمت سوم
♦️در صورتی که این خط قرمزها رعایت شود ، طرح مصداقی فساد در نماز جمعه ها نه تنها هیچ اشکالی ندارد بلکه در برخی مواقع لازم و واجب هم هست.
✳️2. غیبت در مسائل خصوصی افراد که به مسائل سیاسی ـ امنیتی ربط پیدا می کند
انتقال اخبار و اطلاعات به دیگران دراین مسائل به عنوان" حکم ثانویه "، در" ضرورت ها "، " به اندازه ضرورت " واجب و جایزاست. ضرورت این نوع ازغیبت، علاوه برمواقعی که درآنها سوء ظن وتجسس جایزیا واجب می شود، در مواقع زیر نیز هست:
✅1- آگاه نمودن افکار عمومی نسبت به مسائلی که ممکن است برای آنها و خانواده هایشان خطر ساز باشد.
✅2- آگاه کردن مردم ومسئولین از سوابق خصوصی افرادی که می خواهند مناصب مهمی را در جامعه بر عهده گیرند (از مدیر جزء تا رهبری).
✅3- آگاه نمودن اذهان عمومی نسبت به افکار انحرافی افرادی که ممکن است با افکار خود دیگران را منحرف کنند.
در لسان فقهاء عظام علل جواز یا وجوب بازگو کردن عیوب پنهانی خصوصی افراد، این گونه ذکر شده است:
♦️الف: در مورد فاسق متظاهر، آنچه به آن تظاهرمی کند، ذکر می گردد تا مردم ازاو دوری کنند.(ابن فهد حلی)
♦️ب: بهتر این است که غیبت فاسق ترک شود مگر آن که فایده ای بر آن مترتب باشد. (محقق اردبیلی).
♦️ج: اگر غیبت دارای یک غرض دینی باشد. مثلا فرد غیبت شونده را از ارتکاب معصیت بازدارد.(محقق سبزواری)
♦️د: وقتی که برای حق خواهی باشد. مثلا زنی در محکمه از بخیل بودن شوهرش شکایت کند. این اصلا غیبت نیست.(محقق کرکی)
♦️ه: اگرافراد درمورد ازدواج، معامله یا همسایگی مورد مشورت قراربگیرند، جایز است (که درحد ضرورت) عیوب شخصی و خصوصی دیگران را بازگو کنند و به کمترین اکتفاء نمایند. اگرافراد مشورت هم نکنند ومصلحت اقتضاء می کند جایز است که آگاهی بدهند و اگر ضرر مهمی متوجه اشخاص ذینفع باشد چه بسا که واجب می شود. (محقق کرکی)
♦️و: گفتن عیوب شهادت دهندگان، راویان ومنابع خبری برای اعتماد نکردن به شهادت و خبرشان.(محقق کرکی)
♦️ز: اگر افرادی مخالف اهل بیت ع باشند، بازگو کردن معایب حوزه خصوصی آنها وزشتیهای آنها جایز است. حتی تکرار آنها نیز اشکالی ندارد تا مردم از آنها متنفرشوند.(محقق کرکی)
♦️ح: تذکر نسبت به عقاید گمراه کننده و نوشته های فاسد افراد بدعت گذار جایز است.(محق کرکی)
♦️ط: مطرح کردن مفاسد اخلاقی ای که موجب حد وتعزیر است در محاکم قضائی و شهادت دادن به آنها.(محقق کرکی)
♦️ی: صحبت از مفاسد اخلاقی افرادی میان دو نفری که از آن مطلع شده اند.(محقق کرکی)
ک: در صورتی که امکان نجات جان و مال مسلمانی با غیبت فراهم گردد، جایز است. (صاحب حدائق)
مسائل فوق را به گونه ای شهید اول در" القواعد و الفوائد " وشهید ثانی در " رسائل " و علامه بحرانی در "الحدائق" مطرح کرده اند.
.🌸🌸🌸🌸
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
حالا که صدا وسیما در مورد واکسیناسیون در ایران، یک سویه عمل می کند ....... بنده دأبم بر این است که با صداو سیما مخالفت کنم ...
پزشکان مطرح فرانسوی با واکسن اجباری مخالفت می کنند ..... دولت آنها را به دادگاه معرفی می کند
همان کاری که وزارت بهداشت در ایران می کند...
.
39.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.🌸🌸🌸🌸🌸
.
اگر خواستید واکسن بزنید ............لطفا فقط ایرانی بزنید ........
وزارت بهداشت باید از ورود واکسنهای خارجی خودداری کنه
یک متخصص : واکسن شامل اسپایک کشنده است ....
اونهائی که حرف خارجیها برای شما وحی منزل است چرا دوگانه عمل می کنید ؟؟
.🌹🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸🌸🌸
دین ، در یکی از معانی خودش یعنی سبک زندگی ، در صدر اسلام هم همین معنا را داشته که خداوند به پیامبر می فرماید : ««بگو ای کافران روش زندگی شما برای خودتان باشد و روش زندگی من برای خودم »» (قرآن)
اما لیبرالیسم نمی گذارد ما روش زندگی خودمان را داشته باشیم ...........
آنها تا دین ما را لیبرالیسم نسازند دست بردار نیستند (قرآن / سوره بقره/ آیه 120)
✍️احمد جهان بزرگی
🌺🌱🌱
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.🌹🌹🌹
پیشرفت اقتصادی در پرتو قدرت نظامی و اسلحه برتر .......
.🌺🌺🌸🌸
به بهانه نشر اخبار فساد اشخاص در نماز جمعه
✍️ احمد جهان بزرگی 🖌🖌🖌🖌قسمت چهارم
♦️در صورتی که این خط قرمزها رعایت شود ، طرح مصداقی فساد در نماز جمعه ها نه تنها هیچ اشکالی ندارد بلکه در برخی مواقع لازم و واجب هم هست.
✅امام خمینی غیبت کسی که فسق خود را ظاهر می کند در همان گناهی که آن را ظاهر کرده است جایز می دانند وهمچنین کسی که ظلمی را مرتکب شود غیبت او برای تظلم جایز است آیه الله خامنه ای (قائدنا الاعظم) معتقدند که: " در محیط های اداری و آموزشی اگر افراد،منکراتی را که مشاهده می کنند به مسئولین مربوطه گزارش کنند تا از ارتکاب یا ادامه آنها جلوگیری شود. اگر گزارشها راجع به امور علنى باشد و عنوان تجسّس و غيبت بر آنها صدق نكند، اشكال ندارد و بلكه در صورتى كه جزء مقدمات نهى از منكر باشد واجب است " . آیه الله مظاهری می گویند: " اگر مصلحت اهمّی که بر مفسده غیبت مقدّم باشد مترتب بر غیبت شود، آن غیبت جایز بلکه در بعضی از موارد لازم است، مثلاً شکایت مظلوم از ظالم نزد افرادی که قدرت بر رفع آن داشته باشند جایز است، چنانکه غیبت افرادی که ضرر برای دین یا جامعه اسلامی دارند جایز بلکه واجب است، و همچنین اگر کسی بداند ازدواج یا رفاقت کسی موجب ضرر و زیان مالی یا دینی یا اخلاقی برای شخصی است جایز بلکه لازم است که به آن شخص تذکر دهد زیرا ارشاد جاهل جایز بلکه لازم است، خصوصاً اگر از او مشورت شود و برای تحقیق از او سؤال شود، و همچنین تضعیف گفتههای علمی و تضعیف راویان روایات معصومینعلیهم السلام به مقداری که حقّ ظاهر شود جایز است ".
✅حوزه قضائی، یکی از بارزترین حوزه ها برای مطالعه این گونه مسائل است. امام علی ع همواره برای شنیدن عیوب پنهانی افراد زمانی که به این حوزه مربوط می شد آماده بودند وافراد را از انتقال این عیوب منع نمی کردند. به عنوان مثال: زمانی که زنی از ناتوانی جنسی شوهرش شکایت کرد. ویا زمانی که زنانی ازاله بکارت دختری توسط یک زن را شهادت دادند ویا وقتی که به حضرت خبر دادند، پسری نا بالغ با زنی شوهردارزنا کرده و یا زمانی که دونفر شهادت به شراب خوردن فردی دادند... هیچ گاه امام علی ع از بازگو شدن این نوع از مسائل به عنوان غیبت جلوگیری نکرد.
✳️3. غیبت در مسائل سیاسی ـ امنیتی ـ اجتماعی و اداری
🔹انتقال اخبار و اطلاعات افراد به دیگران دراین مسائل به عنوان حکم اولیه "جایز" و "واجب" می باشد، حتی اگر افرادی که گیرنده خبر می باشند افراد عادی جامعه باشند، مگر آنکه موجب اذاعه اسراری شود که خلاف رازداری بوده و موجب وارد شدن صدمه به افراد، اجتماع مسلمانان و نظام اسلامی گردد، که در آن صورت حرام می باشد مصادیق این نوع از اخبار می توانند این موارد باشند:
1- عضویت وهواداری افراد از یک حزب، گروه یا سازمان خودی، مخالف یا معاند.
2- فعالیت احتمالی خرابکارانه فرد یا افرادی در جهت تخریب مکانهای حساس عمومی ودولتی دولت اسلامی.
3- فعالیت افرادی در باندهای فساد، دزدی، قاچاق و مواد مخدر.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
کدامین فاقد عقل رئیسی را به ائمه تشبیه کرده .... جز ذهن مریض اصلاح طلبان .... آنهم با دروغ
حسین انصاریراد گفت: آقای رئیسی به عنوان رئیس جمهور حداکثر ۶ ماه یا یک سال زمان دارد تا مشخص کند تا چه حد در دولتداری و عمل به وعدههایی که داده موفق است. دوستانی که میخواهند از رویه تشبیه به ائمه و امور قدسی برای تبلیغ رئیس جمهور مورد حمایتشان استفاده کنند بهتر است دست کم چند ماهی تحمل کنند.
اصلاح طلبان دنبال ساختن هاله نور برای رئیسی هستند .......
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
آقای حراست کل
آقای بازرسی کل
مگر غیر از این است که وظیفه شماها پیدا کردن چنین افرادی است؟!!!!
یقه تان در پیشگاه الهی گیر است ...
🎥 افشاگری نایب رئیس مجلس درباره یکی از مدیران اسبق وزارت بهداشت که صاحب ۱۶ شرکت دارویی است
وقتی تجارت شخصی و سلامت مردم دست عده ای خاص باشه به نظرتون منافع شخصی خودشون رو در نظر میگیرن یا سلامت جامعه ؟
وقتی سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت منافعشان در تجارت دارو باشه چی؟
.
به بهانه «دستور امروز حضرت آقا به مجلس » و نشر اخبار فساد اشخاص در نماز جمعه
✍️ احمد جهان بزرگی ♦️♦️قسمت پنجم و آخردر خصوص غیبت
♦️در صورتی که این خط قرمزها رعایت شود ، طرح مصداقی فساد در نماز جمعه ها و تریبون مجلس ،نه تنها هیچ اشکالی ندارد بلکه در برخی مواقع لازم و واجب هم هست..
✳️[ادامه ] 3. غیبت در مسائل سیاسی ـ امنیتی ـ اجتماعی و اداری
✅از نظرفقهاء عظام مسائل مربوط به این حوزه اگر جزء عیوب نباشند مسلما صحبت کردن از آنها یا غیبت نیست و یا غیبت حرام نمی باشد. زیرا تعریف آنها از غیبت شامل این موارد نمی شود. اما اگر جزء عیوب باشد و عنوان ««فسق »» بر آن مترتب شود فرد مرتکب شونده را فاسق می دانند و به اتفاق غیبت فاسق را جایز می دانند. علامه طباطبائی «فسق» را خروج از اطاعت به سوي معصيت می داند. [پس شامل دزدی یک تخم مرغ تا دست درازی به بیت المال، رانت ، رشوه برای حق و ناحق کردن و ..... می شود.]
📚قران كريم در سوره مائده خوردن مردار، خون، گوشت خوك، هر چه در هنگام كشتنش ياد خدا نكرده باشند، حيواني كه خفه كرده باشند و يا با سنگ و چوب كشته باشند و امثال اينها را فسق دانسته و بعلاوه مسائلي همچون «خارج شدن از دين حق»، «فراموش كردن خدا» و «به حكم خدا حكم نكردن» را فسق ميداند.
✅صاحب حدائق با بررسی احادیث مربوط به این مورد معتقد می شود که جایز است غیبت فرد فاسق اگر چه از آن خودداری کند واین جایز بودن اختصاص به گناهی که آن را ظاهر می کند ندارد، اگرچه احتیاط آنست که به گفتن آنچه ظاهر می کند اکتفا کند مگر آنکه ذکرمسائل زیادی باعث تاثیر زیادتری برای دست برداشتن فاسق ازفسق باشد و ظاهرا حاکمان ستمگر و تابعین آنها که تظاهر به فسق و ظلم می کنند و اموال مردم را به غصب می گیرند و در باطل صرف می کنند از همین قبیل است. یعنی جواز غیبت این گونه از افراد از افراد عادی بسیار روشن تر است. [ البته در مورد متهم قضیه متفاوت است چون بحث در غیبت در خصوص مجرم است نه متهم].
امام خمینی دراحکام سیاسی خود در زمینه مسائل اطلاعاتی دستوراتی دارند که همگی دلالت بر وجوب انتقال اخبار و اطلاعات سیاسی ـ امنیتی به مراجع ذیصلاح را دارند. به عنوان مثال:
😎«« شما بايد جمعيت اطلاعاتى و گروه اطلاعاتى باشيد. خوب، هر انسانى مىتواند كه بفهمد اين منزل همسايه، كىها هستند، چه مىكنند، آن منزل آن طرفيش هم چه مىكند. اين دو- سه تا منزلى كه اطراف است، شما آن را تحت نظر بگيرید، شما هم او را تحت نظر بگيريد. اگر ده روز، بيست روز، يك ماه اين كار بشود كه همه مردم توجه به اين داشته باشند كه اين همسايه من چه مىكند، تو خانه همسايه من كى رفت و آمد مىكند، پيدا كردن يك رد پايى از اين منافقين و منحرفين فوراً اطّلاع بدهند به آن كميته نزديك، به آن كلانترى نزديك اطلاع بدهند كه يك همچو قصهاى در آن منزلهاست، اگر اينطور بشود زود حل مىشود. ...»».😎
✅آخرین فتوائی که از آیه الله مظاهری نقل شد، مربوط به همین حوزه نیز می گردد زیرا از نظرایشان " که اگر مصلحت اهمّی که بر مفسده غیبت مقدّم باشد مترتب بر غیبت شود، آن غیبت جایز بلکه در بعضی از موارد لازم است، مثلاً شکایت مظلوم از ظالم نزد افرادی که قدرت بر رفع آن داشته باشند جایز است ". البته با این توجیه که همواره مسائل سیاسی، امنیتی، اجتماعی و اداری از مصلحت مهمتری نسبت به مسائل شخصی وفردی افراد برخوردار است. ایشان در همین فتوا می گویند: " غیبت افرادی که ضرر برای دین یا جامعه اسلامی دارند جایز بلکه واجب است " ، که این فتوا مستقیما به مسائل سیاسی مربوط می شود. آیه الله خامنه ای (قائدنا الاعظم) می گویند: " اگر فردى كه مسئول حمايت و حفظ بيتالمال و اموال دولتى است از اختلاس آن اموال توسط يكى از كارمندان يا غير او مطلع شود، از نظر شرعى و قانونى مكلّف است براى احقاق حق، اطّلاعات خود را در اين زمينه به نهادهاى مربوطه ارائه دهد و ترس ازبين رفتن آبروى متهم ازنظررسمى مجوزى براى كوتاهى از احقاق حق جهت حفظ بيت المال محسوب نمىشود و افراد ديگر، گزارشات خود را مستندا به مسئولين مربوطه ارائه دهند تا ايشان بعد از تحقيق و تفحّص و اثبات مطلب، اقدام نمايند ".
در این حوزه بدیهی است که همه گزارشاتی که پیامبر به طور اتفاقی دریافت می کردند ویا خودشان با ایجاد شبکه اطلاعاتی وسیع در شبه جزیره حجاز فرمان به جمع آوری وگزارش می دادند حکم جواز یا وجوب چنین انتقالاتی را می رساند. امام علی ع اصولا اطلاع رسانی در این موارد، در صورتی که مغایرت بااصل رازداری نداشته باشد را لازم می دانند؛ آنجا که خطاب به مالک اشتر و همه حاکمان تاریخ میفرمایند:
📚 " هر گاه یکی از کارگزارانت دست به خیانت گشود وچند نفر از منابع اطلاعاتیت گزارش کردند (به تواتر رسید)...او راخوار گردان، نام خائن بر او بگذار وطوق بد نامی را بر گردنش بیاویز" .
🌹🌱🌹🌱🌹🌱