واکنش یکسان شرق و اینترنشنال به اعدام همکاران موساد
🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
این نجاستی که اینجوری با افتخار از کومله بودنش نوشته؛ جوانا طیمسی زن «محسن مظلوم»ـه؛ یکی از ۴حرومی کومله که پارسال قصد بمبگذاری عظیم تو اصفهان رو داشتن!
به گفته خودشون موساد ماکت کارخونه صنعتی اصفهان رو با جزییات دقیق و کامل تو کشور آفریقایی رواندا شبیهسازی کرده بودن و بیش از ۷۰ بار عملیات رو پله به پله تمرین کرده بودن!
حالا دارن از این کوملههای کثیف بعنوان زندانی سیاسی کُرد اسم میبرن!
از همین کوملههایی که کمترین جنایتشون:
قتلعام بیمارستان پاوه
قتلعام تو مریوان
قتلعام قارنا
کشتار عشیره منگور
زندهبهگور کردن دخترای بیگناه ایران
و سر بریدن با موزاییک بوده...
🗣 آدم
.🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
دشمن چرا از انتخابات وحشتزده است؟! (نکته)
حسین شریعتمداری
۱- ساموئل هانتینگتون، سیاستپیشه معروف آمریکایی و صاحب نظریه «برخورد تمدنها» در نشستی که سال ۲۰۰۵ در نیکوزیا برپا شده بود (هانتینگتون دسامبر ۲۰۰۸ درگذشت) درباره مفهوم دموکراسی سخنرانی میکرد. بعد از پایان سخنانش یکی از خبرنگاران (ظاهراً خبرنگار والاستریت ژورنال) این پرسش را پیش کشیده و گفت: شما [آمریکا] با عربستان سعودی که در آن دموکراسی مفهومی ندارد و در آن کشور هیچ انتخاباتی صورت نمیگیرد نزدیکترین و دوستانهترین روابط را دارید ولی با ایران که تمامی نهادها و ساختارهای سیاسی آن با رای مردم و انتخابات شکل میگیرد، بیشترین دشمنیها را دارید! آیا این تناقض قابل توجیه است؟! (نقل به مضمون با حفظ مفهوم). خبرنگار در گزارش خود نوشته بود؛ این سؤال برای هانتینگتون غیر منتظره بود. او بعد از لحظاتی که معلوم بود در پی یافتن جواب است، گفت؛ البته دموکراسی یک ملاک دیگر هم دارد و آن مقبولیت بینالمللی است! خبرنگار باید میپرسید آیا منظور او از مقبولیت بینالمللی، قرار گرفتن زیر بلیت آمریکاست؟! و آیا عربستان از مقبولیت بینالمللی برخوردار است؟!... بگذریم.
۲- انتخابات در ایران اسلامی به همان اندازه که تضمینکننده جمهوریت و اسلامیت نظام است، یکی از بزرگترین مشکلات پیشروی دشمنان برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران نیز هست و ماشین تبلیغاتی آنها در توهمپراکنی علیه مردمی بودن نظام اسلامی را از کار میاندازد و انداخته است. «جان کین» مسئول مرکز مطالعات دموکراسی لندن، استاد دانشگاه وست مینستر انگلیس و مشاور
ارشد MI6 (شاخه خارجی سرویس اطلاعاتی انگلیس) که قبل از فتنه آمریکایی-اسرائيلی ۸۸ دو بار به دعوت مدعیان اصلاحات به ایران سفر کرده و با برخی از افرادی که قرار بود در فتنه یاد شده ایفای نقش کنند ملاقات داشته است، تصریح میکند که انقلابهای رنگی (بخوانید کودتاهای مخملی)، باید «انتخاباتمحور» باشند. دقیقاً به همین علت و در اجرای همین فرمول دیکته شده سیاستمداران کهنهکار غربی است که سران و اصحاب فتنه ۸۸، کودتای خود را با ادعای تقلب در انتخابات! کلید میزنند. چرا که حضور گسترده مردم در انتخابات نشانه اعتقاد و اعتماد آنها به نظام حاکم است و این، همان رخدادی است که ماشین تبلیغاتی و توهمپراکنی دشمن علیه مقبولیت نظام را ناکارآمد و فلج میکند.
۳- این که در انتخابات پیشروی مجلس شورای اسلامی و خبرگان چه کسانی انتخاب شده و بر کرسیهای تصمیمگیری و سیاستپردازی نظام بنشینند، از اهمیت ویژهای برخوردار است ولی حضور گسترده مردم در انتخابات نقش ویژه و کاربردی نه فقط حیاتی، بلکه از جهاتی حیاتیتر دارد چرا؟! برای آنکه توطئه دشمنان خارجی و دنبالههای داخلی آنها علیه مردمی بودن نظام را خنثی کرده و بر باد میدهد.
۴- و بالاخره با توجه به نکات یاد شده با جرأت میتوان گفت که انتخابات یکی از میدانهای سرنوشتساز
جنگ نرم است و حضور در این عرصه به یقین و بیتردید، حضور در میدان جهاد است. رهبر معظم انقلاب در تعریف جهاد میفرمایند، جهاد به هر اقدام و عمل و گفتاری گفته میشود که علیه دشمن صورت گرفته و دشمن را به خشم میآورد. (نقل به مضمون).
حالا نگاهی به تبلیغات و تحرکات پر دامنه و فراگیر و بیامان دشمنان علیه حضور مردم در انتخابات بیندازید! چرا تا این اندازه از حضور و شرکت مردم در انتخابات
-صرفنظر از این که چه کسانی انتخاب میشوند- به وحشت افتاده است؟!
.🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
سه جهاد برای یک انتخابات باشکوه
مهدی فضائلی
۱۱ اسفند سال جاری، موعد برگزاری انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است. انتخاباتی که با فاصله کوتاهی از چهلوپنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار میشود.
این انتخابات علاوه بر حساسیتهای همیشگی و اهمیت حضور مردم، به دلایلی از جمله تحولات جهانی در حال شکلگیری، تحولات منطقه و بهخصوص اقدامات برنامهریزی شده توسط دشمن برای پس از انتخابات (در صورت مشارکت پایین مردم) اهمیت و حساسیتی مضاعف دارد که ضرورت مشارکت بالای مردم را بیش از پیش برجسته میکند. اگر انتخابات و تحقق جمهوریت نظام مهم است که هست و اگر این انتخابات به دلایلی که به بعضی از آنها اشاره شد، اهمیت مضاعف دارد که دارد، لذا نه فقط همه دلسوزان انقلاب بلکه همه دلبستگان به ایران عزیز، بهرغم برخی نارضایتیها و گلایههایی که دارند باید همه تلاش خود را برای هرچه باشکوهتر برگزار شدن انتخابات به کار گیرند. این «باید» را زمانی بهتر درک میکنیم که تلاش بیوقفه مخالفان اعتلای ایران را برای ناامید کردن مردم از هر نوع حضور در صحنه و بهویژه مشارکت در انتخابات و عدم تحقق این شکوه، درست رصد کنیم.
اگرچه فرصت بسیار کوتاه است و کمتر از ۴۰ روز به زمان برگزاری انتخابات مانده است؛ اما میبایست حداکثر استفاده را از این فرصت برای تحقق سه جهاد ببریم؛ جهاد خدمت، جهاد تبیین و جهاد امیدآفرینی و اعتمادزایی. جهاد خدمت بیش از همه، متوجه دولت است؛ اما این بدان معنا نیست که دیگران باید دست روی دست بگذارند و دولت را تماشا کنند؛ همه نهادهای عمومی و انقلابی، همه نیروهای جهادی و هر کسی که میتواند به هر اندازه در همین مدت کوتاه خدمتی را به انجام برساند و مشکلی را حل کند، نباید آرام بنشیند. حتی لازم است خدماتی که روز انتخابات میتواند به افزایش مشارکت کمک کند، هرچند کوچک به نظر آید، شناسایی و برای انجام آن برنامهریزی شود. نکته بسیار مهم و تعیینکننده ذیل جهاد خدمت، رفتار نامزدها و جریانهای حامی آنهاست و آن اینکه آیا نامزدها، میدان رقابت را مسابقه برای کسب قدرت میدانند یا خدمت؟ اگر مردم رقابت آنها را برای رسیدن و تصاحب قدرت تلقی کنند، انگیزهشان برای مشارکت کاهش پیدا خواهد کرد و برعکس اگر احساس کنند این رقابت برای خدمت به مردم است، انگیزه مشارکتشان تقویت میشود.
این احساس از رفتار نامزدها و حامیان آنها و میزان پایبندی به اخلاق انتخاباتی شکل میگیرد. جهاد تبیین، جهاد دیگری است که مجاهدان آن، همه کسانی هستند که میتوانند روشنگری کنند و عقل و احساس مردم را برانگیزانند.
القای شبهه، سوالها، ابهامها و تصورهای عامیانه و غلط، موانع ذهنی و شناختی برای مردم در سطوح مختلف ایجاد میکند که چهبسا نخبگانی را برای مشارکت بیانگیزه کند چه برسد به مردم عادی؛ اینجاست که مجاهدان میدان تبیین باید کوششی بیوقفه در پیش گیرند و حتی به مصداق «طبیب دوار بطبه»، به دنبال نیازمندان این روشنگری بگردند و البته از سرزنش سرزنشکنندگان هم ملول نشوند! نقش و اهمیت جایگاه مجلس خبرگان و شورای اسلامی، تبعات مثبت و منفی مشارکت و عدم مشارکت، عملکرد مجلس شورای اسلامی در دوره اخیر و چرایی تلاش بیوقفه دشمن بهمنظور بیانگیزه کردن مردم برای مشارکت، از جمله محورهای لازم برای روشنگری و تبیین است. جامعه بیاعتماد به کارگزاران و نهادهای حاکمیتی و ناامید از تأثیر مشارکت خود انگیزهای برای مشارکت ندارد و درست به همین دلیل است که رسانههای دشمن یا همسو با دشمن، بیوقفه اعتماد و امید مردم را نشانه گرفته، آن را آماج تیرهای سمی خود قرار دادهاند. لذا بخش مهمی از جهاد خدمت اشاره شده و جهاد تبیین مورد تأکید، باید بهمنظور همین ترمیم امید و اعتماد آسیبدیده طبقات مختلف مردم باشد. به هر اقدامی که هر زمان، بهخصوص در آستانه انتخابات به امید و اعتماد مردم آسیب وارد کند باید به دیده تردید نگاه کرد و نقش نفوذیها را نادیده نگرفت! برای سه جهاد فوق درنگ جایز نیست؛ چراکه در بزنگاههایی چون برهه انتخابات، طنین این سخن مرحوم قیصر امینپور بیشتر میشود؛... ناگهان چقدر زود دیر میشود!
.🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هتک حرمت دختران فلسطینی در بازداشتگاههای اسرائیل
#فلسطین
🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
پیروزی های میدان
و این تنگه غالبا مغفول
🔹دست آمریکا و اسرائیل در دریای سرخ، زیر ساطور مقاومت یمن است. حجم ضربات موثر راهبردی که فقط مقاومت یمن، از تنگه باب المندب تا بندر ایلات، با ضربات تاکتیکی بی تاثیری که خورده، قابل مقایسه نیست.
♦️همین نسبت را در دیگر محورها می توان دید. حجم ضربات موثری که مقاومت غزه، حزب الله لبنان و مقاومت عراق، به امنیت و اقتصاد و بازدارندگی اسرائیل (و پایگاه های آمریکا) زده اند، صد برابر موثر تر از ضرباتی است که دریافت کرده اند.
🔹اضلاع جبهه مقاومت، بدون استثنا توانسته اند در این چهار ماه، هفته به هفته، بر وسعت و شدت ضربات بیفزایند و حملات متقابل، سر سوزنی از قاطعیت آنها نکاسته است. تلفات انسانی و خسارات نظامی- اقتصادی اسرائیل و آمریکا نیز دائما افزایشی بوده است.
♦️این وضعیت فلج شدگی دشمن، واقعیت مهم میدان است. رسانه ها و تحلیل گران بسیاری در غرب گفته اند که متحدان ایران در برابر پوکر بازی و رفتار سردرگم غرب، با حوصله و متانت و جدیت، و به پیچیدگی بازی در شطرنج، رفتار کرده اند.
🔹اما چرا همین واقعیت اقتدار، در داخل کشور (به ویژه در فضای اقتصادی) بر عکس ترجمه و تفسیر می شود؟! نقش خط تحریف رسانه ای در این میان چیست؟
♦️آیا می شود قائل به جنگ ترکیبی بود، اما "تنگه راهبردی رسانه" (ساخت افکار عمومی/ ساخت درونی قدرت ملی) را مصون از طمع و تجاوز و نفوذ طلبی اتاق جنگ ناتوی اطلاعاتی- فرهنگی پنداشت؟
🔹یا مثلا خیال کرد خزانه داری آمریکا به عنوان اتاق جنگ اقتصادی، پس از شکست در انواع تحریم های "فلج کننده، حداکثری و هوشمند" (در سه دولت مختلف)، به اهمیت عملیات روانی در جنگ اقتصادی- سیاسی- امنیتی پی نبرده است؟!
♦️افکار عمومی ما برای دشمنان مهم است، چون بر خلاف همه تبلیغات شان (مبنی بر نقش تزئینی مردم در جمهوری اسلامی) یقین دارند مردم، بنیان استحکام نظام هستند. بنابراین از آسیب زدن به لایه های گوناگون زیست ملت ایران، هیچ دریغ نمی کنند.
🔹نباید مردم را در برابر مزدوران دشمن (یا عناصر هم منفعت با آن) تنها گذاشت. بر عهده همه اجزای حاکمیت است که نفوذ طلبی دشمن در حوزه های گوناگون را جدی بگیرند، رصد کنند، صف آرایی هوشمندانه داشته باشند، و بی مجامله، سرانگشتان دستکاری و اخلال را هدف بگیرند.
♦️صیانت از امنیت روانی و معیشت مردم، بر عهده دستگاه قضایی، دستگاه های دولتی ذی ربط و سایر مراجع مسئول است و تنها از این طریق می توان به مشارکت بالای مردم -برای رفع موانع بزرگ از سر راه پیشرفت- امید برداشت.
🔹وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه، وزارتخانه های ارشاد و ارتباطات، و مراجع قضایی، در کنار دستگاه های اقتصادی ذی ربط، مسئولیت مهمی در صیانت از امنیت اقتصادی و امنیت روانی مردم دارند و اقدام بهنگام آنها می تواند دشمن را در این مصاف مهم نیز به هزیمت بکشاند.
#محمدایمانی
🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
🔰شیطنت رسانهای و شبهه انتخابات بیرقیب در خبرگان رهبری
✅از سه روز پیش و به دنبال انتشار غیررسمی اسامی نامزدهای تأیید صلاحیت شده انتخابات مجلس خبرگان رهبری و طرح خبری مبنی بر ناکافی بودن تعداد کاندیداها در برخی حوزههای انتخابیه و مشخصا رد صلاحیت داوطلبان در حوزه خراسان جنوبی، رسانههای اصلاحطلب در خط خبری مشترکی موجی از هجمه و هیاهو علیه این موضوع به راه انداختند.
✅اصلاحطلبان با بیسابقه جلوه دادن این وضعیت، آن را حاصل مهندسی شورای نگهبان عنوان کردند که به این ترتیب شرایطی رقم زده تا آیتالله رئیسی بدون دردسر و در میدانی خالی از رقیب وارد مجلس خبرگان شود.
✅اوج بیاخلاقی اصلاحطلبان آنجا بود که این ماجرا را دستمایه طنزپردازی و طعنهپراکنی خود ساخته و با یک تیر دو نشان را نواختند؛ هم کینههای دو ساله خود علیه دولت را بی ملاحظهتر بروز دادند، هم ضمن هجمههای بیامان چند ماه اخیر تیر دیگری نثار شورای نگهبان کردند و انتخابات مفروض خود را در حوزه خراسان جنوبی، انتخابات تراز و مطلوب شورای نگهبان جا زدند.
✅شرایطی که اصلاحطلبان ترسیم میکنند نهتنها وجهی از واقعیت ندارد، بلکه راهکار مسأله مذکور به روشنی در قانون پیشبینی شده است. از اینرو عدم لحاظ چنین واقعیتی تنها یک بیاخلاقی رسانهای ناشی از غرضورزی سیاستبازانه ارزیابی میشود.
🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
شانس آورد رد صلاحیت شد
هزینه رای نیاوردنش بیشتر بود
♦️رد صلاحیت آقای روحانی در انتخابات مجلس خبرگان، موجب ضد و نقیضگویی حامیان سابق وی شده است.
🔹از جمله روزنامه آفتاب یزد دیروز در حالی مدعی 24میلیون رای داشتن روحانی شد که یک روز قبل تاکید کرده بود اگر تایید میشد رای نمیآورد و به نفعش شد که رد صلاحیت شد!
♦️آفتاب یزد دیروز نوشت: «از رد صلاحیت روحانی عدهای خشنود شدند و عدهای ناراحت اما گروه سومی هستند که از رد صلاحیت رئیسجمهور سابق ناامید شدند. آنها که خشنود شدند کینه از او داشتند چون هشت سال خون به جگرشان کرده بود. آنها هم که ناراحت شدند بیشتر بابت منافع خودشان است زیرا روحانی را به سان پل و فرصتی میبینند که اگر به موقعیتی برسد آنان نیز ذینفع هستند ولی جنس ناامیدی اینگونه است که در عین بیتفاوتی نسبت به موضوع، دلتان به درد میآید که چرا و چطور ممکن است کسی در همین مجلس خبرگان کرسی دارد و 8 سال رئیسجمهور بوده و ایضا 24 میلیون به وی رای دادهاند، صلاحیت حضور ندارد. اینها یأس و ناامیدی ایجاد میکند».
🔹پاسخ این پرسش، در گزارش روز قبل آفتاب یزد و اذعان به سقوط پایگاه اجتماعی او قید شده بود. این روزنامه در گزارش مفصلی با عنوان «شورای نگهبان به داد حسن روحانی رسید»، نوشته بود: «لابد تیتر انتخابی به مذاق خیلی از هواداران روحانی چندان خوش نیاید اما بر این باوریم، رد صلاحیت، لطفی بود که شامل حال او شد.
✅اولاً رد صلاحیت در انتخابات خبرگان با رد صلاحیت در انتخابات های دیگر، تفاوتهایی دارد.
✅ثانیاً بارها اعلام شده، تأیید و رد صلاحیتهای قبلی در بررسیهای بعدی تأثیری ندارد.
✅ثالثاً عضویت چندین دورهای در مجلس خبرگان، تضمینی برای تایید نیست. رابعاً کسی منکر جایگاه سیاسی- امنیتی روحانی نیست اما خدمات و رد صلاحیتها را در یک مجموعه قرار دادن به عنوان دلیلی برای تایید صلاحیت ضمن آن که رنگ و بوی گروکشی میدهد.
✅این موضوع که در کنار خدمات شاید خطاهایی نیز صورت پذیرفته را منتفی نمیکند (مرحوم هاشمی در گفتوگو با دانشجویان در زمان حیات خود در پاسخ به این پرسش که آیا خیانت کردهاید؟ گفت: «خیانت قطعاً نه اما حتماً خطاهایی داشتهام!)»
✅آفتاب یزد افزوده بود: شورای نگهبان به داد حسن روحانی رسید! این رد صلاحیت برای روحانی، سراسر لطف بود. برخی، در نقد این رد صلاحیت نوشتهاند: «هزینه سنگینی برای نظام دارد» که در پاسخ باید گفت: اول این که؛ نظام (تقریباً هیچ نظامی در دنیا) قطعاً قائم به فرد نیست، دو دیگر این که؛ تایید صلاحیت میشد و رای لازم را کسب نمیکرد هزینهسازتر بود، یا رد صلاحیت!؟
✅نظرات موافق و مخالف بسیاری را مطالعه کردیم. هشت سال حسن روحانی نیز پیش چشممان است. نه روحانی آن رئیسجمهور خارقالعادهای بود که برخی تلاش میکنند به رخ بکشند و نه در هشتساله ریاستجمهوری اش، مدیریت آنچنانی داشته که نبود او را یک خسران به شمار آوریم هرچند معتقدیم او در چینش کابینه از نخبگانی کاربلد بهره برد که دولت سیزدهم در انتخاب کابینه به این مهم چندان توجهی نشان نداد.
✅در کنار برخی سوءتدبیرها، ناپاسخگوییها، عزل و نصبها، دخالتها و انتقادها را برنتافتنها و منهای برجام که عمری کوتاه داشت و عملاً به بار ننشسته، خشکید، و با نیمنگاهی به کارنامه دولت روحانی، باید دوران هشتساله او را ناموفق دانست.
🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
هدایت شده از 🎤 بانک صوتی تبیین 🎧
مردم در نظام اسلامی. محمدصادق کوشکی و کیومرث اشتریان.mp3
44.57M
🎙مناظره با موضوع «مردم در نظام اسلامی»
🔺با حضور محمدصادق کوشکی و کیومرث اشتریان
📍شنبه، ۷بهمن۱۴۰۲
کد 2128 #مناظره #شیوه
#برنامه_تلویزیونی
عضو شوید: 👇👇
بانک صوتی تببین
💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.
🔸آمریکا مجرمی را با گاز نیتروژن اعدام کرد
🔹کنت اسمیت ۵۸ساله که به قتل عمد متهم شده بود در ایالت آلابامای آمریکا با گاز نیتروژن اعدام شد.
🔹روش استنشاق گاز نیتروژن برای اعدام اولینبار است که در جهان صورت گرفته است.
#عجبببببب
🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
طراحی عملیات خرابکاری علیه مرکز وزارت دفاع در اصفهان که توسط وزارت اطلاعات خنثی شد در خانه پیشرو دزه یی صورت گرفت
🔺 علاوه بر اشرف اطلاعاتی ایران،این ۴ تروریست خرابکار کومله ای هم که قرار است اعدام شوند اعتراف کرده بودند که پیشرو دیزایی عامل و مامور ارشد موساد در اقلیمک کردستان عراق است و جلسات با مأموران موساد در منزل او انجام میشده است
🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
اعتکاف چندصدنفری نوجوانان در شهرکرد، مشهد و دیگر شهرهای ایران
حالا هی بگن دهه هشتادیا فلانن
بیا این همه دهه هشتادی، نودی....
#حسین_دارابی
🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
🔴 آیا میدانستید که
بمبگذاری ۹مهر۱۳۶۱ در میدان توپخانه تهران که صدای انفجارش در سراسر تهران به گوش رسید و منجر به شهادت۸۳ و زخمی شدن حدود ۸۰۰تن از هموطنانمان شد؛
توسط وحوش تروریستی کومله انجام شد؟؟
🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
فارغ از هر نقدی که به شورای نگهبان وجود دارد یک مورد به نظرم شاید برجستهتر باشد؛
شورای نگهبان - مثل عموم نهادهای جمهوری اسلامی - قدرت دفاع از دستاوردها و کارهای خوب خود را ندارد! یک مورد منحصر به فرد مثال بزنم؛
شاید به جرأت بتوان گفت هیچ نهاد، سازمان و مجموعهای در جمهوری اسلامی وجود ندارد که گزارش لحظه به لحظهی جلساتش از بدو انقلاب تا امروز موجود و در دسترس مردم باشد، اِلّا شورای نگهبان! و این دقیقا عکس تصویری است که مردم از شورا دارند ...
چند وقت پیش وقتی با سامانه جامع نظرات شورای نگهبان آشنا شدم حیرت کردم چون متن دقیق تمامی بحثها در مورد اساسنامههای دولت، مصوبات مجلس، استعلامات دیوان عدالت اداری، تذکرات و ... شورا در آن موجود است که با یک فاصله ۲۰ روزه، معمولاً به روز میشود.
بحثهای فنی و کارشناسیِ شرعی - حقوقی که در شورا شکل میگیرد و در مورد هر مصوبه میتوان روند آن و نامهنگاریهای شورا را شفاف دید، خواند و یاد گرفت.
برای من خیلی جالب بود. دوست داشتید شما هم نگاهی بیندازید. به عنوان نمونه نظر شورای نگهبان و ایراداتش به لایحه حمایت از خانواده، به برنامه پنج ساله هفتم، به اصلاحیه قانون انتخابات و ... ببینید که چقدر بحثها فنی و به دور از تصور عمومی است. از اینجا ببینید 👇👇
http://nazarat.shora-rc.ir/
#حمید_کثیری
🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا #غزه است و بچهها زیر باران، بدون لباس گرم، اینطور خودشان را گرم میکنند و عجیب که باز هم مقاومت میکنند و باز هم مقاومت میکنند و باز هم ...
اینجا #تربیت در افق دیگری است ...
#حمید_کثیری
🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 دشمن و راههای شناخت و مقابله با آن
از دیدگاه نابغه جبهههای جنگ و خبرنگاری
که بنیانگذار و مغز متفکر اطلاعات نظامی ایران شد..
🔹 شهید حسن باقری میگه،
باید سه تا موضوع رو خوب بشناسیم
اگه شناختی، طراحی عملیات میکنیم !!!..
◇ سه تا موضوعی که امروز نیز همان قواعد را دارد ، فقط شکل آن تغییر کرده است ولی اصل همان است؟!!!..
👤 به روایت سردار مهدی امیریان
#شهید_حسن_باقری
#شهدای_اطلاعات_عملیات
🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
هدایت شده از مجتبی شاکری
📣 همایش شورای ائتلاف نیروهای انقلاب استان مازندران
💠 سخنران مجتبی شاکری
دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی
📅سه شنبه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۲
🔺گلزار شهدا تنکابن
#اطلاعیه #استان_مازندران
•┈•┈••✾•🌿🇮🇷🌿•✾••┈•┈•
🆔 @shakeri_info
✅ مقام معظم رهبری طی اقدامی بیسابقه، یک فرمان مهم و عمومی را در چند دیدار پشت سر هم مطرح کردند:
🗳اول ۱۴۰۲/۱۰/۲: «همه کسانی که مخاطبانی دارند، وظیفه دارند مردم را به انتخابات دعوت کنند.»
🗳 دوم ۱۴۰۲/۱۰/۶: «در قضیهی انتخابات، مادرها نقش ایفا کنند، هم در داخل خانه، هم درخارج خانه.»
🗳 سوم ۱۴۰۲/۱۰/۱۳: «احساس وظیفه نسبت به انتخابات یکی از کارهای نقدِ جامعهی مجاهد در جهاد تبیین است.»
🗳 چهارم ۱۴۰۲/۱۰/۱۹: «مسئلهی حضور مردم در صحنه باید ترویج بشود؛ هر کسی صدایی دارد، باید روی این زمینه کار کند: وَ تَواصَوا بِالحَقّ؛ تواصی به حق
🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عرب اسرائیلیها چه کسانی هستند؟
🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆 حمله وحشیانه و خشونتبار پلیس آمریکا به تجمع دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه پلیتکنیک کالیفرنیا
🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
🔰 مقامات آمریکایی پس از جلسه اضطراری شورای امنیت ملی کاخ سفید گزینه های "متهم سازی ایران" و "تهدید نظامی علیه ایران" در پی تلفات عمیق آمریکائیها در اردن را رد کردند.
✅ جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید: دنبال جنگ با ایران نیستیم.
✅رئیس کمیته نیروهای مسلح کنگره آمریکا: به نظر نمیرسد که ایران مستقیماً دستور انجام این حمله را صادر کرده باشد.
✅یک مقام عالی رتبه امنیتی آمریکا در گفتگو با «سی بی اس»: حمایت ایران از شبه نظامیانی که به پایگاه آمریکا حمله کردند، به معنای حمله از سوی ایران نیست.
🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
🔰دلایل پنجگانه شکل گیری جلسه اضطراری شورای امنیت ملی کاخ سفید در پی تلفات در پایگاه نظامی برج ۲۲ اردن؛
۱. عمیق بودن خسارتهای انسانی و فنی نیروهای آمریکایی،
۲. موفقیت پهپادهای گروه های ضدآمریکایی برای نفوذ به راهبردی ترین پایگاه نظامی آمریکا در شمال شرقی اردن به نام برج ۲۲ آمریکا،
۳. ناکارآمدی سیستم پدافندی ویژه و چندصد میلیون دلاری پنتاگون در اردن با عنوان "سیستم امنیت مرزی"
۴. نگرانی جدی مقامات سنتکام از تزلزل در سیستم بازدارندگی منطقه ای،
۵. بررسی و تنظیم گری راهبردهای پاسخ به تهدید جدید متناسب با شرایط واشنگتن
🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
🔰سهم جریان اصولگرا و اصلاحطلب در سبد ثبت نام انتخابات مجلس چقدر است؟
✅سخنگوی ستاد انتخابات کشور در گفتوگو با ایرنا با اشاره به ادعای جریان اصلاحطلب مبنی بر اینکه این جریان سیاسی در انتخابات مجلس دوازدهم با محدودیت نامزد مواجه شده است، گفت: ثبتنامکنندگان در این دوره از انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، طیفهای مختلف سیاسی هستند.
✅در این دوره از انتخابات از مجموع ۲۴ هزار و ۹۸۴ نفری که در انتخابات ثبت نام نهایی کردند، به ترتیب ۴ هزار و ۷۰۳ نفر مستقل، ۲ هزار و ۷۲۵ نفر از احزاب اصولگرا، هزار و ۵۶۰ نفر از احزاب اصلاحطلب هستند و ۱۵ هزار و ۹۹۶ نفر حزب سیاسی خود را اعلام نکردهاند.
✅بر اساس این آمار، تعداد زیادی از داوطلبان انتخابات «مجلس دوازدهم» درخصوص جریان متبوع گفتمانی خود اظهار نظر نکردهاند. بنابراین احتمال دارد بسیاری از این افراد که به نحوی چراغ خاموش وارد عرصه رقابت شدهاند، گرایشات اصلاحطلبی داشته باشند و برای پرهیز از ورود به چالشهای سیاسی، تاکنون اشارهای به این موضوع نکردهاند.
🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905
13.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس عرب خطاب به کارشناس آمریکایی:
📍توهمات در مورد حمله به کشور ایران را کنار بگذارید، هر زمان از پس یک گروه مقاومت در غزه برآمدید در مورد جنگ با ایران هم صحبت کنید...
🇮🇷به جمع #جانبازان_انقلاب_اسلامی بپیوندید:
🆔 👉 eitaa.com/joinchat/684196045C479c340905