🔳ترور دانیال نبی(ع)
یکی از نقشههای ترور خطرناک و مهم بنیاسرائیل نقشه ترور دانیال نبی است.
جناب دانیال به علت حکمت و بصیرتی که داشتن مورد اعتماد پادشاه بابل بودن و حکم دست راست رو داشتن. همین باعث شده بود مومنین قدرت پیدا کنن و توجه مردم به حضرت دانیال جلب بشه.
اشراف یهود که این قدرتمندی رو به صلاح تفکر تحریف شدهی خودشون نمیدیدن، منتظر فرصتی بودن تا نفوذ دانیال رو کم کنن و یا از بین ببرن اما اصلا امکانپذیر نبود...
#ترور_بنیاسرائیلی
◼️@Revayate_ensan_home
🔳مرگ بخت النصر
بعد از مرگ بخت النصر، پسر اون که کینه شدیدی از جناب دانیال داشت روی کار اومد و همین فرصتی بود برای پیاده شدن نقشههای شوم اشراف یهود...
اونها زندانی به شکل چاه زیرزمین ایجاد کردن و بعد از ضرب و جرح حضرت دانیال و یاران نزدیکش اونها رو به اون انداختن و حیوانات درنده و گرسنهای رو اونجا قرار دادن تا با بوی خون به اونها جذب بشن و همهشون توسط حیوانات به شهادت برسن.
#ترور_بنیاسرائیلی
◼️@Revayate_ensan_home
🔳امداد الهی!
به لطف خدا و با امداد الهی با گذشت مدتها هیچ کدوم از این حیوانات به جناب دانیال و یارانشون حمله نمیکنن و اونها زنده میمونن اما در خفقان شدیدی باقی میمونن.
حضرت دانیال در زمان و مکان نامعینی در نهایت به شهادت میرسن و سرشون از تنشون جدا میشه اما متأسفانه گزارشات دقیق تاریخی این واقعه نقل نشده و به دست ما نرسیده.
در نهایت چاره کار اشراف یهود حذف فیزیکی ایشون بود و این ترور در کارنامه اونها برای همیشه ثبت شد.
#ترور_بنیاسرائیلی
◼️@Revayate_ensan_home
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
📚توجیه المسائل کربلا
🔻توجیهها و بهانههایی برای باحسین نبودن
▪️شجاعت مواجه شدن با یك دنیا
عظمت کار این جا بود که امام حسین در مقابل فشار و سنگینی یك دنیاى متعرّض و مدّعی، احساس تردید نکرد؛ در حالی که آدم هاى معمولی احساس تردید می کنند.
آدم هاى فوق معمولی هم احساس تردید می کنند.
کمااین که بارها گفته ام عبدالله َّبن عباس - که یك شخصیت بزرگی است - و همۀ آقازاده هاى قریش، از آن وضع ناراحت بودند.
عبداللهَّ زبیر، عبداللهَّ عمر، عبدالرحمن بن ابی بکر و فرزندان بزرگان صحابه و بعضی صحابه از این قبیل اند. در مدینه عدّۀ زیادى صحابه بودند؛ آدم هاى با غیرتی هم بودند - نه این که خیال کنید با غیرت نبودند - همان کسانی بودند که در مقابل تهاجم مسلم بن عقبه، در قضیۀ « حَرّه» مدینه - که سال بعد به مدینه حمله بردند و همه را قتل عام کردند - ایستادند؛ جنگیدند و مبارزه کردند.
خیال نکنید ترسو بودند؛ نه، شمشیرزن و شجاع بودند. اما شجاعت ورود در میدان جنگ، یك مسأله است و شجاعت مواجه شدن با یك دنیا، یك مسألۀ دیگر است. امام حسین این دومی را داشت.
▪️ابزارم براى تو (بهانه كمك)
تاریخ واقعه عاشورا، مسیر زندگی را برای همگان روشن می کند و راه را از بی راهه آشکار می سازد، در این حادثه عظیم، افرادی چون زهیر، حبیب، مسلم بن عوسجه و... هم چون پروانه ای بر گرد وجود مولای خود می چرخند و به سعادت می رسند و گروهی در میانه راه و با درک حقیقت به سوی سید الشهد ا حرکت می کنند و گروهی نیز مولا و سرور خود را تنها می گذارند و می گریزند و در همه این وقایع و شخصیت ها عبرتی برای همه تا قیامت است. عبیدالله بن حرجعفی از گروه کسانی است که تا درب بهشت رفت، ولی به واسطه غفلت و عافیت طلبی دنیوی به بیراهه کشانده شد و امام خود را تنها گذارد.
#توجیه_المسائل_کربلا۲۲
─┅─═इई 💠ईइ═─┅─
https://eitaa.com/Majmoe_yaborhan
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
📚توجیه المسائل کربلا
🔻توجیهها و بهانههایی برای باحسین نبودن
▪️مردى كه به جاى خویش، اسبش را به امام بخشید!
در مسیر رسیدن به کربلا در یکی از منازل کاروان ایستاد. امام پرسید:
خیمه گاه کیست؟ گفتند:
عبیدالله بن حر جعفی!
پیک امام را که جواب نداد، امام شخصا به سراغ او رفت. بعد از کلی صحبت و دلیل باز نیامد. می گفت:
حاضرم اسبم را به شما بدهم... و حضرت فرمود:
نیازی نیست... ما خودت را می خواستیم. امام خودش را می خواست. عرض کرد: "اسب و شمشیر" را به شما می بخشم و شما مرا از این کار معاف کن. فرمود:
اگر خودت را به ما نمی سپاری، ما احتیاجی به مالت نداریم. و این آیه را تلاوت فرمودند: ما گم راه کنندگان را یاور خود نمی گیریم. خیلی اصرار کرد که نیاید! گفته بود:
تو را به خدا سوگند هم راهی مرا با خود مخواه. من هر چه بتوانم تو را کمك می کنم. اینك "این اسب" لگام دار من؛ به خدا بر آن از پی کسی نتاختم، مگر آن که آثار مرگ را بر او چشاندم و از پی ام نتاختند که مرا بر آن دریابند و نیز "این شمشیر" تقدیم شما که به هر چه زدم برید!
امام هم فرمود:
"پسر حر! ما براى اسب و شمشیر تو نیامده ایم. آمده ایم یارى ات را بخواهیم. اکنون که از جان خود دریغ می ورزى، هیچ نیازى به اموال تو نداریم."
حاضر نشد خودش را برای امام خرج کند، حرف از اسب تیز و شمشیر برنده اش می زد. بعد عاشورا، سر همین انتخاب اشتباه تاسف می خورد و اشک می ریخت، عجب درسی به ما داد عبیدالله بن حر جعفی.
اولویت "خودت" را امام بگذار، نه اولویت "اسبت" را! مگر این که مثل حضرت نافع، اسب و شمشیر هم در راه او باشد، به شرط حضور خودت.
▪️مى خواستم زندگى كنم (بهانه زندگى دنیا)
در راه حسین گاه باید از حلال ها هم گذشت. حبیب از اصحاب سؤال کرد:
چرا آمدید کربلا؟ جواب دادند:
اتینا لننصر غریب فاطمه. مجدد سوال کرد: لِمَ طلقتم "حلائلكم"؟ چرا زنان تان را طلاق داده و رها کردید؟
و باز جواب اصحاب همان بود. فقالوا لذلک. همه از حلال دنیای خود گذشتند و همسران شان را رها کردند برای آن اولویت بزرگ، یاری غریب فاطمه. و حتی از حلال مباح هم نه، که باید از مستحب و حتی واجب هم گذشت! باید به کعبه پشت کرد و حج واجب را رها کرد و رو کرد به حسین. این است سرّ ادب زیارت در محضر امام: پشت به قبله و رو به امام.
"در چشم تو جا پای عبور ملکوت است می گردم از این قبله به سمتی که تو باشی"
#توجیه_المسائل_کربلا۲۳
هدایت شده از تنهامسیرآرامش 💞
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ نگاه عمیق علامه مصباح رحمت الله علیه
مهم ترین وظیفه ما تربیت مسلمان آگاه هست...
🔸تنهامسیری شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/63963136Ca672116ed5
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
📚توجیه المسائل کربلا
🔻توجیهها و بهانههایی برای باحسین نبودن
◾️دنیادوستی؛ ریشه توجیه مردم
در طول ۲۰ سال زمام دارى معاویه طعم تلخ تبعیض ها و ستم ها را چشیده بودند و بسیارى از آن ها در فقر و فلاکت مادّى و معنوى به سر می بردند. از این رو وقتی که مردم کوفه مطّلع شدند امام حسین ضد دستگاه اموى قیام کرده است، سیل نامه ها به سوى مکّه روانه شد و از امام حسین خواستند تا اوضاع پریشان آنان را سامان دهد.
امّا دل بستگی مردم به دنیا و اختناقی که حزب اموى ایجاد کرده بود، مانع فداکارى و ایستادگی آنان در مقابل ستم گران شد. چنان که امام حسین در مورد آن مردم فرمود: « النَّاسُ عَبیدُ الدُّنیا وَالدِّینُ لَعِقٌ عَلى الْسِنتَِهِم یَحُوطُونَهُ ما دَرَّتْ مَعایِشُهُمْ فَاذا مُحِصُّوا بِالْبَلاءِ قَلَّ الدَّیَّانُونَ»
مردم بندگان دنیا هستند و دین لقلقه زبان شان، حمایت و پشتیبانی شان از دین تا آن جا است که زندگی شان در رفاه است و آن گاه که در بوته امتحان قرار گرفتند، دین داران کم خواهند بود.
و در بیان دیگرى خطاب به اشراف کوفه نوشت:
« اگر بیعت شکنی و نقض بیعت کنید، به جانم سوگند که این نخستین بار نیست که چنین ننگی را مرتکب می شوید، زیرا شما با پدر و برادرم و پسر عمویم مسلم بن عقیل نیز چنین بی وفایی کردید. فریب خورده کسی است که به وعده هاى پوچ شما دل ببندد. شما با این سستی و ترس، خود را بدبخت و بهره خود را ضایع کردید.»
چنان که از سخنان و بیانات امام حسین فهمیده می شود، مردم در عین حالی که گرفتار تبعیض ها و بی عدالتی هاى حزب اموى بودند، جرأت قیام نداشته و ظلم و ستم آنان را تحمّل می کردند.
به همین جهت، فرزدق به امام گفت: « قُلُوبُ النَّاسِ مَعَكَ وَ سُیُوفُهُمْ مَعَ بنى امیّة» مردم دل های شان با تو است و شمشیرهای شان با بنی امیّه و علیه تو!»
شهید مطهّرى می نویسد:
« فرزدق نظر عامّه را گفت، عامّه اى که محکوم روش کبرا و رؤسا بودند و از خود، اراده اى نداشتند، ولی « مجمع بن عبید»، بین اشراف بی ایمان و عامّه ضعیفِ مقلّد، فرق گذاشت. « مجمع بن عبید»
گفت:
« اشراف به خاطر رشوه هایی که گرفته اند، همه علیه تو هستند، امّا سایر مردم دل های شان مایل به شماست و شمشیرهای شان فردا علیه شما کشیده خواهد شد».
#توجیه_المسائل_کربلا۲۴
─┅─═इई 💠ईइ═─┅─
49.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم پخشزنده ۹|یکشنبه ۲۴ تیرماه
🎙وظایف جبههی انقلاب؛ بعد از انتخابات
#حجتالاسلام_راجی (مدیر اندیشکدهی سُعدا)
____________________________
🔰عضویت در کانال شبکهی مِنّا:
@shabake_menna
🇮🇷 شبکــــــــــــــهی مِلّــــــــــــی مِنّــــــــــــــــــــا
مبلغین نفر به نفر انقلاباسلامی