💥دیدار نوروزی و تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان
حجتالاسلام فدایی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن بهار طبیعت و قبولی طاعات و عبادات بهار قرآنی با حجتالاسلام والمسلمین اکبری امام جمعه شهرستان دیدار کردند.
📅 ۵ فروردین ماه ۱۴۰۲
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
پایگاه اطلاع رسانی دفتر امام جمعه سنقر
🌐:http://kermanshah.ejna.ir
🔸️ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3795845153C9d59ff647d
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
💠 حدیث روز
💎 اهمیت آمرزش در ماه مبارک رمضان
🔻امام صادق عليه السلام:
مَن لَم يُغفَرْ لَهُ في شهرِ رمضانَ لَم يُغفَرْ لَهُ إلى مِثلِهِ مِن قابِلٍ إلاّ أن يَشهَدَ عَرَفَةَ
✳️ كسى كه در ماه رمضان آمرزيده نشود، تا رمضان آينده آمرزيده نگردد مگر آن كه در عرفه حاضر شود.
📚 بحارالأنوار: ۹۶/ ۳۴۲/۶
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
پایگاه اطلاع رسانی دفتر امام جمعه سنقر
🌐:http://kermanshah.ejna.ir
🔸️ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3795845153C9d59ff647d
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
💥دیدار شورای آموزش و پرورش با امام جمعه
🔸جناب آقای براتعلی کیهانی رئیس اداره آموزش و پروش شهرستان به همراه شورای آموزش و پرورش و معاونین برای عرض تبریک بهار طبیعت و بهار قرآن و ارائه گزارش یکساله با حجت الاسلام والمسلمین اکبری امام جمعه شهرستان دیدار و گفتگو کردند.
📅 ششم فرودین 1402
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
پایگاه اطلاع رسانی دفتر امام جمعه سنقر
🌐:http://kermanshah.ejna.ir
🔸ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3795845153C9d59ff647d
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
خانهیبیقرآن
💠 امام صادق عليه السلام فرمودند:
✨ خانه اى كه در آن قرآن خوانده نمى شود و از خدا ياد نمى گردد، سه گرفتاری در آن خانه بوجود می آید:
1⃣ بركتش كم شده،(دائم مشکل مالی دارند.)
2⃣ فرشتگان آن را ترك مى كنند(رحمت و فیض خاص خداوند به آن خانه نازل نمی شود.)
3⃣ شياطين در آن حضور مى يابند.
(نزاع و جدال در آن خانه زیاد است.)
خواندن قرآن در خانه این سه گرفتاری را برطرف می کند.
📚 كافى، ج 2، ص 499، ح1
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
پایگاه اطلاع رسانی دفتر امام جمعه سنقر
🌐:http://kermanshah.ejna.ir
🔸️ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3795845153C9d59ff647d
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
15.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸️#تربیت_فرزند با معجزه نان حلال کارگری .
📌 از جوانمرد قصاب چه می دانیم؟!
🔹 شهید عبدالحسین کیانی در سال ۱۳۱۸ در دزفول متولد شد. قبل از انقلاب چندین بار توسط ساواک دستگیر و شدیدا شکنجه شد.
◇ قصاب بود و اهالی شهر دزفول به خاطر خوش انصافی او را «جوانمرد قصاب» صدا میکردند.
◇ عبدالحسین بدون قید و شرط پول قرض میداد. اگر مشتری مبلغ کمی گوشت میخواست، دریغ نمیکرد. وقتی میفهمید مشتری فقیر است، نمیگذاشت بهجز سلام و احوالپرسی چیزی بگوید. مقداری گوشت میپیچید توی کاغذ و میداد دستش. کسی که وضع مادی خوبی نداشت یا حدس میزد که نیازمند باشد دو برابر پولش، گوشت میداد.
◇ گاهی برای این که بقیه مشتریها متوجه نشوند، وانمود میکرد که پول گرفته است. گاهی هم پول را میگرفت و کنار گوشت، توی روزنامه، دوباره برمیگرداند به مشتری. گاهی هم پول را میگرفت و دستش را میبرد سمت دخل و دوباره همان پول را میداد دست مشتری و میگفت: «بفرما مابقی پولت!»
◇ هر زمان که از او می پرسیدند: «عبدالحسین، چه خبر از وضع کسب و کار؟» می گفت: «الحمدلله، ما از خدا راضی هستیم، او از ما راضی باشد.»
◇ آن موقعی که امام خمینی(ره) سفارش کرد بروید به جبهه تا جوانها خسته نشوند؛ گفت که: «من هم باید برای عملیاتهای اصلی بروم.» او با وجود هشت فرزند و کار زیاد در دامداری و مغازه قصابی، همه را رها کرد و به جبهه رفت.
◇ عبدالحسین کیانی در عملیات فتحالمبین پس از اصابت دوازده گلوله، شهید و به «حمزه سیدالشهدای دزفول» معروف شد.
#شهید_عبدالحسین_کیانی
#جوانمرد_قصاب
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
پایگاه اطلاع رسانی دفتر امام جمعه سنقر
🌐:http://kermanshah.ejna.ir
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ در حرکتیم،
پرانگیزه و مقتدر ...
🎥 مهمترین اتفاقات خوب سال ۱۴۰۱
#موشن_گرافیک
#برای_ایران
⭐️ تدبیر امام باقر"علیهالسلام" برای شکستن واحد پول خارجی!!
❗️راهی برای شکستن آقایی دلار آمریکایی و افزایش ارزش پول داخلی
#بسیار_خواندنی
🔹در سدهى اول هجرى، زدن سکه در انحصار رومیان بود و مسیحیان مصر نیز که سکه میزدند به روش رومیان و بنا بر مسیحیت نشان ‹اب و ابن و روح› بر آن مىزدند، عبد الملک خلیفهٔ اموى، سکهای از این گونه را دید و در مارک آن دقیق شد و فرمان داد آن را براى او به عربى ترجمه کنند، و چون معناى آن را دریافت خشمگین شد که چرا باید در سرزمین مسلمين سکهها چنین نشانى داشته باشد، بىدرنگ به فرماندار مصر نوشت که از آن پس بر سکه ها شعار توحید-شهد الله انه لا اله الا هو-بنویسند و نیز به فرمانداران سایر ایالات اسلامى نیز فرمان داد سکههایی که نشان مشرکانهى مسیحیت دارد را از بین ببرند و از سکههاى جدید استفاده کنند.
🔸 سکههاى جدید با نشان توحید اسلامى رواج یافت و به شهرهاى روم نیز رسید و خبر به قیصر بردند و او در نامهاى به عبد الملک نوشت: صنعت سکه هماره با نشان رومى مىبود و اگر کار تو در منع آن درست است، پس خلفاى گذشتهى اسلام خطا کار بودهاند و اگر آنان به راه درست رفتهاند پس تو در خطا هستى. من همراه این نامه براى تو هدیهاى لایق فرستادم و دوست دارم که سکههای نشاندار را به حال سابق واگذارى و پاسخ مثبت تو موجب سپاسگزارى ما خواهد بود.
عبد الملک هدیه را نپذیرفت و به قاصد قیصر گفت: این نامه پاسخى ندارد!
🔹 قیصر دیگر بار هدیهاى دو چندان دفعهى پیش براى او گسیل داشت و نوشت: گمان مىکنم چون هدیه را ناچیز دانستى نپذیرفتى، اینک دو برابر فرستادم و مایلم هدیه را همراه با خواستهى قبلى من بپذیرى. عبدالملک باز هدیه را رد کرد و نامه را نیز بىجواب گذاشت.
🔸 قیصر این بار به عبدالملک نوشت: دو بار هدیهى مرا رد کردى و خواسته مرا بر نیاوردى براى سومبار هدیه را دو چندان سابق فرستادم و سوگند به مسیح اگر سکههای نشاندار را به حال پیش برنگردانى فرمان مىدهم تا زر و سیم را با دشنام به پیامبر اسلام سکه بزنند و تو مىدانى که ضرب سکه ویژهى ما رومیان است، پس همان بهتر که هدیه را بپذیرى و خواستهى ما را برآورى تا روابط دوستانهمان چون گذشته پابرجا بماند.
🔹 عبدالملک در پاسخ بیچاره ماند… و با مسلمانان به مشورت پرداخت ولى هیچکس نتوانست چاره اى بیندیشد، یکى از حاضران گفت: باید از باقر اهلبیت چارهى این مشکل را بجویى.
🔸 عبدالملک به فرماندار مدینه نوشت: امام باقر"علیهالسلام" را با احترام به شام بفرستد، و خود فرستادهى قیصر را در شام نگهداشت تا امام"علیهالسلام" بهشام آمد و داستان را به او عرض کردند؛
فرمود: تهدید قیصر در مورد پیامبر"صلیاللهعلیهوآلهوسلم" عملى نخواهد شد و خداوند این کار را بر او ممکن نخواهد ساخت و راه چاره نیز آسان است، هم اکنون صنعتگران را گرد آور تا به ضرب سکه بپردازند و بر یک رو سورهى توحید و بر روى دیگر نام پیامبر"صلیاللهعلیهوآلهوسلم" را نقش کنند و بدین ترتیب از مسکوکات رومى بىنیاز مىشویم. و توضیحاتى نیز در مورد وزن سکهها فرمود تا وزن هر ده درهم از سه نوع سکه هفت مثقال باشد و نیز فرمود نام شهرى که در آن سکه مىزنند و تاریخ سال ضرب را هم بر سکهها درج کنند!!
🔹 امام"علیهالسلام" فرمود: سه نوع سکه ضرب شود، نوع اول هر درهم یک مثقال و ده درهم آن ۱۰ مثقال، و نوع دوم هر ده درهم ۶ مثقال و نوع سوم هر ده درهم ۵ مثقال باشد، بدین ترتیب هر سى درهم از سه نوع ۲۱ مثقال مىشد و این برابر با سکههاى رومى بود و مسلمانان موظف بودند سى درهم رومى که ۲۱ مثقال بود بیاورند و سى درهم جدید بگیرند
🔸 عبدالملک دستور امام را عملى ساخت و به همهى شهرهاى اسلامى نوشت که معاملات باید با سکههاى جدید انجام شود و هر کس از سابق سکهاى دارد تحویل دهد و سکهى اسلامى دریافت دارد، آنگاه فرستادهى قیصر را از آنچه انجام شده بود آگاه ساخت و باز گرداند.
🔹 قیصر را از ماجرا خبر دادند و درباریان از او خواستند تا تهدید خود را عملى سازد، قیصر گفت: من خواستم عبدالملک را به خشم آورم و اینک اینکار بیهوده است چون در بلاد اسلام دیگر با پول رومى معامله نمىکنند.
📚 المحاسن و المساوى بیهقى، ج۲، ص۲۳۶-۲۳۲، چاپ مصر.