eitaa logo
فعالیت های قرآنی،تبیینی مهدی ساعد
488 دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
3.7هزار ویدیو
112 فایل
کانال اطلاع رسانی جلسات و فعالیت های قرآنی استاد حاج مهدی ساعد
مشاهده در ایتا
دانلود
💢با نزدیک شدن به شروع سال تحصیلی جدید میخوام در مورد وضعیت محیطی و علمی دانشگاه ها یکم توضیح بدم. هرچند قبلا واسش ویدئو تولید کردم (بعدا واستون لینکش رو در کانال میذارم) 💢اولا رهبر انقلاب چندین بار نکاتی رو متذکر شدند. ابتدا با نظرات ایشون شروع میکنم. 👈خب اشاره کردند به "دانش های ذاتا مسموم"( عکس نوشته رو مطالعه کنید حتما) 👈یعنی چی؟ یعنی اگر مراقب نباشید و سم شناس نباشید افکار شما رو مسموم میکنه و وقتی وارد جامعه بشید مثل ویروس کرونا جامعه دچار همه گیری میشه، آنوقت خودتون و جامعه رو منحرف می کنید! 👈خب تکلیف پدر و مادرهایی که با هزار امید و آرزو فرزندانشون رو میفرستند دانشگاه چیه؟ وقتی مسئولین به وظیفه شون عمل نمی کنند ما چه کنیم؟
قیمت چنده؟ 🔸فرزندی از پدرش پرسید: قیمت زندگی چقدر است؟! پدر یک سنگ زیبا بهش داد و گفت: این را ببر بازار،ببین مردم چقدر می‌خرند؛ اگر کسی قیمت را پرسید، هیچ نگو،فقط دو انگشت را بیاور بالا ببین آنها چگونه قیمت‌گذاری می‌کنند.! او سنگ را به بازار برد... نفر اول سنگ را دید و پرسید: قیمت این سنگ چند؟ کودک دو انگشتش را بالا آورد؛ آن مرد گفت: دو هزار تومان! آن کودک نزد پدرش بازگشت و ماجرا را گفت... 🔹پدر به او گفت: این بار برو در بازار عتیقه‌فروشان،آنجا وقتی کودک دو انگشتش را بالا برد... عتیقه‌فروش گفت:دویست هزار تومان این‌ بار هم کودک نزد پدر بازگشت و ماجرا را تعریف کرد پدر به او گفت:این بار به بازار جواهر فروشان و نزد فلان گوهرشناس برو... وقتی دو انگشتش را بالا برد آن گوهرشناس گفت: دو میلیون تومان 🔸آن کودک باز ماجرا را برای پدر تعریف کرد... پدر گفت:فرزندم! حالا فهمیدی که قیمت زندگی چنده؟ مهم این است که گوهر وجودت را به کی بفروشی!! 👌" قیمت " ما به این بستگی دارد که " مشتری " ما چه کسی باشد... " پس مراقب باش "
📖 برای اموات فاتحه کبیره بخونید یکی از علمای شیعه به نام شیخ مهدی فقیهی جهت استخاره و رفع گرفتاری نزد آیت الله بهجت می‌رود. آیت الله بهجت به ایشان می‌فرماید:  چرا فاتحه‌ی کبیره نمی‌خوانید؟ شیخ مهدی می‌پرسد، فاتحه‌ی کبیره چیست؟ آیت الله بهجت می‌فرماید:  – سوره حمد یک مرتبه – چهار قل هر کدام یک مرتبه (سوره‌های توحید، کافرون، ناس و فلق)  – سوره قدر هفت مرتبه – آیت الکرسی سه مرتبه سپس آیت الله بهجت می‌فرماید:  هرکس برای میتی این‌گونه فاتحه بخواند، هم رفع گرفتاری از خودش می‌شود و هم گنجی است برای میت. شیخ مهدی فقیهی می‌گوید:  به روستای خودمان رفتم و بر سر قبر پدر و مادرم فاتحه‌ی کبیره را خواندم و به قم بازگشتم.  شب عمه‌ام خواب پدر و مادرم را می‌بیند که خمره‌ای از طلا و جواهرات در مقابل‌شان است. عمه‌ام از من پرسید چه خیراتی برای پدر و مادرت فرستادی؟ گفتم: فاتحه‌ی کبیره را خواندم. مشخص شد روزی که من فاتحه‌ی کبیره را برای پدر و مادرم خوانده‌ام، رحمت واسعه‌ای از طرف خداوند شامل حالشان شده است. در ضمن به برکت خواندن فاتحه‌ی کبیره، گشایشی نیز در زندگی‌ام مشاهده کردم.
🚩 من نه شیعه ی اهل کویته پاکستانم که گوشت و خونم به جرم شیعه بودن گاه و بی گاه به در و دیوار شهر بپاشد 🚩 نه شیعه اهل ارومچی هستم که کلاس های درس حوزه و مراسم کفن و دفن برگزاری مراسمات جشن و عزا ی اهل بیت را ممنوع کرده باشند و مخفیانه و به دور از دید حکومت شیعه گری کنم... 🚩 نه شیعه ی اهل جنوبی هستم که حتی یک عالم شیعی در دسترس برایم وجود نداشته باشد و تمام مراجعات دینی ام اینترنتی برطرف شود! 🚩 نه شیعه قطیف که برای فعالیت های دینی سیاسی ام تحت پیگیرد قانونی و در انتظار باشم!؟ 🚩 نه شیعه ی هستم که بریزند وسط های دست جمعی مان و نام و خون در دهانم باهم آمیخته شود... 🚩 نه شیعه منامه ام که در زندان ها حبس شده باشم و حکومت آل خلیفه منتظر که ویروس کرونا را وارد زندان ها کند تا نسل کشی بیولوژیکی در زندان برایم رقم بخورد 🚩 نه شیعه اهل میرزا اولنگ که تکه تکه اعضای بدنم سنگفرش خیابان ها شود آری من ایرانم و حتی یک زخم.! نه تو بگو اصلا یک اخم ..! به خاطر شیعه بودنم متحمل نشده ام همیشه راحت و آسوده در فرم ها جلوی کلمه ی دین ، نوشته ام: اسلام-تشیع.! هر عید و شهادت خاندان مولا علی و فرزندانشان بوده لیست هیات ها بوده که ردیف میشد تا انتخاب کنیم کجا برویم.! من نه حتی یک زخم برداشته ام و نه حتی میدانم شیعه بودن در هرجای این دنیا جز چه هزینه ها و چه رنج هایی بر تن شیعیان گذاشته و اگر برسد آن زمان که بپرسند برای رسیدن تشیع به بعد خود چه کرده ای زبانم بسته است و سرم پایین در مقابل انچه برادران و خواهران شیعه ام در جای جای دنیا به غیر از ایران متحمل شدند تا بماند نسل و راه دوستداران مولا علی و فرزندانش ... پی نوشت: راحت آسوده در مجالس علی و اولاد علی قد کشیدیم و ندانستیم خیلی ها برای شیعه بودن و شیعه ماندن چه خون دل ها خورده اند به راستی برای رسیدن تشیع به کل دنیا که هیچ برای نسل بعدی همین ایران خودمان چه کار کرده ایم؟!
لطفاً ژست مردم‌داری برندارید خانم رئیس جبهه اصلاحات دولت در اختیار شما و دوستانتان هست، اگر به فکر مردم هستید از آزادسازی بنزین در چنین وضعیتی دم نزنید. اگر به‌فکر مردم هستید اقتصاد را درست کنید. اگر به‌فکر مردم هستید مشکل اشتغال جوانان را حل کنید. اگر به‌فکر مردم هستید مشکلات پیش روی ازدواج را حل کنید. اگر به‌فکر مردم هستید فکری به حال مسکن کنید که برای مردم به رویا تبدیل شده است. ✅ ما هم موافقیم، اجبار؛ جواب نمی‌دهد پس لطفاً تورم اجباری، گرانی اجباری، بیکاری اجباری و هزاران اجبار دیگر را برطرف کنید.
🎥قصه کارخانه توپ سازی امیرکبیر 🔹امیرکبیر می خواست کارخانه توپ سازی بسازد تا ایران از نظر قدرت نظامی تقویت شود! شایعه کردند مردم گرسنه هستند و امیرکبیر دنبال جنگ راه انداختن. (یعنی دوقطبی نان و جنگ برای عوام) 🔸 هرجا هرکس فقیری میدیدند به کارخانه توپ امیرکبیر فحش می داد! 🔸امیرکبیر دستور داده بود توپ هایی بسازند که حتی در بارندگی نیز شلیک کند. همین طور توپ هایی بسازند که برخلاف توپ های انگلیسی و روسی، لوله شان یکپارچه ریخته شود تا محکم باشند و شلیک دقیق تر و سنگین تری داشته باشند. در قهوه خانه ها و شیره‌کش‌خانه ها،بساط تمسخر و طنزها ساختند. ♦️کاری کردند که شاه (که علاقه‌ی زیادی به امیرکبیر داشت) ؛ با دست خودش حکم قتل‌ش را امضاء کرد!! بعداز شهادت امیرکبیر ، انگلیس ، بوشهر و خارک را تصرف کرد تا ایران استقلال هرات و افغانستان را قبول کند. با قرارداد پاریس ، آنهارا از ایران جدا کردند. نتیجه مردم گرسنه تر شدند چرا؟ چون هرات دریچه تجارت ایران با خاور دور بود.(وسرچشمه گندم سیستان) و بعد قحطی بزرگ معروف... به همین سادگی !! 🔺با قتل امیرکبیر کارخانه به ثمر رسیده نافرجام ماند و تمام کارگران و صنعتگران آموزش دیده، توسط میرزا آقاخان نوری، اخراج شدند! ♦️تیغ دوقطبی نان و جنگ هنوز می‌تواند امیرکبیرها نابود کند. ♦️چندبار از این حربه دشمنان مکررا زخم خوردیم. هنوز هم این شیوه استعمار جواب میدهد؟🤔 ♦️حافظه تاریخی ملتها ضعیف است پس باید مکرر تاریخ میهن را مرور کنیم.
امام صادق علیه السلام: 🔹ثلاَثٌ لاَ يَضُرُّ مَعَهُنَّ شَيْءٌ اَلدُّعَاءُ عِنْدَ اَلْكَرْبِ وَ اَلاِسْتِغْفَارُ عِنْدَ اَلذَّنْبِ وَ اَلشُّكْرُ عِنْدَ اَلنِّعْمَةِ. 🔸سه چيز است كه به همراه آنها چيزى به انسان آسيب نمى‌رساند: دعا در هنگام اندوه، استغفار هنگام گناه و شكرگزارى در هنگام برخورداری از نعمت. 📚 وسائل الشیعه (باب الدعا) جلد ۷ صفحه ۴۴ علیه السلام ⬅️ با نشر این حدیث در ثواب آن شریک هستید.
امام صادق علیه السلام: 🔹شكْرُ كُلِّ نِعْمَةٍ وَ إِنْ عَظُمَتْ أَنْ تَحْمَدَ اَللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ عَلَيْهَا. 🔸شکر هر نعمتی اگر چه بزرگ باشد، چنین است که خداوند عز و جل را برای آن نعمت حمد کنی. 📚 اصول کافی (باب الایمان و الکفر) جلد ۲ صفحه ۹۵ علیه السلام ⬅️ با نشر این حدیث در ثواب آن شریک هستید.
امام صادق علیه السلام: 🔹أرْبَعٌ مَنْ كُنَّ فِيهِ كَمَلَ إِيمَانُهُ وَ إِنْ كَانَ مِنْ قَرْنِهِ إِلَى قَدَمِهِ ذُنُوباً لَمْ يَنْقُصْهُ ذَلِكَ قَالَ وَ هُوَ اَلصِّدْقُ وَ أَدَاءُ اَلْأَمَانَةِ وَ اَلْحَيَاءُ وَ حُسْنُ اَلْخُلُقِ . 🔸چهار چيز است که در هر كس باشد، ايمانش كامل است. و اگر سر تا پايش گناه باشد، نقصى به او نرساند. و آنها راستگوئى و ادای امانت و حيا و حُسن خلق است. 📚 اصول کافی (باب الایمان و الکفر) جلد ۲ صفحه ۹۹ علیه السلام ⬅️ با نشر این حدیث در ثواب آن شریک هستید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
•••※❀♦️﴾﷽﴿♦️❀※••• 🟢☜انواع حجاب از نظر قرآن کریم 1️⃣👈حجاب پوششی👇 تأکید قرآن برای این نوع از حجاب، پوشش بلند است. به طوری که کاملا بدن را بپوشاند. ۞﴿يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ﴾ احزاب۵۹ «روسرى‌هاى بلند بر خود بيفكنند» 🔹☜ به پوشش بلند که بدن را بپوشاند گفته می شود. ۞﴿وَلْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَىٰ جُيُوبِهِنَّ﴾نور ۳۱ «و روسرى خود را بر گريبان بيفكنند (تا علاوه بر سر، گردن و سينه‌ى آنان نيز پوشيده باشد) 🔹☜ به پارچه ای گفته میشود که به شکل مقنعه و یا چادر استفاده شود. حداقل آن مقنعه است که گردن و سینه را می پوشاند و یا چادر که تمام بدن را بپوشاند. 2️⃣👈حجاب گفتاری👇 حجاب گفتاری، نوعی از حجاب است که انسان در برخورد با نامحرمان باید رعایت کند. این نوع از حجاب در بیان و ادای کلام است. ۞﴿فَلَا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَيَطْمَعَ الَّذِي فِي قَلْبِهِ مَرَضٌ وَقُلْنَ قَوْلًا مَعْرُوفًا﴾احزاب۳۲ «پس به نرمى و كرشمه سخن نگوييد تا (مبادا) آن كه در دلش بيمارى است، طمعى پيدا كند، و نيكو و شايسته سخن بگوييد» 📛یک راه تشخیص بیماری روحی هم در این آیه بیان شده است. اگر کسی با این نوع حرف زدن بعضی خانمها ،نسبت به آنها طمع کند ،او است و باید خود را درمان کند. ❌ممکن است کسی حجاب داشته باشد اما حجاب را رعایت نکند. ❇️👈این نمونه ی زیبا، از حجاب گفتاری است. زید ابن نابینا که از صحابه پیامبر(ص) بود و در روز یازدهم محرم که اسرا را وارد کوفه کردند و همه مردم هلهله کنان به همدیگر تبریک می گفتند،می گوید: ناگهان صدای علی(ع) را شنیدم که فرمود:اسکتوا(ساکت باشید)بعداً متوجه شدم که زینب کبری(س) با صدای علی(ع) خطبه خوانده است. 3️⃣👈 حجاب رفتاری👇 به بیان🌹 شهید مطهری: رفتارهای انسان، زبان دارند و انسان باید به شکلی رفتار کند که گویای عمل بد نباشد. گاهی انجام رفتاری محرک تبعاتی به دنبال دارد که از نگاه خداوند حکم گناه و اشتباه را دارد. کردن نوعی از رفتار است که خوشایند نیست و نباید وجود داشته باشد. چنانچه یکی از جلوه های رفتار نیک در انسان است که خضوع و خشوع او را می رساند. نماز ارزش است و نمازگزار در نزد خداوند محترم است. ۞﴿وَلَا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِيَّةِ الْأُولَىٰ﴾احزاب۳۳ «و همچون دوران جاهليّتِ نخستين، با خودآرايى ظاهر نشويد (و زينت‌هاى خود را آشكار نكنيد) ❇️خداوند متعال برای سیراب کردن این نیاز زنان (ابراز زیبایی ها و ...)با تشریع قانون آسمانی ،پاسخی در شأن داده است تا هم نیاز برآورده شود و هم دیگران سوء استفاده نکنند و جامعه به سمت فساد پیش نرود. 📖در سوره مبارکه نور (آیه۳۱) محدوده این ابراز زینت را بیان کرده است: ۞﴿وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ أَوْ آبَاءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِينَ غَيْرِ أُولِي الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِينَ لَمْ يَظْهَرُوا عَلَىٰ عَوْرَاتِ النِّسَاءِ ﴾ «و 💍 خود را ظاهر نكنند جز براى ☜، ☜يا ☜يا ، ☜يا ، ☜يا (كه از همسر ديگر است) ☜يا ، ☜يا ، ☜يا ، ☜يا (هم‌كيش)،(البته جلسات محرمانه آنها با فیلم و عکس و گزارش به بیرون همراه نباشد) ☜يا آنچه شده‌اند (از و )، ☜يا خدمتكار كه‌تمايل جنسى ندارند، ☜يا كه (به سنّ تمييز نرسيده و) بر امور جنسى زنان آگاه نيستند» ﴿پژمان (محمدجواد) قنبربیگی ﴾ 📆 جمعه ۲۳ شهریورماه۱۴۰۳ = 💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠 ┏━━━🏝🕌🏝━━┓ 🆔@Dr_Qanbarbeigi ┗━━━🏝🕌🏝━━┛
💠 حدیث روز 💠 💎 راهکاری برای جذب رزق و روزی 🏳 پيامبر خدا صلى‌ الله‌ عليه‌ و آله‌ و سلم: أكثِرُوا مِنَ الصَّدَقَةِ تُرزَقُوا زياد بدهيد تا روزى داده شويد. 📚 أعلام الدين: ۳۳۳ ‌ ‌ •┈┈••✾••┈┈•