🍃🌺
@jahannejady
🔸آیا در این اوضاع، رهبری اقدام نمیکنند؟
✳️چرا در این اوضاع رهبری اقدام نمی کنند؟ پرسشی است که این روزها پرتکرار شده است. علت اصلی تکرار این پرسش هم روشن است؛ نابسامانی و مشکلات حوزه اقتصاد کشور، برخی فسادهای اقتصادی و احساس کم تحرکی و عدم اقدام جدی از سوی دولت.
نخست اینکه باید به تفکیک مقوله رهبری از مدیریت توجه داشته باشیم و بدانیم شان و جایگاه رهبری و مسئولیت اصلی ایشان، امور اجرایی کشور اعم از دولت و قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی نیست بلکه راهبری انقلاب در مسیر اهداف و آرمان ها و صیانت از انقلاب در برابر انحرافات بزرگ، اصلی ترین وظیفه رهبر انقلاب است.
دومین نکته به شیوه رهبری حضرت آیت الله خامنه ای بر می گردد.
به نظر می رسد ایشان تاکید و اصرار زیادی بر عدم ورود به حیطه اجرایی قوای مختلف دارند و تلاش می کنند امور از مسیر و روال قانونی طی شود.شیوه ای که در سبک کلی رهبری امام راحل(ره) نیز مشاهده می شد؛ هرچند هم امام و هم رهبری، در مواردی خاص و بنابرضرورت و البته محدود و متناسب با شرایط و اقتضائات،ورود های خارج از روال داشته اند.
در عین حال رهبری نسبت به رفتار قوا و دستگاه های مختلف نه تنها بی تفاوت نیستند بلکه حساسیت بالایی دارند و مستمرا" انجام وظایف و بخصوص وظایف معطل مانده را از آنها مطالبه می کنند؛ گاهی آشکارا و در معرض افکار عمومی و بیشتر از آن و گاهی با عتاب و خطاب و همراه با بازخواست، در جلسات خصوصی!
سومین نکته موثر در طرح پرسش مذکور،به تحلیل و ارزیابی شرایط کشور بر می گردد.
غیر از آنانی که با دامن زدن به پرسش چرا رهبری اقدامی نمی کنند؟در صدد القای اغراض خاص هستند، اکثر پرسش کنندگان شرایط کشور را بحرانی و ویژه تلقی می کنند و بر همین مبنا خواستار اقدامات ویژه و ورود متفاوت رهبری به امور اجرایی هستند در حالی که رهبر معظم انقلاب اسلامی شرایط کشور را در عین خطیر دانستن و قائل به وجود مشکلات در زمینه های مختلف بویژه شرایط اقتصادی،به هیچ وجه بحرانی نمی بینند.
رهبر حکیم انقلاب اسلامی، مبتنی بر ایمان به وعده ها و نصرت الهی، تجربیات چهار دهه گذشته، اشراف به ظرفیت ها و امکانات کشور و نظر کارشناسان و همچنین ارزیابی و شناخت دقیق از توانایی دشمن، همه مشکلات کشور را قابل حل دانسته و هیچ بن بستی را به رسمیت نمی شناسند؛البته مشروط به تلاش انقلابی مدیران اجرایی در بخش های مختلف و حرکت در مسیر یاری رساندن به دین خدا!
چهارمین و آخرین نکته هم اینکه رهبری در عین حال با علم به خطیر بودن شرایط کشور و به منظور پیگیری جدی تر مسائل و تسریع در حل مشکلات اقتصادی، علاوه بر اقدامات سال های گذشته و هشدار های لازم برای پیشگیری از چنین شرایطی(که متأسفانه چندان مورد توجه قرار نگرفت)، طی سال جاری نیز، اقدامات مهمی را انجام داده اند.
تعیین سیاست ها و جهت گیری برای حمایت از کالای ایرانی با هدف رونق بخشیدن به تولید و کاهش مشکل بیکاری،تشکیل شورای عالی هماهنگی اقتصادی(دارای اختیارات خاص)با محوریت دولت و تاکید بر همکاری قوای دیگر، دستور به دولت برای تهیه گزارش از اوضاع ارز و طلا برای ایشان، واکنش نسبت به تسامح و تساهل در برخورد با مفسدین اقتصادی و تشکیل جلسه فوق العاده با دولت با موضوع حل مشکلات اقتصادی را می توان از اهم اقدامات چهار ماه اخیر دانست.اقداماتی که ضمن احترام به استقلال و مسئولیت دولت، نقش بسزایی در ایجاد تحرک و قدرت تصمیم گیری مسئولان دارد.
مردم و نظام اسلامی مادامی که در مسیر اهداف و آرمان های انقلاب ثابت قدم بمانند و هدایت های رهبر فرزانه انقلاب را به کار ببندند، باید مطمئن باشند که
می توانند بر مشکلات فائق شوند و کمر موانع و توطئه ها را خم کنند؛ کافی است به فراز و فرود های چهار دهه گذشته و مشکلات و مراحلی که پشت سر گذاشته ایم
نگاهی بیندازیم؛ مراحلی بعضا" دشوارتر و در شرایطی که امکانات ما به مراتب کمتر و محدودیت ها بیشتر بود.
مهدی فضائلی
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
🍃عقاب داشت از گرسنگی می مرد و نفسهای آخرش را می کشید.
کلاغ و کرکس هم مشغول خوردن لاشه ی گندیدۀ آهو بودند.
جغد دانا و پیری هم بالای شاخۀ درختی به آنها خیره شده بود.
کلاغ و کرکس رو به جغد کردند و گفتند این عقاب احمق را می بینی بخاطر غرور احمقانه اش دارد جان می دهد؟
اگه بیاید و با ما هم سفره شود نجات پیدا می کند حال و روزش را ببین آیا باز هم می گویی عقاب سلطان پرندگان است؟
جغد خطاب به آنان گفت: عقاب نه مثل کرکس لاشخور است و نه مثل کلاغ دزد، آنها عقابند، از گرسنگی خواهند مرد اما اصالتشان را هیچ وقت از دست نخواهند داد.
از چشم عقاب چگونه زیستن مهم است نه چقدر زیستن.!!
«زندگی ما انسانها هم باید مثل عقاب باشد، مهم نیست چقدر زنده ایم مهم این است به بهترین شکل انسانی زندگی کنیم ...»
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
سهروردی و فلسفه
(از ناسوت تا ملکوت)
به مناسبت هشتم مرداد، روز ولادت او
سهروردی در نگاه فراگیر خود به فلسفه، آن را دانشی میداند که دست انسانی را که میخواهد فلسفهورزی کند، میگیرد و از آغاز تا به انجام میرساند. گویی، آموزههای فلسفه در نزد وی دستورالعملی است که پژوهنده فلسفه با به کارگیری آنها از مُغاک ناسوت به ملکوت میرسد، این یک نوع نگاه به حکمت است که بر اساس آن آغازگر فلسفه، بایستی از دنیا رها شود تا بتواند انوار الهی را دریابد.
در نتیجه، با این نگرش به فلسفه یک نوع حکمتی به وجود آورده که مهمترین پایه آن معرفت و شناخت مبدأ هستی است، و از سوی دیگر برترین معرفت از دیدگاه شیخ اشراق معرفتی است که با کشف و شهود عقلی به دست آمده باشد.
حال که وی چنین نگاهی به فلسفه دارد باید شهود نیز از اساسیترین عنصر تشکیل دهنده این فلسفه شمرده شود؛ چون همانگونه که اشاره شد سهروردی هر یک از این دو ابزار را به تنهایی کامل نمی داند، در صورتی که چنین نگاهی در فلسفه مشّا که اساس آن را عقل استدلالی تشکیل میدهد دیده نشده است.
جالب اینجاست که سالک فلسفی، پس از عبور از دو مرحله انسلاخ و مشاهده با بنبست فکری و شهودی مواجه نمیگردد، بلکه راه باز است و هر چهقدر صیقل بیش دهد بیشتر میبیند، چون شیخ در فلسفه اشراق نهایتی برای این راه تعیین نمیکند.
نتیجه اینکه سهروردی حکمت را خمیره ازلی و حقیقت واحدهای میداند که آن خمیره را در هر دینی از ادیان میتوان یافت.
از سوی دیگر این حکمت در هر مکانی و در هر زمانی باشد، فرقی نمیکند؛ چرا که او واهبالعلم را یکی میداند و خمیر مایه آن را دستیابی به واقعیت معرفی میکند، یعنی حکمت یک حقیقتی است که هرگز از عالم قطع نمیشود، و او بر این باور است که این دستیابی به واقعیت که در تمام ادیان و ازمان همانند حکمت یکی است، یعنی به گونهای نیست که در طول زمان تغییر و تحولپذیر باشد، بله واقعیت از دیدگاه شیخ اشراق میتواند مراتب گوناگون و وجوه متعددی داشته باشد، ولی اصل و خمیره آن یکی، و ازلی و ابدی است؛ چون نظام هستی با همین مراتب و وجوه گوناگون و حتی با احکام گوناگون ثابت و ازلی و ابدی است و رسیدن به این واقعیت(خمیره ازلی) راههای گوناگونی دارد؛ ولی به باور او از راه شهود و عقل این وصول هموارتر میشود و این همان حکمت خالدهای است که وی در پی تبیین آن است.
شاید برخاسته از این باور باشد که وی عارفان بایزید بسطامی و همانند او را که به این نوع کمک دست یافتهاند، حکیم واقعی معرفی میکند و به این نکته تأکید میکند:
انسان از جمله حاکمان شمرده نمیشود، مگر اینکه به این خمیره دست یابد. مادامی که انسان از خمیره مقدس اطلاع پیدا نکند از حکما شمرده نمی شود.
البته سهروردی بر این باور است این خمیره ازلی مسیری را طی کرده تا به دست او رسیده و او هم با توجه به همان مسیر که خمیره حکمت فیثاغورثیان را با استفاده از تمثیل نور بیان، و آنگاه از طریق حکمای یونان اشراقی مسلط به دست شخصی به نام ذوالنون مصری میرسد که سهروردی از او به عنوان برادر اخمیم یاد میکند.
از سوی دیگر همین خمیره حکمت خسروانی به دست کسانی چون: بایزید بسطامی می رسد و سپس سهروردی این دو خمیره حکمت را که یکی با بنمایه شرقی و دیگری با خمیرمایه غربی است، درهم میآمیزد و گویی با همین دو خمیره به سوی نظریه علمالانوار یا فقهالانوار هدایت میشود.
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
◾️قال امیرالمومنین على عليه السلام : اِنَّ اللّه َ عَزَّوَجَلَّ فَرَضَ عَلى اَئِمَّةِ الْعَدْلِ اَنْ يُقَدِّروا اَنْفُسَهُمْ بِضَعَفَةِالنّاسِ كَيْلا يَتَبَيَّغَ بِالْفَقيرِ فَقْرُهُ ؛
🔸امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند : خداوند عزوجل بر پيشوايان عادل واجب كرده كه سطح زندگى خود را با مردم ناتوان برابر كنند تا فقير را ، فقرش برآشفته نكند .
📚نهج البلاغه، خطبه ۲۰۹
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
🔷سردار سرلشکر محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بازتاب انتظارات افکار عمومی در دلنوشتهای خطاب به حجتالاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی کشورمان تاکید کرد: حمایتهای بی نظیر و گسترده دلسوزان انقلاب در هفته اخیر از جنابعالی، نباید مانع اقدامات انقلابی شما در کنترل قیمت ها و جلوگیری از افزایش سرسام آور قیمت ارز و سکه، در شرایط جنگ اقتصادی با دشمنان بشود.
🔸در ادامه این دلنوشته آمده است: چرا با آن قهر و غضبی که در شما سراغ داریم و در رقابت های انتخاباتی یا با مخالفین خود بعضا به کار میبردید، با نارسایی و سوء مدیریت های بخش اقتصادی دولت برخورد نمیکنید!؟
🔸فرمانده کل سپاه همچنین در این دلنوشته میافزاید: اتخاذ تصمیمات مهم در شرایط سخت امروز کشور برای مقابله با فشارهای اقتصادی دشمنان نیاز به عزم و ارادهای انقلابی و قاطعیت در برخورد با کم تحرکی و ضعف برخی مدیران دارد تا مردم به مدیریت همراه با تدبیر دولت شما امیدوار شوند.
🔸سرلشگر محمد علی جعفری در پایان تأکید کرد، هماهنگی بین بخشهای مختلف دولت نیز از جمله الزامات عبور از بحران فعلی در کشور است. مطمئن باشید همه توان نیروهای انقلاب و دعای خیر مردم مؤمن و انقلابی ایران اسلامی، پشت سر شماست و بی صبرانه همگان ، منتظر تصمیمات انقلابی رئیس جمهور منتخبشان هستند تا از این درگاه نور امیدی به دلهای با ایمانشان بتابد و قضاوت کلی آنها، تلاش مجدانه و موثر دولت برای عبور از بحران اقتصادی همراه با دلسوزی برای اقشار آسیب پذیر جامعه باشد.
@jahannejady
👆👆👆
زهرا طباخی فعال رسانه ای در توییتر درباره پست ابوطالبی در مورد مذاکره با آمریکا نوشت:
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
⭕️ژنرال سلیمانی یک بچه بیادب را تربیت کرد
🔻جاستین کینگ، سرباز آمریکایی و سردبیر نشریه تخصصی «ستون پنجم»:
این سرباز آمریکایی میگوید خطای ترامپ و واکنش ژنرال سلیمانی، مردم آمریکا را شوکه کرد. او استفاده سربازان آمریکایی از پوشک بزرگسالان را تایید میکند و سخنان فرمانده نیروی قدس سپاه را «مقتدرانه» مودب میخواند و میگوید ژنرال سلیمانی همانطور که گفت یک سرباز واقعی است.
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
♻️مردم ایران پیروز نهایی ...
✍نقشه دشمن (آمریکا ) طبق برنامه پیش میرود ، حتی در مقاطعی زودتر از موعد مقرر اجرایی میشود ، اتاق عملیات براندازی در آمریکا هرچه در توان داشتند بکار بردند تا با استفاده از ضعف دولت و عدم تدبیر لازم در مقابل تهدیدات نظامی، اقتصادی و ... مردم را در روز پنج شنبه یازدهم مرداد به کف خیابانها کشانده و بدینوسیله ایران با یک شورش سراسری مواجه و عملا بر علیه جمهوری اسلامی و براندازی آن تشویق نمایند ، آنها به سیاه لشکر های خود امید فراوان داشتند تا با استفاده از شرایط موجود که اکثریت مردم در وضعیت تاسف بار معیشتی روزگارشان به سختی سپری میگردد و هیچ اقدامی از سوی هیچ مرجع اجرایی صورت نمی پذیرد و مردم را در یاس و نا امیدی قرار داده اند، تیر خلاص را به پیکره نظام و ایرانیان واردنمایند.
در چنین شرایطی و در حالیکه قوای سه گانه بی تدبیری خود را در مواجهه با موضوع نشان داده و سردر گم ،سکوت را اختیار نموده اند ، هم نوایی بعضی نا آگاهان و شاید هم آگاهان معاند در داخل و خارج از کشوربا ترامپ، تاخت و تاز مفسدان اقتصادی که یله و رها شده اند و در امنیت کامل، ظالمانه به قشر ضعیف جامعه فشار مضاعف وارد میکنند،روند سریع و افسار گسیخته قیمت ها و نزدیک شدن به ایام تحصیل دانش آموزان که همواره دغدغه خانواده ها را برای فراهم سازی ملزوماتی مانند کیف و کفش و نوشت افزار و ...بیشتر و بیشتر میکند و ... کاملا بارقه امید را در دل دشمن بوجود آورد تا ستاریوی خود را حتی پیش از موعد پیش بینی شده، اجرایی نموده و به هدف شومش نایل آید
اما تدبیر مردم ، درایت و هوشیاری آنان ، صبر انقلابی و تحمل در برابر مشکلات، تنها با دلگرمی به مشی و اقتدارِ رهبر فرزانه خود که هزینه تسلیم در برابر دشمن را بسیار بیشتر از ایستادگی دانستند وآنگاه که فرماندهان شجاع و با بصیرت ارتشی و سپاهی پیام خود را به هر گونه فشار و تهدید به آمریکا و مزدوران او دادند ، نقشه دشمن را خنثی و کاملا نا امید ساخت و بر تدبیر صاحبان ِتدبیر، فائق آمد
با وجود فراخوان ها و تلاش زیاد منافقین، معاندین ، فریب خورده ها و ... برای حضور یکپارچه و قیام سراسری مردم برای ساقط نمودن نظام ارزشمند اسلامی در ایران، تنها این مردم بودند ، آری تنها این مردم بودند که با دستان خالی اما با توکل به خداوند و الهام از قرآن کریم، تو دهنی محکمی به آنها زدند و یکبار دیگر صلابت خود را به نمایش گذاشتند.
سخن پایانی:
آقایان مدعی برای احقاق حقوق مردم و حمایت از طبقه ضعیف جامعه! ، کجائید؟
کاندیداهای محترمی که در زمان انتخابات ، مدعی العموم میشوید و آنچنان فریاد حمایت بر می آورید که انگار تنها ناحی این مردم شمائید ، کجا پنهان شده اید؟
آیا درد و رنج مردم را نمیفهمید یا با آن آشنایی ندارید!؟
آقایانی که با نقاب های مختلف و با شعارهای زیبا هر کدام خود را صاحبان این انقلاب میدانید کجائید ؟
کاش به اندازه همین مردم به تعهدتان پایبند بودید.
مردم تکلیف خود را در هر برهه انجام داده اند و میدهند ، شما نیز بخود آئید و حال که پشتوانه ای به این عظمت دارید به دامن ملت بازگردید و به ولی نعمتان خود احترام بگذارید شاید خداوند از سر تقصیراتتان بگذرد.
✍🏻محمدرضا جهان نژادی
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
♻️چه خواهد شد؟!
✍وطن امروز /حسین قدیانی:
✅این روزها پرسش بالا را خیلیها از خیلیها میپرسند اما اساس این سئوال، ریشه در ۲ ضعف ذاتی آدمی دارد؛ ترس و یأس! ترس و یأس اما همان مکر ابلیس است تا مؤمنین و مؤمنات را بیندازد در منجلاب سرخوردگی! پس اولا مراقب نقشه شیطان باشیم و ثانیا خدا را و این همه لطف و مدد الهی را فراموش نکنیم! واقعیت آن است که اول بار نیست که متأثر از خباثت دشمن و خیانت دشمندوست و بلاهت دوست، گاه از خود میپرسیم «چه خواهد شد؟!» خوب است به یاد آوریم دیروز و دیروزها را! اولین ساعات روز ۱۲ بهمن ۵۷ که هنوز مطمئن نبودیم از آمدن امام، مگر نپرسیدیم «چه خواهد شد؟!» و حتی بعد از نشستن پرواز انقلاب، مگر باز نپرسیدیم «چه خواهد شد؟!» آری! این سئوال آشنای ما بندگان ضعیف است؛ وقتی که تحریم شدیم، وقتی که تهدید شدیم و وقتی که رسما جنگ شد! «چه خواهد شد؟!» روز سقوط خرمشهر؛ «چه خواهد شد؟!» شب شکست کربلای ۴؛ «چه خواهد شد؟!» فتنه ۱۸ تیر؛ «چه خواهد شد؟!» فتنه بزرگتر ۸۸؛ «چه خواهد شد؟!» اولی اما ختم شد به سوم خرداد و دومی به کربلای ۵ و سومی به یومالله ۲۳ تیر و چهارمی هم به یومالعیار ۹ دی! ما در ورای جنگ تحمیلی، با وجود همه حضورمان، درگیر «چه خواهد شد؟!» شدیم اما خدای بالاسر، از جنگ، گنج ساخت تا محسن وزوایی خودی نشان دهد! تا هر آنکه مرد است، عیار خودش را ببرد بالاتر! آیا بدون جنگ، باز هم آن دانشجوی پرشر و شور اصفهانی میتوانست محمود شهبازی شود؟! اگر ما بندگان ضعیف هستیم، دلیل نمیشود خدا قادر نباشد از پیله کرم ابریشم، پروانه بسازد! «جنگ» پیله کرم ابریشم بود و «شهید ابراهیم هادی» پروانه! «ما عرضه نداریم» پیله کرم ابریشم بود و «شهید مجید شهریاری» پروانه! بلاشک بدترین جای دنیا برای زنده ماندن موسی، کاخ فرعون بود لیکن بنگر قدرت خدا را و حکمت خدا را که کلیمالله را عدل در همان کاخ فرعون بزرگ کرد! در شبی از شبهای جبهه، تمام زحمات اروند و والفجر ۸ داشت به فنا میرفت اما خدا با رساندن یک بولدوزرچی روستایی به نام «شهید علیاشرف مظاهری» ورق معرکه را به نفع رزمندگان اسلام برگرداند! ترس از جنود شیطان است و یأس هم اما ما را امامی بود خداباور که وقتی جنگ شد، آن را تشبیه به سنگاندازی دیوانهای کرد و وقتی خونینشهر آزاد شد، آن را به تمامه نوشت پای «الله» پاسدار حرمت خون شهیدان! تو بگذار در این شهر و آن خیابان، عمال دشمن اصلکاری با سوءاستفاده از اعتراض مردم، چند تایی هم شعار نثار سیدعلی کنند ولی مگر تنها میگذارد خداوند، آن رهبری را که بارها از مردم خواست «دقت کنید به که رأی میدهید»؟! حرف، البته زیاد است، منجمله با عزیزان شورای نگهبان! اساس بعضی تأیید صلاحیتها خواباندن صدای اعتراض همان جماعتی بود که معالاسف این شبها نشان دادند حتی با گلایههای مردم هم خوب بلدند کاسبی کنند و «نقد به قوه مجریه» را بدل به «ناسزا علیه اصل نظام» کنند! ولی مگر اول بار است که فحش ناکثین و قاسطین و مارقین را علی دشت میکند؟! از به کار بردن این جمله در رسانه رسمی مملکت، عذرخواهم لیکن فحشخور علی، همیشه ملس بوده! گنه کرد در پاستور، وزیری و به جرمش شهید محمد بلباسی باید توضیح دهد که چرا رفت سوریه! شهیدی با ۴ فرزند که آخری یعنی زینب، چند ماه بعد از شهادت پدر به دنیا آمد! واقعا جا دارد اینگونه بنویسم که اگر محمد بلباسی، زن و بچه و زندگی را رها نمیکرد تا دشمن در همان کشور دیگر، متوقف بماند و قدوم نحسش خاک پاک وطن را آلوده نکند، آیا باز هم اینقدر راحت میتوانستیم به روحانی رأی بدهیم لیکن از نظام انتقاد کنیم؟!
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
🌻پیگیری برای رونق فرودگاه خرم آباد/ پروازها روزانه می شود
مجید کیانپور نماینده دورود و ازنا در مجلس:
🔻 در حال حاضر «ایران ایر» تنها در هفته دو پرواز را در فرودگاه خرم آباد برگزار می کند.
🔻 این پروازها در روزهای دوشنبه و پنج شنبه برگزار می شوند.
🔻با پیگیری های صورت گرفته، مدیرعامل «ایران ایر» قول مساعد دادند که بعد از پروازهای حج، پروازهای فرودگاه خرم آباد روزانه شود.
🔻در این رابطه پرواز خرم آباد- تهران و تهران - خرم آباد به صورت روزانه در فرودگاه خرم آباد برگزار خواهند شد
🙏نماینده درود❗️
یا خرم آباد⁉️
آقای کیان پور ...
دستمریزاد
@jahannejady