🔻هراس بولتون از انتقام بابت ترور سردار سلیمانی
🔹جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید در گفتوگو با پایگاه نشنال از عوض شدن زندگیاش به دلیل حفاظت ۲۴ ساعته از او بعد از ترور سردار سلیمانی گفته است.
🔹او گفت: «این موضوع به وضوح نشاندهنده کارهایی است که ایران قادر به انجام آن است و قصد انجام آن را دارند.»
🆔 @janbaz_net
🔻دو پاسخ جالب توجه به توئیت کرباسچی در مورد ماست و انرژی هستهای
فقط یه اصلاحطلب با مغز فاسد میتونه عمل اشتباه یک فرد که همه نقدش کردن رو اینطوری ربط بده انرژی هستهای. گودرزها و شقایقهای قبل از این توئیت کرباسچی سوتفاهمی بیش نبوده
جالبه بدونید اکبرپونزها اول انقلاب که بدتر از پرتاب ماست روی سر بیحجابا عمل میکردن از دوستان اصلاح طلب همین آقای کرباسچی بودن. حالا برای ما طلبکار شدن
حسیندارابی
🆔 @janbaz_net
📌 «شهید سالخورده تمام کارهایش را
به محوریت آرزوی اصلی خود انجام داد..»
🔹 فرازی از وصیت نامه شهید محمدتقی سالخورده :
◇ سالهاست که تنها آرزویم شهادت در راه خداست و سالهاست که در هر نمازی که میخوانم
اجابت این آرزو را از خدا میخواهم
◇ و سعی کردم تمام کارهایم را به محوریت این آرزو انجام بدهم.
◇ در کارهایم سعی میکنم این آرزو را از ذهن خودم فراموش نکنم تا انشالله بهلطف خدا روزی من شهادت در راه خدا باشد.
◇ از خدا عاجزانه درخواست شهادت خودم
و دوستانم را دارم و انشالله که به یاری خودشان و تلاش خودمان شهید شویم ،
انشالله …
🔺️ شهید محمد تقی سالخورده متولد ۱۳۶۶ از پاسداران لشگر عملیاتی 25 کربلای استان مازندران بود که 21 فروردین ماه ۱۳۹۵ در نبرد با تروریست های تکفیری داعش در منطقه خانطومان به شهادت رسید.
#شهید_مدافع_حرم
#شهید_محمدتقی_سالخورده
@sobhaneh_ba_shohada
🆔 @janbaz_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ نظام سرمایه داری در 54 ثانیه!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
🔹 مهار تورم، رشد تولید (۱)
♻️ لزوم وجود دولت نظارتگر، نه نظارهگر
🔰 حمید رسایی: رهبر انقلاب بر اساس واقعیات رخ داده، سال ۱۴۰۲ را سال "مهار تولید، رشد تورم" نامگذاری کردند. چرا که مسئولان محترم دولت علیرغم آنکه در این مدت در موارد متعدد سخن از مهار تورم به میان آوردند، اما واقعیات میدانی، آن چیزی نبود که بیان میشد و تورم از ۴۱ درصد در سال ۱۴۰۰ به بیش از ۴۶ درصد در سال ۱۴۰۱ افزایش یافت.
خوشبینی مسئولان دولتی به اینکه صرفا با کنترل امور مالی دولت، بر تورم غلبه کنند؛ سرابی بیش نبوده است. مهار تورم، نیازمند عزم جدی دولت در برخورد با عناصر و تصمیمات اخلالزا در بدنه اقتصاد کشور است، خواه در بخش دولتی باشد، خواه در بخش خصوصی. در نهایت، این دولت است که به عنوان متولی وضعیت کلان اقتصاد، باید پاسخگو باشد.
همانطور که اگر فردی به اموال مردم دستدرازی کند، فورا توسط نیروهای انتظامی و امنیتی تحت پیگرد قرار میگیرد و مجازات میشود. تورم نیز عیناً دستبرد به جیب مردم و بویژه اقشار متوسط و محروم است. حفظ قدرت خرید مردم، حق عامه و حقالناس است و نباید شاهد کوچک شدن قدرت خرید مردم بود.
مسئولان دولتی میبایست با سرشاخههایی که زمینه دستبرد عمومی به جیب مردم را فراهم میکند، برخورد کنند و از سر و صداهای گروههای مافیایی نهراسند. در غیر این صورت به انباشت و بروز نارضایتی عموم مردم، به بهای لبخند اقلیتی خاص میانجامد.
با اینحال به نظر میرسد هنوز جمعبندی در دولت برای برخورد با سرشاخههای واقعی بروز تورم وجود ندارد. وجود این عزم، یکی از پیشزمینهها برای درمان تورم است.
اقتصاد ایران، نیازمند به دولت نظارتگر بر اقتصاد و اصلاح ساختارهای معیوب (هر دو رویکرد سلبی و ایجابی) است، نه دولت نظارهگر.
رویه فعلی دولت، نظاره و توجیه مسیر معیوب و انحرافی کنونی است. این تغییر، به عقیده برخی از کارشناسان اقتصادی، نیازمند تغییر تفکر اقتصادی حاکم بر دولت و تغییر اعضای تیم اقتصادی (از فرمانده اقتصادی تا وزرا و روسای مربوطه) است.
آیا دولت سیزدهم، توان تغییرات جدی به نفع مردم را دارد؟
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ سطل ماست پر ظرفیت!
🔰 کسی گوسفندی ذبح کرده بود و علاوه بر گوشت و پوست و کله پاچهش، از فضولاتش هم برای کود دادن به باغچهش استفاده کرده بود و داشت به این فکر میکرد که این گوسفند دیگه چی داره که ازش استفاده کنه! کله بریده گوسفنده به صدا درآمد و گفت: «چند تا "بع بع" میکنم اونو بزار آهنگ موبایلت!»
حتما کلیپ ماست پاشی را همهی شما دیدید. کاری که پیش از همه توسط اقشار مذهبی تقبیح شد. (بماند که برانداز اگه آمر به معروف را چاقو چاقو هم بکنه اسمش میشه خرابکاری شرافتمندانه!) اما مگه دشمن از این سوژه عالی دست بر میدارد؟ از همهی ظرفیتش برای دشمنی استفاده میکند.
اول گفتند: «ماست پاش اسید پاش میشود»
بعد گفتند: «وقتی از ماست استفاده صلح آمیز نمیکنید چطور مطمئن باشیم از انرژی هستهای استفاده صلح آمیز میکنید؟»
اما چیزی دیدم از همه عجیبتر! یه استوری که با درج عکسی از یک مداح نوشته بود: «فردی که ماست ریخته بود شناسایی شد؛ مداحی که قبلاً مسئول ستاد نماز جمعه بوده است!»
آنچه در همهی این موارد مشترک است، استفاده از #تکنیک_تداعی برای #راهبرد_منفورسازی (یا اهریمن سازی) میباشد.
با توجه به اینکه اقدام به ریختن ماست بر سر دیگری (به هر انگیزه که باشد) عمل منفوری است، ارتباط دادن آن به هیأت و عزاداری و نماز جمعه و انرژی هستهای و... موجب میشود تا قبح عمل، به این مقوله ها نیز سرایت کند و آنها نیز منفور گردند. (تکنیک تداعی)
البته این پایان کار نیست! منفور کردن یک فرد یا نهاد یا هر مقوله دیگری، در حقیقت مشروعیت بخشیدن به هرگونه اقدام خشونتبار بر علیه آن مقوله است.
برای نمونه باید بدانید پس از بمباران اتمی ژاپن توسط آمریکا که به نابودی صدهزار ژاپنی از جمله زن و کودک بیگانه و محیط زیست آنها انجامید، بیش از ۹۵ درصد آمریکاییان از آن حمایت کردند!! چرا؟ چون قبلاً رسانههای آمریکایی وظیفه خود را در جهت اهریمن سازی ژاپن به خوبی انجام داده بودند!
✍دکتر قربانی مقدم
🆔 @janbaz_net
♨️نشانه های شکست پهلوی از منظر اقتصاد
•┈•┈••✾• ﷽ •✾••┈•┈
بررسی برنامه توسعه سالهای ۱۳۵۷ -۱۳۵۲ نمونه بارزی است از ناتوانی رژيم پهلوی در اجرای برنامه های اقتصادی اش.
۱- در نخستين سال برنامه پنجم، بهای نفت به چهار برابر رسيد و پيش بينی درآمدهای نفتی برنامه از دو میلیارد و نود و هشت میلیون دلار به هشت میلیارد و بیست میلیون دلار افزایش یافت.
۲- به رغم درآمدهای هنگفت نفتی به زیرساختها، متغیرهای اساسی و عوامل کلان اجرايي توجه نشد، بلکه با شتابزدگی بی حسابی به هزينه کردن درآمدهای نفتی پرداختند.
۳- خطای راهبردی آن بود که گشایش اقتصادی را واردات کالا در نظر گرفتند.
۴- به علت فقدان زیرساخت های تخلیه و حمل و نقل:
۴-۱- كشتی های مملو از كالاهای وارداتی تا ششماه در انتظار تخليه بار در بندرها معطل ماندند.
۴-۲- علاوه بر کرایه بار باید جریمه توقف کشتی ها ( دموراژ) نیز پرداخت می شد.
۴-۳- انبوه كالاها در زير آفتاب و باران از ميان رفت، صدها هزار تن سيمان وارداتی باران خورد و به سنگ تبديل شد.
۵- تا پايان برنامه پنجم، نه تنها هيچيك از طرح های بزرگ اجرا نشد، بلكه تورم افزايش يافت، فساد گسترش پيدا كرد و بر نارضايتی مردم افزوده شد. نتيجه ديگر اين سياست اقتصادی، افزايش نابرابری و نابسامانی بود(كارشناس، مسعود و حسن حكيميان «نفت، تنوع اقتصادی و فرايند دموكراتيك در ايران»، فصلنامه گفتوگو، شماره ۷۸، ۱۳۸۴-۴۹ :۴۵.)
۶- براساس گزارش وزارت خارجة امريكا در سال ۱۳۵۴ تقسيم درآمد ملی ميان طبقات جامعه ايران بدين قرار بود:
طبقه مرفه ( ۲۰درصد جمعیت ۶۳/۵ درصد كل درآمد ملی؛ طبقه متوسط (۴۰درصد
جمعيت) ۲۵/۵ درصد درآمد ملی؛ طبقه فقير ( ۴۰ درصد جمعيت) ۱۱ درصد كل درآمد ملی
(شاه نفتی: نفت و سقوط رژيم پهلوی
عليمحمد حاضری و محمد فکری، مجله مطالعات اجتماعی ایران، دوره دهم، شماره ۱، سال۱۳۹۵، ص: ۱۳۰)
رضایی
دوشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۲
@rezashahed
🆔 @janbaz_net