eitaa logo
جام نیوز
397 دنبال‌کننده
897 عکس
595 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 یورونیوز: روز بازگشایی سفارت آمریکا در بیت‌المقدس به مرگبارترین روز در تاریخ مناقشات اسرائیل و فلسطینی‌ها از جنگ سال ۲۰۱۴ میلادی به این‌سو تبدیل شد.
💢صدای آمریکا/ ترامپ در پیام ویدئویی به مناسبت افتتاح سفارت آمریکا در بیت المقدس: اورشلیم امروز گهواره مردم اسرائیل است. این شهر سابقه تاریخی دارد و خوشحالم که توانستیم این حقیقت ساده را به رسمیت بشناسیم، بله، اورشلیم پایتخت واقعی اسرائیل است.
💢صدای آمریکا/ جرد کوشنر، مشاور ارشد ترامپ در مراسم انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس: پرزیدنت ترامپ یک وعده دیگر را هفته پیش عملی کرد و آن هم خروج از توافق هسته ای ایران بود. جمهوری اسلامی ایران عامل بی ثبات سازی در خاورمیانه است.
💢توئیتر/ محمدجواد ظریف: اسرائیل تعداد بی‌شماری از فلسطینی‌ها را که در بزرگترین زندان روباز دنیا اعتراض می‌کردند، قتل عام کرد. همزمان،‌ ترامپ انتقال غیرقانونی سفارت را جشن می گیرد و همدستان عربش هم توجه اذهان عمومی را منحرف می‌کنند. روز بسیار شرم آوری است.
💢المیادین: تظاهر کنندگان در قلب ، ضمن محکوم کردن انتقال سفارت به این شهر، علیه و عربستان شعار سردادند.
💢عفو بین‌الملل، آنچه را که امروز در غزه رخ داد، نقض فاجعه‌بار حقوق بشر و قوانین بین‌المللی توصیف کرد. در بیانیه عفو بین‌الملل آمده در برخی از موارد رخ داده است. تعداد کشته‌ها نشان داد که ممنوعیت فروش اسلحه به ضروری است.
💢رویترز: اتحادیه عرب اعلام کرد که نشست اضطراری خود را برای بررسی «اقدام غیرقانونی» آمریکا برای روز چهارشنبه، دو روز بعد از گشایش سفارت آمریکا، در قاهره تعیین کرده است.
💢شهلا آراسته، گزارشگر صدای آمریکا: نمایندگان و سناتورهایی که از آمریکا در مراسم افتتاح سفارت آمریکا در اورشلیم حضور داشتند، همه جمهوریخواه بودند و نشان می دهد که بین آنها و دموکرات ها در مورد این تصمیم اختلاف نظر است.
💢گزارشگر رادیو فردا: بسیاری از کشورهای اروپایی موافق انتقال سفارت آمریکا به اورشلیم نیستند. 💢گزارشگر صدای آمریکا: در کشورهای عرب خاورمیانه از این تصمیم خشنود نیستند، با این حال در رسانه‌های عرب می گویند مسائل زیاد منطقه شاید موجب بشود که به زودی این تصمیم آمریکا از سوی کشورهای منطقه پذیرفته شود.
💢المیادین/ : بعد از کلی تجربه که در ارتباط با آمریکا کسب شده است، اعتماد به آن و به وعده هایش، حماقت است. کشوری که حتی به منافع همپیمانان غربی هم رحم نکرد، آیا به فکر منافع کشورهای عربی است؟! 🔺هر کس در منطقه سرنوشت خود را به اعتماد به بسپارد در هر موضوعی که باشد، ضرر خواهد کرد.
💢المیادین/ : مواجهه نظامی رخدادی با درجه بسیار عالی از اهمیت بود؛ شب حمله ای که به "شب موشک ها" شناخته شد. 🔺تجربه تأکیدی بر این مسئله بود که مذاکره، یگانه راهکار حل تنش با اسرائیل نیست.
آمد نیوز با انتشار این عکس مدعی است در پی آغاز اعتصاب کسبه در پاساژ علاءالدین و بازار موبایل در تهران، فضای امنیتی مقابل این مکان ها در تهران شکل گرفته و ماموران حاضر شده اند.