11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اقدام نمادین یمنیها علیه ناوهواپیمابر آمریکا
🔹تظاهرات امروز مردم یمن در حمایت از غزه و لبنان با حضور پرشور آنها برگزار شد.
🔹شهروندان یمنی، ماکت ناوهواپیمابر آمریکایی که اخیرا هدف حملات کوبنده نیروهای مسلح یمن قرار گرفت، زیر پاهای خود قرار دادند.
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
حجت الاسلام سید محمود نبویان:عاقبت تجربه بارها عقبنشینی از قانون اقدام راهبردی جز پیشروی دشمن نیست
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
🔻یک افزایش دستوری دیگر در دولت پزشکیان/ پیشنهاد افزایش ۵۴ درصدی تعرفههای پزشکی
🔹پیشنهاد افزایش ۵۴ درصدی تعرفه های پزشکی در حالی است که تورم سالانه حدود ۳۵ درصد و میزان افزایش حقوق پیشنهادی کارمندان ۲۰ درصد است.
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آقای پزشکیان شما مردم و متخصصان و دانشمندان را قبول ندارید
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شنیده شدن صدای ۱۰ انفجار در خلیج حیفا
🔹رسانههای عبری میگویند حداقل صدای ۱۰ انفجار در آسمان شهر ساحلی حیفا شنیده شده است.
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
🔻به اقدامات خصمانه غرب پاداش دادید قطعنامه تحویل گرفتیم!
🔹قطعنامه ضدایرانی شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی در شرایطی تصویب شد که عقبنشینی دولت چهاردهم در برابر غرب، نهتنها مانعی بر سر رویکرد خصمانه آنان نشد که تروئیکای اروپایی و آمریکا را در شدت دادن فشارها گستاختر کرد.
🔹شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی در واپسین ساعات روز پنجشنبه 1 آذرماه 1403، با صدور قطعنامهای ضدایرانی که پیشنویس آن را تروئیکای اروپایی به همراه آمریکا پیشتر آماده کرده بودند، مسیر همکاریهای میان آژانس و ایران و همچنین چشمانداز مذاکرات و رایزنیها بر سر برنامه صلحآمیز هستهای ایران را وارد مرحله جدیدی کردند.
🔹دولتهای غربی شورای حکام در حالی با صدور این قطعنامه، حرکت به سمت فعالسازی مکانیزم ماشه را آغاز کردهاند، که دولت چهاردهم در طی ماههای اخیر با عقبنشینی در برابر فشارها و ادعاهای بیپایه اروپاییها، آنان را در ادامه این سیاست تحریک کردند.
🔹در همین زمینه کمالوندی از قبول پیشنهاد گروسی برای توقف ذخیرهسازی اورانیوم با غنای 60 درصد در سفر اخیر خود به ایران خبر داد و در این زمینه عنوان داشت: مدیرکل آژانس پیشنهاد دادند که موقتا ذخایر ۶۰ درصد بالا برده نشود تا فضائی برای تعامل ایجاد شود البته این مسئله به شکلی نبود که غنیسازی در سطوح مختلف از جمله ۶۰ درصد متوقف شود. موضوعی که ما آن را با شرط و شروطی پذیرفتیم.
🔹 این موضوع نشانگر این است که گرچه ایران پیشنهاد گروسی را با حسن نیت پذیرفت ولی دبیرکل آژانس در برابر این حسن نیت، همت و تلاش لازم را برای پاسخ مثبت به این رویکرد تعاملی ایران و متوقفسازی فشار طرفین غربی در شورای حکام مصروف نداشت./ کیهان
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هتک حرمت مسجد ابراهیمی توسط بن گویر
🔹️ایتمار بن گویر، وزیر امنیت داخلی تندرو رژیم صهیونیستی همراه با شهرکنشینان اشغالگر صهیونیست به مسجد ابراهیمی در شهر الخلیل یورش برده و مناسک تلمودی را در آنجا به جای آورد.
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
اولین قطعنامه در فصل مدارا/ خطای محاسباتی دولت در مواجهه با آژانس و کشورهای غربی
مسعود براتی:
🔹پنجشنبه گذشته شورای حکام آژانس قطعنامهای علیه برنامه صلح آمیز هستهای ایران صادر کرد.
قطعنامه به پیشنهاد سه کشور اروپایی انگلیس فرانسه آلمان و آمریکا تصویب شد. کشورهای چین و روسیه به این قطعنامه رای منفی دادند. اما از آنجا که شورای حکام بر اساس رای اکثریت قطعنامه صادر میکند و ترکیب به گونهای از ابتدا معماری شده است که همیشه اکثریت آرا با کشورهای غربی است. (حدود ۱۹ تا ۲۰) مخالفت این دو کشور مانع صدور قطعنامه نشد.
🔹 این قطعنامه پس از تلاش دولت چهاردهم برای تعامل با آژانس بینالمللی انرژی اتمی صورت گرفت. این قطعنامه در حالی صادر شد که دولت آقای پزشکیان در چند روز گذشته با ارائه امتیازهایی به آژانس بینالمللی انرژی اتمی امیدوار بود مانع صدور قطعنامه شود. توقف غنیسازی ۶۰ درصد و پذیرش جایگزین بازرسان اخراج شده آژانس و اجازه بازدید به دبیرکل آژانس از مراکز فوردو و نطنز و کارگاههای تولید و مونتاژ سانتریفیوژ از جمله این امتیازات بود. البته این کار مورد اعتراض نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار گرفت چرا که مخالف قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها بود.
دو نکته قابل طرح در این موضوع وجود دارد:
🔹یک. این اتفاق فرصتی برای واقعی شدن دیدگاه سیاستمداران و نخبگان داخلی خصوصا دولتمردان چهاردهم و حامیان آن درباره تحولات سیاست خارجی و بینالمللی است. واقعیت مهم این است که سیاستها در صحنه بینالملل با تغییر افراد تغییر نمیکند و این تصور که با استقرار دولت آقای پزشکیان و ادعای تعامل و دیپلماسی و مدارا با دشمن، روندها و سیاستهای دیگران علیه ایران تغییر بنیادین خواهد کرد، تصور خامی است و این قطعنامه نشان داد که روندها به این راحتی تغییر نمیکند ،خصوصاً در ایامی که تحولات جدی در صحنه بینالملل در حال رقم خوردن و فضا به شدت در حال قطبیزه شدن است.
🔹 نکته دوم برمیگردد به برنامه سه کشور اروپایی علیه جمهوری اسلامی ایران درباره استفاده از مکانیزم ماشه و جلوگیری از پایان یافتن قطعنامه ۲۲۳۱ در مهر سال آینده. کشورهای اروپایی مکانیزم ماشه (اسنپ بک) را از سال ۹۸ فعال کردند اما تا انتها ادامه ندادهاند تا به عنوان یک ابزار فشار علیه ایران برای کسب امتیازهای بیشتر استفاده کنند. همچنین چارچوبی بهتر از برجام برای تعامل و مهار ایران نداشتهاند. الان نیز در تلاش هستند که با تهدید استفاده از ماشه توافق جدیدی بر ایران تحمیل کنند. این قطعنامه در راستای معتبر کردن تهدیدات شورهای اروپایی تلقی میشود.
🔹مکانیزم ماشه یک مکانیزم به شدت نابرابر و یک طرفه علیه ایران بود که متاسفانه در طول مذاکرات برجام به عنوان سازوکار حل اختلاف در داخل برجام مورد پذیرش آقای ظریف (وزیر وقت خارجه) و آقای عراقچی (مذاکره کننده ارشد برجام) قرار گرفت. و آثار و عواقب آن تا امروز گریبانگیر ماست.
🔹 در جمعبندی باید تاکید داشت که واقعیت صحنه بین الملل حکایت از آن دارد که با آرزوها و کلمات صرفاً زیبا از جمله مدارا با دشمن و یا تنش زدایی نمیتوان منافع ملی را تامین کرد. کشورهای غربی با محوریت آمریکا به دنبال افزایش فشار بر ایران هستند، تا با یک توافق جدید محدودیتهای بیشتری بر ایران نسبت به برجام تحمیل کنند. صدور این قطعنامه نشان داد دولت چهاردهم باید سریعتر سیاست خارجی خود را تغییر داده و تصوراتی مانند قدرت بازدارندگی توییت دیپلماتها کنار گذاشته و واقعنگری را جایگزین نگاههای رمانتیک نماید.
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
🔻هر نوع تابعیت آمریکا قابل لغو است
🔹بر اساس قوانین ایالات متحده، همه شهروندان این کشور چه دارای تابعیت قهری و چه غیرقهری، میتوانند تابعیت آمریکایی خود را ترک کنند.
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دولت شهید رئیسی انتقادپذیرترین بود
🔹جلال خوشچهره،روزنامه نگار در گفتو گو با رسانه تصویری «آن» دولت رئیسی را انتقادپذیر دانست به دلیل اینکه در آن دولت مطالب انتقادی زیادی نوشته شد و کسی با آن برخورد نکرد.
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran