eitaa logo
دکتراحمدجهان بزرگی(کانال مطالعات سیاسی)
646 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
2.7هزار ویدیو
27 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
با سلام و احترام قابل توجه هم گروهی های محترم فیلم زلزله 8.5  ریشتری بانکوک در حال انتشار در گروههای مجازی هست این فیلم را باز نکنید . فورا آن را حذف کنید. این یک ویروس باج افزار است. مخصوصاً برای دسترسی به برنامه‌های بانکی شما در تلفن همراه شما. لطفاً این پیام را به هر یک از گروه‌های خود  فوروارد کنید گول نخورید که حساب بانکی تان را خالی نکنند.
هدایت شده از حال مقال
🔍نمیگذارند کار کنم ✍مرتضی بذرافشان تازه یکماه از انتخابم به ریاست جمهوری گذشته؛ به شرح ذیل اما نمیگذارند کار کنم: _نمیگذارند فعل مضارع است و خبر از آینده می دهد؛ منظوری نداشتم فقط حدس و گمان است. _شاید به تعبیر قرآن رجما بالغیب است؛ از اجنه به من خبر رسیده که عده ای نخواهند گذاشت. _یحتمل منظورم پایان چهارسال است که مضارع کاربرد فعل ماضی دارد یعنی نگذاشتند کار کنم. باز قضاوت زود است. _شاید در قیاس با دولت های پیشین است که بعد از چهار سال گفتند: نگذاشتند ولی برای دور دوم باز آمدند. _یک احتمال هم نشانه صداقت بنده است که به مردم قول دادم در صورت ناتوانی با مردم رو راست باشم؛ حالا با چاشنی کمی تا اندکی فرافکنی. _ضمیر نمیگذارند به قول طلاب مستتر است من خودم هم نمی دانم به کی و کجا برمی گردد؛ فاعل کیست؟ از سردمداران جنگ روانی مثل «حسام الدین آشنا» باید بپرسم. _ضمیر به اصول گرایان قطعا بر نمی گردد؛ چون خدا وکیلی آنها سنگ تمام گذاشتند. _به مردم قول شرف دادم از آنها چیزی را پنهان نکنم؛ به یقین منظورم آنهائی ست که درب ستادم به رویشان باز بود و من گفتم فقط رای میخواهم. _حالا هریک از آنها جلوی دفتر من صبح علی الطلوع صف کشیده یا زنبیل گذاشتند و شعار می دهند ما پست می خواهیم پست و نمیگذارند تصمیم بگیرم و کار کنم. _بخصوص جوانان، زنان و اقلیت ها ازدحام شان بیشتر است؛ متاسفانه در هیچ یک از انتصابی های «ظریف» این استاندارهای من در آوردی رعایت نشده است. _من خودم امروز صبح چهارشنبه از صدا و سیما خبر دار شدم معاون زنان ریاست جمهوری چه کسی است؛ به پیر به پیغمبر درست نیست آقای «ظریف». _من از اصولگرایان نیم روی زرد که آن اصلاح طلب روی من زرد کرد همان اصلاح طلبی که بیگانه شد به وقت کمک رفت و چون سایه شد. اخبار غیرطنز آخرالزمانی را از 👈@bazrafshan1402 دنبال و منتشر نمایید.
🔴این ها هم‌استاد ماهی گرفتن از آب گل آلود اند +استانداردهای دوگانه اصلاح طلب ها ✅ |بیـکـران👇 ♾️ @bikarran ♾️
. اگر نفهمیدی ! بگو تا مسئله را از راه ِ «عمق استراتژیک» توصیح دهم. البته از این راه که اصلا نمی فهمی. .
. چرا می دانند. اتفاقا دوست دارند به وقوع بپیوندد تا به طرفداران ِ جمهوری اسلامی بگویند : دیدید نتوانستید جامعه را درست کنید. حکومت را به ما بسپارید. وقتی به آنها سپردی زمینه یک کودتای رضا خانی در مملکت را فراهم می کنند .
. ♻️ پاسخ‌های چندسال قبل رهبر انقلاب به ادعای چند روز قبل پزشکیان 🔰 حمید رسایی: چند روز قبل آقای پزشکیان در مراسم تودیع و معارفه رییس سازمان برنامه، ادعا کرده که انگیزه نداریم، ما را بازی نمیدن، باید بذارن کار کنیم، نمی‌ذارن! این اظهارات عجیب پزشکیان که ما را بازی نمی‌دهند، درحالی است که در انتخابات این دوره، شورای نگهبان با تأیید وی از یک جریان فکری سیاسی و چند کاندیدای دیگر از جریان مقابل او، زمینه پیروزی‌اش را فراهم کرد. جالب اینجاست کسی می‌گوید نمی‌گذارند کار کنیم که تا همین چند روز قبل به جای بررسی گزینه‌های کابینه‌اش، در هيأت‌های عزاداری سینه می‌زد و تا الان تنها وظیفه‌ای که در این مرحله برعهده داشته را انجام نداده. رؤسای جمهورِ بهانه‌جوی قبلی، معمولا پس از چهار سال ساز را کوک می‌کردند اما آقای پزشکیان هنوز شروع نکرده این ادعا را مطرح می‌کند! رهبر انقلاب اما سال ۹۲ به کاندیداهای ریاست جمهوری توصیه کرده طوری وعده بدهید که بعدا ادعا نکنید نگذاشتند کار کنیم. هر چند حسن روحانی مثل خاتمی این ادعای دروغ را مطرح کرد و کسی که تازه جمعه می‌فهمید در مملکت چه خبر است، بهانه می‌آورد که نمی‌گذارند کار کنم! جالب اینجاست که رهبر انقلاب در دیدار با آیت الله شهید رئیسی، از ویژگی‌های مثبت ایشان را این می‌دانند که هیچ‌وقت ادعا نکرد نمی‌گذارند کار کنیم. 👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
🔴 حسام الدین آشنا معاون رییس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور شد ؛ حسام در اولین اقدامش محمد جواد را با هفتادو پنج درصد آرا به "معاونت دولت الکترونیک و اقتصاد دیجیتال" برگزید! 🔺️همه چیز را به بازی گرفتند ؛ دور از میثاق های مشترک و بی اعتنا به سیاست های کلی ابلاغی و با لگد مال کردن شورایعالی اداری درپی منصب سازی در گعده های دیجیتال برای رفقا هستند ؛ دولتی موازی در توییتر و اینستاگرام بجای دولت پزشکیان تشکیل دادند ؛ 🔺️به پیام بالا نگاه کنید ؛ فردی بنام آذری جهرمی روی دست شان مانده و نمی دانند با او باید چکار کنند ! ؟ در فضای مجازی دولت سازی می کنند ؛ منصب می تراشند و در همین فضای مجازی او را با هفتاد و پنج درصد آراء به سمت معاونت ریاست جمهوری منصوب می کنند ! ✔️تازگی جناب رئیس جمهور گفت نمی گذارند من کار کنم ؛ نمی دانم منظورش واقعا ما هستیم یا خاتمی و روحانی و دوستان شان ! 🔺️ اما سخنی با رییس سازمان امور اداری و استخدامی دولت چهاردهم در فضای دیجیتال !! داریم و آن اینکه درسته که دکتر پزشکیان می گوید رعایت پروتکل ها و تشریفات اداری برایش سخت است اما لطفا حرمت رییس جمهور را نگاه دارید و در روز روشن از ایشان کلاهبرداری نکنید ؛ او صادق است اما ساده نیست ! ✅️ دکتر مجتبی زارعی ؛عضو کمیسیون امنیت ملّی و سیاست خارجی صفیرانقلاب
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازداشت عنصر اصلی شبکه نفوذ معاند در پوشش سازمان ملل 🔹 وقتی آنقدر موضوع جلوگیری از برنامه های مرتبط با افزایش فرزندآوری برایشان مهم است که در وزارتخانه ها و مراکز مهم تا سطوح بالا نفوذ می‌کنند.... این زن دستگیر شد اما هنوز نفوذی ها هستند.... 🔹 باور کنیم برای دشمن موضوع جمعیت ایران از انرژی هسته ای،مهم تر است!!!! ☫ سربازان گمنام امام زمان'عج'
🔴 دو واحد درس "شرف ملّی " برای کرباسچی و عبدی از سوی کشتی گیر و مربی با شرف ایرانی ✔️عنوان درس : چگونگی احترام به شرف ملی در واقعه ها و حوادث سرنوشت ساز ✔️سرفصل و محتوای درس : احترام به مبانی و کاربست شیوه های شرف ملی و کرامت ملی وقت نمی شناسد ؛ هرجا ایرانی است باید عزیزش داشت ؛ در تهران یا در آذربایجان ! ✔️مدرسان و استادان : تدریس مشترک ؛ استاد حسن رنگرز و دستیارش امین میرزاده ✔️ دانشجویان دوره : کرباسچی ، عبدی و شاخه رادیکالِ نفوذی به جریانِ وطن خواهِ اصلاح طلب 🔺️ملاحظه : ایرانی وقتی ببیند کرامت ملی یک هم میهن خدشه دار شده ، بلافاصله وارد گود می شود و حتی اگر پای رقیب ورزشی ، سیاسی ، قومی و .... هم در میان باشد جانب پرچم ایران را می گیرد ! کاری که رنگرز و میرزاده با کشتی گیر شکست خورده ایرانیِ کمپ ورزشی آذربایجان کردند کجا و خیانت کرباسچی و عبدی در ماجرای دستبرد دشمن به شرف ملی در تهران کجا ؟! ✅️ دکتر مجتبی زارعی ؛ نماینده مردم شریف تهران ری اسلامشهر شمیرانات پردیس و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی
. اگر به چنین👇متن غلط انداز و پر غلطی برخورد کردید ، پاسخی کوتاه و اجمالی در زیر آن نوشته شده : متن غلط: فردی نوشته: در کتاب (حجاب شرعی در عصر پیامبر، ص ۶۹۶ و ۷۰۵) آمده: «حقیقت این است که از ابتدای تأسیس فقه جعفری و ظهور فقهای بزرگ، تا قرن هشتم هجری، کسی از فقها هیچ عبارتی در باره "موی" سر و "لزوم پوشش آن" مطرح نکرده است! و در واقع (به جز عبارتی از قاضی ابن‏ براج که مبهم نیز می‏نماید) اوّلین فقیهی که رسماً بحث پوشش مو را وارد موضوعات فقهی کرد و نیز نسبت به استتار آن نگاه مثبتی داشت، "شهید اول" ۷بود. شهید اول در قرن هشتم هجری می‏زیست و متوفی به سال ۷۸۶ است، یعنی اولین فقیه شیعی که به مقوله ستر موی! سر پرداخته، حدود هفت و نیم قرن پس از رسول‌الله (ص) و حدود شش قرن پس از امام جعفر صادق زندگی می‏کرده است! تازه پس از شهید اول، این‏گونه نبود که فقهای بعدی نسبت به دیدگاه وی رویکرد مثبت داشته باشند بلکه تا قرن‌ها پس از وی یعنی تا نزدیک قرن سیزدهم هجری، یا به بحث "پوشش مو" اصلاً پرداخته نمی‏شد و در واقع سیره فقهای پیش از شهید اول رعایت می‌گردید، و یا اگر هم تحت تأثیر نوآوری شهید مورد بررسی قرار می‏گرفت گاه نسبت به استتار آن نگاه مخالف، و گاه نگاه موافق وجود داشت ... ...» . توضیح : در آغاز، در مورد نوشته ِ حجاب شرعی در عصر پیامبر عرض کنم که این کتاب حدود یازده (۱۱) سال پیش توسط فردی به نام «امیرحسین ترکاشوند» نوشته شده ااست ، که به بررسی پیشینهٔ حجاب در صدر اسلام می‌پردازد. این کتاب در همان وهله اول مورد نقد و رد بسیاری از فقهاء و طلاب علوم دینی قرار گرفت و چاپ آن از طرف وزارت ارشاد رد شد. در آغاز این نوشته حدود ۶۰۰ صفحه بود که ظاهرا تا امروز مقداری به صفحات آن افزوده شده است.پس از عدم موفقیت در کسب مجوز ، نویسنده آن را به صورت کتاب(جزوه) در آورد و به اندازه محدود چاپ و میان برخی محققین و طلبه ها پخش کرد. سپس آن را به صورت CD در آورد و در سطح وسیعی توزیع نمود. با پیدا شدن فضای مجازی نویسنده آن را در فضای مجازی پخش و منتشر کرد. اساسا محتوای این نوشته ، چون به خاطر متزلزل کردن حجاب نوشته شده اشتباهات عمدی و سهوی زیادی دارد و همانطور که از حجم بالای نوشته پیدا است حالت جمع آوری دارد. . اجمالا در مورد یکی از غلطهائی که در این متن هست ، این که چون صاحب جواهر در مورد نظرات فقهای ما قبل ِ شهید اول در خصوص پوشیدن موی زنان چیزی نقل نکرده ، پس فقهای قبل از شهید اول گفته ای در مورد پوشش مثلا سر نداشته اند. این گفته هم مغالطه است و هم اسنادی دال بر خلاف این گفته وجود دارد. از جمله : محقق حلی در «المعتبر» پس از اینکه می فرماید عادت بر این است که چهره و دست زن برای داد و ستد نمایان باشد پس عورت محسوب نمی شود، فرموده: و نیز به جهت روایتی که ابن عباس در بیان آیه «ولایبدین زینتهن الا ماظهر منها» گفته، آنچه در آیه استثنا شده است چهره و دست ها تا مچ است (22)  یعنی محقق حلی تمام بدن زن را عورت می داند به استثنای وجه و کفین. محقق حلی ۱۰۰ سال قبل از شهید اول فوت کرده است. .مقداری تحقیق کنیم موارد نقض بیشتری هم وجود دارد. در نقد نوشتار ترکاشوند نقدهای زیادی در اینترنت وجود دارد. .