اَللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ اَلأَْحْيَاءِ مِنْهُمْوَ الأَْمْوَاتِ وَ تَابِعْ بَيْنَنَاوَ بَيْنَهُمْ بِالْخَيْرَاتِ خدايا مردان و زنان مؤمن را بيامرز،چه زنده و چه مرده آنها را، و بين ما وآنان با نيكيها پيوند ده.
اَللَّهُمَّ اغْفِرْ لِحَيِّنَا وَ مَيِّتِنَاوَ شَاهِدِنَا وَ غَائِبِنَا ذَكَرِنَاوَ أُنْثَانَا صَغِيرِنَا وَكَبِيرِنَا حُرِّنَا وَ مَمْلُوكِنَا خدايا بيامرز زنده و مرده ما را، حاضر وغائب ما را، مرد و زن ما را، كوچك وبزرگ ما را، آزاد و غير آزاد ما را،
⚜پرسش:
حکم تزریق آمپول در حال روزه ماه رمضان چیست؟
⚜پاسخ:
💠 آیت الله خامنه ای: احتياط واجب آن است که روزهدار از آمپولهاى مقوّى يا مغذّى و هر آمپولى که در رگ تزريق مىشود و نيز انواع سرمها خوددارى کند، لکن آمپولهاى دارويى که در عضله تزريق مىشود و نيز آمپولهايى که براى بىحسّ کردن به کار مىرود، مانعى ندارد.
💠 آیت الله مکارم شیرازی: تمام تزریقات دارویى و تقویتى و بى حسّى و واکسن هر گاه در عضله باشد براى روزه دار اشکال ندارد، ولى از تزریق در رگ مطلقاً پرهیز شود.
💠آیت الله سیستانی: تزريق آمپول روزه را باطل نمى كند؛ خواه جنبه غذايى و تقويتى داشته باشد، يا جنبه دوايى و مانند آن.
💠 آیت الله وحید خراسانی: تزريق آمپولى كه به جاى دوا به كار مىرود يا عضو را بى حس مىكند ، اشكال ندارد و همچنين آمپول كه به جاى آب وغذا به كار مىرود نيز مانعى ندارد ولى احتياط مستحب آن است كه از استعمال آمپولى كه به جاى آب و غذا به كار مىرود خوددارى كند.
📝برگرفته از سایت مراجع عظام
#پرسش_و_پاسخ
#احکام
https://eitaa.com/jahfadarahbary
ایـنوعدهـ خداسٺـ{☝️}
که حقالنـ{}ـاس رانمےبخشد!
خونشهـ{🕊}ـدا
#حقالناس اسٺـ{😓}
نمے دانمـ{♂}ـ
بااینحقالناس
بزرگےکهبهگردنماسٺـ{😞}ـ
چهخواهیمکـرد؟