وارد یادمان شلمچه شدیم. به دلم افتاد کفشهای خود را دربیاورم. شنیده بودم این خاک با پوست، گوشت و خون جوانهایی آمیخته شده که به خاطر من و امثال من از دلبستگیهای خود گذشتند. جوانهایی که پدر، مادر، همسر و یا فرزندان خود را نتوانستند در لحظه آخر ببینند و در آغوش بگیرند. با همین تفکرات، به خاکها نگاه کردم. سپس به پاهای خود نگریستم که روی این خاکها قدم برمیداشتند. تصور میکردم در سفر راهیان نور خاک میبینی و خاکی میشوی. اما اینطور نبود. این خاک با خاکهای دیگر متفاوت بود.
نشانهای که در جستجو آن بودید، پیدا کردید؟
وقتی نشستیم روی خاک شلمچه، غروب بود. تعریف غروب شلمچه را شنیده بودم، اما درک نکرده بودم. منتظر یک تلنگر بودم. مداح شروع به روضهخوانی کرد. شنیدن همین یک جمله کافی بود تا حالم دگرگون شود. «خوش به سعادت خانمها که چادر دارند؛ که چادرشان مثل حضرت زهرا خاکی میشود؛ که چادرشان از این خاک، خاکی میشود.» دیگر چیزی نشنیدم. روی خاکها سجده کردم. احساس میکردم شهدا نگاهم میکنند. از من میپرسند، «برای اینکه شبیه حضرت زهرا بشوی، برای اینکه یادگاری حضرت زهرا (س) را انتخاب کنی؛ به دنبال نشانه هستی؟» فهمیدم برای شبیه مادر شدن، نباید به دنبال نشانه بود. همان جا بود که تصمیم گرفتم، همیشه چادرم را حفظ کنم.
بیش از دو سال از روزهایی که در جستجوی معجزه بودید، میگذرد. این روزها را توصیف کنید؟
از طریق برنامه «از لاک جیغ تا خدا» با خانواده شهید مدافع حرم «مجید قربانخانی» آشنا شدم. قرار بود تصویر این شهید را طراحی کنم. هیچ شناختی از وی نداشتم. نمیدانستم شهدای مدافع حرم چه کسانی هستند و چه میکنند. زمانیکه تصویر این شهید را دیدم، متوجه شدم؛ همان شهیدی است که هرگاه در شبکه های اجتماعی عکسشان را میدیدم چند لحظهای صبر میکردم و به چشمهایش خیره میشدم. اما نام وی را نمیدانستم. نمیدانستم متحول شده بود؛ نمیدانستم تاریخ تولد شهید قربانخانی دقیقا مصادف با روز عقد من است. تصویر طراحی شده صورت شهید، هدیه کوچک من در برابر بزرگیهای او به خانواده وی بود.
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
♻️شبیه حضرت زهرا (س) شدن نشانه نمیخواهد
💥به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، «این کلام خدا است، مژدهی خدا است که میگوید اینها زندهاند، پیش خدایند، مورد لطف الهیاند، مورد رزق الهیاند، خرسندند، خوشحالند؛ «وَ لا تَقولوا لِمَن یقتَلُ فی سَبیلِ اللهِ اَموات»، «وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللهِ اَمواتًا بَل اَحیآءٌ عِندَ رَبِّهِم یرزَقون» و «فَرِحینَ بِمآ ءاتاهُمُ اللهُ مِن فَضلِه وَ یَستَبشِرونَ بِالَّذینَ لَم یَلحَقوا بِهِم اَلّا خَوفٌ عَلَیهِم وَ لا هُم یَحزَنون»؛ به من و شما هم پیغام میدهند و میگویند که بدانید اگر از این راه بیایید، در این سرمنزل نه غم هست، نه نگرانی؛ نه ترس هست، و نه حزن؛ اَلّا خَوفٌ عَلَیهِم؛ راه این است. راه را درست رفتند، صحیح رفتند، درست حرکت کردند.» (1).
به راستی که قرآن کتاب هدایتکننده و نجاتبخش است. «مریم نجفی» یکی از افرادی است که به شهدا متوسل میشود تا به وی نشانهای نشان دهند تا در انتخاب خود ثابتقدم شود. مگر میشود شهدا فرد مستاصلی که به آنها پناه آورده را رد کنند؟ مگر میشود که مهمانشان را دست خالی رد کنند؟ اصلا مگر شهدا هرکسی که دعوت میشود را خود انتخاب نمیکنند؟ نه. قطعا «در این عالم رازی است که جز با خون فاش نمیشود» (2) و امروز شهدا در حال فاش کردن رازهایی هستند که تنها درخواستکنندگان از آنها میتوانند به این رازها دست پیدا کنند. مریم در حالی که به دنبال راهی برای نجات بوده است، در مسیر شهدا قرار میگیرد. مسیری که وی را به کشتی نجات میرساند. مریم نجفی از زایرین راهیان نوری است که تحول یافته و امروز میتواند سفیر شهدا باشد. در ادامه گفتوگو با «مریم نجفی» را میخوانید:
در ابتدا کمی گذشته خود را توصیف کنید؟
در گذشته حجاب نداشتم. اگر چه خانوادهای مذهبی داشتم، اما آزادی کامل داشتم و دائم در جستجوی آرامش بودم. در دانشگاه با دوستان خود بر سر آرایش کردن و بیحجاب بودن رقابت میکردم تا پیروز شوم. همیشه میخواستم بهترین ظاهر را داشته باشم یا در عکسها از همه زیباتر باشم. اما هیچیک از این کارها من را به آرامش نمیرساند.
فقط ظاهر و پوشش نامناسب میتوانست مسبب این نا آرامیها باشد؟
نماز صبح نمیخواندم، باقی نمازها را نیز گاهی می خواندم و گاهی قضا میشد. مشکلات بسیاری برای من به وجود آمده بود. معتقد هستم کسی که از خدا دور میشود، گرفتار مشکلاتی در زندگی میشود و آرامش خود را از دست میدهد.
چه انگیزهای باعث شد، نوع پوشش و حجاب خود را تغییر دهید؟
یکی از دوستان پیشنهاد داد که «برای رسیدن به آرامش، حجاب هم میتواند یک گزینه باشد.» بدون تحقیق با حجاب شدم و متاسفانه پس از گذشت شش هفته حجاب را کنار گذاشتم. رفتار و تمسخر دوستانم یکی از عللی بود که حجابم تغییر کرد.
یعنی مجدد ظاهرتان مثل گذشته شد؟
زمانیکه حجاب را کنار گذاشتم، دچار عذاب وجدان شدم؛ چراکه به قولهایی که به امام زمان (عج) و حضرت زهرا (س) داده بودم، بدعهدی کردم. همانند گذشته شده بودم و مجدد آرامش خود را از دست داده بودم. مطمئن بودم آرامش خود را با حجاب به دست میآورم.
چه انگیزهای باعث شد مجدد حجاب را انتخاب کنید؟
حجاب را رها کردم، چون عجولانه آن را انتخاب کرده بودم. تصمیم گرفتم اطلاعات خود را پیرامون حجاب کامل کنم. کتاب خواندم. صوت گوش دادم. سخنرانی استاد «علیاکبر رائفیپور» در آگاهسازی من بسیار مفید بود. تصمیم خود را گرفته بودم، اما ترس از شکست مجدد، ترس از اینکه باز هم مورد تمسخر واقع شوم؛ مانع میشد که با اطمینان حجاب را انتخاب کنم. در جستجوی یک جرقه بودم. یک معجزه که من را ثابت قدم کند.
این معجزه رخ داد؟
در همین زمان یکی از دبیرانم پیام داد و گفت، «مریم دوست داری با ما به سفر راهیان نور بیایی؟» و من با کمال میل پذیرفتم. به معلم خود گفتم، «من از شهدا یک معجزه میخواهم. اگر در این سفر یک نشانه نشانم دهند، مجدد چادر را انتخاب میکنم.» روز اول سفر به راهیان نور بدون معجزه به پایان رسید. روز دوم نیز به همین شکل؛ هیچ نشانهای ندیدم. روز سوم راهی شلمچه شدیم. هنگام ورود معلم خود را دیدم و به من گفت، «بیا اسفند دود کن!» استقبال کردم. یاد خواهشی که از شهدا داشتم، افتادم. به نیت یافتن نشانه اسفند دود کردم.
🍃🌺
@jahannejady
✍بیخاصیت سازی مفهوم نقد
1- «نقد شما سازنده نیست»: رایجترین پسوندی که به مفهوم نقد میبندند مفهوم سازنده بودن آن است. در پس این تعبیر یک سفسطۀ بزرگ خوابیده است. کسی که میگوید مرا نقد سازنده کنید یعنی «من میخواهم در موقعیت خودم سفت و سخت باقی بمانم و شما جوری مرا نقد کن که من بمانم». نقد سازنده یعنی بی خاصیت سازی نقد. وظیفۀ نقد در بسیاری از موارد برافکندن یک بنیان بد است نه ساختنش. نقد در بسیاری از موارد نباید بنای سازندگی فرد یا وضعیتی را داشته باشد که اساس بحران است. مثل این است که برای آلودگی هوا ایرانخودرو را نقد سازنده کنیم! کارخانه ای که خود پاره ای از مسئله است و سالانه انبوهی انسان را به کشتن میدهد طلب نقد سازنده کند! راستین ترین نقد بافکندن بنیان اینچنینیِ خودروسازی است نه ساختنش.
2- «نکات منفی را گفتید چرا نکات مثبت را نمیگویید»: وظیفۀ منتقد مجیزگویی نیست. گفتن نکات مثبت کاری است که فردِ در مسئولیت باید انجام دهد نه فرد منتقد. منتقدی که به نکات مثبت میپردازد منتقد نیست مجیزگو است. نکتۀ مثبت یک عملکرد وظیفۀ بانیِ آن عمل است نه چیزی برای مجیزگویی. اینکه کسی وظیفه اش را درست انجام داده خب باید انجام میداده وگرنه برای چه آنجا است؟ منتقد همواره وظیفه دارد خلأها و حفرها را به رخ بکشد.
3- «شما که این همه نقد میکنید راهکارتان چیست؟»: نقد با نشان دادن حفره و شکاف و خلأ پیشاپیش یک راهکار است. موظف کردن منتقد به راهکار دادن نیز سفسطه ای است بس بزرگ چون نفس نقد در درون خود یک راهکار را دارد. وقتی برای مثال گفته میشود «صدا و سیما تک صدایی است» ابلهانه است بگوییم صادرکنندۀ این گزاره راهکار نداده و فقط نقد کرده. در عین حال در بسیاری از موارد منتقد یک وضعیت دلیلی ندارد خود بدل به راهکار دهنده نیز بشود. طرح مسئله و حل مسئله دو فراینداند که لزوماٌ قرار نیست همپوش باشند. کسی که فریاد میزند «تو همش نقد میکنی راهکار هم بده» پیشاپیش نپذیرفته است که او و سیستم ادارۀ وضعیتش خود پاره ای از مسئله اند و اولین راهکاردر پاسخ به چنین مدعایی این است: «تو برو کنار، استعفا بده». مثل شهرداری تهران که در بحران بسته شدن راه های شهر و ناتوانی سیستمش از ادارۀ شهر یخ زده از منتقدان میخواهد نکات مثبت را ببینند!. درست مثل استاد بیسوادی که دانشجو یقه اش را میگیرد که «از کلاس راضی نیستیم» و او پاسخ میدهد»: «راهکارتان چیست نمیشود که فقط نقد کرد». راهکار اول این است: «شما بفرما سر جای خودت بنشین این صندلی جای تو نیست».
4- کسانی که این تعابیر را سکۀ رایج بازار کرده اند در بسیاری از موارد خودشان بخش بزرگی از مسئله اند. تکرار طوطی وار این تعابیر متاسفانه بدل به سکۀ رایج شده است چه از جانب منتقدان چه از جانب مجیزگویان و... . باید محکم ایستاد و از نقد اعادۀ حیثیت کرد.
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
🍃آخرین سفارش امام صادق(ع) در میان بستگانش چه بود؟
شیخ طوسی از سالمه کنیز حضرت صادق(ع) روایت کرده که گفت: نزد حضرت در وقت احتضارش بودم که حال اغماء پیدا کرد، چون به حال خود آمد فرمود به کسی که با چاقو به ایشان حمله کرده بود، ۷۰ اشرفی بدهیم!
✳️امام صادق(ع) که مذهب شیعه را با نام او به عنوان مذهب جعفری میشناسند، در سال ۸۰ یا ۸۳ قمری در مدینه به دنیا آمد و پس از رحلت امام محمدباقر(ع) رهبری فکری و سیاسی شیعیان را بر عهده گرفت. آن حضرت تا سال ۱۴۸ قمری در قید حیات بود. در این مدت هزاران شاگرد در محفل درسش حاضر میشدند، در متون دینی شیعه، چندین هزار روایت از آن حضرت در تفسیر، اخلاق و به ویژه فقه، رسیده که باعث عظمت حدیث شیعه و موجب تقویت بنیه علمی آن است، در ادامه به برخی روایتها از آخرین لحظات زندگانی این امام همام اشاره میکنیم:
از مشکاة الأنوار نقل شده که یکی از اصحاب امام ششم، نزد حضرت رفت و دید حضرت صادق(ع) بسیار لاغر شده است گویا هیچ از آن بزرگوار نمانده جز سر نازنینش! آن مرد به گریه در آمد. حضرت فرمود: برای چه گریه میکنی؟
گفت: گریه نکنم، با آنکه شما را به این حال میبینم؟!
فرمود: چنین مکن، همانا مؤمن چنان است که هر چه عارض او شود خیر اوست و اگر بریده شود اعضای او برای او خیر است؛ و اگر مشرق و مغرب را مالک شود برای او خیر است.
شیخ طوسی از سالمه کنیز حضرت صادق(ع) روایت کرده که گفت: نزد حضرت صادق(ع) در وقت احتضارش بودم که حال اغماء پیدا کرد، چون به حال خود آمد فرمود: به حسن بن علی بن علی بن الحسین بن علی بن ابیطالب(ع) که افطس باشد هفتاد اشرفی بدهید و به فلان و فلان، فلان مقدار بدهید.
من گفتم: به مردی که بر شما با کارد حمله کرد و میخواست شما را بکشد، عطا میکنید؟!
فرمود: میخواهی من از آن کسان نباشم که خدا مدح کرده ایشان را به صله کردن رحم و در وصف آنها فرموده: «وَ الَّذِینَ یَصِلُونَ ما أَمَرَ اللَّهُ بِهِ أَنْ یُوصَلَ وَ یَخْشَوْنَ رَبَّهُمْ وَ یَخافُونَ سُوءَ الْحِسابِ»
سپس فرمود: ای سالمه به درستی که حق تعالی بهشت را خلق کرد و آن را خوش بو گردانید و بوی آن تا دو هزار سال میرسد و بوی آن را عاق والدین و قطع کننده رحم نمیشنوند.
شیخ صدوق از ابوصیر روایت کرده که گفت: خدمت ام حمیده، ام ولد حضرت امام جعفر صادق(ع) برای تعزیت حضرت صادق(ع) مشرف شدم، آن بانو گریست و من نیز به جهت گریه او گریستم.
پس از آن فرمود: ای ابومحمد! اگر میدیدی حضرت صادق(ع) را در وقت موت، همانا امر عجیبی مشاهده میکردی. چشمهای خود را گشود و گفت: به نزد من جمع کنید، هر کسی که مابین من و او قرابت و خویشی است. ما احدی را از خویشان او نگذاشتیم، مگر آنکه به نزد او آوردیم.
آن جناب به سوی همه نظری افکند و فرمود: «انّ شفاعتنا لا تنال مستخفّا بالصّلاة»؛ همانا شفاعت ما نخواهد رسید به کسی که نماز را خوار و سبک بشمارد و اعتنا و اهتمام به آن نداشته باشد.
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
وزارت خارجه عجله نکند!
"شریعتمداری"، مدیر مسئول روزنامه کیهان:
🔹میگویند در آن زمانهای قدیم شخصی نزد نجاری رفت و برای کودکش که تازه به دنیا آمده بود سفارش ساخت یک گهواره داد. نجار اما در ساخت گهواره امروز و فردا میکرد و تاخیرش آنقدر به درازا کشید که کودک بزرگ شد و ازدواج کرد و صاحب فرزند شد و نزد نجار رفت و از نجار خواست که حالا دیگر گهواره را برای فرزند او بسازد! و نجار با شرمندگی تیشه را برداشت که برای ساخت گهواره بر تکه چوبی فرود آورد ولی تیشه به پای خودش اصابت کرد و خون جاری شد و با عصبانیت گفت؛ پدران ما یک چیزی میدانستند که میگفتند؛ بر کار عجله لعنت!
🔹وزارت امور خارجه در حالی ادعا میکند که «بلافاصله بعد از اخراج ۲ دیپلمات کشورمان سفیر هلند در تهران را احضار کرده و مراتب اعتراض ایران را به وی ابلاغ کرده است» که ۲ دیپلمات کشورمان یکماه و چند روز قبل از هلند اخراج شده و به ایران بازگشتهاند -بخوانید دیپورت شدهاند- و معلوم نیست که خبر این اقدام خصمانه و اهانتآمیز هلند را با چه توضیح و توجیهی پنهان کرده بودند؟!
🔹وادادگی و مماشات وزارت امور خارجه در مقابل کشور کوچک و کم اهمیتی مانند هلند که اگر دو عدد پونز روی نقشه آن بزنید از نقشه محو میشود! در حالی است که دولت هلند طی چند سال گذشته کارنامه سیاه و آلوده به دهها جنایت علیه کشورمان دارد که ایجاد بنیاد «هیفوس» برای سازماندهی تروریستها و ضدانقلابیون فراری، تاسیس دفتری با مدیریت الیزابت چنی، دختر دیک چنی، معاون جرج بوش برای آموزش روزنامهنگاران در جریان فتنه آمریکایی اسرائیلی ۸۸ و... فقط اندکی از آن بسیارهاست و اما جنایتبارترین نمونه آن که اخیرا فاش شد، اینکه دولت هلند به محمدرضا کلاهی عامل انفجار حزب جمهوری اسلامی پناهندگی سیاسی داده بود و برای پیشگیری از شناخته شدن او، نام مستعار «علی معتمدی» را بر وی نهاده و با همین نام مستعار برای این تروریست وحشی اسناد اقامتی صادر کرده بود.
🔹انتخاب نام مستعار برای کلاهی و صدور اسناد اقامتی با همین نام برای او به وضوح حاکی از آن است که دولت هلند از هویت واقعی این جنایتکار با خبر بوده است و دقیقا به همین علت است که امروزه -بعد از هلاکت کلاهی و افشای هویت واقعی او- برخی از احزاب سیاسی هلند، دولت این کشور را به اتهام حمایت از تروریستها زیر سؤال برده و در این خصوص توضیح میخواهند.
🔹دولت هلند باید به جرم حمایت از تروریست هایی که دستشان به خون ۱۷ هزار ایرانی آغشته است در جایگاه متهم قرار گرفته و در مقابل مطالبات ایران اسلامی پاسخگو باشد، نه آنکه در جایگاه طلبکار بنشیند و ۲ دیپلمات کشورمان را اخراج کند و در همان حال وزارت خارجه کشورمان به جای برخورد مقتدرانه و حفظ عزت مردم این مرز و بوم، با این دولت جنایتکار مماشات که هیچ! بلکه به نوعی اظهار ضعف و خودباختگی کند! و در مقابل اقدام خصمانه دولت هلند در اخراج دیپلماتهای کشورمان، یکماه و چند روز سکوت کند و بعد هم به خلافگویی روی آورده و ادعا کند بلافاصله سفیر هلند را احضار کرده است! و درباره این اقدام غیردوستانه! -به جای جنایتکارانه- توضیح خواسته است!
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
⭕️ واکنش جالب امام صادق ع در روزهای بد معیشتی مردم
🔹 امام صادق سلامالله علیه که به اقتضای زمان، زندگی را بر خاندان خود توسعه داده بود، یک وقت اتفاق افتاد که نرخ خواربار ترقی کرد و قحط و غلا پدید آمد. به خادم خود فرمود: چقدر آذوقه و گندم ذخیره موجود داریم؟ عرض کرد: زیاد داریم، تا چند ماه ما را بس است.
فرمود: همه آنها را ببر و در بازار به مردم بفروش. گفت: اگر بفروشم دیگر نخواهم توانست گندمی تهیه کنم. فرمود لازم نیست، بعد مثل سایر مردم روز به روز از نانوایی تهیه خواهیم کرد، و دستور داد از آن به بعد خادم نانی که تهیه میکند نصف جو و نصف گندم باشد، یعنی از همان نانی باشد که اکثر مردم استفاده میکردند. فرمود: من تمکن دارم به فرزندان خودم در این سختی و تنگدستی نان گندم بدهم، اما دوست دارم خداوند ببیند من با مردم مواسات میکنم.
🔻 مجموعه آثار شهید مطهری. ج18، ص 43
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
✍مَثَل «حق» چون مَثَل آتش است که سایهای ندارد، اما روشنایی اشیاء وابسته به آن است. «حق» انعطافناپذیر است، آنگونه که آتش را نتوان منعطف نمود تا سایهای از خود نشان دهد.
آتشِ عشقی که از اعماق قلب و روح علیبن ابیطالب(ع) شعله میکشید، آتشی بود از اشعّه ربّانی که بر تار و پود شخصیتش طنین انداخته بود. او فروغ چهره «حق» بود. آنچنان به لقای پروردگارش اشتیاق داشت که کودک شیرخوار به پستان مادرش.
با نشستن بیگانه بود. هماهنگ با آهنگ کلی هستی در حرکت بود، و کالبد جسمانیاش متحمّل تکاپوی روح در مسیر کمال برین. صفای باطن و لطافت روحش چنان بود که توانست آب حیات معارف الهی را بر کشتزار مغز و قلب انسانها سرازیر نماید.
با دلی پرهیجان و دیدگانی پر از اشک سوزان به انسانهایی مینگریست که نهتنها به او عشق نورزیدند، بلکه کوشش او را در تحریک به پیمودن مسیر کمال، ناگوار تلقّی مینمودند. فَایَنَ تَذهَبوُنَ؟ آخر، به کجا میروید؟ چرا از حق و عدالت گریزان هستید؟ آخر، در انسان شدن چه دیدید که با آن به مبارزه برخاستید؟!
آنکه بخواهد به حضرت آدم در علمش بنگرد و به نوح در تقوایش، و به ابراهیم در بردباریاش و به موسی در هیبتش و به عیسی در عبادتش، بیتردید به چهره فرزند ابیطالب باید نگریست. یگانهنسخهای بیهمتا که مشرق و مغرب در حسرت همتای اویند.
سیل انبوهِ فضیلتهای انسانی-الهی از قلّههای روحش به سوی انسانها سرازیر بود و ارتفاعات سر به ملکوت کشیده امتیازاتش چنان بود که پرندگان دورپرواز، هوای پریدن در آن ارتفاعات را در سر نمیپروراندند.
اينچنين گفتا عزيز انبياء
خاتمالمُرسل نبیّ مصطفی
با امامالمتقّين حَبلُالمتين
عُروَةالوُثقی اميرالمؤمنين
که:
«یا علی! چون مردمان در تکثّر عبادت رنج برند، تو در ادراک معقول رنج بر تا بر همه سبقت گیری!»
و چنین خطاب را نشاید که جز بر او راست آید، که او مرکز حکمت بود و فلک حقیقت.
@jahannejady
🍃🌺
@Jahannejady
⭕️خانواده مسیح علینژاد از وی اعلام برائت کردند!
✳️جمع کثیری از زنان و دختران انقلابی عصر دیروز با حضور در حسینیه همت با شعار "سر داد که روسری نرود" حضور غیرتمندانه خود را در صحنه انقلاب اسلامی و دفاع از ارزشهای جمهوری اسلامی ایران نشان دادند.
همایش دختران انقلاب با حضور مادران معزز شهید محسن حججی، شهید بیسر دفاع از حرم، شهید حدادیان، شهید ذوالعلی همسر شهید احمدی روشن (شهید صنعت هستهای) و خواهر شهید ابراهیم هادی و همچنین با حضور دو بانوی تازه مسلمان که سابقا به عنوان مانکن آمریکایی فعالیت میکردند و همچنین ملانی فرانکلی با نام مستعار مرضیه هاشمی مجری مسلمان شده شبکه پرس تیوی برگزار شد.
همچنین در این مراسم خانواده مسیح علینژاد به عنوان مهمانان ویژه با حضور خود باعث بعض و کینه دشمن شده و نشاط و شادابی مراسم را بیشتر کردند.
علی اکبر رائفی پور پژوهشگر و مدرس دانشگاه در این همایش طی سخنانی با بیان اینکه عفت و حجاب تنها در پوشش بانوان تعریف نمیشود اظهار داشت: عفاف در آیین اسلامی مجموعه گستردهای است که در عفاف در کلام، پوشش، گفتار، حرکات و ... تعریف میشود. بنابراین عفت تنها به قشر خاصی از جامعه اختصاص ندارد. بلکه در گفتار، حرکات و سکنات نیز تعریف میشود.
وی تاکید کرد که حیا به همه انسانها اعم از زن و مرد و کوچک و بزرگ مربوط است و ادامه داد: خداوند متعال بارها نسبت به حیا در کلام، نگاه و سایر سکنات در آیات قرآن کریم تاکید فرموده است. چنانکه در ازای ترک اولای حضرت آدم (ع) و همسرش پوشش را از آنها گرفت. بنابراین پوشش مدال افتخار آدمی محسوب میشود.
این مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه یکی از موارد وجود اختلاف میان انسان و حیوان در پوشش آنها محسوب میشود اظهار داشت: طبق دین اسلام ارزش انسان زمانی مشخص میشود که تنها از بعد جنسی مورد توجه قرار نگیرد چرا که صرف نگاه اینگونه در حیوانات نیز دیده میشود.
وی تصریح کرد: واقعیت اسلام این است که طبق احکام خود مردها را محدود کرده تا زنان جامعه در امنیت قرار بگیرند و این برخلاف تصوری است که عدهای از حجاب زنان برداشت کردهاند که باعث محدودیت آنها میشود.
رائفیپور، تنوعطلبی را نتیجه نبود عفاف و حیا در جامعه دانست و اظهار داشت: بیتعهدی مرد در قبال زن آثار مخربی برای جوامع غربی در پی داشته که آنها قصد دارند همان صدمات را بر جامعه اسلامی ما وارد کنند. این در حالیست که طبق آموزههای اسلامی پیوند عقل میان زن و مرد، ارتباط محکمی میان آنان ایجاد میکند که در اجتماع امنیت هر دو را تامین میکند.
این پژوهشگر با اشاره به وجود بحران جنسی در جامعه تصریح کرد: امروز در سطح جامعه با مشکلاتی در این زمینه مواجه هستیم چرا که مفاهیمی مانند حجاب به درستی تبیین نشده است. در عین حال عملکرد برخی مسئولان در این زمینه مشکوک است.
وی افزود: اسلام از زن میخواهد بهگونهای رفتار کند که در وهله اول به عنوان یک انسان دیده شده و تواناییهای او را در نظر بگیرند.
رائفیپور در پایان سخنان خود با اشاره به حضور خانواده مسیح علینژاد در این همایش اظهار داشت: خانواده علینژاد در راه انقلاب اسلامی شهید دادهاند و با اعلام برائت خود از رسانههای دشمن و برقراری پیوند دوباره و تجدید میثاق با آرمانهای انقلاب اسلامی در ارزش و شان خود در جامعه میافزایند. بنابراین باید قبول کنیم که همچنان که در روز عاشورا در جریان جنگ نهروان و همچنین نبرد صفین بسیار اتفاق میافتاد که دو برادر در دو سپاه مخالف میجنگیدند، امروز نیز در خانوادهها تفاوت دیدگاههایی در این سطح شکل بگیرد.
مراسم بزرگ و پرشور دختران انقلاب با مداحی امیر عباسی از مداحان کشورمان ادامه پیدا کرد و همچنین در ادامه یکی از اعضای خانواده علینژاد که نوه ارشد حاج علی علینژاد قمی پدر مسیح علینژاد بود طی سخنانی حضور این خانواده مومن و انقلابی در پای آرمانهای جمهوری اسلامی ایران را مورد تاکید قرار داد و گفت: زنان و دختران خانواده علینژاد با بصیرت، محجبه و متعهد به آرمانهای انقلاب اسلامی هستند و نظام جمهوری اسلامی ایران را به عنوان تنها پرچمدار حفظ ایمان و حجاب فاطمی در تمام دنیا میشناسند.
وی ادامه داد: ما پیرو مکتبی هستیم که زن را کثیرالخیر نامیده است. ما پیرو دینی هستیم که امام حی و حاضرمان یک بانوی 18 ساله را الگوی حسنه مینامد. ما وارثان حیا و حجاب حضرت فاطمه زهرا (س) هستیم.
نوه ارشد خانواده علینژاد در ادامه یادآور شد: به نمایندگی از خانواده کوچک اما انقلابی و متعهد به آرمانهای انقلاب اسلامی اعلام میکنیم که خط قرمز ما حفظ آرمانهای نظام جمهوری اسلامی ایران، حمایت و پاسداری از حریم ولایت فقیه و احیا و تداوم حیا و حجاب زنان و دختران عزیزمان است.
وی تصریح کرد: چنانچه هر کسی حتی جگر گوشه ما حتی عصاره وجود و پاره تن ما قدمی یا قلمی برخلاف خطوط قرمز مردم غیور این سرزمین بزند ما نیز در کنار مردم مسلمان و غیرتمند ایران در برابر او ایستادگی خواهیم کرد.
وی ضمن عرض شرمندگی و خضوع خدمت رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: ما نیز جان ناقابلی داریم که برای حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی فدا خواهیم کرد و همراه با بانوان و دختران این سرزمین و در خدمت خانواده معظم شهدا خواهیم بود.
در پایان این مراسم که همزمان با شب تولد شهید محسن حججی در حسینیه همت واقع در میدان شهدای تهران برگزار شد، خواهر مسیح علینژاد طی مراسمی انگشتر دُر نجف متبرک به ضریح مطهر حضرت امیرالمومنین امام علی (ع) را به مادر شهید محسن حججی اهدا کرد. او همچنین شالهای سفیدی که بر روی آن عنوان «فرمانده من» در کنار تصویر رهبر معظم انقلاب و همچنین آرم دختران حجاب نقش بسته بود به میهمانان این برنامه تقدیم کرد.
در پایان این مراسم، قرارگاه صراط طی بیانیهای خواستار پیگیری جدی و مستحکم مسئولین در زمینه رعایت حجاب در میان زنان و مردان جامعه شده و بر تجدید میثاق با آرمانهای جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.
@Jahannejady
🍃🌺
@Jahannejady
✅ دست پرملت ایران مقابل تهدید وتحریم
افزایش فشارها و تحریم علیه ملت ایران موضوع تازه ای نیست، 40 سال است که آمریکایی ها از این طناب پوسیده برای متوقف کردن پیشرفت رو به شتاب جمهوری اسلامی استفاده کرده اند و هر بار با سد آهنین ایستادگی ایرانیان برخورد کرده اند.
با پیروزی انقلاب اسلامی منافع استکباری غرب به ویژه آمریکا در ایران از دستشان خارج شد و آنها که تحمل این خفت را نداشتند، از همان ابتدا رفتار کینه توزانه خود علیه ملت ایران را آغاز کردند و با اشکال مختلف سعی در ایجاد مانع در مقابل این حرکت عظیم کردند.
راه اندازی غائله منافقین و ترورهای کور به دست عناصر وابسته به آمریکا در روزهای آغازین استقرار نظام جمهوری اسلامی، گرچه بهترین خدمتگزاران ملت را از آنان گرفت، اما موفق به توقف و جلوگیری از پویایی ایران اسلامی نشد و حضور مردم در صحنه های مختلف و حمایت آنان از مسئولان باعث شد تا این گردنه پرپیچ و خم را با موفقیت پشت سر بگذارند.
با شکست پروژه براندازی نظام از طریق منافقین، آمریکایی ها دست به دامان وابستگان شرور منطقه ای خود شدند و جنگی همه جانبه را علیه ملت ایران به راه انداختند.
تصور غربی ها این بودکه نظام جمهوری اسلامی ایران که تنها 2 بهار را پشت سرگذاشته قادر نخواهد بود در مقابل این تهاجم گسترده تاب آورد و به طور قطع در اندک زمانی تسلیم خواسته های آنان خواهد شد.
این بار توطئه دشمن با سپر مستحکم ملت ایران برخورد کرد و طراحی آنان برای از میان برداشتن نظام اسلامی در چند روز به شکست انجامید، اما همین حرکت دشمن تبدیل به صفحه ای درخشان از تاریخ دلاوری ها و رشادت ملت ایران شد که در آینده نیز به عنوان الگویی از ایستادگی در جهان از آن یاد می شود.
مردم ایران دشمن را به عقب رانده و نقشه غربی ها را به شکست کشاندند، اما این پایان رفتار خصمانه دولت های آمریکا و همپیمانانش نبود و با شکست در عرصه نظامی شرارت ها در دیگر عرصه ها نظیر اقتصادی و فرهنگی را آغاز کردند.
آمریکایی ها تنها به فشارها و تهدیدهای اقتصادی و فرهنگی اکتفا نکرده و برای مقابله با جبهه مقاومت به رهبری ایران در منطقه، گروه های تروریستی را با حمایت و پشتیبانی برخی از دولت های مرتجمع منطقه ایجاد کرده و به جان ملت ها انداختند، اما این بار نیز تیر آنان به سنگ خورد و با مقاومت کشورها و تلاش جمهوری اسلامی این پروژه نیز شکست خورد.
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در آن مقطع زمانی در این باره فرمودند: جمهوری اسلامی همچون گذشته در کنار گروه های مقاومت حاضر خواهد بود و آمریکا نیز قطعاً در اهداف خود در منطقه، شکست خواهد خورد، که این پیش بینی با نابودی تروریست ها به دست رزمندگان مقاومت، تحقق یافت.
اکنون مردم ایران و مسئولان نظام جمهوری اسلامی با کسب تجربه های ارزشمند از ایستادگی 40 ساله در مقابل فشارها و تهدیدهای دولت های آمریکا و کشورهای همپیمان منطقه ای، به درستی نقشه های خصمانه آنها را می شناسند و آماده مقابله با شرایط به وجود آمده هستند.
آیتالله خامنه ای عصر خرداد ماه سال جاری در دیدار سران قوا و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام، با اشاره به دشمنی مبنایی، عمیق و مستمر آمریکا با اصل نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران تأکید کردند: شکست آمریکا در ماجرای اخیر در صورت ادای وظایف مسئولان، قطعی و بدون تردید خواهد بود.
ایشان با اشاره به مقاطع مختلف نظام جمهوری اسلامی و آزمون های مهم در هر یک از این مقاطع، گفتند: جمهوری اسلامی در چهل سال گذشته همه مقاطع و حوادث گوناگون آنها را با قدرت و استقامت و با تدبیر پشت سر گذاشته و مقطع فعلی را نیز با قدرت و تدبیر، پشت سر خواهد گذاشت و مسیر پیشرفت خود را ادامه خواهد داد.
@Jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
✳️امام خامنهای:
✅دولت "به شرط انجام اقداماتِ لازم" میتواند بر مشکلات فائق آید/ "برخورد قاطع با متخلفان" ضرورت است
♻️حضرت آیت الله خامنهای در این جلسه، شرط اصلی موفقیت در همه عرصهها را برخورداری از «روحیه قوی، انگیزه، شجاعت و عزم راسخ» دانستند و افزودند: همه مدیران دولتی باید در مقابل مشکلات با تحرک بیشتر و با احساس مسئولیت مضاعف عمل کنند.
رهبر انقلاب اسلامی، تیم اقتصادی دولت را میاندار و محور اصلی کار و تحرک در کشور خواندند و همه دستگاهها را به هماهنگی با آن فراخواندند.
ایشان شرط دیگر غلبه بر تنگناها را ارسال تصویری مقتدر از دولت برشمردند و افزودند: تصویر دولت در چشم مردم باید تصویری توانا، کارآمد و تلاشگر باشد، زیرا نفس تلاشگری برای مردم جذاب و امیدوارکننده است.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین صداوسیما و دستگاههای تبلیغاتی را به انتقال تصویر درست از اقدامات دولت توصیه کردند و افزودند: البته بیان انتقادهای منطقی اشکالی ندارد، ضمن اینکه بخش عمدهای از تصویرسازی درست از دولت وابسته به عملکرد مسئولان است، یعنی مسئولان باید به میان مردم، کارگران و صنایع بروند و از نزدیک با آنها ارتباط برقرار کنند.
حضرت آیت الله خامنهای با مقتدرانه توصیف کردن مواضع رئیسجمهور کشورمان در اروپا افزودند: نشان دادن اقتدار در مقابل بیگانگان بویژه امریکاییها امری لازم است و این کار باید بهنگام، صریح و قاطع انجام شود.
«دنبال کردن جدی کارها با استفاده از امکانات و تواناییهای کشور» سفارش دیگر رهبر انقلاب اسلامی به مسئولان بود.
ایشان افزودند: البته طرفهای اروپایی موظفند تضمینهای لازم را در خصوص برجام بدهند اما نباید اقتصاد کشور به این موضوع گره زده و معطل آن شود.
حضرت آیت الله خامنهای با تأکید بر «لزوم گسترش روزافزون دیپلماسی و ارتباطات خارجی»، افزودند: به جز موارد معدودی همچون امریکا، روابط کشور با شرق و غرب باید هر چه بیشتر تقویت شود و تحرک عملیاتی و هدفمند دیپلماسی افزایش یابد.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه به بیان چند توصیه و راهکار برای حل مشکلات اقتصادی پرداختند.
ایشان، تهیه «نقشه راه اقتصادِ با ثبات» را لازم دانستند و افزودند: اگر نقشه راه اقتصاد تهیه شود، مردم و فعالان اقتصادی تکلیف خود را خواهند دانست و با احساس ثبات و آرامش به کمک دولت خواهند شتافت.
«تقویت بخش خصوصی» و «ضرورت برخورد قاطع با متخلفان» دو توصیه دیگر حضرت آیت الله خامنهای بود.
ایشان در همین زمینه به نمونههایی از تخلفات برخی دستگاهها و افراد در مسائل اخیر سکه و ارز اشاره و تأکید کردند: باید با متخلفان در هر سطحی که هستند برخورد شود.
رهبر انقلاب اسلامی دستور روز گذشته رئیسجمهور برای برخورد با تخلفات در واردات خودرو را خوب خواندند و افزودند: البته این دستورها باید پیگیری شود تا به نتیجه مطلوب برسد.
ایشان «اشراف و اعمال قدرت دولت بر مبادلات مالی برای جلوگیری از عملیات مخرب نظیر قاچاق و پولشویی» را ضروری دانستند و با اشاره به برخی تخلفات انجامشده در استفاده از ارز دولتی گفتند: باید با سامانه های مربوط و یا مقررات قانونی جلوی چنین تخلفات آشکاری گرفته شود.
«جدی گرفتن سیاستهای اقتصاد مقاومتی»، «اقدام بهنگام و علاج واقعه قبل از وقوع» و «مبارزه واقعی با فساد» محورهای بعدی مورد تأکید رهبر انقلاب اسلامی در این نشست بود.
ایشان با تأکید بر اینکه در مبارزه با مفاسد ابتدا باید با فساد و عنصر متخلف برخورد و سپس به طور شفاف اطلاعرسانی شود، گفتند: البته مسئله برخورد با مفاسد در وهله اول به عهده مسئولان دستگاهها است و پس از آن باید موضوع به قوه قضاییه واگذار شود.
حضرت آیت الله خامنهای، «حرف زدن رودرروی مسئولان با مردم و بیان شرایط» را لازم دانستند و خاطرنشان کردند: مشکلات را با مردم در میان بگذارید و ضمن ارائه اقدامات خود، نقشه دشمن را برای آنها تبیین کنید.
ایشان در پایان گفتند: جداً معتقدم دولت به شرط انجام اقداماتِ لازم، خواهد توانست بر مشکلات فائق آید و توطئههای امریکا را ناکام بگذارد.
در این جلسه، آقای روحانی رئیسجمهور خطاب به رهبر انقلاب اسلامی گفت: همه تلاش خود را به کار میبندیم تا نکاتی را که بیان فرمودید، عملیاتی و اجرایی کنیم.
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
⭕️نماینده ای که سپرده ۴۰ میلیاردی در یک مؤسسه مالی دارد کیست؟
🔻میر خجسته نماینده همدان به خانه ملت گفته که یکی از نمایندگان مجلس سپردهای معادل ۴٠ میلیارد تومان در مؤسسات مالی و اعتباری داشته است. این موضوع در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان بررسی میشود.
پیش از این مجتبی ذوالنور دیگر نماینده مجلس نیز به اعتمادآنلاین گفته بود: من به کار مجلس امید ندارم و ارادهای برای مبارزه با فساد نمیبینم. برای مثال در موضوع مؤسسات مالی زمانی یک نماینده مجلس دهم حدود 40 میلیارد تومان در مؤسسات مالی گذاشته و بالای 40 درصد سود میگرفته است.
عمده معوقات بانکی متعلق به بیش از ۸۰ نفر است و این افراد هم به نحوی بعضا ارتباطاتی با بعضی از مسئولان دارند.
گاهی ممکن است بعضی آدمهای ناباب سراغ بعضی از مسئولان مذهبی و دینی بروند و وجوهات شرعی بدهند. آنها اگر جایی گیر کردند، این گواهی را علم میکنند که ببینید ما پیش فلان مرجع کلی وجوهات دادهایم و مگر میشود کسی که اهل خمس و وجوهات است، فساد کند؟!
درحالحاضر متأسفانه عمده معوقات بانکی متعلق به بیش از 80 نفر است و این افراد هم به نحوی بعضا ارتباطاتی با برخی از مسئولان دارند
@jahannejady