eitaa logo
جام نیوز
396 دنبال‌کننده
897 عکس
595 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💢دویچه وله: اعلام خروج آمریکا از پیمان مشترک با روسیه در مورد "منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد" می‌‌تواند عاملی برای یک مسابقه تسلیحاتی جدید میان مسکو و واشنگتن شود. 🔸پوتین: در صورتی که آمریکا از "پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد" خارج شود، روسیه بر تولید سلاح‌های خود خواهد افزود؛ برای روسیه بسیار ساده است که سلاح‌های هدایت‌پذیر از زمین با برد متوسط تولید کند و مستقر سازد.
💢یورونیوز: بنا بر گزارش یونیسف از زمان آغاز جنگ یمن تا کنون بیش از ۶هزار کودک کشته یا معلول شده‌اند. حملات ائتلاف عربی به رهبری عربستان سعودی عامل اصلی مرگ بخش قابل توجهی از کودکان یمن بوده است
💢یورونیوز: وزارت امور خارجه آمریکا پس از تردیدهای اخیر در نهایت فروش هشتاد فروند موشک پاتریوت و تجهیزات دیگر نظامی مرتبط با این سیستم موشکی به ترکیه را تصویب کرد. 🔸آمریکا پیش از این اعلام کرده بود که در تلاش است تا ترکیه را متقاعد کند به جای موشک‌های روسی زمین به هوای اس-۴۰۰ خرید سیستم موشکی پاتریوت را در دستور کار خود قرار دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش شبکه من و تو از فرجام فروش نفت ایران؛ و دعوت به تسلیم شدن در برابر خواسته های آمریکا
💢توییتر/ کوهنورد، خبرنگار میدانی بی بی سی: چند روز پيش نماينده آقاى ترامپ در امور سوريه گفت يكى از مهمترين اهدافشان در سوريه اينست كه مطمئن شوند نيروهاى ايرانى اين كشور را ترك مى كنند. بولتن هم گفته بود آمريكا تا وقتى ايراني ها و نيروهاى تحت حمايت ايران هستند در سوريه مي ماند،حالا ترامپ اعلام كرد كه سوريه را ترك مى كنند.
💢 رادیو فردا/ نتانیاهو در همایش اقتصادی نشریه «گلوبز»: ما به مبارزه با برجام با اقدامات و عملیات‌های ویژه و هم در صحنه سیاسی متعهد هستیم. 🔸ایرانی‌ها یک «توافق بی‌نظیر» از اوباما گرفتند که به آنها امکان می‌‌داد بعد از ده سال به طور نامحدود به غنی‌سازی اورانیوم بازگردند.
💢 رادیو فردا: مجموعه‌ سخنان نخست‌وزیر اسرائیل در روزهای اخیر نشان می‌دهد که او آخرین پرده‌های نبرد پنهانی که در طول دهه‌ها میان ایران و اسرائیل در جریان بوده را علنی کرده است. 🔸اظهارات روزهای اخیر نتانیاهو در خصوص اینکه «ارتش اسرائیل، تنها ارتش دنیا است که مستقیما با ایران در جنگ است»؛ «اسرائیل ممکن است به درون ایران حمله کند»؛ «عوامل اسرائیل به طور دوره‌ای به ایران می‌روند»، در تاریخ ۴۰ ساله دشمنی تهران و تل‌آویو، بی‌سابقه است.
💢بی بی سی: ترامپ به وزارت دفاع آمریکا دستور داده تا برای "خروج فوری" از آماده شود. 🔸بر اساس گزارش‌ها مقام‌های پنتاگون سعی کرده‌اند ترامپ را قانع کنند که دستور خروج را صادر نکند. آنها استدلال کرده‌اند که چنین کاری، زمینه را برای نفوذ روسیه و ایران در سوریه مهیا خواهد کرد.
💢رویترز به نقل از منابع آگاه: تمامی کارکنان وزارت خارجه آمریکا طی ۲۴ ساعت از سوریه خارج شده اند. نیروهای مسلح آمریکا نیز در دوره ۶۰ تا ۱۰۰ روزه از این کشور بیرون می روند.
واکنش‌ها به تصمیم ترامپ درباره خروج نیروهای از سوریه 💢 رادیو فردا | سناتور جمهوریخواه لیندسی گراهام: خروج نیروهای آمریکا از سوریه از «منظر ایران و دیگر بازیگران بد» به مثابه ضعف آمریکا برای مقابله با گسترش نفوذ ارزیابی می شود. 🔸وقتی آمریکا از سوریه خارج می‌شود، ما خیلی ساده این کشور را به روسیه و ایران و به ویژه ایران تحویل می‌دهیم. 💢سناتور جمهوریخواه مارکو روبیو نیز خروج نیروهای آمریکایی از سوریه را اشتباهی وحشتناک توصیف کرده است.
💢 آسوشیتدپرس: آلبانی اعلام کرد سفیر ایران و یک دیپلمات ایرانی را به دلیل فعالیت غیرقانونی علیه امنیت ملی این کشور اخراج کرده است.
💢بی بی سی: دادستان کل واشنگتن، شکایتی را علیه شبکه اجتماعی تقدیم دادگاه کرده است. 🔸کارل رسین فیس بوک را متهم کرده که اطلاعات شخصی ده‌ ها میلیون کاربر را بدون اطلاع آنها و برخلاف مقررات، برای تبلیغات سیاسی و انتخاباتی به شکل عمده فروشی به شرکت کمبریج آنالتیکا واگذار کرده است.