7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید| وضعیت نگرانکننده بازار ارز
🔺پیشنهادهای برای برونرفت از وضعیت موجود غیرمنطقی بازار ارز
🔹نقشه ارزی کشور باید تغییر کند
🔸بلایی که خلق پول بانکهای خصوصی بر سر اقتصاد کشور میآورد...
🆔 @janbaz_net
ریشه تنفر ایرانیان از معاهده ترکمانچای چیست ؟
🔸️در تاریخ یکم اسفند ۱۲۰۶ شمسی در قریه ترکمانچای معاهده ای بین ایران و روسیه بسته شد که به جنگ های طولانی مدت بین این ۲ کشور پایان داد.
🔸️این قرار داد پس از نبردهای مختلف سلسله قاجاریه وتزارهای روس که به جنگ دوم ایران و روسیه ( ۱۸۲۶ - ۱۸۲۸ ) معروف است منعقد شد.
🔸️ریشه جنگ های ایران و روس را اینگونه می توان برشمرد؛
1️⃣ مبهم بودن قرارداد گلستان و نامشخص بودن سرحدات
2️⃣ احساس تحقیر عباس میرزا از شکست در جنگ های اول ایران و روس و قرارداد تحمیلی گلستان
3️⃣ همدل نبودن برخی خانات قفقاز با دولت ایران از جمله "حسین خان قاجار" حاکم ایروان
4️⃣ تحریک عباس میرزا توسط حاکمانی چون "ابراهیم خان جوانشیر" حاکم شوشی به پس گرفتن سرزمین های از دست رفته
5️⃣ کاهش شدید مالیات خزانه دار السلطنه تبریز پس از عهدنامه گلستان در اثر از دست رفتن سرزمین های مهم قفقاز و در نتیجه تضعیف موقعیت عباس میرزای ولیعهد در بین شاهزادگان و افکار عمومی
6️⃣ تعدی "ژنرال یرملوف" و نیروهایش به جان و مال و ناموس مسلمانان در مناطق مختلف قفقاز و شکایات رعایای آن نواحی به دربار ایران
7️⃣ مرگ "الکساندر اول" پادشاه روسیه و احساس ایرانیان مبنی بر ضعف و بی کفایتی جانشین او
🔸️در نتیجه دربار قاجار و به خصوص عباس میرزا به علت ضعفی که در مشروعیت مردمی داشتند ، دست به دامان علما یازیدند و با فتوای "سید محمد طباطبایی (مجاهد )" ، شور و اشتیاقی عظیم در ایرانیان برای بیرون آوردن سرزمین های اسلامی از چنگال کفار روسی ایجاد گردید .
🔸️عباس میرزا در حملات اول ابتدا قوای رقیب به فرماندهی یرملوف را غافلگیر و هزیمت کرد و تمام خانات از دست رفته را متصرف شد .
🔸️در واکنش ، تزار "نیکلای اول" ژنرال یرملوف را برکنار و ژنرال "ایوان پاسکویچ" را که از جنگ با عثمانی فاتحانه بیرون آمده بود ، جایگزین وی ساخت.
🔸️پاسکویچ در نبرد با سپاه عباس میرزا موفق عمل کرد ؛ البته ایرانیان در مواقعی به ویژه در "نبرد گنجه" تا آستانه پیروزی نیز رفتند اما ضعف و بی کفایتی "آصف الدوله" صدراعظم وقت ایران و عدم حمایت مناسب او از لشکر عباس میرزا در نهایت ناکامی و اضمحلال نیروهای ایرانی را در پی داشت.
🔸️البته طی نبردهای بعدی از جمله در محاصره تبریز نیز وی از صحنه گریخت و ضربات جبران ناپذیر به شیرازه و روحیه سپاه ایران وارد آورد.
🔸️در نهایت عباس میرزا مجبور شد پرچم سفید را بالا برده و در روستای ترکمانچای در حالی که برف و سرمای زمستانی بیداد میکرد ، قرار داد جدید را بپذیرد.
🔸️طبق قرارداد جدید ایران باید ده کرور تومان خسارات جنگ را به روسیه بپردازد ، حق کشتیرانی جنگی در دریای خزر در انحصار دولت تزاری قرار گیرد ، خانات ایروان و نخجوان به روسیه متعلق و رود ارس مرز جدید بین دوکشور باشد و ایضا حق قضاوت کنسولی به اتباع آنها داده شود.
🔸️در عمل طی این معاهده به مراتب از عهدنامه گلستان خاک کمتری از ایران منفصل گشت اما در پستوهای ذهن ایرانیان تصویر تیره ای از این قرارداد نقش بسته و هرگاه قصد کنند مقاوله ای را زیر سوال برده و تخطئه کنند ، آن را با ترکمانچای مقایسه می کنند.
🔸️اما ریشه این حس حقارت چیست ؟
🔸️به باور راقم این وجیزه ، ایران در قرارداد ترکمانچای با پرداخت هزینه جنگی قوای تزاری و علی الخصوص دادن حق کاپیتولاسیون به اتباع روسی شدیدا تحقیر گشت ، زیرا پس از فتوای جهاد علمای شیعه و عزم عباس میرزای ولیعهد برای جبران مافات ، قرار بود تزارها سرجای خود نشانیده شوند و خاک از دست رفته قفقاز به دارالسلام مسترد شود نه این که اتباع غیرمسلمان روسی از مجازات هر عمل خلافی که در ایران انجام دهند مصون باشند.
🔸️ در نتیجه با وجود این که عهدنامه ترکمانچای از لحاظ مادی ، خساراتش کمتر از گلستان بود اما غرور ایرانیان را عمیقا درهم شکست و اعتماد به نفس ایشان را به شدت کاست و روحیه آنان را به کلی فرسود .
📌 در نهایت باید گفت ، پس از شکست های ایران در جنگ های اول و دوم با روسیه بود که نخبگان ایرانی متوجه رخوت و عقب ماندگی کشور متبوعشان نسبت به اروپا و پیشرفت های آن شدند و به وضوح حس فرنگی زدگی و از خودبیگانگی و بحران های هویتی در میان آنان ریشه دوانید .
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# نئولیبرالیسم چیست /
# دکتر شهریار زرشناس جواب می دهد ۰
🆔 @janbaz_net
18.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# اتمام حجت استاد # رحیم _ پور_ ازغدی با همه مسئولان ومدیران جمهوری اسلامی ۰۰۰
# نه تنها سیصد هزار شهید بلکه میلیونها شهید در تاریخ ؛ منتظر امروز بودند ! درسته که پیشرفت زیادی نداشتیم ولی حکومت پیامبر اکرم رو بااون عظمتش بعد از ۵۰ سال ساقط کردند !
🆔 @janbaz_net
⚠️ جزئیات بسته جدید بانک مرکزی برای دلار
🔻 بانک مرکزی در بسته جدید ارزی که از فردا به اجرا در میآید، از تجربه روسیه در بازگرداندن ارزش روبل استفاده کرده است.
🔻 بر اساس این مدل، کل منابع ارزی حاصل از صادرات اصطلاحاً زیر کلید بانک مرکزی قرار میگیرد.
🔻 این مدل که اجرای موفق آن به وسیله دولت روسیه موجب شد روبل پس از ریزش اولیه در قضیه جنگ اوکراین ظرف یک ماه، ارزش خود را بازیابی کند و حتی بالاتر از ارزش قبلی، پیمانسپاری صد در صدی ارزهای صادراتی است.
🔻 در این مدل، ارزهای حاصل از صادرات بخصوص در صنایع و معادنی که محصولات خود را به واسطه منابع ارزان انرژی تولید میکنند و در بازارهای جهانی به فروش میرسانند، تحت کنترل بانک مرکزی قرار میگیرد و این صادرکنندگان عمده (پتروشیمی، فولاد، مس...) الزاماً باید ارز خود را در بازار مبادله ارز و طلا، عرضه کنند.
🔻 در صورت اجرای موفق این مدل، امکان ریزشهای سنگین در بازار ارز و بازیابی ارزش پول ملی مشابه آنچه در روسیه اتفاق افتاد، وجود خواهد داشت.
💢گامی اساسی در قدرت پهپادی ایران
🔹قاهر ۳۱۳ که در ابتدا به عنوان یک جنگنده معرفی شده بود، حالا قرار است به عنوان یک هواپیمای بدون سرنشین پنهانکار مورد استفاده قرار گیرد و این موضوع فصل جدیدی در قدرت پهپادی ایران آغاز خواهد کرد.
🔸تبدیل این پروژه به یک هواپیمای بدون سرنشین نشان میدهد ساخت پهپادهای پنهان کار در نیروهای مسلح کشورمان با برنامهای مدون و کاربردهای متفاوت در حال پیگیری است.
🔹پرندههایی که هم میتوانند به عنوان هدف سامانههای پدافندی و به منظور کالیبره کردن فضای راداری و آشنایی کاربران سامانههای پدافندی با جنگندههای پنهان کار فرامنطقهای عمل کنند و هم میتوانند در صورت مسلح شدن، آنها را در نقش پهپاد رهگیر و یا پهپاد رزمی و شناسایی به کار گرفت.
🆔 @janbaz_net
جنگافروز سابق به تجمع ضدانقلاب پیام داد
▪️جورج بوش: باید وارد صحنه شد
🔹جرج بوش رئیسجمهور اسبق آمریکا که در ابتدای قرن ۲۱ با حمله به کشورهای افغانستان و عراق دو جنگ بزرگ در منطقه به راه انداخت و «ایران» را محور شرارت نامید، به تجمع ضدانقلاب در بروکسل پیام داد.
🔹او که در دوران ریاستجمهوریاش درصدد حمله به ایران بود و گفته میشود که طرحهایی نیز برای حمله به ایران آماده کرده بود، مدعی شد که سپاه ناقض حقوق بشر است و گفت: برای حمایت از دموکراسی باید وارد صحنه شد و این کار صحیحی است.
🔹پیام بوش در ادامه وابستگی چهرههای میداندار تجمعات ضدانقلاب به کشورهای خارجی و بیگانگان است که مورد انتقاد بسیاری از فعالان سیاسی خارجنشین قرار گرفته است.
🔹امروز عدهای از اپوزیسیون ضدانقلاب با پرچمهای گوناگون از جمله تجزیهطلبی و همجنسبازی در بروکسل جمع شدهاند تا از اتحادیه اروپا بخواهند سپاه را تروریستی اعلام کنند.
🆔 @janbaz_net
🔥چرا مدعیان داخلی و خارجی «زن،زندگی،آزادی»اینقدر از نزدیکی دلار به ۵۰هزار خوشحالند و نیشخند و کنایه میزنند «دلارچند»؟
🔻چون میدانند این جهش قیمتها در کنار محدویتهای بیسابقه برای صرافیهای همسایگان برای ورود ارز، بسته پنجم تحریمی اروپا و...میوههای #اغتشاشات_دروغ_مهسا است.
البته شکست خواهند خورد
✍حمیدرضا ابراهیمی
🆔 @janbaz_net
هدایت شده از 🎤 بانک صوتی تبیین 🎧
1401-11-27- sh ofogh.mp3
14.86M
🎙مکتب خمینی و نسل نو
🔰سخنرانی استاد حسن رحیمپور ازغدی
🔹سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و عملیات والفجر ۸ _ دهه فجر ۱۴۰۱
📅 پخش: ۱۴۰۱/۱۱/۲۷
کد 1466 #سخنرانی #رحیم_پور_ازغدی
•''•❀ 🎧 بانک صوتی تببین 🎧✾•''•
🆔 eitaa.com/joinchat/2931425491Ca1ff11533c
💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.
نقشه راه جدید برای همکاریهای راهبردی ایران و چین
✍سپهر خلجی
یکم؛ روابط دو کشور ایران و چین در یک دهه گذشته به دلیل رویکرد سیاست خارجی دولت وقت، دچار عقبماندگی و عدمتوازن شد. این در شرایطی بود که دو کشور قدرتمند ایران و چین نقاط اشتراک فراوانی برای توسعه و تعمیق روابط بر اساس اعتماد متقابل داشتند، اما در آن مقطع زمینهای برای توسعه روابط راهبردی بویژه در بخش اقتصادی و فناوری فراهم نشد. دولت سیزدهم با درک ضرورت متنوعسازی و توازن در ارتباطات خارجی با رویکرد تقویت مناسبات با حوزههای تمدنی آسیا و با هدف جبران یک دهه عقبماندگی و همچنین به منظور تقویت چندجانبهگرایی و ارتقای روابط راهبردی و بسط مناسبات اقتصادی با شرکای مستقل، به دعوت رئیسجمهور چین برنامه سفر به این کشور را در دستور کار قرار داد. این سفر یقیناً فصل جدیدی از روابط دو کشور را رقم زد و تلاش شد با تشریک مساعی نقشه راه جدید برای همکاریهای راهبردی عملیاتی شود.
دوم؛ در کنار انبوه ملاقاتهای فشرده در سطوح مختلف، ضیافت شام شی جین پینگ و سخنان بسیار مهم او در این جلسه و تحلیل عمیق از مسائل جهانی، به نزدیک شدن نگاه دو کشور کمک کرد و در ملاقاتها بهروشنی اراده جدی طرفین برای همکاری در سطوح عالی تجلی یافت. این سفر همچنین فرصتی فراهم کرد تا سیاستمداران چینی از نزدیک با ظرفیت و توانمندیهای جمهوری اسلامی و رویکرد اعتمادآفرین دولت سیزدهم و سیاستهای عالی نظام در حوزه روابط خارجی آشنا شوند. روح کلی حاکم بر ملاقاتها نشان داد که انگیزه و ظرفیتهای بالایی برای توسعه چندبعدی روابط دوجانبه وجود دارد و این نکته را یادآوری کرد که ایران و چین دوستان روزهای سخت هستند و سیاست خارجی باید در خدمت پیشرفت و توسعه متقابل قرار گرفته و دچار سردرگمی و معطلی نشود.
سوم؛ ایران به عنوان یک کشور مستقل و برخوردار از جایگاه ژئوپلیتیک برای شکوفایی اقتصاد ملی، مصمم است از ظرفیت همکاریهای منطقهای و بینالمللی سایر بازیگران مستقل استفاده کند و چین به عنوان قدرت دوم اقتصادی جهان از جمله این ظرفیتهاست. نقش بیبدیل و حیاتی ایران در حفظ امنیت منطقه راهبردی غرب آسیا، فرصتهای بینظیر برای سرمایهگذاری و رویکرد اصولی و مستقل دولت سیزدهم در امتداددهی به سیاست خارجی نظام، از بزرگترین خدمات و فرصتهای ایران برای شرکا است. امضای ۲۰ سند همکاریهای اقتصادی، فناوری و صنعتی و در سایر حوزههای مهم مورد علاقه میان دو کشور مستقل ایران و چین، الگویی خواهد بود برای عصر عبور از اقتدارگرایی یکجانبه مبتنی بر نظم تحمیلی امریکای در حال افول.
چهارم؛ این سفر کاملاً از موضع اقتدار و استحکام و در شرایطی که پروژه آشوب سازماندهیشده در کشور، شکست مفتضحانه خورد، صورت گرفت و خط پایانی شد بر توهم توان اختلال در مسیر و اراده پولادین انقلاب اسلامی. اگرچه همزمان جریان رسانهای وابسته به غرب تلاش کرد به نوعی سیاست چینهراسی و ایرانهراسی را توأمان توسعه دهد، اما بدیهی است که معنای واقعی آن، نگرانی رو به تزاید از همکاریهای راهبردی دو کشور و با هدف ایجاد اخلال در مسیر نزدیکی دو کشور ایران و چین بود. در شرایطی که غرب با رویکرد جنگ سرد، قلدرمآبانه هنجارهای اساسی روابط بینالمللی را نقض میکند و به صورت سیستماتیک به صلح و امنیت جهانی آسیب میزند، روابط دوجانبه ایران و چین بدون وقفه توسعه خواهد یافت. ضمن اینکه در جریان این سفر به اهمیت این مسأله نیز توجه شد که آنچه تاکنون انجام شده با آنچه باید شود، فاصله دارد و باید گامهای بزرگتر و با سرعت بیشتری برداشته شود.
پنجم؛ اعطای عنوان استاد افتخاری دانشگاه پکن به آیتالله رئیسی به پاس خدمات و اقدامات در مسیر تقویت و توسعه روابط ایران و چین و زمینههای مشترک فرهنگی میان دو تمدن بزرگ از جمله وجود کرسی زبان فارسی در دانشگاه پکن و علاقهمندی مجامع علمی چین به توسعه زبان فارسی و تبادل اساتید و نخبگان به دلیل اشتراکات عمیق فرهنگی و علاقه و انگیزه فرهیختگان و اندیشمندان چینی به تبادلات فرهنگی و همچنین تسهیلات در نظر گرفته شده در زمینه گردشگری، برگ دیگری از ظرفیتهای ایجاد شده برای تعمیق روابط تمدنی دو ملت بود.
🆔 @janbaz_net
📸 گزارش تصویری نشست شورای مرکزی جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی با جناب آقای رضا داوری دبیر محترم #شورای_ائتلاف_نیروهای_انقلاب
📅 سه شنبه ۲ اسفند ماه ۱۴۰۱
#جمعیت_جانبازان_انقلاب_اسلامی #رضا_داوری
🆔 @janbaz_net
گاردین مدعی شده ایران از یک بازیگر پهپادی منطقه ای، به رهبر پهپادی دنیا تبدیل شده و از جنگ اوکراین بعنوان ویترین تکنولوژی های خود استفاده میکند. این ادعا در حالی مطرح میشود که غرب و رسانه هایش تا چندی پیش دستاوردهای نظامی جمهوری اسلامی را بلوف یا حتی فتوشاپ معرفی میکردند!
💬 عبدالرحیم انصاری
🆔 @janbaz_net