eitaa logo
فعالیت های قرآنی،تبیینی مهدی ساعد
480 دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
3.7هزار ویدیو
111 فایل
کانال اطلاع رسانی جلسات و فعالیت های قرآنی استاد حاج مهدی ساعد
مشاهده در ایتا
دانلود
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
➖مهمتر از این کودن و حرفهاش، حوزه علمیه و اساتیدی هستن که این موجودات رو وارد جامعه کردن.. لعنت به تو احمق بی سواد که آبروی ترکهای این مملکت رو بردی بله مثلم مثلم نظام ی دنده عقبی بگیره تو و امثال تو رو زیر چرخهاش له کنه متاسفم‌از پخش این کلیپ شرمم میاد مخاطبین عزیزم...... https://eitaa.com/jalaseostadsaed
🌹امام صادق علیه‌السلام: کانَ عَلیّ بنُ الحُسَینِ (علیه‌السلام) إذا کانَ شَهرُ رَمَضانَ لَم یَتَکَلَّم إلّا بِالدُعاء و التَّسبیحِ و الاِستِغفارِ و التَّکبیرِ امام سجاد (علیه‌السلام) در ماه رمضان جز به دعا و تسبیح و استغفار و تکبیر لب نمی‌گشود. 📚الکافی ج ۴ ص ۸۸
ارزش و عظمت تلاوت قرآن را از عظمت قرآن باید به دست آورد. شما ببینید در خود قرآن کریم، قرآن با چه القابی و با چه عناوینی معرّفی شده؛ من چند نمونه‌اش را یادداشت کرده‌ام: «قرآن عظیم»، «قرآن کریم»، «قرآن مبین»، «قرآن مجید»، «قرآن حکیم»، «قرآن شفاء»، «قرآن رحمت»، «قرآن نور»، و عناوینی از این قبیل. وقتی خدای متعال که معدن عظمت است و منشأ عظمت است و خالق عظمت است، به یک چیزی عنوان «عظیم» بدهد ــ «وَ القُرآنَ العَظیم»(۲) ــ معنایش خیلی والا است، خیلی بالا است، خیلی ارزشمند است. شما این را دارید تلاوت میکنید! قرآن از همه‌ی آنچه خدای متعال در زیر آسمان خلق کرده والاتر و بالاتر است؛ قرآن «ثَقَل اکبر» است؛ فکرش را بکنید! اِنّی تارِکٌ فیکُمُ الثَّقَلَین؛(۳) ثَقَل اکبر ــ «ثَقَل» یعنی شیء گران‌بها ــ عبارت است از قرآن؛ یعنی ائمّه‌ی هدیٰ (علیهم السّلام)، آن انوار طیّبه‌ای که عالم وجود به نور آنها منوّر است، در درجه‌ی بعد از قرآنند. قرآن ثَقَل اکبر است؛ خیلی حرف مهمّی است. ما با قرآن چه جوری برخورد میکنیم؟ شما که قرآن را تلاوت میکنید، یکایک شما تلاوت‌گران قرآن، پیک عرش الهی به سوی ما فرشیان هستید؛ معنای تلاوت قرآن این است. شما دارید مضمون کلام الهی را برای ما بیان میکنید؛ هر کدام اهل دل باشیم، بر دلهای ما نازل میکنید قرآن را؛ هر کدام هم اهل گوش باشیم، گوش ما استفاده میکند. قدر خودتان را بدانید.
یکی اهمّیّت قرائت قرآن است. حالا عظمت قرآن به جای خود محفوظ، اشتمال(۴) قرآن بر معارف نورانی درجه‌ی یک عالم خلقت به جای خود محفوظ، [امّا] نفْس قرائت قرآن باارزش است. خدای متعال به بزرگ‌ترین موجودی که خلق کرده، یعنی وجود مقدّس نبیّ اکرم (صلّی الله علیه و آله)، دستور میدهد که قرائت کن! «فَاقرَءوا ما تَیَسَّرَ مِنَ القُرآن»؛(۵) «فَاقرَءوا ما تَیَسَّرَ مِنه»؛(۶) باید قرآن را قرائت کنی، باید تلاوت کنی. «اُتلُ عَلَیهِم نَبَاَ نوح»؛(۷) «اُتلُ عَلَیهِم نَبَاَ اِبراهیم»؛(۸) [خدا] به پیغمبر دستور تلاوت میدهد. یکی از وظایف ما تلاوت قرآن است. به نظر این حقیر، در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند؛ همه‌ی ما باید تلاوت کنیم. بنده بارها در جمعهای مختلف گفته‌ام، هر چه میشود [بخوانیم]: «فَاقرَءوا ما تَیَسَّرَ مِنه»؛ بعضی‌ها روزی پنج جزء میخوانند، بعضی‌ها روزی یک جزء میخوانند، بعضی‌ها روزی یک حزب میخوانند؛ شما [اگر] نمیتوانید، روزی یک صفحه بخوانید، روزی نیم صفحه بخوانید، [امّا] بخوانید. قرآن باید تلاوت بشود.
یک نکته‌ی دیگر مسئله‌ی مهمّ تدبّر است. قرآن را بایستی با تدبّر خواند. البتّه تدبّر مراتبی دارد. تدبّر یعنی از ظاهر اَنیق قرآن به باطن عمیق قرآن رسیدن: ظاهِرُهُ اَنیقٌ وَ باطِنُهُ عَمیق؛(۱۰) این ظاهر، همین زیبایی‌های کار شما و الفاظ خود قرآن و زیبایی‌های خود قرآن است. باطن عمیق، آن چیزی است که با تدبّر به دست می‌آید. وقتی هر چه فکر کنید، دقّت کنید، فهم کنید مسائل حول و حوش یک آیه را، یا یک کلمه را، معارف و مفاهیم بیشتری را به دست می‌آورید؛ این میشود تدبّر. کِتابٌ اَنزَلناهُ اِلَیکَ مُبارَکٌ لِیَدَّبَّروا آیاتِه؛(۱۱) این[جور] است، یعنی اصلاً کتاب نازل شده برای تدبّر، برای فهمیدن. همه‌ی این چیزهای دیگر مقدّمه‌ی فهمیدن است.
بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در طلیعه رمضان المبارک👆👆👆
رمضان ماهى است که ابتدایش رحمت است و میانه ‏اش مغفرت و پایانش آزادى از آتش جهنم. | پیامبر اکرم(صل الله علیه و آله) بحار الانوار، ج 93، ص 342 💐شب جمعه است ، شهدا و اموات رو یاد کنیم ، با چند صلوات
شبهه: ⬅️ طبق آمار و مصاحبه مسئوولین جرم و جنایت تو ماه رمضان کم میشه پس لابد مومنین همان مجرمینند!! پاسخ 🔻 ❶⇦ اولا مجرم مجرم است، مومن و غیر مومن ندارد اتفاقا اگه مجرم مومن بود که جرمی مرتکب نمیشد ❷⇦ ثانیا معنای خبر کم شدن جرم و بِزه در ماه مبارک رمضان، این نیست که مجرمین و بزه‌کاران همین مسلمانان و مؤمنین و روزه‌داران می‌باشند، بلکه معنایش این است که حتی مجرمین و بزه‌کاران نیز تا حدودی حرمت نگه می‌دارند معنی کاهش جرم اینه ببین ماه رمضان چقدر با عظمته که همین مجرمین رو هم سربه‌راه می‌کنه 👈 حتی در رژیم گذشته، مجله زن روز، در ، با یک فاحشه رسمی در شهرنو مصاحبه کرده بود و او می‌گفت: در این ماه حرمت نگه می‌دارم و فاحشگی نمی‌کنم 👈همچنین داستهان‌های ترک شراب‌خواری و فسق و فجور لوتی‌ها در ماه‌های محرم و رمضان را زیاد شنیده‌اید. (مثل داستان علی گندابی) ❸⇦ ثالثا دین نقش بزرگی در کاهش جرائم دارد و جرم شناسان برجسته نیز "دین" را بزرگ ترین عامل بازدارنده جنایی می‌دانند. ☑️ باز بودن درهای رحمت الهی درماه و از طرفی در زنجیر بودن شیاطین در این ماه باعث می‌شود مجرمان و بزهکاران کمتر خلاف می‌کنند! ☑️ محرکی است که وجدان اخلاقی یا "سوپر ایگو" که در ۹۰ درصد از مجرمین وجود دارد را «تحریک» می کند و مانع از رفتاهای غیر اخلاقی و انحرافی آنها می‌شود.   
⚜سبک زندگی قرآنی : 🍂 واقع بین باشید. 🍂 💥چرا از زندگی لذت نمی بریم؟ 🔸چون دیدگاهمون غلطه. فکر می کنیم دنیا فقط جای خوشگذروندنه. بعد که با سختیها مواجه میشیم، دنیا به کاممون تلخ میشه. ✅ خدای متعال در سوره بلد، دیدگاه انسان رو اصلاح فرموده : لَقَدْ خَلَقْنَا الإِنْسانَ فی کَبَد. 🍂اگه انسان توجه داشته باشه که زندگیش در دنیا، توأم با رنج و سختیهایی است که او را به سعادت ابدی میرسونه، سختیهارو براحتی تحمل میکنه و حتی از سختیها لذت هم میبره. ⚡️درست مثل ورزشکاری که تمرینهای ورزشی رو با میل و رغبت وحتی لذت انجام میده چون میدونه با این رنجها به گنج قهرمانی میرسه.
عليه السلام: هر كس در ، از كتاب عزّوجلّ بخواند، مثل كسى است كه در غير آن، ختم كرده باشد. 📚 بحارالأنوار جلد 96 صفحه341
سوره_یوسف_الیثی.mp3
44.22M
تلاوتی ناب و بی نظیر از استاد محمد الیثی سوره مبارکه یوسف ►┅═۞﴾📖﴿۞═┅◄ https://eitaa.com/jalaseostadsaed