هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨ویژه
📹ببینید| لحظاتی از دیدار اخیر چندتن از جانبازان حزبالله لبنان با رهبر انقلاب
➕ سخنان پدر یکی از شهدای حزبالله خطاب به رهبر انقلاب
@Khamenei_ir
🔴 قوانین پوشش در چند دانشگاه مختلف رو مطالعه کنید و سپس به سوالی که بعد از آن مطرح شده پاسخ دهید:
۱_ لباسی که بطور نامناسب اندام ها را نشان دهد مجاز نمی باشد
۲_ رنگ کردن مو مجاز نمی باشد
۳_ آرایش کردن مجاز نیست
۴_ مردان باید از کت و شلوار تیره، پیراهن سفید وجوراب استفاده کنند
۵_ موها رنگ طبیعی باید داشته باشد
۶_ ریش بزی ممنوع
۷_ سوئیت شرت ممنوع است
۸_ دکمه های پیراهن بسته باشد
۹_ هرگونه جواهرآلات به جز ساعت و یک جفت گوشواره برای بانوان مجازنمی باشد
۱۰_ پوشش دانشجویان باید طوری باشد که باعث حواس پرتی خود و دیگران و مانع تمرکز بر روی درس نشود
۱۱_ پوشیدن لباس لی برای بانوان ممنوع
۱۲_ پوشیدن هرگونه تی شرت، لباس ورزشی، شلوارتنگ ممنوع
۱۳_ لباس رسمی برای آقایان: پیراهن یقه دار و آستین دار، بدون کروات بهمراه جوراب
۱۴_ لباس پاره و تنگ ممنوع
۱۵_ لباس هایی که ترغیب به مصرف مشروبات الکلی بکند ممنوع است
۱۶_ لباس ها باید داخل شلوار باشد و انقدر بلند باشد که درموقع نشستن و بلند کردن دست ها قسمت های توزده لباس بیرون نیاید
۱۷_ اگر دانشجو نتواند پوشش خود را اصلاح کند با اولیاء او تماس خواهند گرفت تا برای او لباس مناسب بیاورند و او بیرون از کلاس خواهد ماند و غیبت خواهد خورد
⁉️حدس میزنید این قوانین برای کدوم دانشگاه هاست؟
🔻دانشگاه آزاد اسلامی؟
پناه برخدا، یعنی ممکنه؟ فکر نکنم هیچکدوم از موارد بالا در دانشگاه آزاد رعایت بشه
🔻دانشگاه های دولتی؟
بازم بخش زیادی از موارد بالا تو دانشگاه های دولتی رعایت نمیشه
🔻مربوط به دانشگاه امام صادقه؟
دارید نزدیک میشید
🔻 دانشگاه الزهرا؟ یکم نزدیکتر
🔻حوزه علمیه قم؟
این قوانین مربوط به این دانشگاه هاست:
موارد ۱، ۲، ۳ 👈 دانشگاه گرین ویل آمریکای شمالی
موارد ۴، ۵، ۶ 👈 دانشگاه آکسفورد انگلیس
موارد ۷ تا ۱۰👈 کالج رابرت ترکیه
موارد ۱۱، ۱۲، ۱۳👈 هاردین لیمونز آمریکا
موارد ۱۴ تا ۱۷👈 دانشگاه ایالتی کالیفرنیا
📚منبع: کتاب "نیم نگاهی به ضوابط پوشش دردانشگاه های جهان"
🔹پس غربی ها هم اعتقاد دارن که پوشش میتونه باعث حواس پرتی دیگران بشه
🔹مشروبات الکلی مگه تو این کشورها بده که میگن رو لباس نباید تبلیغ بشه؟ من فکر میکردم فقط تو اسلام این چیزا ممنوعه
🔹چرا فقط تو دانشگاه ها این قوانین سخت پوشش رو لحاظ کردن؟ یعنی تو خیابون اگه باعث حواس پرتی و دل مشغولی دیگران بشن و رو کانون خانواده ها، جوان ها و نوجوان ها تاثیر منفی بذارن اشکالی نداره؟
🔹راستی دانشجویان اعتراضی نمیکنن به این قوانین سخت اونم تو اون کشورها که آزادی هستش؟
♨️ " بپیوندید"↙️
🇮🇷 @jangenaarm
✴️سایت روسی:
🔺نماینده پوتین برای مطلعکردن ایران از نتایج نشست «هلسینکی» عازم تهران میشود...
♨️ " بپیوندید"↙️
🇮🇷 @jangenaarm
جنگ نرم
🔍ارائه قابلیت جستجو 🔹پیرو پرسشهای متعدد کاربران گرامی به اطلاع میرساند ظرف روزهای آینده قابلیت «ج
📲 طبق وعده تیم ایتا قابلیت جستجو در ایتا فعال شد 👌👌
میونید مطالب منتشر شده در کانالها رو با جستجوی واژه پیدا کنید، یه آپشن خیلی کاربردی هست...
🎲برای دوستاتون بفرستید
♨️ " بپیوندید"↙️
🇮🇷 @jangenaarm
🔴عربستان و سناریوی ضد ایرانی در عراق
🔷 با آغاز بحران در مناطق جنوبی عراق، رسانه های سعودی تلاش بسیاری کردند تا ضمن مقصر تراشی ایران نسبت به بحران، کنش گران داخلی ایران را وادار سازند در برابر حوادث جنوبی واکنش نشان دهند. در یکی از این موارد دستگاه های وابسته تبلیغاتی فارسی زبان به سرویس استخبارات عربستان در گزارش و تحلیل های ویژه سفر وزیر نیروی عراقی را به عربستان برجسته کردند و مدعی شدند عربستان در توافق سیاسی با گروه های عراقی بر آن است برق هسته ای به این کشور صادر کنند.
🔶 در حالی که طبق تحقیقات رسمی بین المللی عربستان تا سال 2040 قادر به هسته ای شدن نیست و توان تاسیس نیروگاه هسته ای ندارد. در لیستی که سایت world-nuclear.org منتشر کرده، توان هسته ای عربستان تا سال 2040 بعید و غیر ممکن است.
🔷 به نظر می رسد طراحان استفاده از اعتراضات جنوب به دنبال افزایش فشار و شکاف میان بغداد و تهران هستند و در این زمینه تا حدودی موفق بودند. در بخش عرب زبان ایران، طرحی با موضوع انتقال آب ایران به عراق مطرح شد و در طرف مقابل از انتقال آب شیرین عراق به ایران سخن گفته شده است( که هر دو کذب و غیر واقعی است). این سناریو نشان می دهد در ماه های آتی باید در منطقه جنوبی و محیطی عراق و ایران شاهد افزایش شکاف اجتماعی طرفینی با عملیات روانی و نفوذ رسانه های کشورهای حاشیه خلیج فارس باشیم.
🔶باید منتظر ماند و دید پرونده آتی سرویس های اطلاعاتی منطقه علیه روابط حسنه ایران و عراق بر چه موضوعی جنجال آفرین می شود.
♨️ " بپیوندید"↙️
🇮🇷 @jangenaarm
🔴روسیه تاکنون مخالفتی با حضور ایران در سوریه ابراز نکرده است
دکتر ولایتی در مصاحبه با «راشاتودی» :
🔹 ایران با هر گونه حضور آمریکا در منطقه مخالف است
🔹اینجا منطقه ما است. اگر ما در منطقه خودمان باشیم، حضورمان کاملاً قابل درک و قانونی است. چرا آمریکا میخواهد در منطقه ما باشد؟
🔹وقتی آنها در منطقه هستند، تنها کاری که انجام میدهند-و نشان دادهاند که انجام میدهند- ایجاد گروههای تروریستی است
🔹به آمریکا اجازه نمیدهیم در امور داخلی هیچ کشوری، اعم از کشورهای دوستمان خالت کند.
🔹 ایران به درخواست دولتهای قانونی سوریه و عراق در این کشورها حضور مستشاری دارد و در صورتی که یمنیها هم خواستار کمک ایران شوند، دریغ نخواهد کرد.
♨️ " بپیوندید"↙️
🇮🇷 @jangenaarm
🔴ناسیونالیستِ مُرده!
🔰مطابق گفته علی مطهری: یک ایرانی که تابعیت آمریکا را گرفته باشد که آمریکایی نمیشود، باز هم ایرانی است!
🔶متاسفانه اظهارات مطهری نه از حیث معنا و نه از حیث مصداق فاقد ارزش کارشناسی است.
مطهری تعلق به نسلی دارد که کماکان در مفاهیم قرن ۱۸ میلادی فریز شده اند و ملیت را هنوز با خوانش مونتسکیوئی و روسوئی درک می کند.
🔹اولا برخلاف فهم مونتسکیوئی آقای مطهری از مفهوم ناسیونالیسم اکنون و دیگر «ملیت» تعلق داشتن به یک «خاستگاه» اطلاق نمی گردد و بلکه تقید داشتن به یک «خواستگاه» را افاده معنا می کند. بر این مبنا مفهوم ملیت دچار استحاله شده و معنای این واژه اکنون تعلق به یک هویت را قبل از تعلق به یک جغرافیا متبادر به ذهن می کند.
🔸بر این منوال شهروندی که در تهران زندگی می کند اما خواست هایش و هنجارها و ارزش ها و مطالبات اش منطبق با فرهنگ و ارزش های آمریکائی است چنین فردی لزوما ایرانی محسوب نمی شود و از حیث هویتی یک آمریکائی یا یک مشوه به آمریکائی بودن است که لاجرم در تهران زندگی می کند.
🔹ثانیا برخلاف اظهارات آقای مطهری، ایرانیان تابعیت آمریکا گرفته نه آمریکائی محسوب می شوند و نه ایرانی اند!
ایشان در عالی ترین سطح ابن الوقت های نان به نرخ روزخواری اند که می کوشند از توبره و آخور توامان و همزمان تغذیه فرمائی کنند.
از طرفی آمریکائی می شوند تا با فرو رفتن در جلد آمریکائی و تخیل آمریکائی بودن و آمریکائی شدن، بحران هویت و بی شخصیتی خود را استتار کنند و هم زمان از مزایای آمریکایی شدن نیز بهره ببرند.
🔸از سوی دیگر و به اقتضا هر کجا منافع شان ایجاب کند یادشان می افتد ایرانی اند در حالی که در مراسم رسمی سوگند شهروندی شان به صراحت قسم خورده اند تا همه دغدغه شان آمریکا باشد و همه تعلق خاطر خود به خاستگاه ملی شان را به طاق نسیان کوبیده و خود را وقف آمریکا کنند.
🔹علی رغم این در حالی که قانونا و اخلاقا باید به سوگند شان وفادار بمانند اما در عمل فعال ترین ایرانیان مخالف جمهوری اسلامی در آمریکا همین «آمریکائی شدگانند» که برخلاف سوگند شهروندی شان و به اسم وطن دوستی و ایران پرستی (!) از هیچ گونه اقدامات خائنانه ای علیه جمهوری اسلامی ایران مضایقه نمی کنند.
کسی هم نیست تا به این «شبه آمریکائیان» گوشزد کند: مسائل و مشکلات ایران به به شما چه ربطی دارد!؟
شما که با ترک تابعیت تان و وفق سوگندتان ایرانی محسوب نمی شوید و اخلاقا و قانونا دیگر حق ندارید برای «ایران» متظاهر و متعامل به دلسوزی و ایران دوستی شوید.
🔸داریوش سجادی فعال سیاسی مقیم آمریکا
♨️ " بپیوندید"↙️
🇮🇷 @jangenaarm
جنگ نرم
🔴 اگر دزدیده شدن ابرها را نتوان براحتی اثبات کرد، وجود پشتیبانی VIP از #هاتگرام و #تلگرام_طلایی توسط
📛 #فیلترشکن های «تلگرام» در کدام بخش #وزارت_ارتباطات مستقر هستند؟
🔺🔺طبق بررسیهای فنی تعداد زیادی از پراکسیهای تلگرام توسط مجموعه وزارت ارتباطات و با نام کاربری hotgram پشتیبانی میشود یعنی این #وزارتخانه مشغول تأمین فیلترشکن برای ادامه حیات «تلگرام» در داخل کشور است!
🔹این تصویر یکی از هزاران #پراکسی است که با بررسی IP آن به سرورهای شرکت زیرساخت بعنوان تأمینکننده آن میرسیم‼️
♨️ " بپیوندید"↙️
🇮🇷 @jangenaarm
جنگ نرم
🔴پروانه سلحشوری، عضو فراکسیون امید: برای ریاست جمهوری روحانی مایه گذاشتیم و خدا می داند که از روی م
🔴 مراقب ژست عدالت خواهانه اصلاحات باشیم، آنها این سخنان عوام فریبانه را برای انتخابات ۹۸ و ۱۴۰۰ بکار میبرند تا به مردم بگویند علی رغم حمایتمان، روحانی با ما نبود‼️
♨️ " بپیوندید"↙️
🇮🇷 @jangenaarm
⭕️درباره یک بیماری خطرناک در سیاست ایران
🔹یک بیماری خطرناک به سیاست ایران نفوذ کرده و درحال گسترش است: بیماری روس-هراسی*، آنهم در نازلترین شکل. بیماری که سال هشتادوهشت از شایعات زردترین رسانههای اپوزیسیون شروع و در شعار مرگ بر روسیه تجلی یافت ولی حالا به لیبرالها و غربگرایان و اصلاحطلبان رسمی داخل کشور سرایت کرده
🔸غربگرایان ایرانی با ارجاع مدام به زخمهای تاریخی ما از استعمارگری روسیه تزاری یا خیانتهای شوروی (در کودتای بیست و هشت مرداد یا فروش باواسطه اسلحه به صدام) روسیه را خطری «مساوی» و یکسان با امریکا جلوه میدهند. نوعی تحریک ناسیونالیستی افکار عمومی به منظور جلوگیری از نزدیکی تهران به مسکو. اما آیا این یکسان سازی باقیمانده از جنگ سرد اصلا معنی میدهد؟
🔹خطر نظامی: امریکا بزرگترین ابرقدرت نظامی تاریخ با بیش از هزار پایگاه نظامی در صد و سی کشور از جمله چهل و پنج پایگاه وسیع با حداقل صدوسی هزار سرباز دقیقا دورتادور مرزهای ایران است. روسیه بیست و شش پایگاه نظامی در شش جمهوری سابق + سوریه و ویتنام دارد و مطلقا هیچ حضور نظامی در مرزهای ایران ندارد
🔸خطر سیاسی: از کودتای بیست و هشت مرداد تا بهمن پنجاه و هفت ایران نه شریک یا برادر کوچکتر که مستعمره و برده و مطیع آمریکا بود. از ۵۸ تا همین امروز هم (بجز یکسال اخر اوباما) همواره مثل یک آقابالاسر بر تغییر نظام تاکید داشته، گزینه نظامی را هم هرگز برنداشته. آخرین بار روسیه در دهه بیست شمسی چنین وقاحتی داشت.
🔹خطر اقتصادی: امریکا از پنجاه و هشت مشغول جنگ اقتصادی با ایران بوده: انجماد اموال و تحریمهای دهه شصت، منع کامل هرگونه تجارت با ایران از سال هفتاد و چهار، تحریم بخشی از نظام بانکی از سال هشتاد و پنج وتحریم کامل نظام بانکی از سال نود. «فلج کننده ترین تحریمهای تاریخ» به قول اوباما که حتی برجام هم برطرفشان نکرد
🔸خطر اقتصادی: امریکا بزرگترین اقتصاد و بزرگترین زورگوی اقتصادی تاریخ است که برخلاف ادعای بازار آزادش، نرخ برابری ارزهای ملتها با دلار و تعرفه گمرکی را هم به کشورها تحمیل میکند. ضمانت اجرایی سلطه اقتصادی آمریکا البته نه فقط کیفیت اقتصاد که همان هزار پایگاه نظامیش در جهان است
🔹 اندازه اقتصاد روسیه اما کمتر از هشت درصد اقتصاد کل امریکا و نصف اقتصاد ایالت کالیفرنیا و حتی کمتر از اقتصاد تگزاس است. در چهل سال گذشته مانع اصلی عدم توسعه اقتصادی ایران جنگ تمام عیار اقتصادی امریکا بوده. اندازه کوچک اقتصاد روسیه یعنی روسیه اگر میخواست هم نمیتوانست دشمن جدی ایران باشد.
🔸 قیاس مع الفارق: همسایه شمالی ممکنست شریک/متحد خوب یا بدی باشد. اما پوتین ثابت کرده نیت/انگیزه/توان «دشمنی» با ایران را ندارد. بزرگترین ابرقدرت تاریخ اما ایران را یا مطیع و تحت نفوذ میخواهد یا دشمنی که باید نابود و تضعیف شود. جنس این دو رابطه اصلا یکی نیست تا با هم مقایسه شوند
🔹 اینکه استعمارگر سابق رسما از شراکت استراتژیک با ایران میگوید محصول قدرتمند شدن ایران درین چهل سالست. روسیه پذیرفته خاورمیانه بدون اراده ایران شکل نمیگیرد. ولی امریکایی که حتی اروپا را در مقام شراکت نمیداند، هنوز امیدوارست ایران را له و تسلیم کند: به قیمت جنگ و تجزیه و تحریم
🔸در سیاست هیچ چیز ازلی ابدی نیست. همه چیز متاثر از وضعیت خاص نیروها در این لحظه است. توازن قوای بعد فروپاشی شوروی و بلامنازع شدن امریکا این امکان تاریخی را بوجود اورد که روسیه بدنبال شراکت بیاید. اگر روزی امریکا هم مقابل واقعیت ایران تسلیم شود، مسلما سیاستهای بسیاری عوض میشود
🔹امتیازگیری روسیه در سوریه، مذاکره با اسراییل، رقابت در خزر یا حتی خروجش شرکتهایش برای تحریم نشدن، همه عادی است و به معنی غیرقابل اعتماد بودن و خیانت نیست. روسیه و ایران شراکت استراتژیک برای جلوگیری از نفوذ نظامی غرب دارند نه رابطه عاشقانه. اختلاف و رقابت بر سر منافع طبیعیست
🔸روسهراسان دشمنی واقعی و حاضر آمریکا را با توهم خطر ساختگی روسیه یکی میگیرند. این بیماری اگر صادقانه باشد محصول فقر دانش و کندذهنی است و اگر به هدف تضعیف و مقابله با آمریکاستیزی جناح رقیب تظاهر به این بیماری کنند، کارشان خیانت و تکرار خط تبلیغی واشنگتن و ضدملی و ضدایرانی است.
📌یادداشت علی علیزاده تحلیلگر سیاسی مقیم لندن
♨️ " بپیوندید"↙️
🇮🇷 @jangenaarm
📊 نمودار کاهش 45%حجم فعالیت کاربران ایرانی در تلگرام, صرفا جهت اطلاع کسانی که اعلام می کنند فیلتر تلگرام شکست خورده است!
🔴علیرغم اینکه با فیلتر شکن های خارجی بطور جدی مبارزه نمی شود و با وجودی که فیلتر شکنهای داخلی(هاتگرام و طلاگرام)را برای جلوگیری از تعطیلی تلگرام مهیا کرده اند,حجم فعالیت کاربران ایرانی در تلگرام 45%کاهش یافته و رتبه تلگرام در ایران وجهان بطور فاحش سقوط کرده
🇮🇷 @jangenaarm
🅾بخشی از یادداشتی که 2 روز قبل از انتخابات 96 نوشته بودم:
🔰اگر کسی پس از تجربه 4 ساله روحانی مجددا به او رای بدهد، فردا نباید از ادامه غارت بیت المال ناراحت شود، نباید از افزایش تبعیض، از افزایش فقر، از افزایش فساد و در یک کلمه از «بدتر» شدن همه چیز ناراحت شود چون این نتیجه مستقیم همان انتخاب است!
🔺دولتی که بسیاری از مسئولانش قبل از اداره کشور «تاجر» هستند و ماهیانه ده ها میلیون از بیت المال را بر می دارند و در برابر اعتراض مردم طلبکار هم می شوند و می گویند هر کس حقوق نجومی گرفته «ذخیره نظام» است، مشخص است چهار سال دومش هم چه خواهد بود. لذا اگر امروز دوباره به روحانی رای دهیم اول باید جواب خدا و سپس مستضعفان و محرومان را بدهیم که چرا علیرغم دیدن کارنامه او در 4 سال اول باز هم انتخابش کردیم...
#امیرحسین_ثابتی
♨️ " بپیوندید"↙️
🇮🇷 @jangenaarm