eitaa logo
جام نیوز
396 دنبال‌کننده
897 عکس
595 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش شبکه من‌وتو از ادامه خروج شرکت‌های بزرگ تجاری و بیمه‌ای اروپایی از ایران در دوران بدون .
💢واشنگتن پست/ جرمی شپیرو، مدیر پژوهشکده شورای اروپا: 🔸وزیر خارجه آمریکا در درخواست دوازده‌گانه خود، همه چیز را از ایران خواسته بود جز تغییر مذهب رسمی کشور به مسیحیت! 🔸این فهرست بیش از آنکه نقشه راهی باشد برای مذاکرات بعدی، درخواست بی‌قید و شرط است.
💢یورونیوز: نتایج یک تحقیق در #آمریکا نشان میدهد: نیمی از خانوارهای آمریکایی قادر به تامین مایحتاج اصلی زندگی از قبیل غذا،مسکن،آموزش،نگهداری از کودکان،حمل و نقل،تلفن همراه و بهداشت نیستند.
💢 بی‌بی‌سی: مجلس ایران امروز در زمان بررسی لایحه الحاق دولت این کشور به کنوانسیون بین المللی مقابله با تامین مالی به جنجال کشیده شده است. 🔸نمایندگان مخالف پیوستن ایران به این کنوانسیون می‌گویند با توجه به این که برخی گروه های مورد حمایت ایران در فهرست سازمان های تروریستی قرار دارند، پیوستن به این کنوانسیون می‌تواند باعث فشار بیشتر به نظام جمهوری اسلامی ایران شود. برخی از نمایندگان هم این لایحه را دوم خوانده اند و گفته اند در صورت تصویب، ننگی برای جمهوری اسلامی ایران خواهد بود". 🔹با شدت گرفتن اعتراضات در صحن علنی، علی لاریجانی بازگرداندن این لایحه به کمیسیون امنیت ملی را به رای گذاشت که نمایندگان به آن رای مثبت دادند و موضوع موقتا از دستور کار صحن علنی خارج شد.
💢ایران وایر/ حقیقت نژاد، تحلیلگر سیاسی: 🔸مخاطب اصلی هر ۱۲خواسته وزیر خارجه آمریکا، بود که تحت کنترل رهبر ایران، برنامه هایش را پیش می‌برد. 🔸دولت اوباما در مواجهه با برنامه اتمی ایران تصمیم گرفت به جای رئيس جمهور ایران، با رهبر که تصمیم گیرنده اصلی بود، حرف بزند. نامه‌های اوباما به آیت الله ، بازتاب این تصمیم مهم بود. 🔸حالا دولت ترامپ هم تصمیم گرفته که به جای درگیر شدن با وزیر خارجه یا رئيس جمهور ایران، مستقیم با مخاطب اصلی حرف بزند؛ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی.
💢دویچه وله/ وزیر اقتصاد آلمان: حمایت کامل از شرکت‌های آلمانی در برابر تحریم های آمریکا علیه ایران ممکن نیست.
💢دویچه وله: کشورهای اروپایی به صراحت گفته‌اند که امکان حمایت از شرکت‌های بین‌المللی فعال در ایران ، به خصوص آنهایی که در آمریکا هم فعال هستند، وجود ندارند و چنین شرکت‌هایی باید با توجه به منافع خود تصمیم‌گیری کنند.
💢 آسوشیتدپرس: در گزارش دبیرکل سازمان ملل به شورای امنیت "آنتونیو گوترش" از دولت و ارتش خواسته است «تمامی اقدامات لازم را انجام دهند تا مانع از افزایش ظرفیت‌های نیروهای و دیگر گروه‌های مسلح، و دسترسی آن‌ها به جنگ‌افزار شوند». 🔸دبیرکل سازمان ملل از حزب‌الله لبنان، به‌عنوان مسلح‌ترین گروه شبه‌نظامی موجود، شدیدا انتقاد کرده‌ و خواستار آن شده که این گروه از فعالیت‌های نظامی خود در لبنان، و خارج از آن،بویژه در سوریه، دست بردارد.
💢رویترز/ سخنگوی وزارت دفاع آمریکا با اشاره به رویکرد دولت ترامپ در تلاش برای ممانعت از نفوذ ایران در منطقه: 🔸در حال ارزیابی این امر هستیم که اقدامات فعلی خود را در برابر ایران دوچندان کنیم، یا اقدامات تازه‌ای را در پیش بگیریم؛ موضوع روی میز است؛ ما هر گزینه‌ای را که برای جلوگیری از نفوذ ایران لازم باشد، روی میز نگه می‌داریم».
💢نظرسنجی شبکه العربیه درباره اعمال تحریم علیه #ایران 🔺آیا تحریم های اقتصادی #آمریکا علیه ایران، مانع ازسرگیری برنامه هسته ای این کشور خواهد شد؟
💢 توییتر/ فیصل قاسم،تحلیلگر برجسته عرب با اشاره به پاکسازی کامل دمشق و حومه آن از گروه‌های تروریستی: 🔸بیرون کردن معارضان سوری از دمشق و حومه آن، شکست دیگری برای در مقابله با است.
💢رای الیوم/ عبدالباری عطوان،تحلیلگر جهان عرب: هدف اصلی از اعلام راهبرد جدید علیه ایران نظام و اعلام جنگ علیه این کشور است. 🔸 شروط 12 گانه واشنگتن به معنای از میان برداشتن هرگونه تهدید علیه که از سوی ایران متوجه آن می شود.