eitaa logo
فعالیت های قرآنی،تبیینی مهدی ساعد
488 دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
3.7هزار ویدیو
112 فایل
کانال اطلاع رسانی جلسات و فعالیت های قرآنی استاد حاج مهدی ساعد
مشاهده در ایتا
دانلود
14.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این گفتگوی طنز رو که با موضوع «آیا هنری کیسینجر بزرگترین جنایتکار جنگی است؟» رو حتما ببینید ! ❌️ سر اینکه کدوم آمریکایی بیشترین جنایت رو کرده دعواس ! بعد به مسلمانان اتهام‌ تروریستی بودن رو میزنن ! و یک عده نادان فریب خورده در ایران برایش عزادار میشوند ¡¡¡¡
♦️بستن مو به صورت به اصطلاح ( دم اسبی) در مدارس ژاپن به دلیل تحریک جنسی پسران ممنوع اعلام شده... 🔹در همین حال عده ای شریعت اسلام و جمهوری اسلامی را به تمسخر و سرزنش می گرفتند که مگر کسی در قرن ۲۱ با مو تحریک می شود؟
💐🍃🌿🌸🍃🌾 🍃🌺🍂 🌿🍂 🌸 ✍ ضرب المثل جواب ابلهان خاموشیست ابوعلی سینا در سفر بود. در هنگام عبور از شهری،جلوی قهوه خانه ای اسبش را بر درختی بست و مقداری کاه و یونجه جلوی اسبش ریخت و خودش هم بر روی تخت جلوی قهوه خانه نشست تا غذایی بخورد. خر سواری هم به آنجا رسید،از خرش فرود آمد و خر خود را در پهلوی اسب ابوعلی سینا بست تا در خوردن کاه شریک او شود و خودش هم آمد در کنار ابوعلی سینا نشست. شیخ گفت: خر را پهلوی اسب من نبند، چرا که خر تو از کاه و یونجه او میخورد و اسب هم به خرت لگد میزند و پایش را میشکند. خر سوار آن سخن نشنیده گرفت به روی خودش نیاورد و مشغول خوردن شد. ناگاه اسب لگدی زد و پای خر را لنگ کرد. خر سوار گفت: اسب تو خر مرا لنگ کرد و باید خسارت دهی. شیخ ساکت شد و خود را به لال بودن زد و جواب نداد. صاحب خر، ابوعلی سینا را نزد قاضی برد و شکایت کرد. قاضی سوال کرد که چه شده؟ اما ابوعلی سینا که خود را به لال بودن زده بود ،هیچ چیز نگفت. قاضی به صاحب خر گفت: این مرد لال است ؟ روستایی گفت: این لال نیست بلکه خود را به لال بودن زده تا اینکه تاوان خر مرا ندهد، قبل از این اتفاق با من حرف میزد. قاضی پرسید: با تو سخن گفت؟چه گفت؟ صاحب خر گفت: او به من گفت خر را پهلوی اسب من نبند که لگد میزند و پای خرت را میشکند. قاضی خندید و بر دانش ابو علی سینا آفرین گفت. قاضی به ابوعلی سینا گفت حکمت حرف نزدنت پس چنین بود؟! ابوعلی سینا جوابی داد که از آن به بعد در زبان پارسی به مثل تبدیل شد: "جواب ابلهان خاموشی ست" 🌼 🍀 🌺🌼🍀🌼🍀🌼
روزے رسول خدا (ص) شیطان را دید و پرسید : دشمنان تو چه کسانی هستند ?? 🛑 شیطان گفت : 10 گروه دشمن من هستند : 🔻خودت هستی که خدا را قبول داری و گفتارش را عمل می‌کنی . 🔴 قرآن خوانانی که می‌فهمند و عمل می‌کنند . 🔺آنها که ۵ وعده نماز را اهمیت می‌دهند . 🔻آن کسانی که به مستمندان و فقرا کمک می‌کنند . 🔴 آن کسانی که در مقابل خدا و مردم تواضع دارند . 🔺جوانانی که بهار عمر خود را در طاعت خدا می‌گذرانند . 🔻کسانی که وقتی همه چشم‌ها خواب است آنها بیدار هستند . 🔴 کسانی که از حرام پرهیز می‌کنند . 🔺زنانی که پاکدامن هستند و برای خدا حجاب و حیا دارند . 🔻کسانی که برای خدا به یاد مرگ هستند . •┈••✾🍃🌹🍃🌹🍃✾••┈• •┈••✾🍃🌹🍃🌹🍃✾••┈•
. ♻️ حواستان به معنای نوشته‌های انگلیسی روی لباس‌ها هست؟ 🔰 متأسفانه به دلیل غفلت مسئولان مربوطه و عدم نظارت بر موضوع پوشاک و برنامه‌ریزی دشمنان فرهنگی ما همچنان مانتوهای پشت‌نویسی شده که مضمون ان هیچ نسبتی با فرهنگ ما ندارد، وارد بازار شده است. اکثر مردم، ‌بدون اینکه معنای این نوشته‌ها را بدانند، آنها را پوشیده و در کوچه و بازار به خودنمایی مشغول می‌شوند. در حالی که اگر بدانند معنای این کلمات چیست، از آن اجتناب می‌کنند. 🔹چند نمونه از کلمات لاتین نوشته‌شده روی مانتوها: Vixen زن شرور Nude لخت Whore فاحشه Sow ماده خوک جوان Pig خوک Hussy زن گستاخ Vice گناه، فساد Chorus girl دختر رقاصه تو جمع Lusts شهوت، هوس Dram ظرف شراب Adulterer مرد زناکار Eccentricity بی‌قاعدگی Adultery زنا، بی‌دينی Charm طلسم، فريفتن Base-born حرامزاده Bawdy ****، زشت Mason فراماسونی Tippler ميگسار Atheist خدانشناس Take me. مرا لمس کن sister for sale خواهرفروش ✅ لطفا نشر دهيد تا هموطنان، باآگاهی و دقت بیشتری نسبت به خرید لباس‌های خود اقدام کنند.
‏خبرنگار‌ از‌ ابومهدی پرسید : شما که عرب‌ هستین ؛ چطور انقدر قشنگ‌‌ فارسی صحبت‌ میکنین ؟ ایشون‌ پاسخ‌ قشنگی داد ؛ - عربی زبان‌ِ قرآن‌ است‌ و‌ فارسی زبان‌ِ‌ انقـلاب‌ است ! 🌹من شهید والامقام ابومهدی (زاده عراق) را بیش از جانم دوست دارم و از غربگدایان ایرانی بیزارم حتی اگر مرا بیگانه پرست بنامید. ‎‎‌‌‎‎
✅اعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ «وَلِكُلٍّ وِجْهَةٌ هُوَ مُوَلِّيهَا ۖ فَاسْتَبِقُوا الْخَيْرَاتِ ۚ أَيْنَ مَا تَكُونُوا يَأْتِ بِكُمُ اللَّهُ جَمِيعًا ۚ إِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ»(بقره/١۴٨) این آیه در مورد یاران حضرت ولیعصر ارواحنافداه صحبت می‌کند و برای کسانی که دوست دارند برای امام زمانشان یار و یاور باشند، دستورالعملی را صادر می‌کند. خدای تعالی در این آیه می‌فرماید: شما به سوی خیرات و خوبی‌ها شتاب کنید و سبقت بگیرید «فَاسْتَبِقُوا الْخَيْرَاتِ». خدای تعالی در آیه‌ی دیگر قرآن‌، این خیرات را برای ما توضیح می‌دهد. می‌فرماید: «بَقِيَّتُ اللَّهِ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ»(هود/٨۶)، اگر شما به خدا، قرآن و پیغمبر صلی‌اللّه‌علیه‌و‌آله‌ ایمان دارید و می‌دانید که خدا و پیغمبر صلی‌اللّه‌علیه‌و‌آله‌ شما هستند، صلاح و مصلحت شما را بهتر از خود شما می‌دانند و آنها می‌دانند که برای شما چه‌چیز خوب و نیک و چه‌چیزی بد است و برای شما موجب ضرر و زیان میشود.
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 ✳️تلاوت تصویری کوتاه و وزین از استاد مـحمـود عـلـی البـنـاء 📖سوره مبارکه بـقـره، آیات ۱۴۸ الیٰ ۱۵۰
44.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞تلاوت تصویری ☑️استاد محمد محمود طبلاوی 🕌اجرا شده در مسجد امام حسین(ع)_شهر قاهره https://eitaa.com/jalaseostadsaed
تکمیلی/حمله نظامی اسرائیل به ایران نه بزرگ اعراب به حمله اسرائیل به نفت ایران کشورهای خلیج فارس از گرفتارشدن در میان درگیری تهران و تل‌آویو، از آمریکا خواسته‌اند که مانع بمباران تأسیسات نفتی ایران توسط اسرائیل شود. سه منبع خلیج فارس به رویترز خبر دادند که کشورهای منطقه به واشنگتن فشار می‌آورند تا از حمله اسرائیل به تأسیسات نفتی ایران جلوگیری کند، زیرا نگرانند که در صورت تشدید درگیری‌ها، تأسیسات نفتی خودشان نیز هدف آتش قرار گیرند. این سه منبع نزدیک به محافل دولتی افزودند که به منظور جلوگیری از گرفتارشدن در تبادل آتش احتمالی ایران و اسرائیل، کشورهای خلیج فارس از جمله عربستان سعودی، امارات متحده عربی و قطر همچنین اجازه استفاده جنگنده‌های اسرائیلی از فراز حریم هوایی خود برای هرگونه حمله به ایران را نمی‌دهند و این موضوع را به واشنگتن نیز اطلاع داده‌اند. اسرائیل اعلام کرده که ایران باید بهای حمله موشکی هفته گذشته‌اش را بپردازد، در حالی که تهران گفته هرگونه تلافی‌جویی با ویرانی وسیع اسرائیل مواجه خواهد شد. این تهدیدها نگرانی در مورد جنگی وسیع‌تر در منطقه که ممکن است ایالات متحده را درگیر کند، افزایش می‌دهد. درخواست کشورهای خلیج فارس از آمریکا پس از آن صورت می‌گیرد که تهران تلاش داشت در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده در مورد حمله احتمالی اسرائیل به تأسیسات نفتی ایران، همسایگان سنی خود در خلیج فارس را متقاعد سازد که از نفوذ خود بر واشنگتن استفاده کنند. به گفته یک مقام ارشد ایرانی و یک دیپلمات ایرانی، در طول جلسات این هفته، تهران به ریاض هشدار داد که اگر سعودی‌ها به حملات اسرائیل کمک کند، ایران نمی‌تواند امنیت تأسیسات نفتی عربستان را تضمین کند. این سه منبع بیان کردند که عربستان سعودی به عنوان یک صادرکننده نفت اصلی به همراه همسایگان نفتیش، یعنی امارات متحده عربی، قطر، کویت، عمان و بحرین علاقه زیادی به کاهش تنش‌ها دارد. منبع دوم گفت: «ما در میانه یک جنگ موشکی خواهیم بود. نگرانی جدی وجود دارد، به ویژه اگر حمله اسرائیل تأسیسات نفتی ایران را هدف قرار دهد». این سه منبع افزودند که حمله اسرائیل به زیرساخت‌های نفتی ایران تأثیری جهانی، به ویژه برای چین خواهد داشت که بزرگ‌ترین مشتری نفت ایران است و همچنین در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ۵ نوامبر آمریکا، برای کامالا هریس نیز دردسر درست می‌کند. منبع اول هشدار داد: «اگر قیمت نفت به ۱۲۰ دلار در هر بشکه افزایش یابد، این هم به اقتصاد ایالات متحده و هم به شانس انتخاباتی هریس آسیب خواهد زد. بنابراین آن‌ها (آمریکایی‌ها) اجازه نخواهند داد که جنگ نفتی شکل بگیرد». منابع خلیج فارس گفتند که با وجود سیستم‌های پیشرفته موشکی و دفاعی پاتریوت، حفظ امنیت تمامی تأسیسات نفتی همچنان یک چالش بوده، بنابراین رویکرد اصلی همچنان دیپلماتیک باقی می‌ماند: فهماندن به ایران که کشورهای خلیج فارس تهدیدی به شمار نمی‌آیند. برنارد هیکل، استاد مطالعات خاور نزدیک در دانشگاه پرینستون خاطرنشان کرد که ریاض آسیب‌پذیر است «با توجه به فاصله کم عربستان از ایران، تهران به راحتی می‌تواند به تأسیساتش حمله کنند». مخالفت بایدن با حمله به تاسیسات نفتی و هسته‌ای رادیو و تلویزیون اسرائیل گفت: بایدن مخالفت خود را با حمله به تاسیسات نفتی و هسته‌ای ایران اعلام کرد.