eitaa logo
فعالیت های قرآنی،تبیینی مهدی ساعد
495 دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
3.8هزار ویدیو
113 فایل
کانال اطلاع رسانی جلسات و فعالیت های قرآنی استاد حاج مهدی ساعد
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺استاد شیخ حسین انصاریان من در مشهد زیاد خدمت مرحوم آیت الله العظمی میلانی می‌رسیدم در یکی از این دیدارها ایشان فرمودند: فلانی تو خود میدانی که حضرت رضا علیه السلام حرف زائر را زودتر از مجاور می شنود پس از شما خواهانم که وقتی حرم مشرف شدی دو رکعت نماز بخوانی و از حضرت رضا بخواهی از خداوند متعال درخواست کند که خدایا توفیق بده محمد هادی میلانی مسلمان از این دنیا برود. بعد این فرمایش به بنده روان نویسی را دادند که فرمودند با این بنویس و من از ۱۵۰ جلد کتابی که نوشتم ۲۰ جلدش را با قلم ایشان نوشتم و هنوز هم سالم است. -----------------
💠سپاسگزاری 🔸حضرت علی علیه السلام: زمانی که نشانه هاى نعمت پروردگار آشکار شد، با ناسپاسى نعمتها را از خود دور نسازید. 📚نهج البلاغه/حکمت 13 ✍🏼رزق انسان اندک اندک سرازیر می شود. اگر سپاسگزار باشیم زیاد می شود و اگر ناشکری کنیم کم می شود و حتی ممکن است آنچه را داریم از دست بدهیم.
♥️ : جلوی چشم مردم، صدقه نده تا تو را ستایش کنند. زیرا اگر چنین کنی، پاداش خود را فقط در دنیا گرفته ای نه در آخرت. بلکه طوری پنهانی، با دست راستت صدقه بده، که حتی دست چپت هم خبردار نشود. زیرا آن کسی که به خاطر او پنهانی صدقه می‌دهی، پاداش تو را آشکارا خواهد داد. 📗بحارالانوار جلد ۷۸ صفحه ۲۸۴ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
10.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 سید خراسانی در روایات ظهور کیست؟ 🔸تحلیلی مهم از شخصیت سید خراسانی از علامه کورانی «اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌤 ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔹 رسول اللّه صلى الله عليه و آله‌ في بَيانِ آدابِ الأَكلِ: و أمَّا الأَدَبُ فَتَصغيرُ اللُّقمَةِ وَ المَضغُ الشَّديدُ. پيامبر خـدا صلى الله‌ عليه و آله در بيان آداب غذا خوردن: امّا آداب آن، كوچك كردن لقمه و جويدن كامل است.
🌱 امیرالمؤمنین عـلـے عليه السلامـ المَعروفُ ذَخيرَةُ الأبَدِ. خوبى كردن اندوخته ابدى است (يعنى هميشه ماندگار است و ذخيره روز قيامت).
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعلام رسمی شکست در غزه توسط مقامات و رسانه‌های رژیم صهیونیستی خبرنگار شبکه کان: حماس توانایی خود را برای کنترل و سیطره بسیار وسیعی از مناطق به دست آورده است! خبرنگار شبکه ۱۴: گردان‌های حماس در مناطقی که ارتش آن جا را به کنترل درآورده، بار دیگر توانمندی‌های خود را احیاء کرده‌اند و این مسأله، نگران کننده است! نماینده کنست: وزیر دفاع دروغ می‌گوید که اکثر گردان‌ها و تیپ‌های حماس نابود شده‌اند؛ همه تیپ‌های حماس؛ همه بیست و چهار تیپ، فعال، سرپا، کوبنده و عملیاتی در منطقه هستند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ارزش زن در اسلام «اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌤 ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اصلا چه فایده‌ای برای جمهوری اسلامی دارد که آنقدر روی آن پافشاری می‌کند؟! «اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌤 ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
22.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 روایت بانک جهانی از بلای روحانی 🔸امین دلیری؛ معاون اسبق وزیر اقتصاد‌: بانک جهانی در گزارشی دهه ۹۰ اقتصاد ایران را به دهه از دست رفته تعبیر و اعلام می کند، در مقطع مورد بحث، ۴۰ درصد مردم در معرض فقر قرار گرفته اند و رشد سرانه تولید ناخالص داخلی کاهش یافته است. 🔸از سال ۹۰ تا ۹۶ درآمد حقیقی فقط ۷۰ همت افزایش یافته است. بر این مبنا درآمد حقیقی از ۶۸۶ به ۷۵۶ همت افزایش یافته که رقم قابل قبولی نیست. 🔸در برخی سالهای دهه ۹۰ رشد اقتصادی کشور تا منفی ۲۰ درصد نیز رسید، میانگین رشد در کل دهه ۹۰ حدود صفر درصد بوده است.
✅ چگونه عاقبت به خیر شویم؟ 🌺 جواب خدای : 1️⃣ وصف بهشتى كه به وعده داده شده، [اين است كه‏] از زير [درختان ] آن، نهرها روان است و ميوه و سايه‏اش پايدار است. اين است عاقبت كسانى كه اهل بوده‏اند. 2️⃣ قطعاً عاقبت به خیری مخصوص است. 3️⃣ عاقبت به خیری مخصوص است. 4️⃣ قطعاً برای ، عاقبتی نیک است. 5️⃣ عاقبت به خیری مخصوص است. ✍️ خلاصه: عاقبت به خیری فقط با که همان انجام واجبات و ترک حرامها است، به دست می آید. 1️⃣ مثَلُ الجَنَّةِ الَّتى وُعِدَ المُتَّقونَ تَجرى مِن تَحتِهَا الانهارُ اكُلُها دامٌ و ظِلُّها تِلكَ عُقبَى الَّذينَ اتَّقَوا .... (رعد 35) 2️⃣ انَّ العاقِبَةَ لِلمُتَّقين. (هود 49) 3️⃣ و العاقِبَةُ لِلتَّقوى‏. (طه 132) 4️⃣ و انَّ لِلمُتَّقينَ لَحُسنَ مَاب. (ص 49) 5️⃣ و العاقِبَةُ لِلمُتَّقين. (قصص 83)