.
♻️ جابجایی افراد در اعضای هیأت رئیسه انتخاب شده!
🔰حمید رسایی: موضوع افتضاح انتخابات هیأت رئیسه مجلس که روز گذشته برگزار شده، متاسفانه ادامه دارد و آنروز مشخص شد که باید در برخی افراد منتخب جابجایی صورت بگیرد! این مسأله حکایت از یک واقعیت تلخ دارد که باعث رنجش مردم و نمایندگان شده. این مشکل با قرعهکشی برطرف نمیشود بلکه باید با فرد تخلف کننده (که احتمالا یکی از شمارشکنندگان و مسئولان دفتر هیأت رئیسه مجلس است) برخورد قانونی و محکم صورت بگیرد.
.
.
این دوستان👆👆👆👆 اگر نبودند ، متوجه نمیشدیم که اوضاع چقدر شیر در شیر است.
🔰 ماه قبل تحریم کردند حالا اول صف نامزدی ایستادهاند!
🔸این اصلاحطلبانی که برای نامزدی در انتخابات صف کشیدهاند، همانهایی هستند که سه ماه قبل، انتخابات را تحریم کردند؟!
🔸به گزارش جهان نیوز، طی ظرف زمانی چند ماهه، رفتار دوگانه اصلاحطلبان بیشتر به چشم میآید. انتخابات همان انتخابات است آنها گویا همان افراد چند ماه قبل نیستند که انتخابات را تحریم کردند و رئیس دولت اصلاحات در یک حرکت قابل تامل پای صندوق رای حاضر نشد.
🔸اینکه چه اتفاق شگرف و تحول بنیادینی رخ داده که رفتار سیاسی اصلاحطلبان ۱۸۰ درجه فرق کرده، سؤالی است که باید آنرا در لابهلای کنشهای سیاسی آنان در آینده پاسخ داد اما به نظر میرسد که به خوبی از فضای انزوای سیاسی خود باخبرند با توجه به برخی رفتارهای رسانهای این جریان در تخریب دولت سیزدهم به نظر میرسید که کم کم خود را آماده انتخابات سال آینده میکند اما حالا با شهادت آیتالله رئیسی و همراهانش، اصلاحطلبان خود را به طور جدی در یک کارزار انتخاباتی میبینند.
🔸تحریم انتخابات برای آنان به یک پاشنه آشیل بود. و حالا افکارعمومی نسبت به رفتار دوگانه این جریان سیاسی با دیده تردید و تعجب نگاه میکند. این جریان پیش از ورود به این رقابت باید به یک سؤال جدی پاسخ دهد که در این دو ماه چه چیزی تغییر کرده است؟
#خبر_ویژه
@kayhan_online
.
رسائی در مورد اضافه و کم کردن آراء نمایندگان توسط هیئت رئیسه موقت و مدیرکل هیئت رئیسه ، می گوید:
این هشت نماینده که شمارش آرا به عهده آنها بوده و همچنین مدیرکل هیأت رئیسه باید پاسخگو باشند و باید بررسی شود چه اتفاقی رخ داده. چه کسی به هنگام شمارش یا پس از آن، این تغییر را ایجاد کرده است.
اگر آقای قالیباف این موضوع را رسیدگی کرد که مطابق بند ۱۱ ماده ۲۲ وظیفه اوست، علامت سئوالی روی ایشان نیست اما اگر از این کار استنکاف کرد، چون مدیرکل هیأت رئیسه و برخی از نمایندگان مثل آقای آزادیخواه از نزدیکان ایشان هستند.
~~~~~~
بنده بارها گفته بودم ، در مصوبات مجلس دست برده می شود.
این یک نمونه از دست بردن خیلی فاحش هست.
ببینیم در آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد.
آقایان نماینده مسئولید در قبال سالم رسیدن مصوبات به دست شورای نگهبان. یک خرده هوشیار باشید.
✍ جهان بزرگی
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️برخورد بازیگر پیرزن با پلیس
🔹هایده حائری بازیگر، نویسنده و کارگردان تئاتر و سینما در حمایت از چند دختر بی حجاب بانیروی انتظامی درگیر شد.
خانم حائری با عقبراندن یکی از ماموران به او میگوید «تو غلط میکنی»
مامور پشت دوربین هم میگوید فیلمش رو گرفتم.
✍همین ها وقتی میرن آمریکا و اروپا با یه اخم پلیس روی زمین دراز کش میکشن دستشون رو میذارن پشت کمرشون که پلیس بدون زحمت دستبند بزنه اینجا با فحاشی دست روی پلیس ما دراز میکنن....
خبر فوری
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام برای ثبتنام در انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم در ستاد انتخابات کشور حاضر شد
خصوصيات يك رئيس جمهور مطلوب از منظر رهبری
"دارا بودن روحیه مقاوم، برخورداری از تدبیر، روزمره فكر نكردن در مسائل اقتصادی، توجه به سیاستهای اقتصاد مقاومتی، تكیه كردن بر نظرات كارشناسی، تهذیب اخلاقی و نپرداختن به حواشی" از جمله خصوصیات رییس جمهور مطلوب است.
- نمونه باارزش حماسه سیاسی، انتخابات است كه در وقت مقرر انجام خواهد گرفت.
- كسانی كه داوطلب (انتخابات ریاست جمهوری) می شوند در محاسبات خود اشتباه نكنند و بدانند كه عرصه مدیریت اجرایی كشور یعنی چه.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
درباره خصوصیات رئیس جمهور مطلوب فرمودند:
«دارای کفایت باشد، مدیریّت لازم را داشته باشد، باایمان باشد، مردمی باشد، لبریز از امید باشد. مسئولین دولتی باید خودشان ناامید نباشند. اگر یک آدم ناامید و افسردهای را ما در رأس یک کاری گذاشتیم، خب پیدا است که این کار پیش نخواهد رفت؛ باید لبریز از امید باشند. معتقد به توانمندیهای داخلی باشند. آن که معتقد است که چه از لحاظ دفاعی، چه از لحاظ سیاسی، چه از لحاظ اقتصادی، چه از لحاظ تولید و امثال اینها کاری در کشور نمیشود انجام داد، واقعاً لایق فرمانروایی و حکمرانی بر این مردم نیست؛ بایستی کسانی بر سر کار بیایند که معتقد به مردم باشند، معتقد به جوانها باشند، عقیدهی به جوانها داشته باشند، واقعاً عنصر جوان را قدر بدانند، [دارای] عملکرد انقلابی باشند و حقیقتاً عدالتخواه باشند؛ نه اینکه به لقلقهی زبان اسم عدالت آورده بشود؛ به معنای واقعی کلمه عدالتخواه باشند و ضدّفساد باشند. «عدالت» هم البتّه فقط عدالت اقتصادی نیست؛ اگر چه رقم مهمّش عدالت اقتصادی است امّا در بخشهای گوناگون، عدالتْ ساری و جاری است. و یک چنین دولتی انشاءالله اگر به وجود بیاید، آن وقت میتواند صدها مدیر جوان و مؤمن را در بخشهای گوناگون از صدر تا ذیل بگمارد و انشاءالله کار کشور سامان خوبی پیدا کند؛ دنبال این باید باشید.»
30.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
هر دو از روی یک متن می خوانند؟
آیا محمد قوچانی شاگرد الیزابت چنی که بیانیه های کروبی را می نوشت ، برای اینها متن می نویسد؟
.
⭕️ گزارش به ملت ـ 1
🔸در روز سه شنبه 8 خرداد 1403 ، تعدادی از نمایندگان مجلس از جمله آقای مالک شریعتی و حجت الاسلام سلیمی ، به اعتبارنامه آقای تاجگردون نماینده گچساران ، اعتراض کردند و به همراه اعتراضیه خود حدود 100 صفحه مستندات از جرائم و تخلفات آقای تاجگردون را نیز ضمیمه کردند .
🔸در کمال تعجب ، شعبه مربوطه بدون بررسی مستندات ارائه شده ، اعلام می کند که شورای نگهبان اظهار داشته که چون مستندات قبلاً به شورای نگهبان داده شده ، پس اعتراض وارد نیست !
جناب آقای قالیباف نیز به استناد اعلام شعبه مربوطه ، اعتراض به اعتبارنامه آقای تاجگردون را رد می کند و تأیید اعتبارنامه ایشان را اعلام می کند !
🔸حجت الاسلام سلیمی طی اخطار قانون اساسی و تذکر آیین نامه ای ، به ماده 93 قانون اساسی و ماده 29 آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی استناد می کند که طبق آن مواد ، باید گزارش شعبه در صحن مجلس به رأی گذاشته شود و نمایندگان مجلس رأی بدهند . رویه ی مجالس گذشته نیز همین بوده که در مورد نماینده ای که به اعتبار نامه اش اعتراض شده ـ صرف نظر از اینکه نظر شعبه مربوطه مثبت و یا منفی باشد ـ در صحن علنی رأی گیری می شده است . متأسفانه رئیس مجلس به هیچ کدام از این اخطارها و تذکرات اعتنایی نمی کند .
🔸نکته جالب دیگر در اقدام غیر قانونی شعبه مربوطه و رئیس مجلس ، آن است که شعبه مربوطه موظف بوده مستندات ارائه شده علیه آقای تاجگردون را به همراه نامه به شورای نگهبان بفرستد و از آنان به صورت مکتوب نظرخواهی کند . شورای نگهبان نیز می بایست به صورت مکتوب پاسخ شعبه مربوطه را بدهد . اما شعبه مربوطه نه مستندات ارائه شده را به شورای نگهبان فرستاده و نه پاسخ کتبی از شورای نگهبان دریافت داشته است .
رئیس مجلس نیز علیرغم علم به اقدام غیر قانونی شعبه مربوطه ، نظریه آنان را تأیید می کند و اجازه رأی گیری در مجلس را نیز نمی دهد !
🔸هنگامی که جناب حجت الاسلام سلیمی مشغول صحبت با معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی در همین رابطه بوده ، آقای تاجگردون به وی نزدیک شده و با تهدید وی ، اظهار می دارد که تو را تکه تکه خواهم کرد ! به آقای مالک شریعتی نیز می گوید که نمی گذارم شب به خانه ات برسی !
🔸وقتی که رئیس مجلس اجازه نمی دهد سیر قانونی رسیدگی به اعتبارنامه یک نماینده طی شود ، آن نماینده نیز با پشتگرمی به حمایت رئیس مجلس ، به خود جرئت چنین اقدام گستاخانه ای را می دهد و در حضور جمع ، اقدام به تهدید نمایندگان می کند .
🔸به حول و قوه الهی ، بنا داریم تا در مقابل این قانون شکنی ها سکوت نکنیم و از حقوق ملت دفاع کنیم .
گزارشی از دکتر کامران غضنفری _ نماینده
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرحوم آغاسی این روزها رو میدیده
واقعادیدنی وشنیدنیه!
حرف حکیمانه کهنه نمیشود.
.
.
آقایان شورای نگهبان!
مصلحت اندیشی از جانب شما باطل است.
تشخیص مصلخت در تأیید صلاحیت های ریاست جمهوری فقط با رهبری است..
رهبری می فرمایند:
معیار عبارت است از مقررات و قانون. سلائق نباید دخالت كند. گرایش سیاسی، گرایش گروهی، گرایش جناحی نباید دخالت كند. سفارش و توصیه نباید دخالت كند. معیار بایستی بین خود و خدا، همان معیار قانونی باشد؛ هم در مسئلهی نظارتها، هم در مسئلهی قبول یا رد قوانین مجلس. فقط باید معیار را معیار قانون قرار داد. مرّ قانون باید رعایت شود. گاهی ممكن است انسان به نظرش برسد كه اگر اینجا بر طبق قانون عمل كنیم، مصلحت نباشد. در همانجا رعایت قانون از رعایت آن مصلحت بالاتر و لازمتر است؛ چون اگر چنانچه بنا شد كه با نظر اشخاص و افراد و مصلحتاندیشیِ این و آن، معیارها و ضابطهها به هم بخورد، دیگر ضابطهای باقی نخواهد ماند؛ یك روز یك كسی یك جور مصلحت میداند، یك روزِ دیگر كس دیگری جور دیگری ممكن است مصلحت بداند، یا در یك روز دو نفر دو جور مصلحت بدانند؛ لذا دیگر قانونی باقی نمیماند، ضابطهای باقی نمیماند. ضابطه مقدم است بر هر مصلحتاندیشی، بر هر نگاه و دید و بینش.
.
.
جناب آقای لاریجانی!
آیا خاطرتان هست در یک حرکت غیر قانونی در دوره ریاست شما بر مجلس و برای کمک به درآمد خانوادگیتان اجازه دادید ماده واحده ای تصویب شود که در آن آثار شهید مطهری از یک ماده قانونی مستثنی شود؟
علي مطهري در ارديبهشت ماه ۱۳۸۷ طرحي درباره حق انتشار انحصاري آثار شهيد مطهري را به صحن علني مجلس ارائه داده بود.
بر اساس قانون حمايت از حقوق مولفان و مصنفان، حق انتشار انحصاري آثار افراد تا 30 سال پس از درگذشت آنان به وراث منتقل مي شود و با توجه به پايان اين مهلت، انحصار اين آثار از دست علي مطهري و انتشارات صدرا خارج ميشد ، به همين دليل وي خواستار استثنا شدن آثار پدرش از اين قانون شد.(به خاطر درآمد کلان)
وقتی این مصوبه به شورای نگهبان رفت ، آن را خلاف شرع و خلاف قانون دانست.
سؤال:
آیا ممکن است که ، اگر رئیس جمهور شدید باز هم برای منافع خانوادگیتان از این کارهای ...... بکنید؟
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایتی دیگر از مدیریت پرهزینه و ریخت و پاشهای علی لاریجانی؛ این بار از زبان سفیر اسبق ایران در ایتالیا
ظهره وند: وقتی لاریجانی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی به ایتالیا آمد ۱۰۰ هزار دلار هزینه سفرش شد، وقتی جلیلی در همان جایگاه به ایتالیا آمد ۵ هزار یورو!
@Sabeti ✅
پناه بردن به موتور برای فرار از ترافیک تهران ربطی به تندرو یا کندرو بودن ندارد؛ اما برای خودم هم جالب است که چقدر این موتور سواری ها روی اعصابشان رفته.
از نظر طرفداران لاریجانی و روحانی، اعتدال و عقلانیت یعنی سوار ماشین شاسی بلند شیشه دودی شوی و جلوی چشم بقیه از خط ویژه عبور کنی!
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ جناب قالیباف و نیکزاد و دیگر نمایندگان ثبتنام کننده!
🔰 برخی از شما یک قسم و برخی تازه چند روز است که دو قسم جلاله (نمایندگی و هیأت رییسه) را بر زبان جاری کردهاید. با این قسمها تعهد دادهاید به قانون اساسی پایبند و ولایتمدار باشید. با توجه به صراحت نهی رهبر انقلاب خطاب به نمایندگان که نباید نمایندگی را پله رسیدن به پستهای دیگر کنید، برچه اساسی برای ریاست جمهوری ثبتنام کردهاید!
.
.
کسانی که تا کنون به این مطلب توجه نمی کردند که حضور اقوام درجه یک صاحب منصبان در خارج از کشور چه خطری دارد ، به را حتی می توانند با دیدن فیلم رخنه متوجه شوند که فرزند عباس در این فیلم را سازمان اطلاعاتی متخاصم در اختیار گرفت (البته ربودن فقط یکی از دهها شگرد در اختیار گرفتن است). و با «شانتاژ» عباس او را مجبور به کاری کردند که خواستشان بود.
این شتری است که در خانه هر صاحب منصبی مینشیند.
پس افراد رجل سیاسی باید بین پست بالا و حضور اقوام درجه یک در خارج یکی را انتخاب کنند.
.
.
می دانید چرا برخی در انتخابات ریاست جمهوری کاندید شده اند؟
برای اینکه در مذاکرات فی ما بین با افرادی که در انتخابات رأی بیشتری دارند ، سهم بگیرند تا در دولت هم نفوذ پیدا کنند.
.
33.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سودای ریاست جمهوری
@kamranghazanfari
🔰 نامه بسیجهای دانشجویی دانشگاه امیرکبیر و علامه طباطبایی به جناب آقای محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی
🔻🔻پیرامون اعلام کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری
🔴 آقای قالیباف! چگونه انتظار دارید مردم فکر کنند شما برای «خدمت» آمدهاید؟
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
🔹 پس از پایان انتخابات مجلس دوازدهم، آحاد ملت منتظر تشکیل مجلسی در راسامور بودند تا نمايندگانشان به وظایف ذاتی یعنی، تقنین و نظارت بر اعمال و حرکات دولت و تنقید افعال اولیای دولت در موارد تخلف بپردازد، وظیفهای که الحق و الانصاف کاری بسیار صعب و راهی باریک و تاریک در پیش دارد!
🔻 پیرامون اعلام کاندیداتوری حضرتعالی برای انتخابات ریاستجمهوری، در حالیکه «تنها هفت روز» از انتخاب شما به عنوان ریاست مجلس میگذرد، اینکه مجدد احساس تکلیف کرده و تصمیم گرفتهاید در انتخابات ریاست جمهوری هم شرکت کنید، چند نکته را به ذهن افکار عمومی متبادر میکند که مسلماً ۵ محل ابهام و سوالات جدی است و لازم است شفاف و صریح با شما در میان گذاشته شود:
1⃣ به سخرهگرفتن نهاد انتخابات و عدم تعهد به جایگاهی که در آن به عنوان نماینده مجلس قرار گرفته و «سوگند نمایندگی» خوردهاید و آرا مردم را جلب نمودید، میتواند منجر به ایجاد این نگاه شود که مردم، سیاستمداران را بهعنوان شخصیتهای «فرصتطلبی» ببینند که مناصب مهمی چون ریاست مجلس را بهعنوان عرصهای تشریفاتی تلقی کرده و قصد دارند بهصورت پلکانی به مناصب بالاتری برسند و ایجاد این ذهنیت در مردم، ظلم بزرگی است به نظام مقدس جمهوری اسلامی و گناهی نابخشودنی در حق آن!
2⃣ مسئله دیگر گویا نادیده گرفتن پیام انتخابات اسفند ماه ۱۴۰۲ است؛ که عملا مردم علیه گونهای از حضور سیاسی پدرخواندهها در سیاست شوریدند و با رای خود، اعتراض فعالی به عملکرد جنابعالی و حواشی مربوط به اطرافیانتان نشان دادند. درواقع دست ردّ مردم بر جنس سیاستورزی شما و اطرافیانتان در انتخابات مجلس، قیامی علیه سندرم قدرتطلبی بدون مسئولیتپذیری سیاسی بود.
3⃣ با وجود غیرقانونینبودن این اعلام حضور شما در معرکهای که اکنون همه خود را شایسته رقابت در آن میدانند، اما میتوان این موضوع را به معنای فقدان لحاظ اخلاق سیاسی در اقدام شما و حلقه یاران و نزدیکانتان دانست. کدام اخلاق سیاسی اجازه میدهد رأی نمایندگان مجلس در شورای اسلامی به ریاست خودتان را «معلق» کنید و تا یک ماه آینده بهجای مسائل کلان قانونگذاری کشور، درگیر معرکهای بیمعنا شوید؟ مگر خانه ملّت را میتوان معلق نگه داشت؟! آیا تصور کردهاید در مملکت اسلامی ما قحطالرجال است؟! آیا جز جنابتان، آقای نیکزاد و هفت نماینده دیگر مجلس شورای اسلامی -که در این چند روز به وزارت کشور مراجعه کردهاند- شخصیتی نیست که امور را به نحو احسن سامان ببخشد؟!
4⃣ باید در نظر داشت که حضور جنابتان در انتخابات، قطعا منجر به دامنزدن به تشتت موجود در صحنه سیاسی داخل و جبهه انقلاب اسلامی کشور خواهد شد. کما اینکه نمودی از آن در صفآرایی جریانهای سیاسی، در انتخابات مجلس مشاهده شد و اقدام اخیر نیز قطعا به اختلافات درونی مجلس عمق بیشتری خواهد بخشید؛ آن هم در وضعیتی که مقام معظم رهبری در پیام به مناسبت آغاز به کار دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، از مجلس بهعنوان نقطهای که قرار است «دعوتکننده به همدلی» باشد یاد کردند. متاسفانه حضور شما در صحنه سیاسی کشور موجب بیاخلاقیهایی میشود که اطرافیان شما و دیگر عناصر موجود موجب آن هستند. چه کسی بناست ضربه به آبروی ملّی را جبران کند؟
5⃣ همچنین باید توجه داشت که مجلس، امروز در وضعیتِ استثنائیِ که جمهوری اسلامی با آن مواجه شده در تکیهگاهی قوه مجریه، نقش مهم و حیاتی دارد. لذا در این لحظه تاریخی ثبات مجلس به عنوان مکمل قوه مجریه از ضرورت بیشتری برخوردار است و بایستی با قدرت وظیفه خود را انجام دهد و به قوه مجریه برای عبور از این شوک وارده کمک کند و عامل اطمینان خاطر مردمی باشد که باز به جنابعالی اعتماد کرده و در امید احیای مجلس بودهاند.
🔻 با توجه به جمیع نکات بالا و لزوم مراقبت از استحکام استقرار سیاسی جمهوری اسلامی و همچنین جلوگیری از بدگمانی مردم نسبت به مسئولین، از شما درخواست میشود از کاندیداتوری ریاست جمهوری انصراف دهید.
والسلام علی من اتبع الهدی
نشر از : دکتر اصلانی - دانشکده حقوق
.
.
از شورای محترم نگهبان انتظار است که کلیه نمایندگان این دوره مجلس که به توصیه مقام معظم رهبری بی اعتنائی کرده اند و برای ریاست جمهوری ثبت نام نموده اند را با همین دلیل رد صلاحیت کرده و مجلس را از تعطیلی چند هفته ای نجات دهید.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
با طرفداری افراطی امام جامعه را تحت فشار قرار ندهید.
جهان بزرگی
~~~~~~
🎙 محمدجواد ظریف :
«آقای قالیباف دو نفر رو فرستادند که بیا بشو رئیس کمیته سیاست خارجی ستاد انتخاباتی من و بعد هم بشو وزیر خارجه»
کدامیک راست می گویند :
ظریف یا قالیباف
.