🇮🇷 #دستاوردهای_انقلاب_اسلامی
رشد صنایع پتروشیمی
⭕️ قبل از انقلاب میزان تولید محصولات پتروشیمی ۱.۶ میلیون تن بود.
✅ اکنون به ۶۳ میلیون تن رسیده است. یعنی حدودا ۴۰ برابر شده است.
#ما_می_توانیم #خودباوری #امید
#چهل_سالگی_انقلاب #با_خدا_پیروزیم
🎯 "بپیوندید" ↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/3070623744C8a22c05fbd
🔴 آقای ضرغامی دم شما گرم!
✍️ آقای ضرغامی در جلسه اخیر شورای عالی فضای مجازی به برخی هنجارشکنی ها توسط آقای روحانی اعتراض کرده است. ضرغامی گفته این حرف ها چی بود که شما درباره حجاب و فضای مجازی و فیلترینگ در وزارت ارتباطات گفتید؛ بعضی از این سخنان غیر واقعی و برخی دیگر معارض ارزش های اسلامی و انقلابی است؟
🔹انتقاد ضرغامی، به غرور روحانی بر خورده و از موضع بالا با خشم و عصبانیت گفته؛ من نباید به شما پاسخ بدهم، پاشو برو بیرون! ضرغامی هم پاسخ داده که شما نمی توانید اعضای شورا را بیرون کنید. پس از آن، روحانی که انتظار قاطعیت و صراحت از ضرغامی را نداشته، از جلسه بیرون رفته و به انتقاد ضرغامی که اعتراض برخی دیگر از اعضا هم بوده، پاسخ نداده است.
♦️یادآور می شود اظهارات هنجارشکنانه روحانی با اعتراض علما و مراجع عظام تقلید (از جمله حضرات آیات مکارم شیرازی و نوری همدانی) روبرو شد که تصریح می کردند این سخنان "زننده، ناقض سوگند و تعهد رئیس جمهور و در راستای حاشیه سازی به جای عمل به مردم" است.
🔹اما درباره فیلترینگ، ضرغامی 19 آذر ماه در دانشگاه شهید رجایی خبر داده بود: "فیلترینگ اول تلگرام با دستور رئیسجمهور انجام شد. در اغتشاشات دی ماه 96 که بخش زیادی از هماهنگیهای آن در تلگرام انجام شد، شورای امنیت ملی در جلسهای که رئیسجمهور هم حضور داشت این مسئله را مورد بررسی قرار داد و تلگرام با دستور رئیسجمهور فیلتر شد".
♦️واقعیت این است که مطالبه اصلی نظام و علما و نخبگان دلسوز از دولت، ایجاد شبکه ملی اطلاعات و ارتباطات است؛ شبکه ای که سالم، قانونمند، امن، مسئولانه و شفاف باشد و معبر شبیخون فرهنگی و اخلاقی و امنیتی و سیاسی و اقتصادی دشمن نشود. http://fi9.ir/3zym36
🔹اینجا دولت مقصر و بدهکار است و باید پاسخگوی حقوق ضایع شده عمومی باشد اما ژست طلبکاری و نگرانی برای آزادی رسانه را می گیرد؛ دقیقا شبیه همان کاری که در کوتاهی نسبت به پولشویی و فساد اقتصادی و ایجاد رانت انجام داد -بلکه مقصر اول برخی مفاسد بود- اما بعدا سنگ FATF را به سینه زد و مدعی شد منتقدان، به پولشویی آلوده اند!!
♦️در هر صورت باید به آقای ضرغامی به خاطر انتقاد و امر به معروف و نهی از منکر به جایی که سر جای خود (شورای عالی فضای مجازی) انجام داده، خدا قوت گفت، به ویژه اینکه این احساس تکلیف و صراحت به هنگام، مانع از ایجاد فضای اختناق و تک گویی و خودکامگی می شود. باید فضای تحریف و تحمیل را شکست و آن را به شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی امنیت ملی و... گسترش داد. روحیه رضاخانی جایی در انقلاب ما ندارد.
💥 "بپیوندید" ↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/3070623744C8a22c05fbd
جنگ نرم
#کودتا 🔺️ترویج خشونت و کودتا علیه آرامش و دموکراسی . 🔸️فیل اصلاحطلبان دوباره یاد هندوستان کرده! ظاه
🔴 با عجیب ترین #حزب ایران آشنا بشوید..
اینها نماد #تحزب در ایران هستند...
💥 "بپیوندید" ↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/3070623744C8a22c05fbd
🗓 #تقویم_تاریخ
سهشنبه
۹ بهمن ۱۳۹۷
۲۲ جمادیالاول ۱۴۴۰
۲۹ ژانویه ۲۰۱۹
http://eitaa.com/joinchat/3070623744C8a22c05fbd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سخنان جنجالی حسن عباسی
👌همه باهم اراده کنیم برای # جراحی نظام
📡 برسانیدو به دست تمام مردم زخم خورده ایران...
🆔 http://eitaa.com/joinchat/3070623744C8a22c05fbd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥برده داری جنسی و نقشه یهود برای دختران ایرانی
🔴این کلیپ فوق العاده مهم رو تا جایی که می تونید منتشر کنید تا مردم ایران متوجه #ناتوی_فرهنگی علیه خانواده ها بشن...
📽سخنرانی تکان دهنده استاد پورآقایی
🆔 http://eitaa.com/joinchat/3070623744C8a22c05fbd
🔴 سرنوشت #لیبی ۶ سال پس از بهار عربی و دخالت #آمریکا حقیقتا دردناک است! ☝️
لیبی امروز محصول اعتماد به آمریکاست. قذافی گول لبخند آمریکایی ها را خورد بعد از آن با اروپایی ها پیمان بست و بعد از تعطیلی صنعت هسته ای و خلع سلاح توسط هر دو بمباران شد !
🔺چندی پیش جان بولتون، مشاور امنیت ملی رئیس جمهور #آمریکا گفت واشنگتن قصد دارد از الگوی لیبی برای مواجهه با کره شمالی نیز استفاده کند و اکنون بار دیگر این سخن از سوی دونالد ترامپ تکرار شده است. الگویی که آمریکاییها از آن یاد میکنند البته به مصیبتی بزرگ برای لیبی تبدیل شد.
این روزها #ونزوئلا نیز به واسطه شبکه نفوذ غرب در میان مسئولینش درگیر #تجربه ایست که تجربه کنندگان پشیمانی دارد...
آمریکا این گرگ خونخوار ضد دموکراسی، دولت منتخب مردم ونزوئلا را کنار زده و یکبار دیگر تجربه کودتای ایران و ۶۱ کودتای دیگر در جهان را به تکرار گذاشته است.
🔺آن هایی که رویای شوم ونزوئلا سازی ایران را در سر می پرورانند این روزها عجیب خوشحالند!!
🆔 http://eitaa.com/joinchat/3070623744C8a22c05fbd
⭕️ در حالیکه ایران در حال مذاکره بود، رقیب رفت و گل زد!
به این میگویند #برجام_فوتبالی / علیزاده
#برجام #مذاکره
💥 "بپیوندید" ↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/3070623744C8a22c05fbd
جنگ نرم
🔴 آقای ضرغامی دم شما گرم! ✍️ آقای ضرغامی در جلسه اخیر شورای عالی فضای مجازی به برخی هنجارشکنی ها تو
👑 اخلاق شاهی چهل سال قبل جواب گرفت...
◾️ سخنان اخیر آقای روحانی در وزارت ارتباطات، در باره فضای مجازی با اعتراض شدید مراجع عظام تقلید هم مواجه شده. آقای ضرغامی از علت این مواضع اختلاف برانگیز روحانی پرسیده که رییس شورا به جای تبیین مواضع اختلاف برانگیزش، با ادبیات نامناسبی با سئوال کننده صحبت کرده و پاسخ شنیده...
🔸در حالی که مطابق روایات، شرح صدر از لوازم ریاست کردن است. باید به جناب روحانی یاداور شد که ما چهل سال قبل انقلاب کردیم تا کسی مثل شاهنشاه رفتار نکنه و خودش را پاسخگو بداند.
#ضرغامی_دمت_گرم
💥 "بپیوندید" ↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/3070623744C8a22c05fbd
🔴 آدرس غلط يا مسئوليت گريزي رندانه🔴
بعد از گذشت چند ماه از نمايش ساختگي مخالفت #اروپا با #آمريکا و مانور روي وعده و وعيدهاي لفظي براي حفظ #برجام، اکنون اين کشورها منفعت را درآشکارسازي همراهي با آمريکا ديده و آماده اعمال #تحريمهاي جديد عليه ايران هستند. در اين راستا مقابله با برنامه #موشکي و منطقهاي ايران نيز وارد فاز جديدي شده است. در اين ميان مسببين اوضاع کنوني و پرونده پرابهام برجام دست پيش گرفته تا پس نيفتند. در اين باره گفتني هايي وجود دارد:
🔰 1- جريان #غربگرا که 5 سال چرخ #اقتصاد کشور را بخاطر اعتماد به #کدخدا تعطيل کرد اکنون و بعد از آنکه پيش بيني رهبر انقلاب در عدم خوش عهدي غربي ها به وقوع پيوسته تلاش مي کند تا با متهم ساختن #حاکميت راهي براي فرار از کارنامه سياه خود بيابد. رسانه اي شدن نامه 8 وزير به رهبر انقلاب نيز در همين راستاست. اين جريان در يک فرافکني سنجيده و بانوعي سياست فراربه جلو در تلاش است تا حاکميت را به سنگاندازي در مسير اجراي تعهدات و وعدههاي طرف خارجي متهم ساخته و اقدام اروپا در عدم اجراي تعهداتش را به "عدم توانايي"اين کشورها - نه بد عهدي آن ها- بخاطر آنچه "اقدامات ماجراجويانه ايران" میخواند، مرتبط سازند!
2🔰- اين سناريو تلاشي نافرجام براي فرار از واقعيت ماجرا و ظلم بزرگ در حق نظام و ملت ايران است. دولت در کنار اصلاح طلبان بي توجه به هشدارهاي رهبر انقلاب و دلسوزان، اقتصاد کشور را 5 سال با اعتماد واهي به غرب معطل نگه داشت. دکتر #ظريف که روزگاري سردار ديپلماسي لقب گرفت دیروز در مجلس و در دفاع از برجام با عصبانيت از پرسش در چرايي عدم تحقق وعده هاي دولت در برجام همچون رئيس جمهور که گفته بود "برجام سايه جنگ را از سر ما دورکرد " مدعي شده: "برجام به عنوان يک دستاورد ملي #ترامپ را در انفعال و حتي استيصال قرار داد!"
اين استدلال ها – بخوانيد مغالطات-در حالي مطرح است که بنا بر فرمايش رهبر انقلاب مسئله سايه #جنگ براي کشور از اساس غلط و غيرواقعي بود.
و اينکه دکتر ظريف مدعي است که برجام ترامپ را به استيصال رسانده نيز دو معني دارد ؛ يا اينکه از نظر ايشان اوباما و دموکراتها نسبت به ما خوشنيت بودند که برجام را امضا کردند و يا اينکه سياست راهبردي آمريکا در دوره اوباما نسبت به دوره ترامپ تغيير ماهوي کرده است که هر دو اين نگرشها ناشي از تلقي خام و سادهانگارانه نسبت به آمريکا است.
3🔰- ناگفته پيداست که قصور و تقصير #اصلاحطلبان در تحميل برجام بر ملت و نظام اسلامي کمتر از دولت نيست. اين جريان همگام و هماهنگ با دولت وعدههاي گشايش برجامي را به مردم ميدادند و با ترسيم فضايي هراسآلود براي کشور و طرح مشکلاتي فرضي ، برجام و رابطه با آمريکا را "هوالحل" معرفي کردند. اصلاحطلبان اکنون و پس از شکست مفتضحانه دولت در اعتماد به غرب تلاش مي کنند تا با فرمول "عبور از روحاني" گذشته خود را در مسئله برجام انکار کنند، غافل از اينکه نام اصلاحطلبان همواره با برجام عجين خواهد بود.
با این همه، طرفداران برجام به سياست و همکاري با آمريکا و کشورهاي اروپايي نگاهي آرماني و نه واقع گرا داشتند و حتي باوجود خروج آمريکا از برجام و بدعهديهاي اروپا همچنان بهدنبال برجام۲و۳ و تصويب FATF وCFT هستند .
4🔰- مهمترين راهبرد سياسي در برنامه اعتداليون ايجاد تعامل با کشورهاي غربي و مهمترين سند اجرايي دولت هم برجام است که متاسفانه نتيجه آن چيزي جز #خسارت محض نبود. تجربه برجام نشان داد گرهزدن اقتصاد به سياست خارجي، تنها باعث از بين رفتن فرصتهاي کشور و طمعکارتر شدن دشمن ميشود. درحالي که اگر دو لتمردان با تاسي از فرمايشات رهبر انقلاب به اجراي سياستهاي #اقتصاد_مقاومتی همت ميگماردند نهتنها کشوردچار بحران اقتصادي نميشد بلکه اکنون در دوران شکوفايي اقتصادي بهسر ميبرديم.
💥 "بپیوندید" ↙️
🇮🇷 http://eitaa.com/joinchat/3070623744C8a22c05fbd