⭕️ آیا تؤبه می کنیم؟
این روزها که شریفیِ زارچی (از مسئولین وقت وزارت بهداشت و مسئول نرم افزار ماسک، استاد دانشگاه شریف و سخنران اغتشاشات دانشجویان این دانشگاه در این روزها) اقرار می کند که خودش کشور را قرمز و مشکی می کرده، حالا که روشن شد با کروناهراسی نوجوانان و جوانان رو به قتلگاه مجازی فرستند و راه زندگی مجازی"در متاوِرس" را باز کردند و زمینه ی ورود "رمزارز های فاقد مالیت عرفی" را به اقتصاد کشور باز کردند، آیا از این نحوه"موضوع شناسی" و "اعتماد به تحلیل غربی ها از موضوعات" دست بر میداریم؟ تا چه زمانی "فقه شیعه" اینقدر باید "منفعل" باشد؟
آیا وقتش نرسیده است که بعد از تحمیلِ چندین تحلیلِ غلط از موضوعات و حوادث مستحدثه ی کلان و چشیدن این همه آسیب از این تحلیل های غلط(مثل کنترل جمعیت، کرونا، بانک، بورس و...) ساختار فقهی خود را برای تحلیل موضوعات(نظریات و حوادث جدید) عوض کنیم؟
آیا اصلا ساختار منقح شده ای داریم؟تا کی می خواهیم عقب بایستیم و به گزارش و تحلیل نظام کارشناسی غربی(مدرن) از موضوعات و حوادث اعتماد کنیم؟
تا کی می خواهیم بنشینیم و موضوعات را تکه تکه برایمان تعریف و تحلیل کنند؟
تا کی می خواهیم به جای تفقهِ جامع و فقه حداکثری، فقهِ احکام و فقه حداقلی را معیار سنجش مطلوبیت نظریات جدید قرار دهیم؟ تا کی می خواهیم موضوع را بر اساس مخالفت با فقهِ احکام بجای موافقت با حداکثری، مورد سنجش قرار دهیم؟ آیا نباید در تحلیل یک نظریه به خاستگاه و ارزش های حاکم و غایت آن توجه نمود؟ آیا با تجزیه ی فرآیند بانک به مضاربه و.. کار درست می شود؟ آیا شهرت یک نظریه در یک موضوع واحد در دنیای رسانه دلیل بر صحت آن نظریه نسبت به نظریات هم موضوع است؟ و....
چقدر دیگر از نداشتن ساختار برای تحلیل و شناخت موضوعات مستحدثه آسیب ببینیم تا ساختاری تنظیم شود؟
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥 مستند غیر رسمی | پزشکِ جهادی در دیدار با رهبر انقلاب: نظامِ سلامت ما که نسخه برداری از نظام سلامت سابق آمریکاست، در آن، درمان بر بهداشت تقدّم دارد...
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
7.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ رهبر انقلاب: این کارِ بسیار لازمی است. نتایج آن را به ما هم بدهید...
🖥 مستند غیر رسمی | حاج عظیم ابراهیم پور : برخی از قوانین کشور که به تأثیر از قراردادهای بین المللی، محرومیت زایی می کنند را جمع آوری کردیم.
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
نامه به شهردار.pdf
148.4K
⭕️ مهم / برسد به دست جناب آقای دکتر زاکانی(شهردارمحترم تهران):
شعار شما مبنی بر بازآفرینی شهر بر مدار هویّت اسلامی ایرانی، چه تناسبی با الگوی کنونی معماری و شهرسازی تهران و تراکم فروشی ها و توسعه ی عمودی شهر دارد؟
🗒 نامه ی مهم و مستدل دکتر منان رئیسی به دکتر زاکانی شهردار تهران در که در جلسه تودیع ایشان از مرکز مطالعات شهرداری تهران به ایشان تقدیم شد.
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
📺 برنامه زنده ثریا با موضوع #زمین و #مسکن
با حضور:
▫️ دکتر مهدی عسگری🇮🇷
نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد
▫️و دکتر عباس جهانبخش
عضو هیات علمی دانشگاه
رئیس اندیشکده زیست شهر
🗓 امشب؛ یکشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۱
🕚ساعت ۲۳ از شبکه یک سیما
🔻 #شکستن_احتکار_زمین
🔻 عملکرد سوداگرانه بانکها
🔻 تاثیر الگوی ساخت مسکن
در سبک زندگی
#خانه_مولد
#احیای_موات
#خانه_حیاط_دار
#سوداگری_بانک_ها
#آپارتمان_مسکن_نیست
#حق_بهره_برداری_مردم_از_زمین
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
⚡️ نطفه ی این فتنه از کرونا آغاز شد...
🔻امیر پوردستان:
اگر بخواهم مراحل این جنگ ترکیبی را خدمت شما عرض کنم، تحلیل من این است که نطفه این فتنه از آغاز کرونا بسته شد.کرونا یک بازی بود که آمریکایی ها در دنیا آغاز کردند تا داروها و واکسن های خود را به جهان بفروشند و در مجموع جهان را درگیر کنند. همچنین، این اتفاق یک محملی بود تا بتوانند در کشورمان فتنهانگیزی کنند.
با حاکم شدن فضای کرونا در کشور، مدارس و دانشگاه ها تعطیل شدند و ما به نوجوانان و فرزندان جوان خودمان یک گوشی هوشمند، تبلت و لپ تاپ دادیم و درب اتاق را بستیم و گفتیم کسی مزاحم فرزندمان شود. این فرزند سریعاً به فضای مجازی متصل شد و در حالی که معلم سخنان خود را مطرح میکرد، این فرزند جوان و نوجوان ما به فضای مجازی متصل شد و دو سال در اختیار بیگانگان بود. هنگامی که میگوییم جنگ شناختی یعنی دقیقاً با چنین فضایی مواجه هستیم، این فتنه بسته شد و دشمن دوسال روی جوانان و نوجوانان ما کار کرد.
🔻ادامه در 👇
https://www.farsnews.ir/news/14010818000342
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
📢 فقهی میخواهیم که سرپرستی تکامل اجتماعی را برعهده بگیرد. وظیفه فقه فقط دورکردن از عقوبت نیست.
📢 مفهوم «پرستش» از علم #کلام در قالب «حجیت» به علم #اصول سرریز شده و در #فقه در قالب «حکم».
💠 آیتالله میرباقری:
🔸 ما فقهی میخواهیم که سرپرستی تکامل اجتماعی را برعهده بگیرد و در ذیل آن هم ساختارها ساخته و هم متحول میشوند. لذا مأموریت فقه فقط ساخت نظام نیست و تکامل حیات اجتماعی هم جزء ماموریتهای فقه است.
🔸 مفهوم پرستش از علم کلام در قالب حجیت به علم اصول سرریز شده و در فقه در قالب حکم.
در این صورت سهگانه «پرستش، حجیت و حکم» تشکیل میشود بنابراین اگر فلسفه فقه را علم درجه دو و ناظر به فقه بدانیم اصلیترین مفهومی که در فلسفه فقه باید بحث شود، مفهوم حکم خواهد بود و اگر در آن توسعه ایجاد نکنیم امکان گسترش فقه را نخواهیم داشت.
🔸 اگر نتوانیم مفهوم پرستش را فراوری کرده و توسعه دهیم، فقه وارد حیات و عرصه اجتماعی هم نخواهد شد؛ بنابراین رسالت آن فقه سرپرستی اجتماعی در ذیل نظامات تاریخی است که فقط معصومین عهدهدار آن هستند و ایشان نسبت به تاریخ ولایت مطلقه اجتماعی دارند.
🔗 ادامه مطلب:
http://ijtihadnet.ir/?p=68631
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
41.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ویدئو_کامل 📺
مهدی عسگری در برنامه زنده ثریا مطرح کرد؛
سه ابر چالش امروز کشور:
#زمین، #بانک و #سبک_زندگی
▫️بانکها، بازیگرانِ اصلی در حوزه زمین و مسکن
▫️ارتباط موضوع سبک زندگی با الگوی مسکن، محله و شهر
▫️الگوی مسکن؛ زیرساخت روابط اجتماعی
▫️تاثیر الگوی مسکن در همزیستی یا اصطکاک اجتماعی
▫️زمین؛ امالمسائل کشور
▫️جاذبه زمین؛ مانع اقتصاد مولد
▫️احیاء موات: حق بهرهبرداری مردم از زمین
▫️امکان تأمین زمین برای خانه وسیع فراهم است؛
▫️عملکرد بسیار ضعیف بانکها در حوزه تسهیلات مسکن
#مسکن
#خانه_مولد
#احتکار_زمین
#احیای_موات
#خانه_حیاط_دار
#سوداگری_بانک_ها
#آپارتمان_مسکن_نیست
#حق_بهره_برداری_مردم_از_زمین
#مهدی_عسگری🇮🇷
نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد
🔗 @MahdiAsgari133
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
جهانِ پساکرونا
⭕️ در غیبت معصوم (ع) ما را به دست فقیهان سپرده اند. بعد از علامه مصباح یزدی (ره) چه کسی خلأ وجود علاّمه طباطبایی(ره) و شهید مطهری (ره) را برای ما پُر می کند؟
بعد از انقلاب اسلامی به واسطه ی هدایت های استادش، علاّمه سید منیر الدین حسینی الهاشمی (ره) به تلاش برای حلّ مهمترین و اولویت دارترین نیاز و مسئله ی انقلاب همت گمارد. هدف از انقلاب اسلامی جریان و حاکمیت فقه در تمامی جنبه های زندگی بشر بود. حاکمیت دین، نیاز به تولید نرم افزارها و علوم بر آمده از شریعت داشت و تولید علوم اسلامیِ مورد نیاز، متوقفِ بر ارتقاء علوم ابزاری بر پایه شریعت بود که ایشان بدون شتاب زدگی، به جهاد در این مسیر پرداخته است.
فقیهی عالیقدر که به سبب تلاش مجاهدانه، قوّت علمی و هوش بالا، جزو شاگردان مبرز و از اعضای شورای استفتائات آیت الله میرزا جواد آقای تبریزی (ره) به شمار می رفت.
در مسائل، نظریات و حوادث روز به دلیل موضوع شناسی و تحلیل عمیق، دقیق و جامع از موضوعات، اسیر تحلیل های غلط مدرن نشد. از کنترل جمعیت تا کرونا،با موضوع شناسی دقیق، شجاعانه به موضع گیری پرداخت. روزهای ابتداییِ داستان کرونا، به پشتوانه ی تحقیقات دقیق و مبتنی بر آزادی اندیشه و منطق، بیان کردند: کرونا یک موضوع جزئی و صرفاً یک بیماری نیست. کرونا یک موضوع خرد در یک تمدن نیست. به واسطه ی بزرگ نمایی کرونا می خواهند بشر را به سیاهچاله ی مجازی بفرستند؛ حالا با کلیدْخوردنِ مِتاوِرس (زندگی مجازی) و رمزْارز (پول دیجیتال) و لمس آثار حضور نوجوانان و جوانان در فضای مجازی،معلوم می شود این تحلیل ها چقدر دقیق بوده است!
عالم اخلاقی که تواضع اش در برخورد های ابتدایی مشهود است. فقیهِ طراز انقلاب اسلامی، آیت الله استاد حاج سید محمد مهدی میرباقری؛ او که بعد از رحلت علاّمه مصباح یزدی(ره)،قرار است جای خالی علاّمه طباطبایی (ره) و شهید مطهری (ره) را در این دوران سخت و نیاز به تبیین، برای ما پُر کند.
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
هدایت شده از حسین زمانی میقان
المانیتور هم آیتآله میرباقری را قویترین متفکر نزدیک به انقلابیها (اصولگرایان) برای رهبری فکری جریان انقلابی بعد از آیتآله مصباح و مهدویکنی میداند...