✅عامل اقتدار ایران و حفظ کشور در مقابل توطئهها
✍رهبر انقلاب: یاد شهدا را باید گرامی داشت. این کشور و این نظام همچنان نیازمند ذکر و یاد شهدای عزیز ما است؛ همه به این نیازمندیم. با نام شهدا و یاد شهدا است که افتخاراتِ تولیدشدهی بهوسیلهی جمهوری اسلامی، خودش را نشان میدهد. علت قوت [جمهوری اسلامی] چیست؟ قوّت ایمانها و ایستادگیها. اینجا که میرسیم، شما میبینید آخرِ این زنجیرهی بسیار مهم، منتهی میشود به شهدا، به جانبازان، به فداکاران، به ایثارگران؛ به اینها منتهی میشود.
آن چیزی که موجب شده است این جمهوری اسلامی بحمدالله ابّهت خودش را در دنیا حفظ بکند و روزبهروز جلوهی بیشتری در دنیا بکند و اینهمه توطئه و مانند اینها نتواند تأثیر بگذارد، #فداکاریهای مردم است؛ علّت، این #ایمانهای راسخ است که مظهر کامل و عالی آن عبارت است از شهدا.
۹۶/۱۱/۱۶
@jahesh6
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
مجموعه درس اخلاق
💐 #مقام_معظم_رهبری
✅ موضوع:در هر نقش و مسؤلیتی که داریم، وظیفه ما چیست؟
🔵👈 #تمرین_کنیم
═══✼🍃🌹🍃✼══
@jahesh6
⚪️ آرزوی بلوک شرق و غرب درباره اسلام
🔸سیاست حاکم بر جهان - یا بر نیمی از جهان - میخواهد که اسلام نه بمیرد و نه زنده بماند، به حالت نیممرده و نیمزنده بماند.
🔹 دنیا به دو بلوک به اصطلاح قسمت شده است: شرق و غرب. این دو بلوک در دو مسئله با هم اتفاق دارند: یکی مسئله آلمان و یکی مسئله اسلام. اما آلمان، هر دو بلوک در عین اینکه به ظاهر رویش بحث میکنند، باطناً توافق دارند به اینکه این ملت نباید زنده بشود، نباید جلویش را باز گذاشت. راجع به اسلام هم عیناً همین طور، منتهای امر فرق این است که بلوک شرق فکر میکند به اینکه ریشه اسلام را از بیخ بکَند، بلوک غرب فکرش این است که اسلام را به حال نیمزنده و نیممرده نگه دارد، یعنی همین که هست، این وضعی که الآن هست حفظ بکند؛ نه بگذارد از بین برود، نه بگذارد درست زنده بشود.
🔸 البته این را نمیخواهم بگویم و شما را به غلط بیندازم که استعمار و استثمار، ما را به این حالت درآورده است. نه، ما قبلًا به این حالت درآمدیم. آنها ما را امروز به این حالت نگه میدارند و علت مُبقیه ما هستند، و الّا ما قبل از اینکه استعمار و استثماری بیاید، افکاری از نواحیی تدریجاً در ما پیدا شد و ما را به این حالت درآورد.
📗 استاد مطهری، ده گفتار، ص۱۵۹ (با تلخیص)
@jahesh6
40.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیاست_های_کلی_نظام
#نظام_مسائل_اولویت_دار
#فیلم : سیاست آیا به مثابه قانون است؟ سیاست های کلی نظام از نظر حقوقی در چه جایگاهی قرار دارد؟
آیا سیاست های کلی در حکم قانون است؟
🔸دکتر مهدی مقدسی؛ مدیر کل دفتر حقوقی مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی بر سیاست های کلی نظام
@jahesh6
46.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیاست_های_کلی_نظام
#نظام_مسائل_اولویت_دار
#فیلم : نظارت بر اجرای سیاست های کلی نظام توسط رهبری به چه صورت است؟
🔸دکتر مهدی مقدسی؛ مدیر کل دفتر حقوقی مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی بر سیاست های کلی نظام
@jahesh6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺دشمن خارجی هست، اما موجب نشه که از ضعف های خودمون غافل بشیم
✍رهبر معظم انقلاب :
از زخم هایی می گوید که در داخل کشور، قابل علاج است...
@jahesh6
#شرح_حکمت ۱۴۷
🔰قسمت اول
🔴کمیل بن زیاد مى گوید:
💢قَالَ کُمَیْلُ بْنُ زِیَاد: أَخَذَ بِیَدِی أَمِیرُالْمُؤْمِنِینَ عَلِیُّ بْنُ أَبِی طَالِب علیه السلام، فَأَخْرَجَنِی إِلَى الْجَبَّانِ، فَلَمَّا أَصْحَرَ تَنَفَّسَ الصُّعَدَاءَ، ثُمَّ قَالَ:
«امیرمؤمنان على بن ابى طالب علیه السلام دست مرا گرفت و به سوى صحرا برد هنگامى که به صحرا رسید آه پردردى کشید و فرمود»
✨یَا کُمَیْلُ بْنَ زِیَاد: إِنَّ هَذِهِ الْقُلُوبَ أَوْعِیَهٌ، فَخَیْرُهَا أَوْعَاهَا
💠 «اى کمیل بن زیاد! دل ها همانند ظرف هاست پس بهترین آنها ظرفى است که مقدار بیشترى را بتواند نگهدارى کند»
✍امام علیه السلام اشاره به این است که در مبدأ فیض الهى هیچ محدودیتى نیست و اگر استفاده انسان ها از آن مبدأ متفاوت است به سبب تفاوت ظرفیت هاى آنهاست; درست به این مى ماند که گروهى ظرف هاى مختلفى را با خود بردارند و به سوى چشمه زلال پرآبى حرکت کنند. پیداست هر یک به اندازه پیمانه اى که به همراه دارد از آن چشمه آب بر مى گیرد; یکى به اندازه آشامیدن یک مرتبه انسان و دیگرى به اندازه دفعات زیاد.
🔹 به بیان دیگر، باران فیض الهى بر صحرا و دشت و دره ها و گودال ها مى بارد، هر زمینى وسعت بیشترى داشته باشد بهره اش از آن باران بیشتر است. این سخن اشاره به آن است که اى کمیل! تا مى توانى ظرفیت خود را گسترش ده.
🌸 از این رو امام مى فرماید:
🔅فَاحْفَظْ عَنِّی مَا أَقُولُ لَکَ
✔️«بنا بر این، آنچه را به تو مى گویم حفظ کن و در خاطر خود بسپار»
#نهضت_نهج_البلاغه_خوانی
@jahesh6
🔰یک حدیث ناب
پیامبر(ص) فرمود: على جان
600 هزار گوسفند میخواهى ؟
یا 600 هزار دینار ؟
یا 600 هزار جمله؟
عرض کرد: اى رسول خدا! ششصد هزار جمله. پیامبر(ص) فرمود: 600 هزار جمله را در شش جمله جمع (خلاصه) مىکنم:
1ـ هرگاه دیدی مردم به فضایل و مستحبات میپردازند، تو به کامل کردن واجبات بپرداز؛ یا علیُّ إذا رَأیتَ الناسَ یَشتَغِلُونَ بالفَضائلِ فاشتَغِلْ أنتَ بِإتمامِ الفَرائضِ.
2ـ هرگاه دیدی مردم سرگرم دنیایند، تو سرگرم آخرت شو؛ و إذا رَأیتَ الناسَ یَشتَغِلُونَ بِعَمَلِ الدنیا فاشتَغِلْ أنتَ بعَمَلِ الآخِرَةِ.
3ـ و هرگاه دیدی مردم به عیبهای دیگران میپردازند، تو به عییبهای خودت بپرداز؛ و إذا رأیتَ الناسَ یَشتَغِلونَ بِعُیوبِ الناسِ فاشتَغِلْ أنتَ بِعُیوبِ نفسِکَ.
4ـ و هرگاه دیدی مردم به آراستن دنیا میپردازند، تو به زینت دادن آخرت بپرداز؛ و إذا رَأیتَ الناسَ یَشتَغِلونَ بتَزیینِ الدنیا فاشتَغِلْ أنتَ بتَزیینِ الآخِرَةِ.
5ـ و هرگاه دیدی مردمی به زیادی عمل میپردازند، تو به خالص کردن عمل بپرداز؛ و إذا رَأیتَ الناسَ یَشتغِلونَ بکَثرَةِ العَمَلِ فاشتَغِلْ أنتَ بصَفوَةِ العَمَلِ.
6ـ و هرگاه دیدی مردم به خلق متوسل میشوند، تو به خالق متوسل شو؛ و إذا رَأیتَ الناسَ یَتوسَّلُونَ بالخَلقِ فَتَوَسَّلْ أنتَ بالخالِقِ.
(میزان الحکمه ج3ص2403)
#سیره_معصومین(علیه سلام)
@jahesh6