📚کتاب #در_باب_حکمت_زندگی
🖌 نویسنده #آرتور_شوپنهاور
درباره کتاب:
شوپنهاور، یکی از برترین فیلسوفان قرن نوزدهم، عقیده داشت که کارهای انسان نه از منطق بلکه از اراده، یا میل کور و غیرمنطقی آدمی به بقا، ناشی می شوند. این مجموعه ی جذاب از جملات ژرف شوپنهاور درباره ی مذهب، اخلاقیات، سیاست، زنان و بسیاری از موضوعات دیگر، به طور کلی به حکمت زندگی می پردازد و درس های آموزنده ای به مخاطبین می دهد. این فیلسوف بزرگ، انسانیت را محصور در کشاکشی میان خوبی و بدی به تصویر می کشد و بر آزادی کامل انسان در جهانی تأکید می کند که در آن، هنر، اخلاق و خودآگاهی تنها راه نجات به حساب می آیند. این نگرش مبتکرانه، تأثیر چشمگیری بر فلسفه و هنر گذاشت و الهام بخش پاره ای از اندیشه های نیچه و ویتگنشتاین شد.
@jahaneketab
Part17_تاریخ ایران خسرو معتضد.mp3
8.3M
📗#تاریخ_معاصر_ایران
"از اشغال ایران در شهریور ۱۳۲۰ به بعد"
قسمت 7⃣1⃣
* رضاخان " رضا قلی امیرخسروی" که فردی بی لیاقت بود را وزیر دارایی کرد
* آشنایی با " عبدالحسین تیمورتاش" نخستین وزیر دربار پهلوی
* دلیل بیماری معده رضاشاه چه بود؟
* آمپول هوا یا همان واکسن پهلوی وسیله ای برای کشتن مخالفان
#خسرو_معتضد
@jahaneketab
Part18_تاریخ ایران خسرو معتضد.mp3
9.48M
📗#تاریخ_معاصر_ایران
"از اشغال ایران در شهریور ۱۳۲۰ به بعد"
قسمت 8⃣1⃣
* اسناد منتشر شده وزارت خارجه آمریکا و انگلیس در مورد ایران
* ایرانی ها را با گرسنگی مهار کنید!
* ۱۰ فروند هواپیمای ایران را غارت کردند
* بازداشت و تبعید مردم ایران
* مزاحمت سربازان آمریکایی برای مردم و زنان
#خسرو_معتضد
@jahaneketab
📚کتاب #بانو_در_آینه
🖌نویسنده #ویرجینیا_وولف
درباره کتاب:
مجموعه بانو در آینه با بیست و دو داستان تمام داستانهاى کوتاه وولف را دربرمىگیرد که تعدادى از آنها در اولین مجموعه داستانىاش با عنوان «دوشنبه یا سه شنبه» در زمان حیات خود نویسنده به چاپ رسید و برخى دیگر در کتاب کوچکى با نام«خانه اشباح» پس از مرگ ویرجینیا منتشر شد
اما این داستانها کاملا بیانگر دلبستگى و باور وولف به ضمیر ناخودآگاه و یا به تعبیرى جریان سیال ذهناند. تخیل در این داستانها حضورى پر رنگ دارد.
داستانهاى کوتاه وولف نماینده بارز جریان سیال هوشیارى و خودآگاه و زندگى درونى هستىاند. زبانى که وولف در داستانهاى کوتاهش به کار مىبرد بسیار شاعرانه است، زبانى که به مضمون نیز حال و هوایى شاعرانه مىداد و در دوران خود او، به عنوان زبان غنایى، نکوهیده بود.
@jahaneketab
📚 کتاب #باشگاه_پنج_صبحی_ها
🖌 نویسنده #رابین_شارما
درباره کتاب:
با خواندن کتاب باشگاه پنج صبحی ها اثری از رابین شارما درمییابیم که چگونه میتوانیم با ایجاد یک تغییر در سبک زندگی خود و سحرخیز شدن، خلاقیت و موفقیت را به زندگی خود دعوت کنیم. کتاب باشگاه پنج صبحی ها داستانی خیالی اما الهامبخش است. در این داستان با زندگی یک هنرمند، یک کارآفرین و یک سرمایهدار آشنا میشویم. این افراد هرکدام در زندگی خود مشکلاتی دارند و در تلاش هستند تا با گفتگو با یکدیگر و یافتن راه حل، مشکلاتشان را به نوعی حل کنند. رابین شارما نویسنده و سخنران انگیزشی اهل کانادا است که کتاب پرفروشش راهبی که فِراریاش را فروخت به بیش از ۷۰ زبان ترجمه شده است.
رابین شارما در باشگاه پنج صبحیها داستان دو غریبه را روایت میکند که با یک میلیاردر بزرگ آشنا میشوند و پیشنهادهای او را برای دستیابی به موفقیت همهجانبه در زندگی میپذیرند. نکات ارائهشده در این کتاب کاملاً ساده و قابل اجرا و در عین حال بسیار تأثیرگذار است و خوانندگان را قادر میسازد از روز، هفته، ماه، سال و عمر خود به بهترین نحو ممکن بهرهگیری کنند.
@jahaneketab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرسید: به خودت افتخار میکنی؟
گفتم: بسیار…
پرسید: چرا؟
گفتم هیچکس نمیداند من چندبار
خودم را از نو بازسازی کردم
تا زندگی امروزم را داشته باشم…
@jahaneketab
هر دونده ای این را می داند. کیلومترها می دوی و می دوی، بدون آن که واقعا دلیلش را بدانی. به خودت می گویی به خاطر هدفی این کار را می کنی یا دنبال جمعیتی هستی؛ اما دلیل حقیقی دویدن تو آن است کـه جایگزین آن یعنی ایستادن تو را تا سرحد مرگ می ترساند. به این ترتیب، در آن صبح سال 1962 به خودم گفتم: بگذار همه بگویند که ایده ات ابلهانه است... تو ادامه بده. نایست. حتی به ایستادن فکر هـم نکن تا این که به آن جا برسی و فکرت را زیاد مشغول این نکن که «آن جا» کجاست. هرچه پیش آمد فقط نایست.
📚#کفش_باز #فیل_نایت
@jahaneketab
📚 کتاب #تیره_بختان_جامعه
🖌 نویسنده #جک_لندن
درباره کتاب:
«تیره بختان» جامعه نوشتهی جان لندن(۱۹۱۶-۱۸۷۶) نویسنده سوسیالیست آمریکایی است. این اثر از دو بخش اصلی تشکیل میشود. قسمت اول همان کتاب«تیره بختان» جامعه است و قسمت دوم آن به چهار داستان کوتاه از جک لندن درباره آلاسکا و اسکیموها اختصاص دارد.آثار او مانند«آوای وحش» و«گرگ» دریا با استقبال خوانندگان روبرو شد. او از نخستین نویسندگان آمریکا بود که از راه نوشتن به ثروت زیادی دست یافت.
این اثر شرح سفر تحقیقاتی جک لندن به منطقه فقیرنشین شرق لندن در لباس مبدل است. او برای اینکه تجربه دست اولی از زندگی فقیرانه طبقه زیردست انگلیس به دست بیاورد خود را به جای یک بیخانمان جا میزند و چند روزی را با بیخانمانها و فقرای لندن میگذراند. گزارشی که او از این زندگی نکبت بار ارائه می دهد دادنامه ای بر علیه جامعه سرمایه سالار آن دوران است. البته در انتها، وی برای رفع مشکل این نگون بختان راهکار خاصی ارائه نمی کند و فقط به محکوم کردن ثروتمندان میپردازد.
@jahaneketab