فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خب علی کریمی هم مزد جنایتهاشو گرفت و ویزای آمریکا جور شد
ویزایی که با خون مردم ایران به دست آورد
@jahatheyat
38.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند «آرمـــان روحالله»
🔰 شهید سید روحالله عجمیان، متولد ۲۰ بهمن سال ۱۳۷۴ و از بسیجیان حوزه شهدای کمالشهر کرج بود. وی در منطقه خرمدشت کرج در اثر جراحت شدید ناشی از حمله آشوبگران با ضربات چاقو به درجه رفیع شهادت نائل آمد؛ مستند آرمان روح الله بخشی از سرگذشت زندگی این شهید در کمالشهر کرج است.
@jahatheyat
پدرش سه بار ازدواج کرد تا یک “پسر”
بدنیا بیاید. چون فقط شایسته ادامه
حکومت و سلسله سلطنت بود. فوزیه
دختر زایید ثریا نتوانست اما فرح پسر
بدنیا آورد. تاریخ دردش میگیرد وقتی
امروز سلطنت طلبان شعار “زن زندگی
و آزادی” سر میدهند.
@jahatheyat
🔴 در باب خارج کردن ایران از کنوانسیون زنان سازمان ملل
این چند فراز را از آقا بخوانیم؛
🔻ما از دنیای غرب که آمدند زن بشری را در طول دورههای گذشته تا امروز اینقدر مورد تحقیر قرار دادند، طلبکاریم. (1370.10.4)
🔻من بارها گفتهام، در قضیه «زن»، ما پاسخگوی غرب نیستیم، غرب باید پاسخگوی ما باشد؛ ما هستیم که سؤال مطرح میکنیم. (1385.6.6)
🔻حالا مؤسسات وابسته به سازمان ملل یا غیر آنها یا فلان مجموعه روزنامهنگار بیایند به اسم حقوق بشر، موضوع حجاب و بعضی از این قبیل چیزها را زیر سؤال بکشند و اظهار طلبکاری کنند، این واقعیت قضیه را عوض نمیکند. ما از دنیا طلبکاریم. دنیا که عرض میکنم، یعنی دنیای غرب. ما هستیم که به دنیا خطاب میکنیم و میگوییم: شما به بشریت عموماً و به زن خصوصاً خیانت کردهاید؛ با کشاندن زن و مرد به وادی ابتلائات جنسی و برافروختن و دامن زدن به آتش زیادهرویهای جنسیِ بیقانون و بینظم در جامعه، با آوردن زن بهشکل متبرّج به وسط میدان. (1386.4.13)
👈 فارغ از هر گرایش سیاسی - اجتماعی در داخل کشور، این یک تصمیم کاملاً سیاسی از سوی آمریکا و اروپاییها بود. تصمیمی از سوی کشوری که همین دو روز قبل ازدواج همجنسگرایان را قانونی اعلام کرد!
#حمید_کثیری
@jahatheyat
در سختترین مواقع هم افسرده نباشید
انقلاب با چهرهها و دلهای افسرده تضمینشدنی نیست. انقلاب با دلهای پرشور و چهرههای شاداب تضمین میشود. هیچکس مرا در این دوره نشیب و فراز انقلاب در سختترین مواقع، نتوانسته است با قیافهٔ افسرده ببیند. چرا افسرده باشیم؟ ما که به دنبال إحدی الحُسنَیَینیم؛ یا #شهادت یا پیروزی، دیگر چرا افسردگی؟ افسرده نباشید چهرهها شاداب باشد، نشاط داشته باشید. آنوقت شعارتان همین است که آمریکا و مزدورانش هیچ غلطی نمیتوانند بکنند.
ما در زیر بار سختیها و مشکلات و دشواریها قد خم نمیکنیم. «ما راستقامتان جاودانهٔ تاریخ خواهیم ماند.» تنها موقعی سرپا نیستیم که یا کشته شویم و یا زخم بخوریم و بر خاک بیفتیم و الّا هیچ قدرتی نمیتواند پشت ما را خم بکند .
"شهیدبهشتی"
@jahatheyat
14.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این فیلم را با دقت نگاه کنید.
یک اشکال نسل جدید این است که درباره دوره قبل از انقلاب نه کتاب میخواند نه اطلاعات درست و حسابی دارد و تمام دایره اطلاعاتش از دوره پهلوی ۴ تا عکس اینستاگرامی است و فکر میکند آن زمان همه چیز گل و بلبل بوده.
در حالیکه ده ها فیلم اینچنینی وجود دارد که نشان میدهد شاه در حالی که روزی تا ۶ میلیون بشکه نفت میفروخت و هیچ تحریمی هم علیه ایران وجود نداشت و رسما نوکر امریکا در منطقه غرب آسیا بود، حتی نتوانسته بود به اوضاع تهران که پایتخت کشور بود رسیدگی کند چه رسد به شهرستانها و روستاهای دورافتاده.
در این فیلم محله خزانه تهران قبل از انقلاب را میبینید که در هر اتاقی تا ۱۵ بچه زندگی میکردند و برای گرمکردن خودشان مجبور بودند سگها را بغل کنند.
حتی در این محلۀ پایتخت، آب لولهکشی هم وجود نداشت و زنان ظرف و لباسهایشان را در جوی آب میشستند.
جمهوری اسلامی هرچقدر هم اشکال داشته باشد، در ساختن زیرساختهای کشور و تبدیل ویرانه قبل از ۵۷ به کشوری که امروز حتی با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست؛ چنان موفقیتی دارد که هیچ فرد منصف و آگاه به تاریخ نمیتواند آن را رد کند. کشوری که از قبل انقلاب تا امروز علیرغم سه برابر شدن جمعیتش، درآمد نفتی اش کمتر شده ولی به لحاظ پیشرفتی که کرده قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست.
@jahatheyat
🗓۲۱ آذر ماه سال ۱۳۳۹ شمسی
🏳رحلت عارف بالله، مفسرقرآن
🏳مجتهدمجاهد، پدرمادر رهبری
🏳آیةالله سیدهاشم میردامادی/۲
💠رهبرانقلاب
‼️پدر مادرم از علمای فاضل و عرب زبان بود. در سال ۱۳۱۴ فاجعه مسجد گوهرشاد رخ داد، که طی آن بسیاری از مردم را کشتند و بسیاری از علما نیز دستگیر شدند، که افراد زیر از آن جمله بودند: سید هاشم میردامادی (پدربزرگ مادری من)، سید علی اکبر خوئی (پدر آقای خوئی، که تقریبا بیست سالی از پدر من مسن تر بود و با پدرم دوستی داشت)، میرزا حبیب الله ملکی (که او هم از دوستان پدرم بود و خطبه عقد ازدواج پدرم و خود من را ایشان خوانده بود)، سیدعبدالله شیرازی، شیخ صاحب الزمانی ارومیه ای، حاج محقق (پدر دکتر مهدی محقق)، شیخ اسماعیل تائب (صاحب رسائل عرفانیه). نزدیک به بیست عالم روحانی را در حادثه گوهرشاد بازداشت کردند. من پس از انقلاب گفتم تصاویر آنها را از پرونده هایشان بیاورند ببینم. دیدم زیر تصاویر، عبارت «جرم سیاسی» نوشته بودند، یعنی دخالت در سیاست! خون دلی که لعل شد ص۳۳
📸تصویر تعدادی از علمای تبعیدی در پی اعتراض به کشتار مسجد گوهرشاد؛ از بالا سمت راست؛ ۱- آیت الله زین العابدین سیستانی (برادر جد آیت الله سیستانی) ۲- آیت الله سید علی اکبر خویی پدر (آیت الله خویی) ۳- آیت الله سید یونس اردبیلی ۴- آیت الله سید هاشم میردامادی (پدر مادر رهبری) ۵- سید محمد سیستانی (عموی آیتالله سیستانی) علمای نشسته از راست: ۱- واعظ معروف وقت مشهد سید العراقین ۲- آیت الله شیخ آقا بزرگ شاهرودی ۳- آیت الله شیخ هاشم قزوینی ۴- مرحوم عنایت که میزبان علمای تبعیدی مشهد در تهران.
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
🗓۲۱ آذر ماه سال ۱۳۳۹ شمسی
🏳رحلت عارف بالله، مفسرقرآن
🏳مجتهدمجاهد، پدرمادر رهبری
🏳آیةالله سیدهاشم میردامادی/۱
💠رهبرانقلاب
‼️خانه ای که در آن به دنیا آمدم، خانهای کوچک و ساده بود که دو اتاق داشت؛ یک اتاق در طبقه بالا مخصوص پدر و مادرم و فرزندان کوچکشان بود، در طبقه پائین هم اتاقی برای خواهرانمان بود که مادرشان پیش از ازدواج پدرم با مادرم از دنیا رفته بود. بعداً پس از سی سال یا بیشتر، در ترمیم خانه، آن اتاق به دو اتاق تبدیل شد. یک سال پس از تولد من، همگی به خانه پدربزرگ مادریام، یعنی آقا سیدهاشم میردامادی نجفآبادی ـ از علمای معروف که به علم و زهد و تبحر در تفسیر قرآن شهرت داشت و جزو علمایی بود که رضاشاه چند سال پیش از تولد من آنها را تبعید کرده بود نقل مکان کردیم. خانه ایشان نسبتا وسیع بود، اما پس از بازگشت پدربزرگ از تبعید، مجدداً به خانه خودمان برگشتیم. به یاد دارم ما پسران به خانه پدربزرگمان مرحوم میردامادی میرفتیم. ایشان هم مثل پدرها و پدربزرگهای دیگر، یک ریال یا نیم ریال به ما میداد، که البته پول ناچیزی بود؛ اما پیش میآمد که مادر ناگزیر میشد همی مبلغ ناچیز را از ما بگیرد تا با آن برای شام ما چیزی بخرد. من در خانه پدر، از فقر چیزهایی دیدهام که در خانه علمای دیگر کمتر دیده میشود! خون دلی که لعل شد ص۳و۶
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
🗓۲۱ آذر ماه سال ۱۳۳۹ شمسی
🏳رحلت عارف بالله، مفسرقرآن
🏳مجتهدمجاهد، پدرمادر رهبری
🏳آیةالله سیدهاشم میردامادی/۴
💠رهبرانقلاب
‼️رفتار و منش عملی ایشان در زندگی شخصی به گونهئی بود که گفتارش را نافذ و اثرگذار میکرد. حضور و استفاضهی او از محضر علمای بزرگ اخلاق و سلوک توحیدی در نجف از قبیل عالمِ سالکِ واصلِ الیالله مرحوم سیّداحمد کربلائی، از او متعبّدی مراقب و اهل تضرّع و بکاء و خشوع، پدید آورده بود؛ تمتّعات متعارف زندگی از قبیل خوراک و پوشاک و شئون اجتماعی و امثال آن، در زندگی او نمودی نداشت. درعینحال اهتمام به امر دین در میدانهای دشوار و پر خطر، از قبیل حضور در مجاهدت علمای مشهد در مسجد گوهرشاد در سال ۱۳۱۴ شمسی، از نقاط برجستهی زندگی او بود که تحمّل زندان و تبعید ششساله از سوی دستگاه رضاخانی در سمنان و شهر ری نتیجهی قهری آن به شمار میرفت. مرحوم آیتالله نجفآبادی، عالِمی جامع و عامل و مراقب بود، و در مشهدِ آن روز ارادتمندان و مخلصان فراوان داشت، و هنگامی که خبر وفات ایشان در سال ۱۳۸۰ قمری به قم رسید ـ و اینجانب در آن سالها در قم اقامت داشتم ـ مرحوم آیتاللهالعظمی بروجردی مجلس ترحیم مجلّلی در مدرسهی فیضیّه اقامه فرمود و این حقیر و برادر بزرگ و مکرّم مرا مورد تفقّد قرار داد! ۹۴/۱/۲۵
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
🗓۲۱ آذر ماه سال ۱۳۳۹ شمسی
🏳رحلت عارف بالله، مفسرقرآن
🏳مجتهدمجاهد، پدرمادر رهبری
🏳آیةالله سیدهاشم میردامادی/۳
💠رهبرانقلاب
‼️این روحانی عالیمقام که مراتب علمی را در نجف و در محضر اساتید بنام آن روزگار طی کرده و مفتخر به اجازه و شهادت علمی از آنان بود، در مدّت نزدیک به چهل سال اقامت در مشهد مقدّس، بیشترین تلاش خود را به تفسیر قرآن منعطف ساخته و محفل گرم و بیوقفهی تفسیریِ جذّابی در مسجد گوهرشاد (شبستان شمال غربی) برپا نموده بود. هر شب پس از اقامهی نماز جماعت، جمعی از ارادتمندان مشتاق، گِرد منبر بیپیرایهی این عالمِ عامل، مجتمع گشته و از بیان شیرین و نفس گرم او سخن خدا را میشنیدند، و این سفرهی گستردهی معرفت و حکمت، دهها سال، مائدهی الهی و قرآنی را نصیب دوستداران میکرد. ثبت و نگارش همین درسهای شبانه، تلاش دیگر این عالم قرآنیِ بااخلاص بود که اکنون بحمدالله در اختیار همگان قرار گرفته است. در کنار این تلاش ارزشمند قرآنی که در محیط عمومی آن روزِ مشهد، نظیری برای آن دیده نمیشد، توغّل و تبحّر در کلمات اهل بیت (علیهمالسّلام) نیز خصوصیّت برجستهی دیگر این عالم متّقی و متعبّد بود. تسلّط او بر حدیث چنان بود که در هر مجلس و محفل، حتّی در جمع خانوادگی ـ که این حقیر در دوران کودکی و نوجوانی تا اوائل جوانی از اقبال حضور در آن برخوردار بودم ـ رشحهئی از آن کلمات نورانی را به کام حاضران میریخت و مجلس را با ذکر کلمات امامان هدایت (سلام الله علیهم) منوّر میساخت. ۹۴/۱/۲۵
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
﷽
💠آیت الله جوادی آملی:
چیزی که نمیتوانی در قیامت از آن دفاع کنی، نه ببین، نه بشنو، نه بگو، نه بنویس.
--------------------------
@jahatheyat
تقدیر فرخنژاد از رسانه های داعشی اینترنشنال و منوتو و ...
خوب ذاتتو نشون میده ادامه بده
@jahatheyat