فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منم بلد نیستم.. حال خوب کن..😂😂
😅🔊 @tanzesiyasi 🔥
10.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☺️😂کلیپ خنده دار 😂☺️
خدای وهابیت
چه خوب نظر میدن😂😊☺️😜
😅🔊 @tanzesiyasi 🔥
⭕️ آقای رنجبران زحمت بکشید یکبار دیگه آقای نعمت زاده رو دعوت کنید برنامه دستخط تا خودشون و خانواده رو تطهیر کنند
علی اشرف ریاحی داماد نعمت زاده بعد از ارائه اسنادی بر علیه پدرخانمش به خارج از کشور فرار کرد
👤 طاها باقری
😅🔊 @tanzesiyasi 🔥
⭕️ هزینه جریمه برای ماسک نزدن در کشورهای مختلف:
فرانسه: 135 یورو
هند: 1000 روپیه
ایتالیا: 206 یورو
روسیه: 4000 روبل
آلمان: 300 یورو
ایران: شما بگو 1000تومن، ببین بیبیسی چطوری هوچیگری میکنه و وامردما راه میندازه!
#bbcshutup
👤 جواد آقایی🇮🇷
😅🔊 @tanzesiyasi 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ باورتون میشه اسدبیگی ها به جای نیشکر رفتن تو #هفت_تپه گوجه کاشتن؟
👤 نرگس رئیسی
😅🔊 @tanzesiyasi 🔥
خلاقیت یعنی جای خالی لوازم آرایشو با ماسکهای گل منگلی پُر کردن!
مچکریم کرونا
🔺️محبوبه قائمی🔺️
😅🔊 @tanzesiyasi 🔥
بعد کرونا، همه عمل زیبایی لازم میشن
ماسکا، دماغارو عقابی و گوشارو آینه بغل کرده
*چِمبو*
😅🔊 @tanzesiyasi 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سنگ تمام BBC برای یک تروریست جنایتکار و قاتل مردم ایران؛ آزارش به مورچه هم نمیرسید!
🔻 شبکه بیبیسی فارسی در ادامه تلاش برای تطهیر گروههای تروریستی ضدایرانی، بدون اشاره به اقدامات جنایتکارانه «جمشید شارمهد»، رئیس گروهک تروریستی تندر، علیه مردم ایران -اقداماتی که او صریحا مسئولیت آنها را به عهده گرفته بود- در گفتگو با دختر وی، «شارمهد» را انسانی مهربان معرفی کرد که حتی آزارش به مورچه هم نمیرسید!
😅🔊 @tanzesiyasi 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اصلا مگه میشه آدم از دیدن اقتدار سربازای اسرائیلی سیر بشه؟ :)))))
💬 محمـد پازوکی
😅🔊 @tanzesiyasi 🔥
ملت ایران به خاطر دارید که یکی از نمایندگان مجلس قبل( جعفرزاده نماینده گیلان)، گفته بود اگر حقوق ما کم باشد، مجبور میشویم دزدی کنیم؟!
حالا همین نماینده محترم، با حکم آقای نوبخت، شد رییس سازمان نقشهبرداری کشور!
علی برکت الله..
😅🔊 @tanzesiyasi 🔥
🔴 پلیس آلمان متوسل شد!
پلیس آلمان برای متفرق کردن زبان نفهمها به چوب تر متوسل شد. حدود بیست هزار نفر در آلمان در اعتراض به عرق کردن سبیل زیر ماسک، پلمپ شدن فلافلیها، ور افتادن روبوسی، افت شدید شاخص فحاشی هماهنگ به داوران و... به خیابان ها ریختند. پس از این اتفاق، پلیس آلمان هم برای متفرق کردن آنها به صورت گلهای به آنها حمله ور شد. یکی از معترضان که خیلی شبیه الیورکان، دروازه بان اسطورهای بایرن مونیخ با یک گل خورده از علی انصاریان بود بعد از دیدن خبرنگار ما چیزهایی گفت که فقط هیتلر و ماسکش را فهمیدیم. شاهدان عینی میگویند خود پلیس آلمان هم نه ماسکی نه چیزی همینطوری الابختکی افتاده تو جمعیت. خبرها حاکی از آن است که دست فروشان کف خیابانهای ایران با دیدن این صحنهها، ابتدا کمی چشم و ابرو آمده و سپس سریعا تمام برچسبهای «اصل آلمان» را از محصولات دست دوم خود منفک کردند. گفتنی است در این زد و خوردها تاکنون هجده پلیس زخمی و خدا میداند چند نفر به کرونا مبتلا شدهاند. جریمه نزدن ماسک در آلمان 300 یورو بوده و تنها برای افراد زیر 6 سال اجباری نبوده است!
🔺 امین صالحی 🔺
😅🔊 @tanzesiyasi 🔥