هدایت شده از خبرگزاری فارس
🖼 اگر «دولت سوم روحانی» روی کار بیاید چه بلایی سر مردم میآید؟
@Farsna
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بار دیگر آقایِ غوغای روحانی نگر در حال قالب کردن روحانیِ دگر
💢رضا رشیدپور که فیلم تعریفها و تمجیدهای چاپلوسانهاش از روحانی در سالهای پیش هنوز از خاطر مردم نرفته، این بار نیز در حال تکرار همان حرف ها اما در پلتفرمی دیگر است.
💢جناب رشیدپور مردم یادشان نرفته که شما و امثال شما با حمایت از روحانی بخاطر وضعیتی که برای مردم درست کردهاید، مجبور شده اید بارها از آن تملقها اعلام برائت کنید، ولی گویا مبلغ پیشنهادی قابل اعتنا بوده است.
مردم دیگه برای امثالی مثل شما تره هم خورد نمیکنند.
@jamaateqom
🚨کاش عزیزانِ شورای محترم نگهبان انقلابی نبودنِ نامزدها را در ردّ صلاحیت لحاظ کنند و به ضد انقلاب میدان ندهند.
🔺کدام ضد انقلاب؟
«اشرافیگریِ مسئولان، امتیازطلبیِ مسئولان، بیمبالاتیِ به بیتالمال، بیاعتنائیِ به طبقهی مستضعف، اینها حرکتهای ضدّ انقلابی است.» (رهبرانقلاب ۲۹ بهمن ۹۶)
✍ حجت الاسلام کاشانی
@jamaateqom
همزمان با اینکه #رئیسی دستور داد برای تبلیغ نشدن، خبر جلساتش پخش نشود، معاون اول دولت در شرایط فاجعه بار اقتصادی کشور درخواست مرخصی داد!
من نام یکی را میگذارم اخلاق، یکی را میگذارم سودای قدرت...
✍ علیرضا گرایی
ظاهرا #جهانگیری از #روحانی تا روز #انتخابات درخواست مرخصی کرده !
بزرگوار شما و رئیس ات که 8 ساله مرخصید ، این ملت بیچاره هستند که سرکارند...
✍ مجتبی باجلان
@jamaateqom
⛔️ جهانگیری (اردیبهشت 1396): دیگر کسی از گرانی و تورم حرف نمیزند چون کاری شد کارستان، به همه اهدافمان در #برجام رسیدیم.
⛔️ جهانگیری با بغض (اردیبهشت 1400): امروز #مقدمه_گشایش_برجام فراهم شده است.
💠 جناب اسحاق خان!
چهار سال پیش به همه اهدافتان در برجام رسیدید اما امروز مقدمه گشایش برجام فراهم شده؟
💭 اینا با خودشون چند چندن؟؟؟؟😒
@jamaateqom
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🖼 اگر «دولت سوم روحانی» روی کار بیاید چه بلایی سر مردم میآید؟
@Farsna