29.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
🔺#ببینید
نماهنگ | #بی_مردم
🎙 بانوای: #حاج_مهدی_رسولی
حتی اگر که حق، حتی اگر که نور، چشمی نبیندت، محروم میشود
حتی اگر امام، حتی اگر علی، امت جفا کند، مظلوم میشود
علی آری، علی حتی، علی تنهاست بی مردم
ولی در خواب گمراهی، بماند بی علی مردم
ای نهضت بیداری، یا فاطمة الزهرا (سلام الله علیها)
در بطن زمان جاری، یا فاطمة الزهرا (سلام الله علیها)
هرچند به تنهایی، یا فاطمة الزهرا (سلام الله علیها)
تو امت مولایی، یا فاطمة الزهرا (سلام الله علیها)
میزان اگر علی است، تحت ولایتش، دنیا و آخرت، آباد میشود
مولا اگر که اوست، هرکس که با علی است، از بند هرچه هست، آزاد میشود
اگر دستان مردم بود، نمیشد دست او بسته
اگر پهلو… اگر بازو… ولی زهرا نشد خسته
ای قله حقخواهی، یا فاطمة الزهرا (سلام الله علیها)
تو دست یداللهی، یا فاطمة الزهرا (سلام الله علیها)
ای خطبه طوفانی، یا فاطمة الزهرا (سلام الله علیها)
حق هستی و میمانی، یا فاطمة الزهرا (سلام الله علیها)
🔴خط انحرافی اقتصاد، از محسن نوربخش تا فرهاد نیلی
دوستان توصیه میکنم این مقاله قدیمی رو بخونید . چون قراره همون آدمها دوباره مدیریت اقتصاد مملکت رو بصورت آشکار دست بگیرند
لینک مقاله👇
https://tn.ai/1065482
حضور دانش آموختگان ایرانی از دانشگاههای غربی در راس بانک مرکزی باعث اصلی گرفتاریهای اقتصادی ایران در تاریخ انقلاب و انحراف اقتصادی کشور است.
خبرها از برنامه دولت برای فرستادن فرهاد نیلی برادر مشاور اقتصادی حسن روحانی یعنی مسعود نیلی به عنوان نماینده ایران در بانک جهانی با هدف آماده کردن وی برای نشستن بر ریاست بانک مرکزی در دولت دوازدهم حاکی است. این برنامه به شرطی پیش خواهد رفت که حسن روحانی بار دیگر به ریاست جمهوری ایران برسد و بتواند از دام یک دوره ای شدن فرار کند. گذشته از اینکه آیا حسن روحانی که به اعتقاد عمده فعالان عرصه تولید، اقتصاد کشور را زمینگیر کرده است می تواند بار دیگر رییس جمهور شود یا خیر، واقعیت مهمی به نام نفوذ با استفاده از چهره های تربیت شده در دامن غرب و نشاندن آنها بر صندلی ریاست نهادهای تصمیم گیر و تصمیم ساز در کشورهای مخالف آمریکا راهبردی قدیمی است که بارها آزمایش شده است و باید بررسی شود.
خطر قرمز دولتها به نوعی نشان دهنده نقشه راه آنها است. حسن روحانی از خط قرمز بودن محمدجواد ظریف گفت و تصریح کرد که وی قطعا باید وزیر خارجه شود، که شد و ... اما خط قرمز رفسنجانی در دوران ریاست جمهوری اش چه کسی بود؟ خط قرمز راس حزب کارگزاران سازندگی شخصی بود به نام محسن نوربخش که در دورانهای محمدعلی رجایی، میرحسین موسوی، هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی؛ تا لحظه آخر زندگیاش یک در میان وزیر اقتصاد و یا رییس کل بانک مرکزی بود. هنگامی که مجلس چهارم به وزارت اقتصادی نوربخش رای منفی داد، رفسنجانی وی را به ریاست بانک مرکزی فرستاد.
ایدئولوگ اقتصادی دولتهای پنجم تا هشتم و مرد همه کاره دولتهای دوره جنگ محسن نوربخش فارغ التحصیل دانشگاه کالیفرنیای آمریکا بود که از زمان شهید رجایی تا سال 1382 که از دنیا رفت بر نظام پولی ایران سلطه داشت بود. وی بود که سیاستهای واقعی اقتصادی کشور را با محوریت نظام بانکی طراحی می کرد. چه شخصی مثلاً طرفدار بخش دولتی به نام میرحسین موسوی رییس دولت باشد چه شخصی لیبرال مسلک مانند محمد خاتمی، در هر صورت فرمانده اقتصاد ایران برای دو دهه محسن نوربخش بود.
دوران نوربخش را با هرج و مرج در ساختارهای اقتصادی کشور به خصوص در دوره تعدیل اقتصادی می شناسند که اقتصادی ویران، رانتی، با افزایش شدید فاصله طبقاتی و واردات گرا حاصل آن بود. کارنامه سیاه اقتصادی نوربخش و بحثهای نظری وی که با طلبکاری همراه بود؛ نمایندگان مجلس چهارم را به ستوه آورد و باعث شود با عدم رای اعتماد به خط قرمز رفسنجانی تلاش کنند اقتصاد را از دست وی نجات دهند، خیالی که با ریاست مجدد وی به فرمان رفسنجانی بر صندلی بانک مرکزی باطل شد. در آن مقطع و مانند الان؛ بسیاری از مقامهای کشور از نقش تخریبگر بانکها در اقتصاد ایران غافل بودند و نمی دانستند که ریل اقتصاد را فرستادگان از دانشگاههای شبکه سازی شده غربی می چینند که باعث بی حاصل شدن تلاش نهادهای اجرایی کشور می شود.
دانشگاههای کالیفرنیا، برکلی و شیکاگو بزرگترین جاسوس خانه های آمریکا در دنیا هستند که با هزینه صفر و به عبارت بهتر با کسب درآمد از کشور میزبان تکنوکرات تربیت می کنند. برکلی را با مافیای برکلی می شناسند که دانش آموختگان آن به اندونزی رفته و این کشور بینوا را به آتش کشیدند. میلیونها نفر در جریان سرکوبهای ژنرال سوهارتو که کشور را به اقتصاددانهای فارغ التحصیل برکلی سپرده بود قتل عام شدند تا زمینه برای پیشبرد برنامه های اصلاح طلبان فراهم شود.
فارغ التحصیلان دانشگاه شیکاگو به لطف شهرت جنایتکار معروف شیلی یعنی آگوستو پینوشه بیشتر شناخته شده هستند. شاگردان میلتون فریدمن اقتصاددان یهودی آمریکایی «پسران شیکاگو» را به شیلی فرستادند تا با ایجاد موجی از جنایات زمینه ها را برای اجرای اصلاحات فراهم کنند. کشتار هزاران نفر با سلاح گرم؛ و بسیار بیشتر با برنامه های اقتصادی کشنده اقتصاددانان تربیت شده در دانشگاه شیکاگو ماحصل سیطره اقتصادخوانده ها در مناصب کلیدی شیلی بینوا بود.
این سیاهه طولانی؛ کشورهای بیشتری را در بر می گیرد و طیفی از کشورهای آمریکای جنوبی، اروپای شرقی و آسیایی را شامل می شود که از حوصله این مقاله بیرون است، اما ویژگی همه این کشورها استفاده از سلاح برای پیشبرد برنامه های نولیبرالی بود که به فرمان آمریکا باید اجرا می شد، اما یک استثنا وجود دارد؛ ایران. جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که بدون کودتا و یا سلطه ژنرالها به کاروان جنایت با ابزار اقتصادخوانده ها در دانشگاههای غربی پیوست.
دولت سازندگی که به تصرف اقتصادخوانده ها در دانشگاههای خاص غربی در آمده بود ایران را به آزمایشگاه نولیبرالیسم تبدیل کرد و با ریل گذاری غلطی که انجام شد دوره ای 16 ساله از زمینگیر شدن اقتصاد رقم خورد که ماحصل آن در جا زدن تولید ناخالص داخلی، شکاف عظیم طبقاتی، فرار استعدادها به دلیل طرد نوآوری و بی توجهی به جوانان، واردات گرایی افراطی، رانتی شدن همه امور اقتصاد و از بین بردن شفافیت، بود. مقهور شدن در برابر جادوی بازار و پیچیدن منافع غرب با لفاظی های شبه علمی شرایطی را به وجود آورده است که حتی اگر دانش آموخته های دانشگاههای یاد شده ارتباط سیستمیک با سرویسهای غربی نداشته باشند، اگرچه در موارد زیادی دارند؛ باز هم به مجری برنامه های دیکته شده بانک جهانی و صندوق بین المللی پول تبدیل می شوند. دو نهادی که در عمل به زیرمجموعه های خزانه داری آمریکا تبدیل شده اند.
حضور فرهاد نیلی که به طیف دلبستگان به لیبرالیسم تعلق دارد در بانک جهانی؛ باعث تداوم وضعیتی می شود که نوربخش ایجاد کرد و افرادی مانند محمدحسین عادلی، طهماسب مظاهری و ولی الله سیف آنرا امتداد داده اند. وضعیتی که اقتصاد را در سفته بازی غرق کرده و تولید را از بین می برد. در صنعت، تولید نکردن؛ در کشاورزی، نکاشتن و در بازرگانی، واردات؛ اصل می شود. طراحی نظام بانکی به گونه ای انجام می شود که مزیتهای اقتصادی از تولیدات صنعتی و کشاورزی رخت بسته و به دلالی، واردات و سفته بازی منتقل شود.
✅معیارهای انتخاب وزرا و معاونین از دیدگاه مقام ولایت و رهبری
من به نامزدهای محترم انتخابات عرض میکنم با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفق شدید و توانستید مسئولیتی به دست بیاورید:
۱- کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرهای زاویه داشته باشد به درد شما نمیخورد و همکار خوبی برای شما نخواهد بود.
۲- آن کسی که دلبستهی آمریکا باشه و تصور کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، برای شما همکار خوبی نخواهد بود. او از ظرفیتهای کشور استفاده نخواهد کرد و خوب مدیریت نخواهد کرد.
۳- آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنایی قرار دهد او با شما همکار خوبی نخواهد بود.
۴- کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت، اهل انقلاب، اهل اعتقاد کامل به نظام باشد.
مقام ولایت و رهبری، ۵ تیر ۱۴۰۳
هدایت شده از سمت کدخدا
14.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏛️ مذهب عاشق ز مذهبها جداست / عاشقان را ملت و مذهب کدخداست
🔻 دکتر بهرام مولوی از نشانههای مومنان حقیقی به کدخدا
@samtekadkhoda
هدایت شده از بر پا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام پسرکم . سلام عزیزکم. سلام فدای اون صورت مردانه ات شوم و اون چشمهای پر از صلابت و مظلومیتت. ❤️
من را ببخش. که حتی دیگر نگاهم را هم دریغ کردم از تو و مشغول شدم به دعواهای بی ثمر و تو را رها کردم. ❤️
مرا ببخش که نفهمیدم خدا برای آن دل مردانهات که از چشمانت معلوم است چقدر شکسته، حاضر است زمین و زمان را کن فیکون کند، و مثل خون قاسم و عبدالله و اصغر و همه کودکان کربلا صبر میکند تا با آن مسیر تاریخ را زیر و رو کند.
تو با این جسم نحیفت و آن نگاه عمیقت، مرا از بودنم در کنار فرزندانم شرمگین میکنی، وقتی بی خیال و بی عار میچرخم در این مجازی غیرتکش و تبیینی نمیکنم و دوستانم را به قیام دعوت نمیکنم.
خدایا من هم با این کودکم ، من هم در لشکر اویم، کمک کن آنچه رهبرم میخواهد انجام دهم و مظهر جاهدت فی الله شوم. ای مقلب القلوب ای محول الاحوال.
مرا ببخش. ما را ببخش. ما بندگان ضعیف توایم، ما هیچیم، هر چه هست تویی.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از رب الناس/بقلم علیرضا کمیلی
💎 آیا دکتر جلیلی قرارگاه حکمرانی جهش را تشکیل خواهد داد؟!
سال ۹۲ رهبری بجای اینکه در دیدار با دکتر جلیلی، مانند امثال جواد موگویی و بسیاری دیگر بگوید شما خائن هستید و آسانسور اصلاحات شده اید - چون هم اساسا این نگاه را به انتخابات ندارد و هم تنوع کاندیداها زیاد بود و فقط ایشان نبود که در رقابت مانده باشد- تاکید کرد که نیروهای مخلص دور خودتان را جمع کنید که پس از آن دکتر، ایده «قرارگاه» را برای تحقق «امر ولی» مطرح کردند.
البته معتقد نیستم که «دولت سایه» توانست نقش این قرارگاه را بازی کند! چون سر زدن به شهرهای مختلف و تشویق به فعالیت که کار قرارگاهی نیست و اساسا در امر سازماندهی بعنوان کارکرد اصلی قرارگاه، اقدامات متعددی مثل «شناسایی، آموزش و رشد، شبکه سازی، جهت دهی پروژه ها و...» وجود دارد و این اقدامات حداقل در قبال نیروهای استانی در این یک دهه کمتر رخ داد! هر چند کارگروههای دولت سایه در تهران اقدامات درخوری داشتند.
حالا که این بار تاکید «فوریتر» هم به آن توصیه قبل رهبری اضافه شده و دکتر هم در قامت نماینده یک جمع حداقل ده میلیون نفری فعال حزب الهی قرار دارد - اگر چهار میلیون را رای زورکی مقابل پزشکیان بدانیم!!- چه اقدامی لازم است تا امر ایشان روی زمین نماند؟! زمان دارد میگذرد و قید «فوریت» در امر ایشان یعنی هر چه زودتر باید ساز و کار تشکیل قرارگاه مردمی حکمرانی مهیا شود. چیزی که چنانچه قبلا نوشتم می تواند سطح بدنه انقلابی را از قرارگاه فرهنگی و مناسبت زده به سطح مسایل حکمرانی ارتقا بدهد!
امیدوارم این بار شاهد شکل گیری یک حرکت گسترده ملی برای رفع مسایل جامعه باشیم. چیزی که ربطی به حضور در دولت ها ندارد و اتفاقا جریان مردمی انقلاب را بخاطر اتصال دهی به مشکلات ملموس جامعه، در چشم مردم قدرتمندتر و موثرتر خواهد نمود. انشالله
📍 @komeilialireza
هدایت شده از کشتی طوفانها (استاد علی رهبر)
داغ ابراهیم بر دل ماند و اسماعیل رفت
🇮🇷یک خبر تسکین این درد است «اسرائیل رفت»
⚠️ رهبر انقلاب: عقب نشینی غیرتاکتیکی در هر میدانی، غضب الهی را به دنبال دارد.
🔸 وَ مَن يُوَلِّهِمْ يَوْمَئِذٍ دُبُرَهُ إِلَّا مُتَحَرِّفًا لِّقِتَالٍ أَوْ مُتَحَيِّزًا إِلَىٰ فِئَةٍ فَقَدْ بَاءَ بِغَضَبٍ مِّنَ اللَّهِ وَ مَأْوَاهُ جَهَنَّمُ وَ بِئْسَ الْمَصِيرُ
ﻭ ﻫﺮﻛﺲ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻣﻮﻗﻌﻴﺖ جنگ، ﺑﻪ دشمنان ﭘﺸﺖ ﻛﻨﺪ [ﻭ ﺑﮕﺮﻳﺰﺩ] ﺳﺰﺍﻭﺍﺭ ﺧﺸﻤﻰ ﺍﺯ ﺳﻮی ﺧﺪﺍ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺟﺎﻳﮕﺎﻫﺶ ﺩﻭﺯﺥ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﻭﺯﺥ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﮔﺎﻩ ﺑﺪی ﺍﺳﺖ؛ ﻣﮕﺮ [ﺍﻳﻨﻜﻪ ﮔﺮﻳﺰﺵ ﺑﺮﺍی ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﺤلی ﺩﻳﮕﺮ] ﺟﻬﺖ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻧﺒﺮﺩ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻦ، ﻳﺎ ﭘﻴﻮﺳﺘﻦ ﺑﻪ ﮔﺮﻭهی [ﺗﺎﺯﻩ ﻧﻔﺲ ﺍﺯ ﻣﺠﺎﻫﺪﺍﻥ ﺑﺮﺍی ﺣﻤﻠﻪ ﺑﻪ ﺩﺷﻤﻦ] ﺑﺎﺷﺪ.
(انفال: ١٦)
هدایت شده از وزارت جهاد کشاورزی
22.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷مقام معظم رهبری:
مراقب باشید کشاورزی تحقیر نشود
🔹️کشاورزی دارای اهمیت و عزت است و برای همین مورد تاکید شرع قرار گرفته است.
🔹️کشاورزی محور اصلی در اداره کشور است.
📡 @keshavarzi_iran
وَ يَقُولُ الَّذِينَ آمَنُوا لَوْلَا نُزِّلَتْ سُورَةٌ فَإِذَا أُنزِلَتْ سُورَةٌ مُّحْكَمَةٌ وَ ذُكِرَ فِيهَا الْقِتَالُ رَأَيْتَ الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ يَنظُرُونَ إِلَيْكَ نَظَرَ الْمَغْشِيِّ عَلَيْهِ مِنَ الْمَوْتِ فَأَوْلَىٰ لَهُمْ
ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ﻣﻰﮔﻮیند: ﭼﺮﺍ ﺳﻮﺭﻩﺍی [ﺩﺭ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺑﺎ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﺟﻬﺎﺩ] ﻧﺎﺯﻝ ﻧﻤﻰﺷﻮﺩ؟
ﻭلی ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﺳﻮﺭﻩﺍی ﻣﺤﻜﻢ ﻭ بیﺷﺒﻬﻪ ﻧﺎﺯﻝ ﻣﻰﺷﻮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺍﺯ ﺟﻬﺎﺩ ﺳﺨﻦ ﺑﻪ میاﻥ ﺁﻣﺪﻩ ﺍﺳﺖ، ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺩﻝﻫﺎیشاﻥ ﺑﻴﻤﺎﺭی ﺍﺳﺖ، ﻣﻰبینی ﻣﺎﻧﻨﺪ کسی ﻛﻪ ﺩﺭ بیهوشی ﻣﺮﮒ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ، ﺑﻪ ﺗﻮ ﻣﻰﻧﮕﺮﻧﺪ ﻭ ﺳﺰﺍﻭﺍﺭﺷﺎﻥ ﻫﻢ [ﺑﻪ ﺳﺒﺐ بیماﺭﺩلی] همین ﺣﺎﻟﺖ ﺍﺳﺖ.
May 11
ما باید کوشش کنیم که اخلاق کاخنشینی را از این ملت بزداییم. اگر بخواهید ملت شما جاوید بماند و اسلام را به آن طوری که خدای تبارک و تعالی میخواهد، در جامعه ما تحقق پیدا کند، مردم را از آن خوی کاخنشینی به پایین بکشید، خود کاخنشینی این خوی را میآورد، ممکن است که در بین آنها هم کسی پیدا بشود، لکن نادر است.
توجه کنید که این ملتی که الآن کوخنشینانش مشغول فعالیت هستند و مشغول به زحمت هستند در جبههها و پشت جبههها، این کوخنشینان را زحمت بکشید که به همین حال خوی کوخنشینی و خوی اینکه توجه به کاخها نداشته باشند، نگه دارید تا بتوانید ادامه بدهید زندگی صحیح اسلامی را.
آن خوی کاخنشینی مضر است؛ خودش مضر نیست، خُویَش مضر است؛ لکن خود او، این خوی را دنبال دارد.
کسی که تمام توجهش به دامداری است، او نمیتواند آدم بشود. کسی که تمام توجهش به باغداری است، این نمیتواند یک انسان مفید واقع بشود. آنهایی که دامداریشان مفید است برای جامعه، آنها توجه به دامداری ندارند. آنهایی که دامداریشان برای حفظ جامعه است، آنها جزء همان کوخنشینانند؛ و آنهایی که باغداریشان برای حفظ جامعه است، آنها هم این طور؛ لکن وقتی خوی زمینخواری و باغداری و کاخنشینی در بین مردم باشد، این اسباب این میشود که انحطاط اخلاقی پیدا بشود. اکثر این خویهای فاسد از طبقه مرفه به مردم دیگر صادر شده است.
و شما امروز در جامعه خودتان وقتی ملاحظه بکنید، در جامعه اهل علم و - عرض میکنم که - مدرسهنشینها، اینها که زحمت میکشند و کار برای این جمهوری اسلامی میکنند، اینها همین کوخنشینهایند.
امام خمینی (ره)؛ ۱ فروردین ۱۳۶۲
بيشتر بخوانيد: http://emam.com/-/5WrACS
هدایت شده از همتگماران پایداری معنوی. ایتا
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیشگویی ۳۰ سال قبل مرد نورانی و انقلابی مرحوم آیت الله حائری شیرازی رضوان الله تعالی علیه
بالاخره صف پاکان از ناپاکان جدا خواهد شد
هرزه های ما برای شما و پاکان عالم برای ما