eitaa logo
جام نیوز
395 دنبال‌کننده
897 عکس
595 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💢نیویورک پست: 30 مقام ارشد دولت اوباما در نامه‌ای خواستار توقف فوری نقش‌آفرینی آمریکا در جنگ یمن شدند. 🔸در این نامه که افرادی چون سوزان رایس،مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا، جان برنان رئیس اسبق سیا و وندی شرمن،معاون وزیر خارجه اوباما آنرا امضا کرده اند آمده است: 🔹ما نمی‌خواستیم تا حمایت از ائتلاف سعودی، تبدیل به چک سفید امضا شود. 🔹دولت ترامپ، بجای عبرت گرفتن از ناکامی‌ها، حمایت از عربستان را دو برابر کرده و حتی محدودیت‌هایی که ما ایجاد کرده بودیم را برداشته است. زمان آن رسیده که آمریکا نقش خود را در این جنگ فاجعه‌آمیز پایان دهد.
💢 العالم: یک گروه معارض جدید در عربستان موسوم به "تكتُّل مُتحالفون من أجل الحكم الرشيد" ضمن اعلام موجودیت، خواستار برکناری محمد بن سلمان و جایگزینی موقت شاهزاده احمد بن عبدالعزیز با وی شد. در بیانیه این گروه همچنین خواسته شده است که پس از یک دوره انتقالی حداکثر یکساله، خود مردم عربستان سرنوشتشان را تعیین کنند.
💢توئیتر بی بی سی عربی به نقل از روزنامه گاردین: بحران شهروندان یمن بدترین فاجعه انسانی نیست بلکه جنایت بشری است.
💢روزنامه عراقی الزمان: عربستان طی پیشنهاد رسمی به عراق در راستای همسویی با تحریم های آمریکا علیه ایران، اعلام کرده برق و سوخت مورد نیاز عراق را به‌جای ایران تامین خواهد کرد.
💢بی بی سی: منابع خبری به نقل از سیگال مندلکر، یکی از مقام های وزارت خزانه داری آمریکا از قطع ارتباط بانک مرکزی ایران با پیام رسان مالی سوئیفت خبر داده‌اند.
💢یورونیوز: زورآزمایی ایران و عربستان در بازار عراق؛ تهران نمایشگاه بغداد را قُرُق کرد. 🔸حدود ۶۰ شرکت ایرانی در نمایشگاه بین‌المللی بغداد شرکت کردند. فضایی که سال گذشته در انحصار شرکت‌هایی عربستانی بود اما سال جاری آنها عرصه را خالی کردند.
💢آسوشیتدپرس: آژانس بین المللی انرژی هسته ای اعلام کرد که ایران همچنان به مفاد توافق هسته ای، پایبند مانده است.
💢الجزیره: اقتصاد ایران می تواند دربرابر تحریم ها مقاومت کند و تحریم های ترامپ موجب فروپاشی اقتصاد ایران نخواهد شد. دولت های ایران با کار کردن در شرایط تحریم، مانوس هستند. آنچه واقعا اقتصاد ایران را تهدید می کند، فساد داخلی و عدم مدیریت است.
💢رادیو فردا: آمریکا، چین و روسیه از پیوستن به بیش از ۲۰۰ کشور و شرکت برای مبارزه با جرایم آنلاین و مضامین نفرت‌پراکنانه خودداری کردند. 🔸۵۰ کشور و بیش از ۱۵۰ شرکت روز دوشنبه طی بیانیه‌ای اعلام کردند برای مبارزه با جرایم اینترنتی، دخالت در انتخابات، نشر مضامین نفرت‌پراکنانه، سرقت‌های تجاری و سانسور تلاش خواهند نمود.
💢یورونیوز: نتیجه یک تحقیق جدید نشان می دهد که وقت گذرانی زیاد در شبکه های اجتماعی می تواند به افسردگی منجر شود. 🔸روانشناسان دانشگاه پنسیلوانیا در آمریکا برای اولین بار موفق شده اند رابطه علت و معلولی بین وقت گذرانی زیاد در شبکه های اجتماعی و احساس تنهایی و افسردگی را نشان دهند.
💢دویچه وله: تعیین سه شهردار برای تهران در عرض یک سال، به عنوان یکی از جلوه‌های آشکار بحران مدیریتی در ایران نگریسته می‌شود؛ بحرانی که اینک با اختلاف نظر جدی اصلاح‌طلبان که اکثریت مطلق شورای شهر پایتخت را در اختیار دارند، همراه شده است.
💢 کیهان لندن با انتشار این عکس نوشت: اینها شروط آمریکا برای مذاکره با رژیم ایران است. کدامیک از این‌ها برخلاف منافع مردم است که رژیم ایران از پذیرفتنشان امتناع می‌کند؟