#ترویج_سنت_حسنه👇👇👇
از همان وقتی که احساس نیاز می کنید، ازدواج کنید!!
🔻مروری بر بیانات کمتر شنیده شده ی رهبر انقلاب درباره «ازدواج» به مناسبت روز خانواده
✅برسد به دست ولایتمدارانِ سینه چاک!
🔷از همان وقتی که احساس نیاز می کنید
🔹اسلام اصرار دارد بر این که این پدیده [ازدواج] هر چه زودتر، انجام گیرد.هر چه زودتر بهتر! زود که می گوییم یعنی از همان وقتی که دختر و پسر احساس نیاز میکنند به داشتن همسر. می فرماید: «من تزوج احرز نصف دینه».طبق این روایت معلوم میشود که نصف تهدیدی که انسان دربارهی دین خود میبیند از طرف طغیانهای جنسی است که خیلی رقم بالایی است.
📆۱۳۸۰/۱۲/۰۹
🔶نگویید آمادگی نداریم...
🔸اینکه دخترها بگویند ما هنوز آمادهی ازدواج نشدهایم، پسرها بگویند ما هنوز عقل زندگی نداریم، حرفهای منطقی آن چنانی نیست. نه، جوانها آمادگی هم دارند، خیلی هم خوبند. منتهی این ازدواج یک مسئولیتپذیری هم هست. این حس گریز از مسئولیت، مقداری مانع میشود از اینکه این کار انجام شود.
📆۱۳۷۹/۰۶/۲۸
🔷مگر جوان هفده ساله نیاز به ازدواج ندارد؟!
🔹چرا سنّ ازدواج در کشور ما بالا رفته؟ مگر جوان هفده ساله، هجده ساله، نوزده ساله، احتیاج ندارد به اطفاء نیاز جنسی و غریزهی جنسی؟ ما باید به این فکر کنیم.
📆۱۳۹۲/۰۸/۰۸
🔶مسکن و شغل درآمد دار لازم نیست!
🔸از آنطرف میگویند که اینها خانه ندارند، شغل ندارند، درآمد ندارند؛ما نباید تصوّر بکنیم که حتماً بایستی یک نفری یک خانهی مِلکی داشته باشد، یک شغل درآمدداری داشته باشد، بعد ازدواج بکند! نه!! اِن یَکونوا فُقَرآءَ یُغنِهِمُ اللهُ مِن فَضلِه؛ این قرآن است [که] با ما دارد اینجور حرف میزند.
📆۱۳۹۲/۰۸/۰۸
🔷گشایش، بعد از ازدواج است
🔹به پدرها و مادرها تذکّر میدهم؛ من خواهش میکنم و تقاضا میکنم از شماها که یک خرده امکانات ازدواج را آسان کنید. پدر و مادرها سختگیری میکنند؛ممکن است جوان، الان هم امکانات مالی مناسبی نداشته باشد، امّا انشاءالله بعد از ازدواج خدای متعال گشایش میدهد. ازدواج جوانها را متوقّف نکنند.
📆۱۳۹۴/۰۴/۲۰
🔶عزت به این چیز ها نیست!
🔸بعضی خیال میکنند که تشریفات و تویِ هتلِ چنین و چنان رفتن، سالنهای گران گرفتن، خرجهای زیادی کردن، عزّت و شرف و سربلندیِ دختر و پسر را زیاد میکند. نخیر عزّت و شرف و سربلندی دختر و پسر به انسانیّت و تقوی و پاکدامنی و بلندنظریِ آنهاست، نه به این چیزها...
📆۱۱/۵/۱۳۷۵
🔷شما جوانهای مطالبه گر باید سنت های غلط را نقض کنید!
🔹بعضى از تصورات و سنتهاى غلط در مورد ازدواج وجود دارد که مانع از رواج ازدواج جوانها است؛شما که جوانید، مطالبهگرید،این سنتهاى غلطى که در زمینهى ازدواج وجود دارد، بایستى شماها نقض کنید؛باید واقعاً در جامعه یک حرکتى در این زمینه بهوجود بیاید.
📆۱۳۹۳/۰۵/۰۱
🔻میان حرف تا عمل، فاصله بسیار است. ای کاش با سخنان رهبری انس بیشتری داشته باشیم و دلسوزی های این نائب امام زمان(عج) برای کشور امام زمان(عج) را عملی کنیم.
@jahesh6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بیانات رهبرانقلاب درباره:
علت اهانت دشمنان به وجود مقدس نبی اکرم (ص)
١٣٨۶/١٢/۲۲
@jahesh6
⛔️سند محرمانه که اصل خانه و #خانواده را نشانه گرفته است!!!
#سند۲۰۳۰
#اطلاع_نگاشت
┄┄┅┅❅🌹❅┅┅┄┄
@jahesh6
#انتخابات1400
_تحلیل_اختصاصی
این روزها اتفاقات متفاوتی در مجلس می افتد. در این دو هفته که مجلس برای حضور نمایندگان در حوزه انتخابی صحن علنی ندارد, برخی نمایندگان علاوه بر حوزه خود, مسافر نقاط محروم کشور شده اند. دکتر قالیباف خوزستان را برگزید. دکتر نیکزاد; نایب رئیس مجلس دنبال پروژه های عمرانی نیمه کاره تربت حیدریه و مشکلات حوزه زعفران است و در این صد روزی که از آغاز مجلس میگذرد سفر به زابل, خوی, زنجان را نیز پشت سر گذاشته است. چند نفر از نمایندگان تهران هم پس از سفرهایی که به غیزانیه و هفت تپه داشته اند, پای حرف مردم محروم چابهار نشسته اند. در نگاه اولیه,این کار با منطق نمایندگی که نماینده هر شهر زبان گویای آن محدوده جغرافیایی است, متناقض به نظر می رسد و چندی پیش واکنش حسام الدین آشنا را نیز دربرداشت که از نمایندگان خواسته بود به مشکلات حوزه انتخابیه خود بپردازند و در دیگر مسائل دخالت نکنند, اما این مسئله از چند منظر قابل توجه است:
🔶یک. رها شدن مجلس از نگاه های قومی و قبیله ای که باعث ترجیح منافع منطقه ای بر منافع ملی میشود, یک نیاز تحولی جدی است و این قبیل کارها گام مهمی در این راستاست. در این سالها غلبه نگاه منطقه ای باعث شده است تا مسابقه بزرگی در جذب امکانات محدود دستگاه های دولتی با رایزنی و لابی و حتی تهدید به سوال و استیضاح راه بیفتد.
🔷دو. این رویکرد, یک تغییر نگاه در وظیفه نظارتی مجلس محسوب می شود. تا پیش از این, نظارت نمایندگان مجلس در تحقیق و تفحص, طرح سوال و استیضاح خلاصه شده بود که هم زمانبر بود و هم هزینه های اجتماعی و سیاسی زیادی را ایجاد میکرد. نماینده مجلس در پایان خط می ایستاد و پس از آنکه کار از کار گذشته بود, با سوت سوال و استیضاح دستگاه دولتی را متوجه و یا مجبور به اصلاح میکرد که نوش دارویی پس از مرگ سهراب محسوب میشد. در رویکرد جدید, اولا مشکلات نه به واسطه گزارشها و تحلیل ها بلکه بر اساس مشاهدات عینی و گفتگوهای رو در رو با مردم شناسایی میشود و با همراه کردن مسئولان اجرایی, وصول به نتیجه تسریع می شود.
👌بنظر میرسد در این رویکرد, چند ملاحظه وجود دارد که میتوان با لحاظ کردن آن, این تلاش را تبدیل به رویه کرد و بر اثرگذاری آن افزود:
🔺اول. اصلاح آیین نامه داخلی مجلس در این زمینه ضروری است تامجلس خانه ملت شود.
🔺دوم. اثربخشی این سفرها نیازمند یک کار مشترک بین دولت و مجلس است. تجربه سفرهای دکتر نیکزاد که در هر سفر حداقل سه معاون وزیر او را همراهی کرده و سفر به یک صورتجلسه منتج شده است, میتواند یک نمونه موفق محسوب شود.
🔺سوم. باید الگویی برای نظام مند شدن و تکثیر این رویه طراحی کرد.
✍مسعود زین العابدین
@jahesh6
🇮🇷پیوستن امت حزب الله،بسیجیان و گروه های تربیتی صالحین به پویش
#لبیک_یا_رسول_الله
در پاسخ به توهین بی شرمانه روزنامه فرانسوی شارلی ابدو به ساحت پاک پیامبر اسلام
شماهم میتوانید به این پویش بپیوندید.
ارسال تصاویر به آیدی:
@salehin_14
@basijtv