📌 بودجه #نظام_سلامت برای سال بعد، رقم نجومی 150 هزار میلیارد تومان است!!
⁉️ به نظر شما بودجهای که برای وزارت بهداشت در سال آیند توسط دولت در لایحه بودجه در نظر گرفته شده چقدر است؟!
🔰 بودجه نظام سلامت برای سال بعد، رقم نجومی 150 هزار میلیارد تومان است!!
یعنی معادل حدود 20 درصد از کل بودجه کشور!
🔰 حال این مسئله جای تامل جدی دارد که "بحران همهگیری #کرونا " در کشورمان محک بسیار خوبی برای سنجش میزان کارآمدی نظام سلامت و سیستم بیمارستانی کشور بود که تا به امروز مانند بسیاری از کشورهای غربی، عاجز از برچیدن و چارهجویی برای ویروس کرونا بوده
🔰 اما این سیستم درمانی مبنی بر پزشکی نوین با این سطح از ناکارآمدی و ناتوانی در پاسخگویی به نیازهای درمانی مردم، سالیانه حداقل 20 درصد از کل بودجه کشور را میبلعد!!
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ مروری بر فتنه ۸۸
یادمان نمیرود وحشی هایی که ادعای گفتگوی تمدن هایشان گوش فلک را پر کرده بود اما کف خیابان های تهران، بانک و ماشین و سطل زباله آتش میزدند، بسیجی هارا لخت میکردند و آتش میسوزاندند!
به #کانال_خط_شکن_بپیوندید.👇
Join🔜 @Khatshekan1🙏
─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─
27.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 ببینید | شرح حدیثی درباره آخرین گفتگوهای پیامبر اعظم(ص) و حضرت فاطمه زهرا(س)
💻 ۹۸/۱۰/۹ | @khamenei_ir
@jaja_be_rangekhoda
🚨 #اطلاعیه_مهم
🔻 شنیده شده است دشمن برای ایجاد تفرقه و شکاف، بین ملت ایران و عراق در حال شایعهپراکنی است. ترفند فعلی دشمن این است که به عربها و مردم عراق میگویند شما که در کنار ابومهدیالمهندس یاد و خاطرهی سلیمانی را زنده نگه میدارید کجای کارید که در ایران اصلاً خبری از نام و یاد ابومهدیالمهندس نیست و شما بیجهت دارید سنگ ایرانیها را به سینه میکوبید.
دوستان عزیز دقت کنید هر کجا اسم از سردار دلها شهید سلیمانی عزیز میبرید و یا کار رسانهای و گرافیکی و غیره میکنید شهید ابومهدیالمهندس فراموش نشود تا فتنهی خنّاسان خنثی گردد.
@jaja_be_rangekhoda
30.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | معجزه اخلاص
🔹حضرت آیتالله #خامنهای: «شهید سلیمانی، هم شجاع بود، هم با تدبیر بود؛ صِرف شجاعت نبود؛ بعضیها شجاعت دارند امّا تدبیر و عقل لازم برای به کار بردن این شجاعت را ندارند... در عرصهی سیاست هم، هم شجاع بود، هم با تدبیر بود؛ سخنش اثرگذار بود، قانعکننده بود، تأثیرگذار بود. از همهی اینها بالاتر، اخلاص او بود؛ با اخلاص بود؛ این ابزار شجاعت و ابزار تدبیر را برای خدا خرج میکرد؛ اهل تظاهر و ریا و مانند اینها نبود. اخلاص خیلی مهم است.»
@jaja_be_rangekhoda
🔴
♦️جنجالیترین تغییرات کتابهای درسی
🔹از حذف شعر شاعرانی چون «نیما»، «اخوان» و «سایه»، تصویر دختران از روی جلد و عکس مقبره کوروش گرفته تا تغییر داستان نادر ابراهیمی و «قصههای مجید» و نیز حذف نام مولانا از جمله تغییراتی هستند که پای کتابهای درسی را به عرصه جنجال کشاندهاند.
@jaja_be_rangekhoda
🦋قلْ يا عِبادِيَ الَّذينَ أَسْرَفُوا عَلي أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَميعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحيمُ
🌺🌿بگو: «ای بندگان من که بر خود اسراف و ستم کرده اید!
از #رحمت خداوند ناامید نشوید،
چرا که خداوند همه گناهان را می آمرزد؛
زیرا اوست آمرزنده و مهربان».
🔹سوره مبارکه زمر آیه ۵۳
@jaja_be_rangekhoda