هدایت شده از باشگاه نویسندگی.
WhereToRead
📖🦋 زیباترین قصهی دنیا را اگر بخواهید به صورت فیلمنامه بنویسید، باید اول دراماتیزه شود.
~° باید اول، شکل و فرم یک درام تصویری را به خودش بگیرد. در غیر این صورت، ساخته شدن چنین فیلمنامهای یعنی سوزاندن وقت و انرژی و هزینه.
در سینمای حرفهای جهان، اشخاصی هستند که شغل آنها، دراماتیست است.
یعنی شخصی که داستانی را به صورت یک درام فیلمنامهای (در هر ژانری) در
میآورد.
~° یک دراماتیست، شاید خودش نتواند فیلمنامه بنویسد اما به خوبی فرق بین فیلمنامهی دراماتیک و غیردراماتیک را میفهمد. میتواند عناصر لازم را برای دراماتیزه کردن داستان، به آن اضافه یا از آن کم کند.
🌧نتیجه اینکه در صنعت سینما، دراماتیزه کردن یک فیلمنامه، مهمتر از نوشتن خود فیلمنامه است. یعنی تازه وقتی بازنویسی فیلمنامه تمام شد، نوبت میرسد به دراماتیزه کردن.
《 فیلمنامهی دراماتیزهشده، باعث میشود مخاطب غرق داستان شود و نفهمد زمان چطور گذشت. 》
و این یعنی موفقیت فیلم.
#چطور_بنویسیم
🏠‧₊˚@WriteClub
.
البته بعضی ها سعی کردند داستان بلند بنویسند و نوشتند؛ ظاهر و رنگ و نمایش هم بد نیست؛ اما قابل مقایسه با داستان های بلندی که امروز در دنیا مطرح است، مثل بینوایان ویکتور هوگو و جنگ و صلح تولستوی و داستان هایی که برای انقلاب شوروی نوشته شده اند نیست؛ یک چیز بدلی است.
📍رهبر انقلاب ، ۷۱/۹/۴
@Jane_ghalam
.
امام خمینی (ره) :
تنها به هنری باید پرداخت که راه ستیز با جهان خواران شرق و غرب و در رأس آنان آمریکا و شوروی را بیاموزد.
#جمله_واره
@Jane_ghalam
.
روایت آن چادر خاکی ، روایتی بی پایان است. روایتی که سوسوی صدایش در تمام دالان های زمان روان است و مرد و زن را مدهوش می کند. مرد و زن مدهوش می شوند، بعد پر در می آورند و این سوسو عاقبت آنها را آسمانی می کند...
فاطمیه تسلیت باد🖤
#یافاطمهزهرا_اغثنی
@Jane_ghalam
هدایت شده از باشگاه نویسندگی.
🎫 ترفند ست گادین برای غلبه بر سد نویسندگی -مشکلی که بسیاری از افراد برای نوشتن با آن مواجه هستند- این است که همانطوری بنویسیم که صحبت میکنیم.
ست گادین معتقد است اگر ما سعی کنیم همانطورکه حرف میزنیم، بنویسیم، در اینصورت هیچوقت گرفتار سد نویسندگی نخواهیم شد و همواره چیزی برای نوشتن خواهیم داشت.
از طرفی ست گادین اعتقاد چندانی به بازنویسی متونی که مینویسد، ندارد. او میگوید اگر ایدهای را که قصد مطرحکردن آن با خوانندگان و مخاطبان خود داریم، در ذهنمان بهوضوح و به شکلی درست شکل دهیم، در اینصورت مدت زمان لازم برای نوشتن متن بهاندازۀ مدت زمان لازم برای تایپکردن آن متن خواهد بود و زمان بیشتری برای این کار نیاز نخواهیم داشت.
ست گادین میگوید: اگر قانون نویسندگیمان این باشد که تا وقتی همۀ افراد نوشتههای ما را دوست نداشتهباشند، نبایستی دست به نوشتن بزنیم. در اینصورت ما یک نویسندۀ آماتور هستیم و این قانون ذهنی باعث توقف ما پشت سد نویسندگی خواهد شد.
#به_نویسنده
🏠‧₊˚@WriteClub
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
راه حل شهید آوینی در مواجهه با داستان نویسی چیست؟
چطور یک داستان با قداست و مقدس بنویسیم؟
#سلوک_از_نگاه_آوینی
«قسمت دوم»
@Jane_ghalam
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
[هارولد بلوم نویسنده و منتقد شاخص آمریکایی است که به عنوان مهم ترین منتقد ادبی اواخر قرن بیستم شناخته می شود.]
هری پاتر رشته بی پایانی از کلیشه است و با مفهوم خواندن فاصله دارد !...
@Jane_ghalam
بسم الله الرحمن الرحیم
🌊 کانال جان قلم مفتخر است که اول از همه با توسل به ام المقاومه ، مادرمان زهرا (سلام الله علیها) شروع به فعالیت کرد و همچنان با تأسی از ایشان در حال فعالیت است. امیدواریم در این مدت اندک توانسته باشیم اندکی از دغدغه هایمان را با شما به اشتراک بگذاریم و ثابت کنیم که حرف های ناگفته ی بسیاری در حوزه نوشتن وجود دارد که کسی از آنها سخن نگفته و نمی گوید... همه مشغول حرف زدن درباره عناصر داستان هستند در حالی که داستان موجودی با شخصیت کامل و فراتر از چند عنصر است. او می بیند ، می شنود و می تواند دست آدمی را بگیرد و او را به قرب الهی و سدره المنتهی برساند. اما دریغا که با عدم شناخت کافی ما امروزه داستان تبدیل به یک کالای مصرفی و تفاله ای بی سود شده است که ما خود را به آن سرگرم کرده ایم...
به مناسبت شهادت دخت نبی خدا حضرت زهرا سلام الله علیها باری دیگر از این بانوی بزرگوار استمداد می خواهیم تا بتوانیم به گفته خودشان عمل کنیم :
الهی استعملنی لما خلقتنی له
ممنون از همراهی شما تا اینجا...
خوشحال می شویم که با تفکرتان در نظریات شهید آوینی و بزرگانی دیگر زین پس نیز همراه ما باشید🙏🏻
دوستدار شما🌾
#جآن_قلم
.
هدایت شده از باشگاه نویسندگی.
💢 وبکامیک و لایت ناول چیست؟
وبکامیک و لایت ناول هر دو شکلهای محبوب داستاننویسی هستند که از ژاپن نشأت گرفتهاند و به واسطه فضای دیجیتال به جهانیان معرفی شدهاند. هر کدام از آنها ویژگیها و سبک خاص خود را دارند که در ادامه به آنها پرداخته میشود.
#اطلاعات_نویسندگی
🏠‧₊˚@WriteClub
هدایت شده از باشگاه نویسندگی.
🏓 وبکامیک
وبکامیکها نوعی از داستانهای تصویری هستند که به صورت آنلاین منتشر میشوند و معمولاً به صورت قسمت به قسمت ارائه میشوند. برخی از ویژگیهای مهم آنها عبارتند از:
دسترسی آنلاین: وبکامیکها عمدتاً به صورت آنلاین و رایگان یا با اشتراک در دسترس هستند. خوانندگان میتوانند از طریق پلتفرمهایی مثل Webtoon، Tapas و سایر سایتها به این محتوا دسترسی پیدا کنند.
رنگآمیزی و طراحی بصری: بسیاری از وبکامیکها برخلاف مانگا که سیاه و سفید است، رنگی طراحی میشوند. این امر باعث میشود تصویرها جذابتر و واقعیتر به نظر برسند.
فرمت عمودی: بسیاری از وبکامیکها به صورت عمودی طراحی میشوند تا روی دستگاههای موبایل بهخوبی قابل خواندن باشند. این باعث میشود خواندن آنها روی گوشیها یا تبلتها آسانتر باشد.
تنوع ژانر: وبکامیکها به شدت از نظر ژانر متنوع هستند و شامل فانتزی، عاشقانه، اکشن، ترسناک و حتی داستانهای روزمره میشوند. این تنوع باعث جذب مخاطبان مختلف میشود.
انتشار سریالی: هر وبکامیک به صورت سریالی منتشر میشود، که باعث میشود خوانندگان هر هفته یا هر ماه برای خواندن قسمت جدید به پلتفرم مراجعه کنند. این روش سریالی خواننده را به دنبال کردن مداوم داستان تشویق میکند.
#اطلاعات_نویسندگی
#کامیک
🏠‧₊˚@WriteClub