✍ #خاطره_شهدا🌷
مصطفی صدرزاده روز #تاسوعا شهید شد.
خیلی دمغ و ناراحت بودیم. کمرمان شکسته بود. عصر عاشورا بعد از شکسته شدن #محاصره توانستیم به عقب برگردیم.
با عمار رفتیم مقر، با چند نفر دیگر روضه گرفته و به سر و صورتشان گِل مالیده بودند. با سر و ریش گِل زده آمد پیش ما.
تکتک نیرو های سید ابراهیم را #بوسید. جملهاش به بچه های عرب زبان این بود:《أَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ》 به من که رسید، توی گوشم آرام گفت:《غصه نخور! منم چند روز دیگه #مهمان سید ابراهیم هستم.》
📚قسمتی از کتاب #عمار_حلب
#شهید_محمدحسین_محمدخانی
#شهید_مصطفی_صدرزاده
#شهدای_مدافع_حرم
🍃🌹صلوات
🍃🌺🍃🌺🍃
🍃هر جا می رفت، می ریختند دورش.
یک شب داخل مسجدی بودیم نزدیک حلب، کارمان تمام شده بود.یک دفعه رسید، جمعیت ریخت پشت سرش.
🍃یاد یک صحنه از جنگ افتادم که شهید همت و متوسلیان وقتی حرکت می کردند پشت سرشان موج انسانی حرکت می کرد.
🍃فقط یک #فرمانده نبود که گذاشته باشند بالای سر نیرو، به خاطر حسن رفتارش بین بچه ها خواستنی شده بود.
#شهید_محمدحسین_محمدخانی
#عمار_حلب
#یادش_باصلوات🌷🍃
💠گزیده ای از کتاب #قصه_دلبری:
✍به روایت همسر شهید
💟وسط دفتر بسیج جیغ کشیدم، شانس آوردم کسی آن دور و بر نبود. نه اینکه آدم جیغ جیغویی باشم، ناخودآگاه از ته دلم بیرون زد. بیشتر شبیه #شوخی بود.
💟خانم ابویی که بزور جلوی خنده اش را گرفته بود، گفت: «آقای محمدخانی منو واسطه کرده برای #خواستگاری از تو! »
💟اصلا به ذهنم خطور نمیکرد #مجرد باشد. قیافه جا افتاده ای داشت. اصلا توی باغ نبودم. تاحدی که فکر نمیکردم مسئول بسیج دانشجویی ممکن است از خود #دانشجویان باشد. میگفتم تهِ تهش کارمندی چیزی از نهاد رهبری است.
💟بی محلی به #خواستگارهایش را هم از سر همین موضوع می دیدم که خب، آدم متاهل دنبال دردسر نمیگردد!
📌توصیه میکنم حتما کتاب عاشقانه و بسیارزیبای #قصه_دلبری رو مطالعه بفرمایید
#شهید_محمدحسین_محمدخانی
#شهید_مدافع_حرم🌷
🍃🌹صلوات
🌷🍃🌷🍃🌷
🌺♀️دوست_داشتن_آدمها
🌷🍃دست ازدوست داشتن آدمها نكشيد، حتى اگر از شما فاصله دارند، حتى اگر از آنها فاصله گرفته ايد.
🌷🍃تصور كنيد در كتاب فروشي جلد يا قطع ، عنوان و يا خطوطي از كتابى توجه شما رو جلب مى كند. كتاب را مى خريد و با خود به خانه مى آوريد.
🌷🍃 بعد از خواندن چند صفحه و يا چند فصل ارتباطي با كتاب برقرار نمى كنيد يا اصلا قبولش نداريد. چه مى كنيد؟ كتاب را مى اندازيد در سطل زباله؟ يا مى بنديد و مى گذاريد در قفسه كتاب هايتان؟
🌷🍃زيرا احتمال مى دهيد در فرصتى ديگر به سراغش برويد و شايد اين بار كتاب را بيشتر پسنديديد و ارتباط بهترى برقرار كرديد. زيرا احتمال مى دهيد زمان مناسبى براي خريد و خواندن آن كتاب نبوده. زيرا باور داريد خود شما در حال تغيير هستيد.
🌷🍃هر آدمى مثل يك 🌷كتاب نخوانده است. حتى اگر با آنها ارتباط برقرار نمى كنيد و حتى اگر حرف هايشان در يك راستا با طرز فكر و باورهاي شما نيست، به حكم دست دوستى كه به يكديگر داده ايد ، دوست داشتنش را دور نيندازيد. دوست خود را و دوست داشتنش را فراموش نكنيد ، حتى در بعد زمان و مكان
https://eitaa.com/jahfadarahbary
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خانم که به گفته خودش در همه ایام هفته کمی "شُلحجاب" هست، روزهای چهارشنبه و در پاسخ به فراخوان مَصی #علینژاد ببینید چی میگه... ☝️
واقعا چه چیزایی درباره ایران و حضرت آقا گفت!
#حیا_و_عفاف #حجاب #مسیح_علینژاد