برای ساختن چرخ، محورها را به هم وصل می کنیم؛
اما این فضای تهی میان چرخ است
که باعث چرخش آن میشود.
از گل کوزهای میسازیم؛
اما این خالیِ درون کوزه است
که آب را درون خود جای میدهد.
از چوب خانهای بنا میکنیم؛
اما این فضای خالی درون خانه است
که برای زندگی سودمند است.
مشغول هستیایم؛
در حالی که این نیستی است که به کار میآید.
📚 #تائوت_چینگ
✍🏻 #لائو_تزو
@jahaneketab
چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد، ماهها بخوابد و چندین ماه بعد، آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد؛
اما هیچکس نمیتواند چنین کاری بکند؛ باید بیدار ماند و درد کشید و با دردهای خود کنار آمد.
📕 #ژان_کریستف
✍🏻 #رومن_رولان
@jahaneketab
📚کتاب #سفر_پاندای_بزرگ_و_اژدهای_کوچک
🖌️نویسنده #جیمز_نوبری
درباره کتاب:
پاندای بزرگ و اژدهای کوچک داستان همراهی و گفت و گوی دو دوست عجیب و دوست داشتنی استکه به سفری دور و دراز میروند. در این سفر فصل ها را پشت سر می گذرانند و به زیبایی های طبیعت و وجود خودشان پی می برند، بارها اشتباه می کنند و گم می شوند، اما در همین بیراهه رفتن ها به چیزهای شگفت انگیزی دست پیدا می کنند.
جیمز نوربری از ترکیب مشکلات شخصی خود، فلسفهی شرق و صحبت با کسانی که می خواستند از تنهایی و اظطراب رها شوند، کتابی زیبا با سخنانی حکیمانه و تصاویری ماندگار خلق کرده که آرام بخش و نوری راهگشا برای هر کسی است که دوران سخت و تاریک را پشت سر می گذارد.
@jahaneketab
چه فایده ای دارد که آدم بخواهد دائم رنج و اندوهش را بازنگری کند؟
مثل این است که یکسره با یک زخم ور بروی و نگذاری التیام پیدا کند.
📕 #پس_از_تو
✍🏻 #جوجو_مویز
@jahaneketab
لذتهای زندگی برای آنکه زندگی را مطبوع کنند کافی هستند، به شرط آنکه گذری باشند و نه آنکه هدف اصلی قرار گیرند. وقتی هدف اصلی لذت بردن و شادی باشد، بلافاصله آن لذت و شادی به نظر کم و ناکافی میآید.
شادیها و لذتها تاب تحمل معاینهی دقیق و خردهگیرانه را ندارند. همین که از خودت بپرسی شادم یا نه، دیگر نمیتوانی شاد باشی. یگانه راه چاره این است که به جای خود شادکامی، چیزی بیرونی نسبت به آن را هدف زندگی قرار دهی.
📕 #فلسفه_جان_استوارت_میل
✍🏻 #سوزان_لی_اندرسن
@jahaneketab
📚کتاب #پزشک_و_روح
🖌 نویسنده #ویکتور_فرانکل
درباره کتاب:
چه چیزی باعث میشود که با وجود تمام ناملایمات و سختیهای مسیر زندگی، همچنان تاب بیاوریم و از بحرانها عبور کنیم؟ در کتاب پزشک و روح نوشتهی ویکتور فرانکل، نویسندهی پرفروش اتریشی، قرار است دربارهی مبانی رویکرد معنادرمانی بخوانید؛ روشی که رواندرمانگر را یاری میدهد تا به بهبود حال مراجعانش کمک کند.
شاید شما هم با افراد زیادی مراوده داشتهاید که با وجود رنجها و مصائب پیدرپی باز هم بی هیچ گله و شکایتی قدم در مسیر زندگی دارند و با امید روزگار میگذرانند. چطور میشود که در میانهی رنج، اینچنین مشتاقانه زیست؟ پاسخ این سوال نیز سالها در ذهن نویسندهی کتاب پزشک و روح یعنی ویکتور فرانکل گذشته است.
@jahaneketab
📚کتاب #زن_زیادی
🖌 نویسنده #جلال_آل_احمد
درباره کتاب:
کتاب زن زیادی، مجموعه ای از داستان های کوتاه نوشته ی جلال آل احمد است که اولین بار در سال 1952 منتشر شد. آل احمد در این مجموعه داستان ارزشمند، مانند سایر آثار برجسته ی خود، به موضوعاتی ورای زمان و شرایطی خاص می پردازد و شخصیت ها و اتفاقاتی را به تصویر می کشد که همه ی ما، حداقل یک بار در زندگی با آن ها برخورد داشته ایم. داستان های این مجموعه بر زندگی و نوع تفکرات زنان و البته نقش خرافات و جهالت در جامعه ی ایران تمرکز دارند و با نثر ساده و گیرای آل احمد، مخاطب را به درون دنیای خود می کشانند و او را در کنار شخصیت هایی بسیار زنده و قابل همذات پنداری قرار می دهند. کتاب زن زیادی بدون تردید یکی از برترین آثار جلال آل احمد است و هنوز هم جذابیت های خود را حفظ کرده است.
@jahaneketab
چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد، ماهها بخوابد و چندین ماه بعد، آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد؛
اما هیچکس نمیتواند چنین کاری بکند؛ باید بیدار ماند و درد کشید و با دردهای خود کنار آمد.
📕 #ژان_کریستف
✍🏻 #رومن_رولان
@jahaneketab