⭕️واکنش یک نویسنده به مطلب وزیر ارشاد دولت اصلاحات درباره دکتر جلیلی
✍محمد ایمانی:
🔸عطاء الله مهاجرانی که پس از سال ها لندن نشینی، برای روزنامه اعتماد مقاله می فرستد، امروز نوشت:
"جلیلی نمیخواهد بپذیرد در انتخابات شکست خورده. در دنیا رسم است که رهبر حزبی که در انتخابات شکست میخورد، شکست را میپذیرد، به ناتوانی اقرار میکند و از رهبری حزب به کنار میرود. به اصطلاح روی نیمکت پشت مینشیند. نه اینکه بماند و برای دولت مستقر خط و نشان بکشد "
🔹رویکرد شفاف آقای جلیلی، مبارزه با دولت مستقر نیست، بلکه رصد دائمی شرایط با حضور کارشناسان، و ارائه انتقادات و پیشنهاد ها به دولت مستقر برای بهبود امور است؛ چنان که مقارن دولت شهید رئیسی هم انجام می شد.
🔹اما آقای مهاجرانی در این میان، ناپرهیزی بسیار در قبال پرهیزی که می دهد، مرتکب شده است. او اواخر دولت خاتمی ادعا کرد از سیاست کناره می گیرد و ضمن تخطئه، مدعی شد که آمدنش به میدان سیاست، به خاطر شیر درازگوشی بوده که به او خورانده اند:
«سیاست در کام من در این میانسالی، طعم شیر درازگوش میدهد! که جرعههایی از آن را در دهه اوّل عمر نوشیدهام و پیرزنی کولی و طالعبین در جام جهان نمای چشمان کبودش انگار مثل پیرزنی که نقش خشت خام را میخواند، از پیشانی ام خواند که وکیل و وزیر می شوم!»
🔹سپس مباحثی درباره اختلافات خانوادگی وی سر زبان ها افتاد و مدتی بعد، مهاجرانی در لندن اقامت گزید. امکانات مالی گسترده و تامین هزینه های مسکن و... موجب شد تا صدای جاسوس کارکشته ای مثل نوریزاده دربیاید که مهاجرانی بدون کمک چگونه می تواند در لندن اقامت کند؟ مدتی بعد، اسناد درخواست مهاجرانی از سفارت سعودی برای بورس کردن پسرش منتشر شد.
🔹همچنین، دولت عربستان، آذر ماه ۱۳۹۱ موسسه ای را در وین تحت عنوان "مرکز گفت و گوی ادیان» با هزینه سالانه ۱۵ میلیون یورو تاسیس کرد که مهاجرانی یکی از اعضای آن بود. وی اوایل همان سال، به بهانه شرکت درنشست «الجنادریه» (در کنار کسانی مانند نوری زاده) به عربستان سفر کرده بود.
🔹سال ۱۳۸۸، هنگامی که فتنه سبز طبق نقشه آمریکا، انگلیس و اسرائیل رخ داد، مهاجرانی مانند کسانی که بوی کباب به مشام شان خورده، به سیاست برگشت؛ اما این بار به مراتب افراطی تر. او "اتاق فکر جنبش سبز در خارج کشور" را در لندن را با حضور سروش، کدیور، بازرگان و گنجی تشکیل داد.
🔹البته این اتاق فکر، چند ماه بعد در اثر شکست فتنه، از هم پاشید؛ اما مهاجرانی آن روز به خدمت شبکه ای درآمده بود که برای شورش علیه جمهوریت و مقابله با رای ۲۴/۵ میلیونی مردم (در مقابل رای ۱۳ میلیونی نامزد اصلاح طلبان) به خط شده بودند. سیاست باز ورشکسته ای با این مختصات، اکنون آفتابی شده و برای نامزدهای انتخابات نسخه می پیچید و آداب دموکراسی می آموزد!
🔹آقای جلیلی، هم به آقای پزشکیان تبریک گفت و هم به ملاقات او رفت و برای کمک به دولت جدید اعلام آمادگی کرد. اما مسخره است که پایوران اشرافیت غربگرا، بخواهند به مثابه بی ادبان، آداب دموکراسی به دیگران بیاموزند.
✅@Jalili_saeed
⭕دیدار دکتر جلیلی با مسئولان ستادهای مردمیِ ملی پنجشنبه، ۴ مرداد در مجموعهٔ شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد که در این دیدار برخی از حاضران به ارائهٔ نظرات و نکات خود پرداختند
🔸در این جلسه از طرح مفهومی سامانهٔ «نقش باشکوه» رونمایی شد و حجتالاسلام والمسلمین تجریشی در توضیح آن گفت: این سامانه بستری برای تسهیل ایجاد زمینهٔ مشارکت گروههای مختلف مردم در مسیر پیشرفت کشور است که جزئیات آن به اطلاع مردم خواهد رسید.
🔻پساز صحبتهای حاضران، دکتر جلیلی با تشکر از نظرات آنها در سخنانی گفت:
🔹اینکه نزدیک به ۱۴ میلیون نفر به رویکرد مشترکی رأی بدهند، حاصل کار بزرگ جمعیای است که صورت گرفته و بهخاطر یک شخص نیست. انتخابات و حرکتهای از این دست، از جنس حرکتهای پیوسته است. خیلی مهم است که اگر مدعی هستیم بر مبنای وظیفه حرکتی شکل گرفته، بدانیم وظیفهٔ آینده ما چیست.
🔹انجامدادن و انجامندادن خیلی از کارها برای ما مبنای دینی دارد؛ در اندیشهٔ دینی بسیاری از کارویژههایی که دولتها وظیفه دارند انجام بدهند متوجه آحاد جامعه هم میشود. خداوند در کنار آیهٔ «قل امر ربی بالقسط» میفرماید «لیقوم الناس بالقسط» یعنی اینها در کنار هم نتیجه میدهد. وقتی ما وظیفه یا تکلیفی داریم، این تکلیف انحصار در دولت نمیشود. بارها مطرح کردهایم دولت سایه یک گفتمان و وظیفه است؛ نه یک تشکیلات. من در انتخابات هم مطرح کردم که اگر عهدهدار دولت باشم از دولت سایه استقبال میکنم. ما در دولت رقیب که آقای روحانی بود، همین کار را کردیم؛ در دولت رفیقمان، شهید رئیسی هم همین کار را کردیم.
🔹«نقش پرشکوه» یعنی بدانید که امروز به چه شکل میتوانید مسیر پیشرفت کشور را دنبال کنید. در انتخابات حرکتی که منجر به حدود ۱۴ میلیون رأی در برابر این هجمههای سنگین تبلیغاتی شد، یک حرکت با نقشآفرینیِ آحاد جامعه شد. این اجتماع میتواند یک گام بزرگ در راستای پیشرفت کشور باشد. بارها گفتهایم که اگر ما از «یک جهان فرصت» و «یک ایران جهش» صحبت میکنیم، براساس یک برآورد، یک رویکرد و یک برنامه است.
🔹خیلیها از من میپرسند «چطور به دولت سایه مرتبط شویم؟» دولت سایه نیازی به مرتبطشدن ندارد؛ این افراد باید هرجا هستند، همانجا یک دولت سایه تشکیل بدهند. در هر حال عزیزانی امروز در دولت قرار گرفتهاند و وظیفه ما این است که به آنها کمک کنیم؛ اگر جایی از فرصتها استفاده شد، آن را تقویت کنیم و اگر جایی فرصتها هدر رفت، تذکر دهیم و برای اصلاح تلاش کنیم.
🔹بهتازگی در نشست مجازیای که با ایرانیان خارج از کشور برگزار کردیم، عزیزانی را مشاهده کردیم که با نگاههای دقیق متوجه موقعیت کشور و فرصتهای پیشرو بودند و دور از القاهای رسانهای دربارهٔ کشورهای خارجی، وضع آنها و وضع ایران را میدیدند.
🔹امروز برخی افراد خواستار تشکیل حزب توسط ما هستند؛ مگر این ۱۴ میلیونی که در انتخابات به این گفتمان رأی دادند، حاصل حزب بود؟ در جبهه هم پیشبرد کارها و شکوفاییها در جاهایی اتفاق میافتاد که نگاه برابر وجود داشت و فرصت برای شکوفاییِ همه و استفاده از فرصتها فراهم بود. امروز نگرانی خیلیها این است که این حرکت عظیم با قدرت ادامه پیدا کند و ظرفیتهای جدید به آن متصل شود؛ اگر بتوانیم این بستر را حفظ کنیم و با قدرت ادامه بدهیم، میتواند در عرصههای مختلف تکثیر شود و با ابتکارات جدید در آن شکل بگیرد.
🔹موفقیت ما در انتخابات این بود که شعارمان امیدآفرینی و پیشرفت کشور بود و افرادی که به این گفتمان رأی دادند، به پیشرفت کشور اعتماد کردند. این نشان داد میشود بدون پولپاشی و با انگیزههای پاک جریانهایی را شکل داد و مردم را با آن همراه کرد.
🔹رشد ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه نیاز به کارکردن دارد؛ بیش از ۷۰ برنامه باید توسط دولت نوشته شود که برخی از آنها نهایتاً ۳ ماه زمان دارد و یک ماه از ابلاغ برنامه هفتم توسعه گذشته است. دولت آقای روحانی اعتقادی به برنامه نداشت و مجلس آن را نوشت که در نتیجهٔ آن متوسط رشد اقتصادیِ کشور ۰.۷ درصد شد. یکی از نکات مثبت این دولت این است که دولت و مجلس و برنامه توسعه همزمان آغاز میشود و وظیفهٔ ما این است که در این جامعۀ پویا اجرای برنامه را دنبال کنیم. هرکس باید با توجه به جایگاه خودش اقتضائات آن را دنبال کند و نقش خود را تشخیص بدهد.
🔹هرکس باید موجودیت خود را حفظ کند و در گام بعدی با همافزایی و تبادلفکر با دیگران، این راه را دنبال کند؛ حفظ و زندهنگهداشتن این حرکت بهنفع کشور و انقلاب است. این حرکت، حرکتی نیست که با چند توئیت و حرف متوقف شود؛ کسانی که بهدنبال متوقفکردن این حرکت با جوسازی هستند، وقتشان را هدر میدهند.
✅@Jalili_saeed
⭕حضور دکتر سعید جلیلی در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری چهاردهم در حسینیه امام خمینی(ره)
✅@Jalili_saeed
⭕حضور دکتر سعید جلیلی در مراسم تحلیف چهاردهمین دوره ریاستجمهوری در مجلس شورای اسلامی
✅@Jalili_saeed
⭕️پیام دکتر جلیلی در پی شهادت اسماعیل هنیه
🔹دکتر جلیلی در پیامی شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس را تسلیت گفت.
در متن این پیام آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
هَنِیئاً بِما أَسْلَفْتُمْ فِی الْأَیّامِ الْخالِیَةِ
مهمان عزیز جمهوری اسلامی، برادر گرانقدر و مبارز اسماعیل هنیه پس از عمری مجاهدت در راه آزادی قدس شریف و رهبری حماس به ویژه در عملیات طوفان الاقصی و ده ماه مقاومت اعجاب برانگیز پس از آن، به دست بدترین دشمن خدا و انسانیت در دوران معاصر، رژیم تروریستی صهیونیستی به شهادت رسید.
او پاداش عمل صالح و مجاهدتی را که در تمام عمر برای آخرت اندوخته بود، دریافت کرد. پیروزیهای پیدرپی از نبردهای ۲۲ روزه تا طوفان الاقصی نقطهای درخشان در کارنامه عمل اوست که از یک سو شکست را به رژیم صهیونیستی چشاند و از سوی دیگر تجدید نظر در مناسبات ظالمانه جهان را با صفکشی حق و باطل به خیابانهای سراسر جهان کشاند و امت اسلام را یکدل نمود. پیکار پیوسته او در برابر دشمن و همراهی همدلانه او با دوستان جبهه مقاومت او را به نماد جهاد و اتحاد تبدیل کرد.
این شهادت پرافتخار بر او مبارک باد اگر چه فقدان او برای امت اسلامی و ملت فلسطین به ويژه مردم نستوه غزه سخت و غمی بزرگ است.
بدون شک خون اسماعیل هنیه در امتداد شهدای بزرگ فلسطین از عزالدین قسام، شیخ احمد یاسین، عبدالعزیز رنتیسی و فتحی شقاقی تا چهل هزار شهید ده ماه اخیر غزه، مهر پایانی است بر عمر رژیم جنایتکار، اشغالگر و جعلی صهیونیستی که با یاری خداوند رسوایی هرچه بیشتر و افول سریعتر قدرتهای حامی او بویژه رژیم آمریکا را به دنبال خواهد داشت. دستپاچگی و تلاشهای مذبوحانه دشمن جلوهای دیگر از ضعف و گمانهای غلط اوست که میپندارد ترور، تردید میآورد و نمیفهمد این اقدامات بذر عزم را بیش از پیش در دل جوانان پاک و وارسته منطقه خواهد نشاند و اولین زخم کاری این گمان غلط دشمن از جایی که گمان نمیبرد بر سر او فرود خواهد آمد. «وَظَنُّوا أَنَّهُم مَّانِعَتُهُمْ حُصُونُهُم مِّنَ اللَّهِ فَأَتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ حَيْثُ لَمْ يَحْتَسِبُوا»
امروز شهید اسماعیل هنیه و شهید عزیز همراه او مهمان شهدای مقاومت بویژه شهید سلیمانی هستند که همراه فرشتگان الهی به آنها خوشامد گفته وندای «هنیئا بما کنتم تعملون» سرمیدهند.
روحش شاد.
سعید جلیلی، ۱۰ مرداد ۱۴۰۳
🆔@jalili_saeed
⭕ #عکس_نوشت| پیام تسلیت دکتر سعید جلیلی در پی شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس
✅@Jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حضور دکتر سعید جلیلی در مراسم تشییع پیکر شهید اسماعیل هنیه
✅@Jalili_saeed
20.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ پادگان آمریکا!
🔹 چرا آمریکا نام نیروهای خود در منطقه را سنتکام گذاشته است؟
🔹اعتراف یک مقام امنیتی رژیم صهیونیستی: ما چهار مبنای امنیتی حصار، دیوار، فنآوری و قدرت نظامی داشتیم که همگی در طوفان الاقصی نابود شد
🔹معرفی کتاب "پیوسته بی قرار" از نویسنده فلسطینی توسط دکتر جلیلی
✅ @Jalili_saeed
⭕️ #گزارش_تصویری| جلسه اساتید دانشگاهها با دکتر جلیلی
🔹جلسه اساتید دانشگاهها با دکتر سعید جلیلی عصر روز یکشنبه ۱۴ مرداد ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
✅ @Jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مرد چرا آرام نمی گیرد؟ مگر انتخابات تمام نشده؟ از خودم پرسیدم.
14 مرداد، جلسه با اساتید بود.
دکتر کمی با تاخیر آمد و همین بهانه ی شوخی یکی از استادها شد که دکتر برای جبران باید بستنی بخرد! خنده فضا را پر کرد. دکتر با آن وقار و متانت همیشگی اش با لبخند پاسخ داد که بستنی هم می خریم. باز هم خنده. با دیدن این جمع و این خنده ها یک سوال توی سرم می چرخید: از مردی این چنین مهربان، منعطف و محترم چطور می شود در نظر برخی ها طالبان ساخت؟
جواب در بیشتر نظرات استادان بود:
(جدای از بی تقوایی آن برچسب زننده ها)، رسانه!
تقریبا استادی نبود که در صحبت هایش به ضعف در رسانه، ضعف در بیان نظرات و اهداف اشاره نکند. مهمی که رهبر این کشور سال ها پیش گفته بود و حالا، این انتخابات ضرورتش را به چشم همگان آورده بود. ما مردم حق داریم بدانیم چه کسی برایمان چه کار می کند؟ باید بدانیم و داشتن رسانه ای که این را نشان دهد، حق ماست.
انتخابات تمام شده،اما #سعیدجلیلی خیلی زود، کارهایش را از سر گرفته.
این از سرگیری یک فرق دارد این بار. قرار نیست آفتابِ این دولت در سایه بماند.
@electionstories
⭕️حرکتهایی که در انتخابات شد، میتواند پیوسته ادامهدار باشد
دکتر سعید جلیلی در دیدار با اساتید دانشگاههای کشور(بخش اول):
🔹حسرت من این بود که در سال ۹۲ بارها تکرار کردم که چرا ظرفیتهای کشور ما آزاد نمیشود و به بهترین شکل از آنها استفاده نمیشود. هر کس یک وسعی دارد و میتواند محیط خود را متأثر کند. این شعار نیست و عمل به حساب میآید.
🔸اساتید ظرفیتهای ارزشمندی هستند، در انتخابات حضور شما و تأثیرگذاری که داشتید این را نشان داد و همه شیرینی این حضور را درک کردند. رهبری هم فرمودند برای من جالب بود که اساتید این نقش آفرینی را داشتند.
🔹خداوند از هیچکس بیشتر از وسعش انتظار ندارد و اینکه ما حداقل تأثیرگذاری مان را انجام دهیم همان چیزی است که به عنوان تکلیف ما را دور هم جمع کرده است. ما اعتقاد داریم که اگر امروز فعالیتی انجام میدهیم این همان چیزی باشد که خداوند فردا ما را نسبت به آن بازخواست خواهد کرد. ما در این جلسات باید این را بحث کنیم که آیا ما به اندازه وسعمان کارمان را انجام دادیم یا نه.
🔸در نگاه دینی باور مشترک ما گفتمان انقلاب اسلامی است. ما میخواهیم عدالت را برقرار کنیم و در همین ادبیات دینی مردم باید برای عدالت قیام کنند حتی اگر حضرت علی حاکم باشد اگر مردم قیام نکنند امام را شهید میکنند. دین میگوید باید این موضوع را با هم انجام دهید. اینطور نیست که اگر دولت دست ما بود وظیفهای داریم و اگر نبود وظیفهای نداریم بلکه هدف متعالی کار بسیار ارزشمندی است که همه میتوانیم در حالتی در حد وسعمان انجام دهیم.
🔹تکلیف مشترک است به هر کسی نقش متفاوتی دارد و مهم است که بتوانیم نقش آفرینی درستی داشته باشیم و این باید یکی از کارویژههای دولت باشد که اگر بخواهد اهدافش شکل بگیرد باید این بستر را برای نقش آفرینی آحاد جامعه فراهم کند و آنها را مشارکت دهد.
🔸کدام از ما در حد فردی و حتی جمعی و در سطح جامعه و دانشگاه حتی کشور باید ببینیم در همه اینها چه نقشی میتوانیم ایفا کنیم و چنین جلساتی این اهمیت را دارد که به گفتگو بپردازیم که آیا این نقشی که انجام میدهیم همان نقش آفرینی مطلوب است.
🔹هر کسی در حد خودش وظیفه دارد سایه به سایه تحولات کشور را دنبال بکند و اگر خوب است کمک کند و اگر ناقص است کمک بکند تکمیل کند و اگر ایراد دارد کمک بکند که تصحیح شود. اینکه بارها عرض کردم هر دانشگاه باید یک دولت در سایه باشد و در همین انتخابات و حتی در دولت آقای رئیسی هم گفتم که نیاز داریم اعضای جامعه نسبت به این موضوع احساس نقش آفرینی داشته باشند. نتیجه این کمک به دولت مستقر خواهد بود.
🔸بسیاری از کارهایی که انجام میدهیم به این معنی نیست که ما نباید هم افزایی کنیم. آن چیزی که خطا است این است که ما معطل برخی از مسائل باشیم. اینکه نبودن ساز و کار شما را معطل کند که منتظر بمانید تشکیلاتی درست شود. باید وظیفهمان را انجام دهیم از شما اساتید حاضر خواهش میکنم، که سالها در موضوعاتی مطالعه تعمق و تدریس داشتید این است که موضوعات تخصصی خودتان دقیق نگاه میکنید؛ اگر چنین موضوعی در عرصه اجتماعی امتداد پیدا کرد که هر کسی نقش خودش را ایفا کند و بعد آثار آن نمایان شود نشاط در جامعه نمایان میشود.
🔹 اگر جامعه اساتید این مباحث در مورد نقش آفرینی را امتداد ببخشند. ببینیم که این مباحث و این جمعها در اهداف مشترک در جامعه چقدر تأثیر خواهد گذاشت. اینها را مطرح کردیم که فرصتها رو بشناسیم و کشور میتواند جهش داشته باشد و هر کس میتواند نقش خود را ایفا کند و این حاصل کار جدی بود که ۱۴ میلیون نفر به این اقبال پیدا کردند.
🔸فقط انتخابات مطرح نیست ما در عرصههای مختلف نیاز داریم در جهت کمک به روند کشور کمک به نظام و دولت و کسانی که مسئولیتی بر دوش آنها است پیش برویم. از هفته آینده دولت وزرای خود و برنامههایش را ارائه میدهد و چه کسی بهتر از اینکه اساتید و جامعه دانشگاهی نقاط قوت را پررنگ کند و به مردم معرفی کند. این همان موضوعی است که حتماً باید در آن تاکید شود و اگر خدایی نکرده نقطه ضعفی دارد باید بیان شود و البته تصمیم با دولت است عرض کردم نقشها متفاوت است. کسی که منتخب مردم است و رهبری تنفیذ کرده است محترم است و اگر نقطه ضعفی باشد باید کمک کنیم تا برطرف شود و اگر نقطه قوتی هست باید کمک کنیم.
🔸حرکتهایی که در ایام انتخابات انجام شد میتواند پیوسته ادامه داشته باشد و میبینیم که چه جامعهای با نشاطی خواهیم داشت و همین اساسی در جامعه علمی احساس میکنند ما چه نقش مؤثری میتوانیم داشته باشیم.
✅@Jalili_saeed
اخبار دکتر سعید جلیلی
⭕️حرکتهایی که در انتخابات شد، میتواند پیوسته ادامهدار باشد دکتر سعید جلیلی در دیدار با اساتید د
⭕️دکتر سعید جلیلی در دیدار با اساتید دانشگاههای کشور:
[بخش دوم]
🔹در دوران دفاع مقدس وقتی موفقیت حاصل شد که هر کسی نقش خود را ایفا کرد و این آثار بسیار بزرگی داشت و حتی در وقایعی مانند کرونا که یک بلیه عامی شکل گرفته بود هر کسی کمک کرد. عرض من این است که این میتواند در بسیاری از عرصهها با قوت شکل بگیرد و شما اساتید میتوانید در این زمینه ایفای نقش کنید. وزارت علوم مطلوب چیست و برنامه آن چه است و چگونه میتواند در نقش لازم دولت آن نقش آفرینی مطلوب را داشته باشد و در کنار آن همه کسانی که میتوانند به دولت کمک کنند نقش آفرینی لازم را داشته باشند و اولویتهای این موضوع چیست که چگونه انجام میشود.
🔸اگر چنین فضایی شکل بگیرد نتایج مورد نظر به دست میآید. باید برنامه دولت مورد توجه قرار بگیرد همینطور برنامههای ما هم باید مورد توجه باشد و نقاط قوت و ضعف آن بررسی شود و مهم است که این حرکت عامی شکل بگیرد. باید فرق برنامهها و ضعف برنامهها برای حل مسائل برای مردم روشن شود. اگر کسی بگوید که من چهار فرزند بیکار دارم باید بتوان فارغ از این مسائل به او پاسخ گفت.
🔹 باید ببینیم سهم دانشگاهها در این دو موضوع مهم چه چیزی است و مأموریت آنها چیست. چه مأموریتی برای دانشگاهها تعریف شده است و وقتی یک فردی به عنوان رئیس یک دانشگاه انتخاب میشود چه مأموریتی برای تحقق فیلم دانشگاه در ارزآوری اشتغال خواهد داشت و این در همه عرصهها وجود دارد مباحث علوم انسانی گرفته تا دیگر مسائل دانشگاهی قابل توجه است.
🔸حتی بیان ضعفهای دولت در زمان خودش مهم است و قرار نیست که برای ثبت در تاریخ اتفاق بیفتد مانند برجام این بحثی است که من بر آن تکیه دارم و خواهش میکنم در این عرصه کار را با نشاط شروع کنیم و لازم است این موارد امتداد پیدا بکند و تنها در یک بحث تخصصی باقی نماند و مردم بدانند آثار مثبت این بحث چیست. من در این دوره از انتخابات حضور دانشآموزی مؤثر دیدم و دانشآموزان بسیار مشتاق و فعال حضور پیدا کردند و مباحثی را مطرح میکردند.
🔹از آبان ۱۴۰۱ هر هفته در یک دانشگاه حضور پیدا میکردم و جلسات کوتاهی نداشتیم بلکه برخی جلسات تا ۶ و ۷ ساعت به طول میانجامید. اعتقادی ندارم که نسلی وجود دارد که زبان ما را متوجه نمیشود بلکه آنها سوال دارند و وظیفه ما این است که جواب دهیم. در هر استانی که میرفتم سعی میکردم در بین دانشجویان و دانشآموزان حضور داشته باشم و این ظرفیت خوبی است که وقتی پای کار بیایند حماسه بزرگی ایجاد میشود.
🔸امروز یکی از فرصتهای پیش روی ما وقتی که از یک جهان فرصت و یک ایران جهش صحبت میکنیم به این معنی است موضوع را شکل دهید و بدانید چه ابعادی دارد. شما در انتخابات اهداف والایی داشتید انشاءالله کارهایی که کردیم به عنوان ذخیره آخرتمان حساب شود و این کار مجاهدانه میتواند ادامه داشته باشد و میتواند دانشگاه ما را از حرکت شکلی خارج کند و شیرینی آن برای پیشرفت کشور و همه مردم است.
🔹نقطه آسیب اکثر بسیاری از جمعها این است که یک عده فکر میکنند باید بنشینند و به جای دیگران فکر کنند در صورتی که پیشنهادهایی که وجود دارد با همفکری و هم اندیشی در جلسات اولویتمندی شوند و کار را جلو ببریم به من خواهش میکنم این جلسات ادامه داشته باشد و من در خدمت شما خواهم بود و میتوانیم موضوعات مشخص را پیگیری کنیم. در این جلسه حداقل ۱۰ موضوع مهم از مباحث اقتصادی فرهنگی و اجتماعی مطرح شد و باید ببینیم نقش آفرینی ما چه است و آن را با قدرت ادامه دهیم. انشالله کار برای کشور نتایج و آثار مثبتی داشته باشد.
✅@Jalili_saeed
⭕️در حاشیه نشست صمیمانه دکتر سعید جلیلی با دانش آموزان
✅ @Jalili_saeed