eitaa logo
جام نیوز
396 دنبال‌کننده
897 عکس
595 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💢واشنگتن پست: ایرانی‌ها خواهان فرار از انزوا هستند اما سخت است که تصور نمود آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر عالی ایران در برابر استراتژی "مشت‌زنی و سپس در آغوش گرفتن" تسلیم شود و با آمریکا توافق کند.
💢 وال استریت ژورنال: به دنبال رسوایی سوء استفاده جنسی، برخی از کاتولیک های ممتاز آمریکایی در حال تحقیق در مورد نحوه تطبیق ایمان خود با واقعیت های کلیسا هستند. بسیاری از کاتولیک ها تلاش میکنند که ایمان و باور خود را حفظ کنند. امسال رسوایی سوء استفاده های جنسی کلیساها را لرزانده است.
💢اندیشکده آمریکایی بروکینگز: اسرائیل از این می ترسد که سوریه نیز مانند لبنان به پایگاهی برای ایران تبدیل شود و ایرانی ها بتوانند از این کشور حملات را علیه اسرائیل راه اندازی کنند. در شرایط کنونی درگیری نظامی بین ایران و اسرائیل در سوریه، تقریبا اجتناب ناپذیر است.
💢 بی بی سی: در حالی که انتظار می‌رود توافق اخیر میان رؤسای جمهور روسیه و ترکیه بر سر زمینه را برای جلوگیری از حمله نظامی گسترده ارتش سوریه و حامیانش به آخرین پایگاه عمده مخالفان اسد فراهم سازد، واقعیت‌های میدانی اما حاکی از آن است که سایه جنگ از سر ادلب هنوز دور نشده است.
💢خبرنگار بلومبرگ: به عنوان کسی که در هفده سال گذشته در مورد اوضاع عربستان فعالیت می کنم و بارها نیز به این کشور سفر کرده ام باید بگویم که در سفر اخیر خود به این کشور با فضایی مواجه شدم که پیش از آن مشاهده نکرده بودم به طوری که مردم حتی از صحبت کردن با من به عنوان یک خبرنگار نیز هراس داشتند و گمان می کردند که ممکن است آنها را با خطراتی مواجه کند.
💢پایگاه آمریکایی دیفنس وان/ چاک هیگل، وزیر دفاع سابق آمریکا: تهدید کردن ایران در سوریه کاملا احمقانه است. این ایرانی ها هستند که در منطقه زندگی می کنند نه آمریکایی ها. آمریکا نمی تواند ایران را از سوریه بیرون کند. 🔸چاک هیگل به شدت از اظهارات ضدایرانی مقامات کنونی کاخ سفید انتقاد کرد و گفت: آمریکا کنترل نیمی از سوریه را نیز در اختیار ندارد. شما فقط 2.000 سرباز در گوشه شمالی سوریه دارید و با این وضعیت قادر به اخراج ایران از سوریه نیستید.
💢انعکاس اظهارات سردار سلامی در اکسپرس: تهدید اسراییل توسط نابودگر ایران؛ سلامی طی پیام مستقیم به نتانیاهو: شروع به تمرین در دریای مدیترانه کن!!!
💢هاآرتص: روسیه پس از تحویل سامانه دفاع موشکی اس 300 به سوریه در تلاش برای برقراری کانال ارتباطی میان ایران و اسرائیل است تا از بروز درگیری های احتمالی جلوگیری کند.
💢جروزالم پست: آمریکا و متحدانش، تلاش خود را برای محدودسازی یا از بین بردن دست‌آوردهای ایران در منطقه آغاز کرده اند و استراتژی اصلی آن ها در خاورمیانه، حول محور همین هدف تعریف شده است. تحریم های نفتی آمریکا علیه ایران نیز در همین راستا قابل ارزیابی هستند. 🔸اکنون استراتژی اصلی آمریکا در سوریه، مقابله با ایران است و به نظر می رسد واشنگتن برای حفظ موقعیت خود و متحدانش در سوریه تلاش می کند تا جلوی افزایش نفوذ ایران را بگیرد.
💢بی بی سی: میرمحمود موسوی، از دیپلمات‌های سابق ایران و برادر میرحسین موسوی، با ابراز ناامیدی درباره اصلاح‌طلبان ایران گفته است که آنها توانایی کاری بیشتر از آنچه در دو دهه اخیر انجام شده ندارند و دیگر در ماشین اصلاح‌طلبان نمی‌شود نشست.
ترکیه: روزنامه‌نگار سعودی در 'داخل کنسولگری به رسیده' است 💢بی بی سی: مقام‌های ترکیه می‌گویند به این نتیجه رسیده‌اند که جمال خاشقچی، روزنامه‌نگار سرشناس و منتقد عربستانی توسط یک تیم ۱۵ نفره که برای قتل او از عربستان به استانبول آمده بودند در داخل کنسولگری عربستان به قتل رسیده است. 🔸در صورت تایید کشته شدن خاشقچی به دست ماموران اطلاعاتی عربستان، این کشور با موج جدیدی از انتقادهای بین‌المللی به علت سرکوب مخالفان خود روبرو خواهد شد.
💢 بی بی سی: وقتی صحبت از نقش آمریکا در جهان است، آمریکای ترامپ شاید شباهتی به آمریکای پیش از ترامپ نداشته باشد؛ اما در جریان دعوای حقوقی‌اش با ایران و در شیوه برخورد با دیوان لاهه، این کشور همان راهی را رفت که پیش از این نیز در واشنگتن سابقه داشته: حاضر شدن در بازی، اما تن ندادن به قاعده بازی!