خوب به این نظرسنجی دقت کنید. ما ملت اسرائیل نداریم. همه این خبیث ها خونریز و قاتل هستند
۷۱ درصد از شرکت کنندگان نظرسنجی شبکه ۱۴ تلویزیون اسرائیل (ارگان رسانه ای حزب لیکود و هوادار نتانیاهو) از ایده حمله نظامی اسرائیل به لبنان حمایت می کنند و تنها ۱۸ درصد با آغاز جنگ در جبهه شمال مخالف هستند.
۴۵ درصد از پرسش شوندگان این نظرسنجی بر این باورند که نتانیاهو به دلیل فشارهای بايدن حمله به حزب الله لبنان را به تعویق انداخته است.
۳۲ درصد توجیهات و بهانه های سیاسی و ۱۷ درصد نیز بهانه های نظامی را دلیل تعلل نتانیاهو در لشکرکشی علیه حزب الله اعلام کرده اند.
۴۶ درصد مخاطبین نظرسنجی این شبکه معتقدند عملکرد نتانیاهو در مدیریت نبرد در جبهه شمال با شکست همراه بوده است و ۲۹ درصد نیز معتقدند عملکرد نخست وزیر اسرائیل خوب نبوده است.
در مقابل ۸ درصد ابراز داشته اند عملکرد نتانیاهو عالی و ۱۷ نیز آن را خوب ارزیابی کرده اند
@jahat_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥ستونهای اصلی نظام جمهوری اسلامی چه کسانی هستند؟
💥صحبت های کمتر شنیده شده از امام خامنهای
@jahat_media
حزبالله دستور تخلیه تمامی ساکنان جنوب لبنان را صادر کرد
ارتش اسرائیل آماده آغاز عملیات زمینی میشود
پ ن: زمان آبستن حوادث مهمی در جنوب لبنان و شمال فلسطین اشغالی است
اسرائیل درحال حاضر برای بقایش میجنگد
@jahat_media
سخنگوی دولت: وزیر فرهنگ پیگیر حل مشکل بازیگران ممنوعالفعالیت است
پ ن: مهمترین موضوع فرهنگی کشور!!
@jahat_media
🛑🛑فوری
⭕️ لحظاتی قبل، ماهواره تحقیقاتی چمران ۱ توسط ماهواره بر قائم ۱۰۰ پرتاب و با موفقیت در مدار قرار گرفت.
#چمران_یک
@jahat_media
اگر حوصله دارید و علاقه به کریدور زنگزور، بخوانید
۱- جنگ ۲۰۲۰ (۱۳۹۹) و یورش باکو، حرکت مشترک غرب، روسیه، ترکیه و رژیم صهیونیستی حول منافع مشترک در قفقاز جنوبی بود. بدون این هماهنگی، باکو از زمان امضای آتشبس میان حیدر علیاف و پتروسیان (۱۹۹۴)، وارد جنگ نشد.
باور سیاسی باکو، از زمان ایلچیبیگ تاکنون، تعریف جمهوری آذربایجان، ذیل «سیاست جهانی یا سیاست قدرتها»ست.
۲-در جنگ اول قراباغ، هیچ کشوری به اندازۀ ایران به باکو کمک نظامی، آموزشی، غذایی، سیاسی و بشردوستانه نکرد. باکو در حق هیچ کشوری مثل ایران ناسپاسی و قدرناشناسی نکرد. این هم تا حد زیادی ناشی از «سیاست قدرتها»ست نه ارادۀ باکو!
۳-در جنگ اول قراباغ، ایران هزینههای بسیاری را متحمل شد. یک قلم آن، سقوط هواپیمای C130 ایران (۲۶ اسفند۱۳۷۲) در عبور از فراز قراباغ با آتش ارامنه بود که ۲۲ شهید برجای گذاشت.
۴- از آغاز جنگ دوم قراباغ، سیاست ضدایرانی باکو آشکارتر شد. با مواضع ضدایرانی الهام علیاف در گفتگو با رسانهها، حضور وی در کنار پل خداآفرین، ترانهخوانی اردوغان در باکو، واکنشهای غیرمعقول مقامات باکو به حادثۀ سفارت در تهران، تداوم اظهارات مداخلهجویانه دربارۀ ایرانیان آذری و... زمینۀ طرح «کریدور زنگزور/ناتو» با تهدید ارمنستان شکست خورده و تلاش برای تحمیل آن به ایران در گردوغبار برخاسته از جنگ فراهم آمد.
بدون آزادی قراباغ، بسترسازی برای تغییر ژئوپلتیک منطقه ضدّ ایران ممکن نبود!
۵- کریدور ادعایی تبعات خطرناک ژئوپلتیک، سرزمینی، امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و... بر ایران دارد و بیشتر بر آذربایجان ایران و تبریز. مرز مشترک ایران با ارمنستان در آذربایجانشرقی است. باکو، سالهاست که مرز زمینی خود با ایران (آذربایجان ایران) را بسته و ارتباطات آذریهای دو سوی ارس را قطع کرده است!
عدم عبور خط لوله نفتی باکو- جیهان از ایران و ترجیح گرجستان و تفلیس بر آذربایجان ایران و تبریز در استفاده از منافع خط لوله، حاکی از سیاست خاص باکو دربارۀ ایران و آذربایجان بود.
۶- باکو (شناخته شده بهعنوان دولت در ۱۹۹۱)، کریدور ادعایی را زنگزور، جنوب ارمنستان را زنگزور غربی و از اراضی تاریخی خود میداند! رسانههای باکو مینویسند؛ «کریدور زنگزور به تمام علایق ملی، تاریخی و علایق آیندۀ ما پاسخگوست!.. اگر ارمنستان راضی باشد، کریدور آسانتر تحقق مییابد وگرنه، باکو قدرت اجرای آن را دارد... کریدور گامبه گام در حال اجراست»
در تمام نقشههای مندرج در رسانههای باکو، کریدور ادعایی، طول مرز ارمنستان با ایران را سد میکند!
۷- کریدور ادعایی، ذیل نقشۀ جهانی شبکۀ کریدورهای غرب تعریف شده و در درجۀ نخست ناظر بر منافع راهبردی، امنیتی و بلندمدت غرب است.
۸- رئیس دولت باکو گفته بود کریدور ادعایی موجب یکپارچگی جهان ترک خواهد شد! اگر ترکیب جمعیتی، مذهب، فرهنگ، سطح روابط و حتی زبان چندکشوری که وحدت بر محور تُرکیّت ناظر به آنهاست، شفاف شود، موهوم بودن جهان ترک روشن میشود. یکپارچگی جهان موهوم ترک، پوششی برای هویت غیربومی و چالشبرانگیز کریدور ادعایی است.
۹- روسیه بر سرِ اوستیا به گرجستان حمله کرد(۲۰۰۸) اما در فروپاشی قراباغ که خود یکی از عوامل اصلی شکلگیری آن بود همکاری کرد؟
۱۰ـ مواضع اخیر روسها دربارۀ کریدور ادعایی، «فروش حرف» برای تأمین منافع خود از باکو و آنکارا (همسویی) و ایروان (فشار) است. روسیه هرگز با کریدور ادعایی مخالفت نداشت.
۱۱- سال گذشته، یک دانشجوی دانشگاه تهران در مقالۀ «قصۀ زنگزور» نوشته بود: «تهران... خود به تنهایی باید منافع خود را پیش ببرد. اگر تهران خود با ابتکار خود کنشی نداشته باشد، دیگر بازیگران هیچکدام انگیزه یا توان دادن امتیاز به تهران را ندارد»
۱۲- ایران اگر در تغییرات سیاسی دولتهای پیرامونی رویکرد تأثیرگذاری نداشته باشد، بایستی تبعات مداخلات بیرحمانۀ بیگانگان در برخی کشورهای پیرامونی را با ذلت تحمل کند.
۱۳- در جنگ صدام با ایران(۱۳۶۷-۱۳۵۹)، روسیۀ بزرگ (اتحاد شوروی)، با وقوع جنگ نفتکشها، مثل آمریکا برای حمایت از صدام و اسکورت کشتیهای کویت و... وارد خلیج فارس شد.
۱۸ اردیبهشت ۱۳۶۶ آیتالله خامنهای گفت: «شوروی نباید منافعش را به خطر بیندازد و در خلیج فارس حضور پیدا کند»
بعدازظهر آن روز، ایرانیها کشتی شوروی(ایوان کورتیف) را زدند. چند روز بعد کشتی مارشال چخوف هم با انفجار مین دچار شکاف شد! و بعد به قول فتحالله محمدی از فرماندهان وقت نیروی دریایی؛ شوروی از خلیج فارس رفت و پشت سرش را هم نگاه نکرد!
۱۴- داشتن قدرت کافی نیست. هنر تفهیم قدرت به دیگران را نیز باید داشت. بسیاری از مشکلات ما در قفقاز جنوبی ناشی از عدم تفهیم قدرت خودمان به دیگران است.
@jahat_media
21.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ رونمایی از پویش «قهرمان محله»
🔹معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین هدف از برگزاری این پویش را معرفی شهدای محله با استفاده از ظرفیت تولید محتوای پایگاه به عنوان قهرمان محله در سطح محله معرفی کرد.
🔹سردار حسین معروفی با بیان اینکه زمان اجرای این پویش در طول هفته دفاع مقدس است، ادامه داد: پایگاههای مقاومت سراسر کشور مجری این پویش هستند.
🔹گفتنی است قالبهای پویش شامل: اینفوگرافیک، کلیپ و موشنگرافیک است.
🆔https://t.me/armanekerman1
@jahat_media
❌روزنامه «اعتماد» در گزارشی نوشت سال گذشته، اعضای هیات مدیره ۹ بانک کشور، به طور میانگین ۳ میلیارد و پانصد میلیون تومان پاداش دریافت کردهاند.
این گزارش افزوده: «۹ بانک در سال گذشته ۱۵۶ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان به ۴۴ نفر عضو هیات مدیره خود پاداش دادهاند.»
@jahat_media
13.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در گذشته فرزندان ما در خانه تربیت میشدند اما در دنیای مدرن، تربیت آنها توسط محیط و رسانه ها و دیگران انجام میشود.
نقش خانه در تربیت فرزندان
@jahat_media
30.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥انتقادات سردار نوعی اقدم از پزشکیان/ آقای پزشکیان اگر توانستید علی وردی و عجمیان را برگردانید، دانشجویان اخراجی را هم برگردانید!
@jahat_media