هدایت شده از پایگاه سیاسی نظامی سجیل
🔻دستاورد جدید پدافند هوایی رونمایی شد
🔹سامانه البرز : رادار سه بعدی آرایه فازی البرز با هدف رهگیری و آشکارسازی اهداف همایی برد بلند با سطح مقطع راداری پایین و پنهانکار تولید شده است. حداکثر برد راداری این سامانه ۴۵۰ کیلومتر بوده و قادر است اهداف در ارتفاع پست را نیز شناسایی کند. رادار البرز همچنین قادر است ۳۰۰ هدف را بهصورت همزمان ردگیری کند.
🔹سامانه برهان : برهان، یک مرکز فرماندهی و کنترل تسلیحات در برد و ارتفاع کم بهعنوان آخرین رده فرماندهی در دفاع نقطهای شبکه فرماندهی و کنترل دفاع هوایی است.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
هدایت شده از پایگاه سیاسی نظامی سجیل
🔻برپایی حصار ( توراستتار ) و محدود کردن میدان دید عکاس ها برای ثبت عکس ، نشان میده که حفاظت اطلاعات مکانی این رادار رعایت شده
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
هدایت شده از پایگاه سیاسی نظامی سجیل
🔻رونمایی از دستاوردهای راهبردی پدافند هوایی ارتش
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
هدایت شده از پایگاه سیاسی نظامی سجیل
🔻رونمایی از دستاوردهای راهبردی پدافند هوایی ارتش
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان از رونمایی سامانه راداری البرز
🔹این سامانه امروز چهارشنبه به مناسبت روز پدافند هوایی ارتش رونمایی شد.
هدایت شده از دانشنامه دفاعی
▪️البرز و برهان آمدند
رادار سه بعدی آرایه فازی البرز با هدف رهگیری و آشکارسازی اهداف همایی برد بلند با سطح مقطع راداری پایین و پنهان رونمایی شد. حداکثر برد راداری این سامانه 450 کیلومتر و قادر است اهداف در ارتفاع پست را نیز شناسایی کند. رادار البرز همچنین قادر است 300 هدف را به صورت همزمان ردگیری کند.
برهان یک مرکز فرماندهی و کنترل تسلیحات در برد و ارتفاع کم به عنوان آخرین رده فرماندهی در دفاع نقطه ای شبکه فرماندهی و کنترل دفاع هوایی است. این سامانه پس از دریافت و تجزیه و تحلیل اطلاعات از کلیه منابع، آنها را برای تصمیم گیری در حداقل زمان ممکن در اختیار رده های بالای فرماندهی قرار می دهد تا تصمیمات لازم جهت اجرای ماموریت و انهدام هدف ابلاغ شود.
@armyir
🔹سامانه فرماندهی پدافند کوتاه برد برهان رونمایی شد
🔹سامانه پدافندی برهان هم یک مرکز فرماندهی و کنترل تسلیحات در برد و ارتفاع کم به عنوان آخرین رده فرماندهی در دفاع نقطه ای شبکه فرماندهی و کنترل دفاع هوایی است.
🔹این سامانه پس از دریافت و تجزیه و تحلیل اطلاعات از کلیه منابع، آنها را برای تصمیم گیری در حداقل زمان ممکن در اختیار رده های بالای فرماندهی قرار می دهد تا تصمیمات لازم جهت اجرای ماموریت و انهدام هدف ابلاغ شود.
🔹برهان با قابلیت کشف وپردازش موثری که دارد امکان درگیری انهدام و فریب اهداف هوایی را میسر می سازد. همچنین با ترکیب داده های دریافتی از سامانه های الکترواپتیکی با داده های دریافتی از سامانه های راداری این اطلاعات را به سامانه های موشکی ارسال می کند. سامانه برهان علاوه بر توانایی فعالیت کشف هدف در حالت پسیو( غیرفعال) توانایی صدور دستور مقابله با اخلال الکترونیک را نیز دارد.
#دانستنی #تسلیحات_ایرانی #جالب #اخبار
رئیس پژوهشگاه هواوفضا گفت: طراحی موتورهای پرقدرت توربوفن با تراست های ۳۴ تا ۳۵ هزار پوند در داخل آغاز شده است.
، فتح الله امی افزود: بطورکلی ۱۰۰ سال از تاریخ ورود نخستین هواپیما به کشور میگذرد واقعیت اینکه به دنبال ورود هواپیما صنایع وابسته این حوزه نیز در قبل از انقلاب توسط کشورهای مختلف در ایران ساماندهی شد. رئیس پژوهشگاه هوا و فضا گفت: برای مثال ساختارهای مورد نیاز تعمیر و نگهداری هواپیما بوسیله کشورهای توسعه یافته در مملکت پایه گذاری شد.وی ضمن اشاره به اینکه صنایع وابسته بیشتر به لحاظ صنعت دفاعی هوایی وارد کشور شد، افزود: متأسفانه ایران پس از انقلاب دچار یک حصر تکنولوژی و فناوری از طرف کشورهای پیشرفته شد و توسعه این صنایع به دوش متخصصان داخلی افتاد.
امی در ادامه با بیان اینکه وضعیت کشور در صنعت دفاعی خیلی درخشان بود، اظهارداشت: خوشبختانه با اتکا نیروهای داخلی صنعت هوایی امروز در میهن اسلامی در آستانه چهل سالگی انقلاب توسعه خوبی یافته است.وی به رادیو اقتصاد توضیح داد: هم اکنون ایران در ساخت هواپیماهای سبک و فوق سبک به مرحله بلوغ رسیده و به بیان دیگر این توانمندی در کشور حاصل شده که بتوان هواپیما را هم طراحی (کلی و مهندسی) و هم ساخت.
رئیس پژوهشگاه هوا و فضا گفت: در حال حاضر چند مرکز در کشور وجود دارد که هواپیماهای سبک و فوق سبک دو، چهار و شش نفره را تولید میکنند ولی در هواپیماهای پهن پیکر ایران هنوز به بلوغ لازم نرسیده شاید هم از جنبه اقتصادی خیلی مقرون به صرفه نباشد که در عرصه طراحی این نوع هواپیماها ورود پیدا کند چون بازار داخلی محدود و در سطح جهانی هم مشتری چندانی نخواهیم داشت.
وی افزود: البته در بحث اویونیک هواپیما باید تلاشهای بیشتری صورت گیرد چون هنوز پکیج کامل این تجهیزات از خارج خریداری میشود. امی در ادامه به بحث موتور هواپیما نیز اشاره کرد و اظهارداشت: طراحی موتورهای پرقدرت توربوفن با تراست های ۳۴ تا ۳۵ هزار پوند در داخل آغاز شده است. وی ضمن اشاره به اینکه موتورهای توربوفن یکی از بهترین موتورهای هوایی است، اظهار امیدواری کرد که هرچه سریعتر این موتورها به نتیجه برسد.
https://www.mashreghnews.ir/news/934092/%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A8%D9%88%D9%81%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1
#دانستنی #ایران #جالب #اخبار
شی خوش دوستان🌹
اف۴فانتوم دوران در حال لندینگ
ارتقا شهید دوران یک ارتقا روی اف۴های فانتوم که بیشتر مربوط به اویونیک است میباشد البته رادار نیز تعویض شده است
#زیبا #پروفایل #تسلیحات_ایرانی
توپ 2A42میل ۲۸ .
.بالگرد میل ۲۸ و کاموف.... این بالگردها که در سبد صادراتی روس ها جایگاه خوبی دارند از توپ 2A42 بهره میبرند این توپ به دلیل لگد و لرزش زیاد از دقت بسیار کمی در هدف گیری در مسافت های بالا رنج میبرد همچنین در محل ذخیره گلوله های این توپ فقط برای قرار داد۲۵۰ گلوله فضا اختصاص داده شده است برای اینکه از این ضعف عمده بیش تر اگاه شوید کافی است بدانید این عدد برای اپاچی ۱۲۰۰ گلوله میباشد در نتیجه روسها تصمیم به استفاده از توپ۳۰ملم 2A72در بالگرد میل ۲۸ گرفته اند توپی که در نفربر بی تی ام پی ۳و بی ار دی ام ۴هم استفاده شده است و علاوه بر ۳۰ کیلو گرم وزن کمتر از دقت بهتر و نواخت بالاتر اتش برخوردار است.استفاده از این توپ قطعا یکی از نکات منفی بالگردهای روسی را از بین میبرد.
دیروز تعداد زیادی امرپ هامووی با پلاک نیروی زمینی ارتش روی کشنده ها دیده شد که در مسیر مشهد بودند
احتمالا این امرپ ها از طالبان خریداری شدند یا از ارتش افغانستان به غنیمت ایان در امدند
پ.ن: امدی جانم به قربانت ولی حالا که روئین تن داریم چرا؟
#طنز #جالب #افغانستان #تسلیحات_ایرانی
چنگدو جی۱۰در استتار اکروجت
جی۱۰جنگنده ای تک موتوره،چابک و بال دلتا است که رقیب اف۱۶فالکون میباشد
این جنگنده به تازگی توسط پاکستان خریداری شده
جی۱۰یکی از گزینه های خرید نیروی هوایی ارتش ایران نیز میباشد که میتواند تا مقادیر بسیاری از فرسودگی ناوگان هوایی ایران بکاهد
#زیبا #چین #ایران #پاکستان #دانستنی #جالب